Alle innlegg Sukkerforum

Rynkekrem som fungerer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym EvigUng fr. 23 jan. 2009 16:49

Jeg er 35 år, har alltid hatt glatt hud uten rynker. Aldri brukt annet en vanlig fuktigheteskrem. Men nå ser jeg rynkene rundt øynene begynner komme. Er ikke SÅ redd for litt rynker, men har kanskje ikke lyst på for mange allerede nå.

Finnes det kremer som VIRKELIG fungerer? Ser jo masse reklame for kremer som lover at de fjerner rynker. Men er det noen som har erfaring at de virkelig fungerer. Er det verdt å bruke penger på liksom?

Skjult ID med pseudonym hannisj fr. 23 jan. 2009 17:15

Tror nok ikke rynkene blir borte, samme hva slags krem du bruker.
Har de først kommet, er de der...(kan jo selvfølgelig jukse litt med Botox)
Det med det forebyggende,... der ligger det litt. Grilling i solen vet vi jo ikke er bra!

Men...smilerynker rundt øynene er da bare flott! :-)))

Skjult ID med pseudonym fennikel fr. 23 jan. 2009 17:32

Spis et kosthold rikt på antioksidanter-regelmessig hele livet; druer, jordbær, blåbær, bringebær, kål, brokkoli, blomkål, tomat (tomatpure, knust tomat, ketsjup),hvitløk, manajuice, walnøtter, mørk sjokolade, 1 enhet vin (1gl), grønn te. Da blir du sunn både innvendig og utvendig:)

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 23 jan. 2009 17:47 Privat melding

Det beste er kanskje å ikke bry seg(???)

Skjult ID med pseudonym R fr. 23 jan. 2009 17:51

Hvis du først skal bruke penger på kremer så gå til et parfymeri som fører Kanebo - det er de beste produktene jeg har prøvd. Jeg kommer stadig tilbake til de produktene, uansett hvor mye annet som har vært forsøkt i mellomtiden. Det er også mange bra produkter i de økologiske hudpleielinjene som Dr. Hauschka eller Ren, men Kanebo ligger et godt stykke foran andre merker på hudpleieforskning. I tillegg kan de lønne seg å ta noen behandlinger hos hudpleier med ujevne mellomrom og være generelt flink med daglig hudpleie - da spesielt med gode renseprodukter, øyemaske/krem og dyprens/peeling. Det er mitt råd :-)
Lykke til! :-)

Skjult ID fr. 23 jan. 2009 18:06

Tviler.

Skjult ID med pseudonym EvigUng fr. 23 jan. 2009 18:07

Tusen takk for gode råd!

Suk
Ja bryr meg ikke så mye, men i min alder har jeg lyst å utsette rynkene litt til. Når jeg er 55 kommer jeg nok ikke til å bry meg.

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 23 jan. 2009 18:11 Privat melding

@EvigUng
Lykke til!!!!!
Jeg har aldri tenkt på rynker, kanskje derfor er jeg rynkefri:-)

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 23 jan. 2009 18:13 Privat melding

Men... kjære deg, det er ditt valg hva du skal med dine rynker :-)
Jeg mener at det er ikke utseende akkurat som er det viktigste.

Skjult ID med pseudonym R fr. 23 jan. 2009 18:17

@suk

Du ser fantastisk godt ut for alderen din og da er det lett å ikke bry seg om rynker man ikke har...:-) De fleste av oss jenter i 30-årene som er disponert for å få linjer/rynker er naturlig nok opptatt av å utsette det lengst mulig. Nettopp fordi utseendet betyr noe. Sånn er det bare :-)

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 23 jan. 2009 19:27 Privat melding

Lev sundt kjære dere og ikke minst ikke bli sur... rynker kommer da man er sur og missfornøyd

(kvinne 42 år fra Akershus) fr. 23 jan. 2009 19:45 Privat melding

Hei;-)

Jeg skjønner problemstillingen. Jeg er heller ikke redd for rynker, og syns de jeg har er ganske sjarmerende, men det er noe med å beholde den gløden i huden.....
Jeg har nettopp begynt å bruke noe som heter Turnaround fra Clinique, og jeg var SUPERSKEPTISK!!! Men den funker faktisk. Rynkene er jo der fortsatt, og vil heldigvis alltid være der (jeg har jo levd litt, liksom), men huden har fått en helt annen konsistens. Jeg merket tydelig forskjell etter ca et par uker, og anbefaler den på det sterkeste for litt "moden" hud....hehe....life scars you;-)

Skjult ID med pseudonym S fr. 23 jan. 2009 19:48

Body Shop har et merke som heter HEMP. Meget bra synes jeg.
God helg!

Skjult ID med pseudonym blåbær fr. 23 jan. 2009 20:13

Jeg lager meg urtekrem og urtesjampoo og det virker foryngrende, tror jeg.
Uten konserveringsmidler som virker konserverende på huden altså.
Og det er gøy å lage noe selv. Og billigt er det og :-)

(kvinne 60 år fra Akershus) fr. 23 jan. 2009 20:29 Privat melding

Jeg har hatt smilerynker fra jeg var 24! Dere er heldige som ikke er såpass voksne og ikke rynker ennå.... men jeg tror mer på gener enn all verdens kremer jeg da..men støtter forslag om Kanebo, det er bra produkter.

(kvinne 60 år fra Akershus) fr. 23 jan. 2009 20:30 Privat melding

som ER såpass voksne...mente jeg :-)

Skjult ID med pseudonym glalikevel fr. 23 jan. 2009 22:27

Jeg har et akneproblem og har levd med det siden jeg var 10 år (er nå snart 32). Trodde jeg skulle få oppleve å ha glatt, aknefri hud før rynkene inntraff, men neida. Nå kan jeg glemme det. Til dere som klager på de første rynkene: gled dere over alle årene dere har hatt med glatt fin hud. Vit at det helsesøster prøver å trøste deres døtre med i verste tenåringshudfase: AT DET GÅR OVER, ikke alltid har rot i virkeligheten. Etter å ha ventet i 20 år har det ennå ikke gått over og rynkene har jeg fått som en bonus.

Er kommet til at den beste "medisin" mot et dårlig selvbilde er å HA ET POSITIVT VESEN, SMILE MYE OG PÅ DEN MÅTEN SPRE GLEDE RUNDT SEG. Alt det andre koster bare masse penger, og siden det ikke virker likevel, er det bortkastet.

Lykke til:-)

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 23 jan. 2009 22:39 Privat melding

Jeg smiler med de rynkene jeg har...Fuktighetskrem,fuktighetskrem,fuktighetskrem og fuktighetskrem...ler*
Tror faktisk ikke merker har noe å si...

Skjult ID med pseudonym Dee fr. 23 jan. 2009 22:44

@TS
Du burde nok begynt å forebygge rynkene tidligere. Huden begynner å miste elastisitet i 20 årene. Ingen kremer fjerner rynker, men kan gjøre dem mindre markerte... Jeg har solgt Kanebo og kan bekrefte at det er gode produkter (er spesielt begeistret for hals-kremen) MEN noe vidunder kur er det ikke... Dyre i innkjøp, men utrolig drøy i bruk. Det forsvarer prisen. Lykke til :-)

Skjult ID fr. 23 jan. 2009 22:44

....eller hva med fuktighetskram?

Skjult ID med pseudonym alterego fr. 23 jan. 2009 22:55

... om det er til noen trøst, så er det LANGT bedre med noen rynker i et levende, smilende kvinneansikt ..... enn et glatt, stivt fjes fullt av bekymringer og masse kremer, mascara og botox. Urtete er sikkert ok, om du vil fremmedgjøre deg fra menn generelt.

Vel er det flott med glatt, ung hud ...men at voksne kvinner bruker fomuer på behandlinger og kremer er bortkastet tid.

Rynker eller ikke, kvinner er magiske !

Skjult ID med pseudonym TilEvigUng fr. 23 jan. 2009 22:55

Hei Evig ung.
Du spør etter noe som virkelig hjelper. Derfor skal jeg ikke sitte her og skrive at du skal være glad i de sjarmerende smilerynkene dine. Du er i en alder der du kan påvirke huden din fremover, og om du ønsker dette, så får folk mene hva de mener :-)

Personlig er jeg opptatt av huden min. Jeg er ikke jålete, men jeg er opptatt av huden! Jeg er eldre enn deg, og vet at kremer virker.

For det første:
Vi utsettes for mye forurensning både innenfra mht e-mat og utenfra. Derfor er det essensielt å rengjøre hud morra og kveld. Hver dag. Også de dagene du har vært på fest. Videre er det viktig å ikke røyke. Røyk skaper rynker. Fuktighet. Drikk mye vann!

Så til produktene.
Jeg har prøvd Dr. Hauschka. Kanebo. Chanel. Clarins. Clinique. Guerlain. Dior. Helena Rubenstein. YSL. Biotherm. You name it.
Alle disse produktene fungere sikkert fint for mange. Det du skal være klar over er at ca. 50 av giftstoffene vi får i oss i løpet av en dag, får vi i oss før frokost! Altså via dusjprodukter, shampoer og kremer. Alle disse produktene gir fuktighet, som er det viktigste. Men mange av disse produktene har også mye parfyme i seg, såpe eller former for dyrefett vi virkelig ikke trenger!

Derfor har jeg lett meg frem til et merke som ikke har slike stoffer. Alle produktene kan fysisk spises. Altså ingen gift. Det jeg anbefaler deg, er et merke du får kjøpt på nettet. Det eksisterer også en butikk i Oslo, men dette er den eneste i landet. Merket heter Nu Skin og har alt fra fuktighet, til rens, shampoer, ulike masker, body lotioner, tannkrem....kort sagt alt du trenger. Det er konkurransedyktig mht pris når man sammenligner med produktene nevnt over her. Søk på nettet om du er interessert :-) I tillegg kan jeg nevne at de også har en "rolls royce" for rynker. En maskin som fungere som en liten 10-minutters hjemmespa. En gang i uken, og du kan synlig se at huden din endres. Eller ikke bare du, men andre kan se at den endres. Dette er mitt stalltips!

Om du velger å gå i et parfymeri og kjøpe, ville jeg valgt Clarins. På hudpleiesalonger ville jeg gått for Guinot, Dermalogica eller et siste som jeg ikke lenger husker i farten. Dette er flotte produkter, men personlig synes jeg du betaler mye for hva du får.

Håper dette var til litt hjelp :-)

Skjult ID med pseudonym TilEvigUng fr. 23 jan. 2009 22:57

Men husk at stikkordet er FUKTIGHET!

Du kommer langt med en vanlig øyekrem som ikke er for tung om det over blir for ambisiøst for deg.

Og om du skal på fest kan du jo "jukse litt" med å kjøpe prinsessekremer som strammer opp huden din rundt øynene i 12 timer.
Mange merker har disse kremene.

Skjult ID med pseudonym TilEvigUng fr. 23 jan. 2009 23:03

La Prairie har visst også en utrolig gode kremer for øynene, men den koster mellom 1200 - 1700 for et lite beger!

Skjult ID med pseudonym alterego fr. 23 jan. 2009 23:14

... og kremer mot hemoroider (!) får de små blodårene i ansiktet til å trekke seg sammen.
Om man er redd for unaturlig rødme.

Skjult ID med pseudonym TilEvigUng fr. 23 jan. 2009 23:17

....og om du synes det med hemoroider er litt i overkant, kan du gå på Smashbox og kjøpe deres fantastiske grønne krem som fungerer på samme måte, men som i tillegg glatter huden litt før sminke eller dagkrem...

Skjult ID med pseudonym EvigUng fr. 23 jan. 2009 23:26

Tuuuusen takk for masse gode tips og informasjon. Er blitt mye klokere (og litt forvirret).

Klem til alle som har bidratt her

Skjult ID med pseudonym TilEvigUng fr. 23 jan. 2009 23:29

Spør gjerne om du tror vi eller jeg kan opplyse deg på det du er forvirret på :)

Skjult ID med pseudonym alterego fr. 23 jan. 2009 23:33

... vil bare minne om:

Rynker eller ikke, kvinner er magiske !

:-)

Skjult ID med pseudonym Vallak fr. 23 jan. 2009 23:57

Hvit tannkrem dekker over rynkene.

Skjult ID med pseudonym hannisj lø. 24 jan. 2009 00:10

10 poeng til alterego! :-)

Skjult ID med pseudonym søtnøs lø. 24 jan. 2009 10:14

prøv laserbahandlinger. jeg brukte laser på couperose en annen type laser. men den hjalp mye for hele huden. så jeg ville prøvd denne typen laser som brukes på rynker. og en ting till, unngå sola, den "drepper" cellene i huden som danner kolagen.

Skjult ID med pseudonym blåbær lø. 24 jan. 2009 12:39

Drikk mye vann, det er den viktigste metode å tilføre huden fuktighet.
Og ville jeg anbefalle noe så vil jeg si : naturprodukter av god kvalitet.
Og god humor på toppen, det er også bra antirynke middel.
Og en kjæreste som han @ alterego, som sier "du er magisk" minst en gang om dagen;-)

Skjult ID med pseudonym juni lø. 24 jan. 2009 14:23

Det finnes også rynkepiller ,hehe... i form av kosttilskudd. Dermavito heter den, og inneholder blandt annet fiskeskinn :-D

(kvinne 54 år fra Buskerud) lø. 24 jan. 2009 15:07 Privat melding

Fiskeskinn ?
Så nå holder det ikke lenger med fiskeolje ?

(kvinne 49 år fra Buskerud) lø. 24 jan. 2009 23:37 Privat melding

Eg har prøvd diverse, men ender alltid opp med den gode gamle "A-kremen", som kan kjøpes på både apotek og helsekostforretninger. Den ser heller kjedeleg ut; med samme type glass som ei gammel medisinflaske, men den er så utruleg bra! Den er i utgangspunktet litt "feit", men etter ei liten stund har den trekt heilt inn i huda. Den er ihvertfall super hvis du har litt problem med parfymerte kremer.