Alle innlegg Sukkerforum

Krenkelsens tid

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym my fr. 8 des. 2017 06:46

Har dere lagt merke til at vi lever i krenkelsens tid?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 8 des. 2017 06:49

Korrekt, men slapp av, My...Håner, disser, krenker, fornærmer, tråkker på tæra -etter beste evne. Og det er ikke enkelt i disse VM i moralske tider. Fingeren peker ofte min vei, men hva gjør jeg ikke for felleskapet. Viktig å ikke ta livet så bokstavelig- sånn bokstavelig talt.

Skjult ID med pseudonym my fr. 8 des. 2017 07:02

Jeg slapper heeelt av.
Regner med at fastlegene rundt om snart har piller (Ja, jeg sa PILLER, tenk! Byn å grin) mot krenkelse. Kommer til å gå under fellesbetegnelsen Antioffenciva, og må ikke forveksles med remedier mot det å krenke, som normalt vil være taushet, og i grovere tilfeller et velplassert balltre.
Antioffenciva er imidlertid et tungvint ord, og på folkemunne blir det nok bare hetende Antiuffda, eller bare Uffda.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 8 des. 2017 07:17

Jeg krenkes på vegne av alle som krenkes og alle som knasker piller. Leger og..(?) Sånne som deg som gjør at andre ikke tør å gå ut døra.

Jeg skulle gjerne ha skyldt på sosiale medier og vanlige medier, men vil nødig krenke noen der.

Skjult ID med pseudonym Tyren fr. 8 des. 2017 07:45

Ja det er helt kvalmt! Absurd!

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 8 des. 2017 07:54 Privat melding

Jeg krenkes av at alle andre krenkes av andres krenkelser. :P

Skjult ID med pseudonym sufflør fr. 8 des. 2017 07:58

Asså... da tar vi det eeeen gang til;

Man piller reker. Så knasker man dem i seg. Man spiser ikke det man piller bort. Å pelle seg bort, er noe helt annet.

"Antioffenciva" finnes i grunn allerede det, @my, og det er veldig, veldig poppis.
Sedativa, eller beroligende, på folkemunne, ...bokstavelig talt!

Hørt om "likegladsprøyte"? --> Like glad, eller likeglad, samma det vel!

Midazolam (Dormicum), har vært mye brukt til slike formål, og finnes faktisk også i nesespray, som virker på noen få minutter.

Ellers er jo diazepam, bedre kjent som Valium, kjent for å hjelpe mot mye som er ganske så ille. Men en pille, dét er det bare ikke.

Så er det selvsagt noe som heter; "ingen virkning, uten bivirkning" (egentlig en sannhet med en del modifikasjoner, men men...et uttrykk, er jo bare et uttrykk, som sier noe..om noe).

Mange har jo litt frykt, eller også angst for bivirkninger, og de kan jo ta seg en pille. En homeopatisk, en. Gjerne en "høypotensert", en.

Ellers hadde det vært fint å finne, og lage et dosert legemiddel som kunne treffe kun krenkelsessenteret med kirurgisk presisjon, ja.

Og on the top of my head...

Hva med Antikrenkenkrank (™️)?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 8 des. 2017 08:07

Men fra spøk til alvor!
Jeg synes det faktisk er bra vi har mer fokus på å stå opp for div mennesker og grupper i samfunnet. Ta mobbing på skole feks; det jobbes vel etter kun et par modeller og fungerer svært dårlig i praksis. Jeg har heldigvis aldri blitt mobbet, men har naturligvis empati for dem som (blir) har blitt det. Og bedre blir det ikke om man ikke går inn tidlig og løser det. Jeg vil tøre å påstå det er altfor lite fokus på det psykologiske (ego) i skolen. Kanskje det burde starte så tidlig som mulig. Hadde det vært en større del av undervisningen trur jeg mange hadde bært minde usikkerhet og vært mer tollerante. Jeg er for både takhøyde og aksept/toleranse.
En holdningskampanje trengs og vi som voksne må stå som forbilder.

Skjult ID med pseudonym my fr. 8 des. 2017 08:41

Helt enig, Mæk. Men det er tøffere nå som et hvert vesen med tilgang til sosiale medier kan -mer eller mindre usanksjonert, lire av seg ondskapsfullheter. Antagelig et speil av mor/far/foreldrenes verbale form, så de blir jo outta på den måten, men slikt har knapt selvinnsikt nok til å forstå at det har barn en gang..

Skjult ID med pseudonym sufflør fr. 8 des. 2017 08:58

"vi som voksne må stå som forbilder"...??

Jeggu sa jeg smør, du!

LOL.

Hvem er "vi" voksne?

"De" voksne er jo ofte værstingene...som også my, var inne på, vel...

Barn lærer ikke av hva forledre sier til/formaner barna om å gjøre/ikke gjøre, men av hva foreldrene gjør, og sier selv. Kontinuerlig, hele tiden, hele døgnet, hele året, hele livet. I alle mulige sitasjoner.

såeh.. det med å være forbilder.... dvs; å ikke bare _vite/forstå_ forskjell på rett og galt, rettferdig og urettferdig, fint og ufint osv, men også _handle_ i tråd med det, handler neimen ikke bare om vilje hos voksne, men også langt på vei om evne.

Det er mine two cents, on that.

Noen "fine ord", kan stort sett alle gryte ut av seg i ny og NED, innimellom alt... det andre...

Det kalles ofte å pusse medaljen.

#rettfralevra

(mann 52 år fra Oppland) fr. 8 des. 2017 09:07 Privat melding

Interessant å lese...

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 8 des. 2017 09:22 Privat melding

Vi er vel alle påvirket av foreldre, oppvekst og miljø. Det er ikke bare foreldre som er årsak, men en betydelig del fram til ca. skolealder. Etter det begynner venner og miljø å påvirke i større grad.

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 8 des. 2017 09:43

Jeg har jobbet endel med mobbing blant barn i skolen, og det som kommer frem igjen og igjen, er at det alle opplevde tyngst, var alle som «så bort», «snudde seg», eller IKKE ville se. Ikke minst det at ingen grep inn. Både blant medelever, andre barn og voksne. Uavhengig alder eller sted. Og det er faktisk det værste.

For veldig ofte (og nesten alltid) der mobbing foregår, er det noen som ser, og ikke griper inn. Det betyr ikke at du er uskyldig om du direkte ikke gjør eller sier noe, du er medskyldig faktisk når du lar være. Få tør å stå opp for andre uten egen vinning, eller bare o frykt for å miste «status» der se er (kort fortalt). Jeg vil heller slå et slag for å få slutt på feigheten. Den dreper mer enn hva den som holder våpenet gjør. Dessverre. Fordi den kunne forhindret. Så altfor ofte.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 8 des. 2017 09:45

Litt av poenget er å få unga til å bli minst mulig påvirkelig av andres dritt, og der starter jobben hos foreldre. Selvfølelse og selvtilliten må foreldre bygge. Resten kommer av seg selv. Det er ikke rakketforskning.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 8 des. 2017 09:45

Den var til Nigma.

(mann 45 år fra Oslo) fr. 8 des. 2017 09:48 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 8 des. 2017 09:51

Ellers er, @sufflør inne på noe vesentlig.

@nigma: tull og fanteri. Faktisk foreldre, arv og miljø som ligger som bakteppe for mobbing (for ung og gammel). Det er dine daglige ord, formuleringer og handlinger som former. Så kommer overfladisk påvirkning senere. Men mobbing sitter dessverre ofte(st) i «ryggmargen». Derfor det er vanskelig å få bukt med, fordi det vil de færreste foreldre overhodet ikke ta innover seg. Som @my nevnte.

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 8 des. 2017 09:52

Ingenting kommer av deg selv. Det er ihvertfall rakettforskning.

(mann 45 år fra Oslo) fr. 8 des. 2017 09:52 Privat melding

Hva med en nasjonal hellidag. Krenkedagen.

https://youtu.be/3eAU0EadxEc

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 8 des. 2017 09:54

*Ikke deg, men seg.

Skjult ID med pseudonym sufflør fr. 8 des. 2017 10:11

Meme time!

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 8 des. 2017 10:19

Hvordan går det an å skrive så mye forbi hverandre? (Kranglefanger og kverulanter). Alle her er vel enige om at foreldre først og fremst har det største ansvaret for hvordan unger sin oppførsel blir? Eller faller det ansvaret på alle andre? Det er jaffal et stort problem. Jeg liker å tru at gjennom å bygge god selvtillit og selvfølelse i unga mine, kombinert med påfyll av kjærlighet og trygge rammer, vil det gi unga mine et såpass bra grunnlag i livet til å ta gode valg av både venner og miljø, samt inneha gode verdier. Så ja, da vil jeg tøre å påsta ting faller på plass med rette forutsetninger.
Men ingenting er spikret i Stein...
Ytterlige drittkrefter som mobbing og mennesker som gir faen og kun kjenner dårlige valg er uunngåelig. Jeg vil se det som mitt ansvar å lære unga mine hvordan det skal håndteres, og så kan jeg håpe på at skolesystemet tar tak hvis det trengs på en god måte. Et godt og tett samarbeid som foreldre og lærere er absolutt nødvendig i mine øyner.

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 8 des. 2017 10:31

Selvsagt, men enda viktigere er å bygge barn som vet betydningen av empati, omsorg og respekt. Ikke minst for mangfold. Det hjelper ikke med ungdom og barn fulle av selvtillit som ikke evner å forstå sin rolle og påvirkning mot - og ovenfor andre. Å håpe at skolesystemet i Norge fikser når problem oppstår er ikke gitt, og dessverre naivt. Det viser statistikk og dokumentasjon. Der kommer feigheten inn (igjen).

Hvorfor tror du så mange barn på skolen i Norge blir mobbet, og at det får lov å foregå? Fordi det er en vanskelig floke å løse, som krever at ikke bare mobber, men alle rundt må ta ansvar og gå i seg selv. Det er en sticky ball å gripe. (Veldig kort formulert). Tett samarbeid med skole er vel og bra, det gir ikke automatisk mobbefri skolehverdag.

Drittsekker finnes overalt. Alle trenger ikke adresseres, men hvis vi lærer oppvoksende å bry seg(!) ikke bare om seg selv, men også andre, så begynner vi å nærme oss noe.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 8 des. 2017 10:44

Jeg er enig med deg. Trur ikke jeg sitter med noe løsning på noe som helst, men jeg vil tru at løsningen ligger i et godt samarbeid mellom involverende foreldre og lærere, samt barna.

Skjult ID med pseudonym sufflør fr. 8 des. 2017 10:47

Sånn er det bare, også;
Det er for få idealister, og for mange egoister.

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 8 des. 2017 10:57

De fleste står opp for noen, hvis det gjør at de selv kommer godt ut av det, eller ikke gir dem noen negative konsekvenser.

Få står opp for andre med risiko for «represalier», eller tap av status eller «ansikt». Popularitetsfenomenet rager over og høyest. Det gjelder uansett alder, eller i hvilket miljø. Sånn er det bare, for å bruke et velkjent sitat her inne.

Vi må bygge karakter. Og det begynner i det små, hos de små.

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 8 des. 2017 11:02

Da hjelper det at de som sitter med byggeklossene innehar disse kvalitetene selv. (Ikke bare noe de ønsker å ha, eller har lest om). Handling slår ord hvilken som helst dag. Lett å skrive seg enig, langt verre å (faktisk) gjøre (noe med) det. Det er hva barna ser foreldre gjør, ogg hører hva de sier, som er avgjørende. Ikke bare det som blir direkte fortalt eller tillært. De «ser» deg hele tiden. På godt og vondt.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 8 des. 2017 11:09

Greit å være engasjert, Alice, men ikke ta det gitt at ingen andre skjønner, forstår eller prøver så godt dem kan for å leve etter disse normene. (Som jeg får inntrykk av nå)

Skjult ID med pseudonym sufflør fr. 8 des. 2017 11:10

Men..uffda, hvor ér manerene mine! :o Glemte helt å si hei og god morgen, i farta jo. Men! Bedre seint enn aldri, som kjent (mer et slags livsmotto, enn en quote, det der, i grunn... 😅 ).
Regner med dette er "lavkrenkbar sone".. 😉 , så;
God morgen til alle sammen, og ha en fortsatt krenkfri god dag! 😊

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 8 des. 2017 11:22

Nå snakket ikke jeg spesifikt til deg, @Mækstuff, men på generelt grunnlag, derfor ikke tagget deg.

Men jo jeg antar at folk vet hva karakter, integritet og rettferdighet er. Om ikke de vet det vet de forskjell på rett og galt. Hvis de vil. Såpass tillitt har jeg til mine medmennesker. At det er vanskelig å være menneske, og leve etter slike normer. Egentlig ikke. Men at jeg erfarer i livet at mange ikke orker, tør eller har guts til å våge å ta oppgjør med det ubehagelige i forskjellige settinger, det er ingen understatement. Veldig enkle normer jeg har. Be f*cking kind. Vær et anstendig menneske, bry deg(!). Ikke bare når det passer deg. Sånn generelt der altså. Hvis det er vanskelig...men alt blir så vanskelig som vi gjør det. Det er mye motvilje og uvilje i verden. Vi kan begynne der.

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 8 des. 2017 11:28

On a different note. Og det skyldes at jeg ennå ikke har fått min daglige dose koffein. I’ll be back😂😜😅

Skjult ID med pseudonym sufflør fr. 8 des. 2017 11:31

😂

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 8 des. 2017 11:33

Og det er jo faktisk vanskelig å (bare) være menneske, jaffal uten kaffe🤢

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 8 des. 2017 11:45

Derfor viktig å gi hverandre litt slack (og gjerne mye av det). De fleste har det tøft nok som det er. Liksom. Selv de tøffe.

Skjult ID med pseudonym 76 mann fr. 8 des. 2017 11:47

Så vi lever i krenkelsens tid ? Fortell meg heller noe jeg ikke vet . . . . 😞

(mann 49 år fra Oslo) fr. 8 des. 2017 13:03 Privat melding

Oslo er et imperium av kokain og heite damer, men å gå offentlig med polposen, er fortsatt ikke helt bra.

Vi er art som er proppfulle av fordommer, og svært lett krenkebare. Det er ikke uvanlig at man hører.: ”Føler jeg meg krenka, så er jeg krenka”

Det er bare så synd at det argumentet holder ikke, men blir alt for mye brukt.

Farlige saker.

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 8 des. 2017 13:32

Nå er kaffen drukket, og smørsiden på plass. Deler herved ut bidrag for å føle seg krenket...😂

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 8 des. 2017 14:51

Jeg skulle gjerne hatt en bedre forståelse og definisjon på krenket. Visst er det mange som føler seg krenket for tiden, og det er virkelig lettere å bli krenket nå enn før. Fordi vi "omgåes" fryktelig mange mennesker via sosiale medier og nettforum, som vi ellers aldri møter. Og ofte er vi vel mer direkte og oppfører oss i større grad som vi gjør når vi er privat, overfor fremmede mens vi sitter koblet opp hjemme i vår egen stue. Det åpner for en del interessante kommunikasjons-utfordringer, fordi vi ellera kommuniserer på den private måten med mennesker vi kjenner og har en felles kulturell kontekst med.

Men det som jeg synes øker, er at fokuset på krenkelseshyster og #staykrenka brukes som en form for hersketeknikk. Når man prøver å forklare, forsvare og eller beskytte noen man ser fremstår sårbare og svake, blir det man skriver ufarliggjort og noen ganger latterliggjort ved at det henvises til at det er moderne og trendy å bli krenket. Selv har keg til og med opplevd det være fordi jeg har et annet standpunkt til noe i en diskusjon, og uttrykker uenighet. Det er altså mange ganger jeg har prøvd å bli kneblet ved at jeg beskyldes for å være en #staykrenka type, mens det ikke handler om det i det hele tatt. Og jeg er litt stolt og kan være krenkbar, og vwt forskjellen og tør å innrømme det når jeg føler det.

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 8 des. 2017 15:06

@Kiara: well spoken.

Skjult ID med pseudonym my fr. 8 des. 2017 15:09

Kiara
Syns det er å ta litt hardt i å skrive at du er "prøvd å bli kneblet". Det kan ikke være slik at innvendinger, hvor usaklige de enn måte være, er kneblingsforsøk.
Det undergraver ekte kneblingsforsøk i form av sensur eller... knebling.

(mann 49 år fra Oslo) fr. 8 des. 2017 15:16 Privat melding

Joda Kaira.
Jeg forstår hva du mener.

Sånn veldig kort sagt, så har alle et ansvar til å forstå andre og seg selv. Evnen til å ha empati i vår verden i dag, er ennå mer krevende i dag, enn den bare var for 10 år siden.

Når jeg sier det, så forstår man at dette er et stort tema.

Sånn enkelt sagt.. Hva får en 14 år gammel jente til å sende nakenbilder av seg selv på snapchat til en kjæreste, som senere blir publisert på andre plattformer?

Vi kan ikke være så spontane. Vårt samfunn i dag, krever at vi må være hjemme i oss selv, og ha større evne til forståelse for andre, og seg selv (empati) enn det vi har i dag.

Dette er da ekstremt kort sagt – for dette er et meget stort område.

Man må tenke sånn.. ”Promper” jeg nå, så hører hele verden det.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 8 des. 2017 15:34

Det har blitt litt slik, Pep. Det stiller store krav til oss som mennesker, og vi må hele tiden utvikle ny forståelse. Jeg var ikke av de som spredte bilder av Kåre Conradi, men jeg humret litt den gangen det skjedde. Nå ser jeg HELT annerledes på slikt.

@My
Nå tar du utgangspunkt i at jeg ser på innvendinger mot mitt ståsted og mine meninger, som kneblingsforsøk. Så enkel er jeg ikke. Men det er klart jeg er helt enig med deg i at dersom man anser det at folk kommer med innvendinger som kneblingsforsøk, vil jo det undergrave enhver åpen diskusjon. Absolutt enig. Det å gå inn i en diskusjon her om hvorvidt jeg opplevde det korrekt da jeg mente det ble brukt som kneblingsforsøk, vil være helt meningsløst. Ingen her var der da, og ingen her har grunnlag for å evaluere min opplevelse av saken. At du har konkludert med at jeg opplevde helt feil, at det ikke var en ekte opplevelse og at deling av min opplevelse derfor undergraver ekte kneblingsforsøk, uten at du har noe informajson om situasjonen, får være din greie.

(mann 49 år fra Oslo) fr. 8 des. 2017 15:48 Privat melding

Kaira
Jeg svarer på det du skrev til @my – for det andre er vi enig i.

Nettopp det der er så innmari vanskelig å ta stilling til.

Jeg kan for eksempel referere til serien Millenium Triologien - episoden ”Menn som hater kvinner” at det kanskje, for å være på den sikre siden, er å ha med lydopptak og skjult kamera med seg til en vær tid.. For subjektive betraktninger, er så vanskelig.

Det å ha en objektiv side med seg, for eksempel lydopptak, er den eneste løsning, for å dokumentere sin side av saken.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 8 des. 2017 16:03

Nja, hvorvidt vi lever i krenkelsens tid er en sannhet med visse modifikasjoner. Hvordan vi har blitt så lett å fornærme her til lands, oppunder polarsirkelen, og det stadig forsvinnende ishavet, kan man jo lure på...Det oppfattes ihvertfall som vanskelig å åpne kjeften i noen som helst sammenheng uten at fornærmelsens fagforening starter kampanjeopprør på vegne av de hårsåre - og slik vil vi vel ikke ha det?

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 8 des. 2017 16:11

Opptak og kopier vil gi en objektiv fremstilling av en sal Pep, men forståelsen og tolkningen av det man ser eller hører vil jo alltid være subjektiv for hver enkelt. Vi må vel alle bare leve i tråd med vår egen oppfatning og forståelse, og håpe på evig utvikling og forståelse av verden etter hvert som vi lærer og erfarer. Jeg står bare for at mine opplevelser oppleves subjektivt av meg, og noe annet kommer jeg ikke til å gå for. Jeg har prøvd å leve i pakt med andres forståelse og opplevelse, og dermed overprøvet min subjektive, men det har gått riktig så dårlig skal jeg være ærlig. Har vært hard læring. Det jeg ikke har behov for, et å påberope meg at jeg forstår sannheten for alle, eller at jeg nødvendigvis mener og opplever situasjoner likt om en stund. Ny kunnskap og ny erfaring gir ny forståelse, men langs veien er mine egen forståelse gyldig for meg. Slik andres forståelse er gyldig for dem.

(mann 49 år fra Oslo) fr. 8 des. 2017 16:20 Privat melding

Kiara
Din forståelse av en hendelse, er din.
De eller dens andre forståelse, er deres.

Hvem skal man tro på? Hvem har sannheten?

Det er det store problemet i mellommenneskelige relasjoner, selv i det daglig på et trivielt nivå.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. fr. 8 des. 2017 16:37

Er det sånn at noen synes seg krenket..men tenker aldri over at de selv kan krenke andre.... mye å tenke over... til slutt så kan vi vel ikke snakke sammen uten å bli krenket...

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 8 des. 2017 16:42

...enkelte vil kanskje hevde vi er der, Turn of...?

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 8 des. 2017 16:45

Slik er det for alle, og er man enig om det og aksepterer det som et utgangspunkt, har man et bra utgangspunkt til å forstå hverandre.
Når det gjelder at andre opplever en hendelse annerledes enn meg, tar jeg det som en grunnforutsetning at det alltid skjer. Oftest er det helt uproblematisk for begge parter å leve greit med det, når man vet at verden er slik. Det jeg også setter som en forutsetning, er at folk er tilstede i situasjonen om de skal kunne ta stilling til om noen opplevelse er noenlunde i sync med virkeligheten. Dersom du og jeg opplever noe forskjellig her, synes jeg det er helt forståelig og normalt. Oftest handler det ikke om en har rett eller galt. Dersom du forteller meg noe jeg ikke har observert, kan jeg være forholde meg til din versjon. Om vi var venner ville jeg tatt utgangspunkt i at jeg skulle støtte deg i din versjon, selv om jeg vet at historien ville kunne blitt fortalt helt annerledes av en annen i situasjonen. Sånn er det verden.

(mann 49 år fra Oslo) fr. 8 des. 2017 16:52 Privat melding

Du kan vel høre på denne. Kiara..

Jeg fant den nå.. Handler om det samme tema.

http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/152447

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 8 des. 2017 16:57

Skal gjøre.

Skjult ID med pseudonym Hrafn fr. 8 des. 2017 17:53

https://www.youtube.com/watch?v=ceS_jkKjIgo

(mann 49 år fra Oslo) fr. 8 des. 2017 17:55 Privat melding

👍

Skjult ID med pseudonym my fr. 8 des. 2017 18:12

"Alt kan tas opp i verste mening, hvis man vil. Det er det mange som vil."

(mann 45 år fra Oslo) fr. 8 des. 2017 18:31 Privat melding

Haram!!! Ai kill YOU!

Skjult ID med pseudonym my fr. 8 des. 2017 18:32

Yeah.. whatever makes u tick.. want some popcorn?

(mann 45 år fra Oslo) fr. 8 des. 2017 18:33 Privat melding

Brng it on!

Skjult ID med pseudonym my fr. 8 des. 2017 18:36

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 8 des. 2017 18:54

Må dere ikke bli så jævla selvhøytidelig! Finnes det en koseklubb som ikke skyr å sladre til mamma-sukker så er det denne gjengen! Dette er reinkarnasjonen på å føle seg krenket mer enn noe annet sted i kongeriket! 2+2 kan fort vekk bli 5 her inne!

(mann 45 år fra Oslo) fr. 8 des. 2017 19:02 Privat melding

Skjult ID med pseudonym my fr. 8 des. 2017 19:22

Delfi
Eehh.. ja.
Visste du forresten at det ikke heter "indianer" lenger? Det er også krenkende.

(mann 45 år fra Oslo) fr. 8 des. 2017 19:24 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 8 des. 2017 20:44

Jeg er temmelig sikker på at bare det å vise ett bilde av MJ er krenkende for alle andre enn de som vil bli krenket, enn så lenge hudfarge eller religion kan rettferdiggjøre å ikke bli krenket! Noen må forklare meg dette!

Skjult ID med pseudonym my fr. 8 des. 2017 21:07

Nytter ikke. Du er ukrenkelig.

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 8 des. 2017 21:08

Ja, det blir iallefall ikke sex. (Ref. nedi her).

Så altfor ofte.

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 8 des. 2017 21:11

Eller fire.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 8 des. 2017 21:18

😘

(mann 31 år fra Vestfold) fr. 8 des. 2017 23:49 Privat melding