Alle innlegg Sukkerforum

Alenepappa så og si på heltid

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Generalen lø. 9 des. 2017 02:27

De jeg kommer i kontakt med her på siden virker å trekke seg unna når de får vite at jeg har sønnen min(5 år) på mer eller mindre heltid.

Jeg, i min naivitet, trodde kanskje det vitnet om ansvar og modenhet, men det virker mer som avskrekking.

Til dere damer der ute: er det rett og slett uattraktivt med en mann som vier så mye tid på barnet sitt?

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 9 des. 2017 02:30 Privat melding

Ta heller kontakt med de som har barn eller har flere barn. 😃

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 9 des. 2017 02:30

Nei.

Skjult ID med pseudonym sufflør lø. 9 des. 2017 02:35

serr... the questions.. ah.. the questions..

ja, nei, ja, nei, ja, nei, ja, nei, ja, nei, ja, nei, ja, nei, ja, nei. jaaada, nejj, jo, jo, ahhh..

just take a random pic, see what you gonna get, will ya.

Valg av pekepinne; Valgfritt.

Best of luck.

(kvinne 31 år fra Hordaland) lø. 9 des. 2017 04:42 Privat melding

Nei ikke i det hele tatt. Da har du desverre truffet på de feile damene, hvis de ikke takler at du har sønnen din 100% så er de ikke den rette for deg. Selv syntes jeg det er positivt at du har sønnen din=) Men nå kan det ha noe med at jeg er alenemor selv, så jeg vet hva det vil si ¨å ha ansvaret 100%...

(kvinne 39 år fra Rogaland) lø. 9 des. 2017 06:21 Privat melding

Kan neppe tro at damer får en fobi mot et barn som en man har, med mindre de meget unge. Det er nok en sammenheng med det Hans nevner.

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) lø. 9 des. 2017 08:58 Privat melding

Er jo enn skikkelig mann syns jeg da. Men hvordan er livssituasjon til de som trekker seg bort? Er vel mulig best å tenke like barn leker best i en slik setting.

(mann 52 år fra Oppland) lø. 9 des. 2017 09:43 Privat melding

Generalen
Det du beskriver høres veldig rart ut i utgangspunktet.
Din alder kan være en årsak, noen damer rundt 50 f.eks, som har egne voksne barn, er kanskje ikke så interessert i å starte på nye med små barn ?
Ellers får du se på det som en utsiling av de som ikke er aktuelle uansett.
Snu problemet til en fordel.
Når jeg står frem som kristen utelukker det automatisk 95% av alle kvinner her inne, og jeg synes det er helt fint, for jeg er heller ikke interessert i de 95%, get it ?..)

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 9 des. 2017 11:41

De ser det kanskje problematisk å bli kjent med deg da. At det ikke er tid til dere to. Jeg har selv barn 80% av tiden. I praksis bare annenhver helg jeg har fri. I bli kjent fasen er det jo da alltid litt spennende hvordan han tar dette .. opplevd mange ganger at mennene synes det er dumt at jeg ikke har dem 50% feks.. sånn at "vi" hadde fri uker sammen.

For mange.. meg inkludert er det helt uaktuelt å involvere barna inn i et date prosjekt. Ikke før det evt er snakk om at det er tydeligere at man er er par.

Det kan kanskje være dette praktiske anliggende som er utfordrende?

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 des. 2017 11:50

Ja, det er et positivt trekk ved en mann at han tar ansvar for barnet sitt. Hvorbidt det er attraktivt for ei dame at han har små barn, kommer helt an på alder og livssituasjon. Jeg lukker døra da. Jeg har hatt ansvar for barn i hele mitt voksne liv, og er interessert i gjøre alt jeg ikke kunne gjøre med småbarn nå som mine er flyttet ut. Så lenge man kan velge om man vil date noen, er det helt naturlig å velge de som er i samme livsfase og har det man ønsker, og ikke velge de som er i en annen fase. Hva som kan skje i virkeligheten er noe helt annet. Hadde jeg møtt HAN og han hadde barn, hadde jeg ikke gått avisen grunn. Hva yngre damer tenker, aner jeg ikke. Men jeg er overrasket over om de som mister interessen er alenemødre selv. Dersom de ikke var barn selv enda, er det mer forståelig.

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 9 des. 2017 11:54

Ego-genet som kommer frem blant dem du har møtt kanskje. Du trenger ikke dem uansett. Det finnes plenty med damer som faktisk mener det når de sier at alenefedre er topp.

(kvinne 52 år fra Østfold) lø. 9 des. 2017 13:54 Privat melding

Vil tro alder og livssituasjon vil være avgjørende. Har de ikke barn ennå, vil de sikker begynne på blanke ark, eller de ser «null» alenetid med deg med et barn i den alderen .. greit å sikte deg inn på noen andre .

Skjult ID med pseudonym missa sø. 10 des. 2017 20:29

Nei, langt i fra...jeg skygger heller unna de som har lite kontakt med egne barn 😒
Møter samme utfordring som deg, jeg har tenåringer som er mest hos meg...det skremmer voksne menn....

Skjult ID med pseudonym bobb ma. 11 des. 2017 14:09

@TS
Jeg tror ikke alle tenker sånn, men en må jo respektere de som gjør det. Det er en litt større forpliktelse, hensyn og ansvar når det er barn i bildet. Da først og fremst små barn.

Så det er ikke revnende likgyldig om den potensielle «matchen» har barn eller ei. Da må en mene noe med det mer enn «en flørt som kan eller ikke kan utvikle seg». De som evt tar så lett på ansvaret og hodeløst vaser seg inn i et barns liv uten å tenke seg om er kanskje ikke de du helst vil dra med hjem til kidsa uansett?

Hva tenker dere med småbarn her inne om problemstillingen? Overdramatiserer jeg?

Jeg siterer go-to-aproposmannen min Louis CK. Når du gifter deg tenker du: «Now I can't leave». Når du får barn tenker du: «I totally could have left». 😋