Alle innlegg Sukkerforum

Realitetsorientering deluxe

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Blåmeis lø. 9 des. 2017 22:09

Ja, vet at det allerede finnes to andre tråder nå om dette med å ha noen ekstra kilo, men lager min egen siden jeg kjeder meg 😜
I kveld har jeg fått tilsendt noen familiebilder fra min søster til en fotobok jeg skal lage. Og fy... det var en ganske ubehagelig opplevelse og en skikkelig realitetsorientering å se seg selv på bilder som andre har tatt 😖 Selv har jeg definert meg selv som en som har noen ekstra kilo og har former, men sannheten er at jeg er feit 😩 Det ser jeg på de helt usensurerte bildene som ikke er tatt hvor vinklene har tatt hensyn til at jeg skal ta meg best mulig ut 😏
Så nå føler jeg faktisk at jeg er en av de som lurer andre her inne. En som gir seg ut for å være slankere enn det jeg faktisk er og hvor bildene ikke helt viser sannheten 😟
Så nå står jeg mellom to valg. Enten ta nye helt usensurerte bilder av den grufulle sannheten og definere meg selv som overvektig. Eller sette datingen på vent, pakke bort potetgullposen og sjokoladen og komme i gang med trening og vektnedgang 🤔 Tror jeg går for det siste 😉
Det var bare et lite (ok for å være ærlig, stort) hjertesukk fra meg 😄

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 des. 2017 22:32

He he... Det kan jo være at noen av de bildene er uheldige og at du ser tykkere ut enn du er? Jeg er definitivt 10 kg over der jeg skal være, og hver gang jeg får trent meg ned skader jeg meg med påfølgende inaktivitet og trøstespising. I sommer bestemte jeg meg for å seriøst slutte og tenke at jeg skal slanke meg, og rett og slett bare være fornøyd. Det går overraskende bra i perioder, men det som var en helt fantastisk erfaring jeg gjorde. Jeg møtte en som fikk meg til å føle meg som verdens mest sexy dame, akkurat slik jeg var. Selv om han bare så meg usminket og med teletubbie-style padleklær. Og virkningen varte i mange uker etterpå! Fantastisk erfaring. Jeg tror jeg går ned i vekt etterhvert som jeg blir mer aktiv igjen nå, men jeg skulle gjerne møtt en nå. Slik at jeg ikke trengte å bekymre meg for vekta. For den svinger gjennom årene, og er litt innom Michelinkvinne looken i enkelte stillinger altså.

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 9 des. 2017 22:34 Privat melding

Hvis du ønsker å ta av og få en bedre figur @Blåful. Lær litt om kosthold.
Og følg det. Det er ikke så vanskelig som det høres ut.
Du kan faktiskt spise deg mett hver dag og allikevel ta av.
Kostholdet er mye viktigere enn trening.
Men for all del. Hold deg aktiv.

(mann 52 år fra Oppland) lø. 9 des. 2017 22:45 Privat melding

Kostholdet er viktigst ja, det er min erfaring.
Skal man trene i tillegg er det veldig viktig at man starer ut i det små, med langsiktige perspektiv.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis lø. 9 des. 2017 22:49

Har erfart litt det samme som deg Kiara 😊 Det at enkelte menn faktisk synes at jeg er fin akkurat som jeg er 😊 Det hjelper på selvtilliten. Jeg har i perioder gjennom over 20 år etterstrebet å bli slankere. Og Leifi, kosthold kan jeg mye om både som privatperson og fagperson 😉 Men det å snu dårlige vaner er ikke så lett synes jeg. Men vet det er mulig ☺️

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 des. 2017 22:53

Kostholdet mitt er ganske enkelt bedre når jeg er aktiv enn når jeg blir immobilisert, derfor blir det en ond sirkel. Jeg går for en som forguder kroppen min slik den er, og ikke en som sikler på sylfider men er fanget med meg. Jeg blir aldri veldig lita, ut fra slik jeger bygd.

(mann 52 år fra Oppland) lø. 9 des. 2017 23:15 Privat melding

En som er fanget med deg...haha...den er god...
Du finner helt sikkert en som liker deg som du er.,)

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 des. 2017 23:33

He he... Jeg får tro det :-D

Skjult ID med pseudonym Tyren lø. 9 des. 2017 23:48

Later til å synes som at man er ute etter sylfider om man har visse preferanser på størrelse og vekt. Det er et "skjold" som heves raskt for de som føler seg truffet. Men det mange ikke vil innse er at det ofte sier noe om hvordan man lever livet sitt. Og det er en viktig essens å vektlegge i søken på en likesindig partner.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 10 des. 2017 00:12

Mange har jo preferanser på at damene skal være veldig tynne da. Og det er helt greit det. :-D Ellers er jeg enig i at vekt ofte henger sammen med livsstil. Jeg er blant annet opptatt av at han ikke skal være for fiksert på å være tynn selv eller at jeg skal måtte være det, for jeg liker forskrekkelig godt å spise og kose meg, og å drikke slike usunne drikker til når jeg koser meg. Samtidig vil jeg ha en som er i god form og tåler å bevege seg noen timer i vind og vær og ulendt terreng, og da kommer det til et punkt hvor vekt blir et hinder.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 10 des. 2017 00:23

Mitt inntrykk er at det veldig få menn som søker sylfider. De fleste søker damer som er normalvektige. Og det uavhengig av om de er normalvektige selv eller ikke, da :/

Skjult ID med pseudonym Tyren sø. 10 des. 2017 00:23

Jeg kjenner veldig få menn som er ute etter veldig tynne jenter. Så hvor mange som søker det stiller jeg et stort spørsmålstegn ved. Mitt inntrykk er at den vanlige mann liker jenter som ser sunne og "friske" ut, og som er i godt hold. Mange liker også "utvidede" former. Men kvaps og slaps blir noe helt annet.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 10 des. 2017 00:30

Mulig, mulig :-) Heldigvis er det menn som liker tynne damer også, for de finnes jo og er ofte både flotte og fine. Jeg må si jeg oftere ser mer fordommer uttrykt mot tynne og de som liker tynne, enn mot overvektige faktisk.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 10 des. 2017 00:44

Det finnes heldigvis noen for alle. Trives du med den du er; don't worry bout it. Hvis du er usikker;... betyr egentlig andre sin mening mer enn din...(?)

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 10 des. 2017 01:05

Men har inntrykk av at mange menn også er veldig usikre...synd det der. For vi er alle (ekstra) fine for noen. Og det aller viktigste er jo at alle disse feilene vi selv mener vi har, blir usynlig hos dem som digger oss.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 10 des. 2017 01:22

Gode poenger, Alice!

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 10 des. 2017 01:30

For min egen del, så har det ikke så mye å si hva andre mener og tenker om min kropp og mitt utseende. Hvis jeg skal ha lyst, så må jeg føle meg vel med meg selv.
Om andre synes jeg er aldri så fin, spiller det liten rolle så lenge jeg ikke synes jeg tar meg bra/ok ut selv.

Skjult ID med pseudonym Baloo sø. 10 des. 2017 01:42

Et stort pluss å holde seg i form. Men: Finnes ingen standard fasit på kropp: Naturlig slanke kvinner kan være veldig feminine. Damer med små bryster har ofte likevel en Fin helhet (rumpe, hofter og lår😍..), så ikke fyll på med silikon for min del i hvertfall! Litt fyldige damer er noe som tenner mange menn mye.. men ikke uvesentlig hvor/ hvordan kiloene sitter. Bare tanken på er par fyldige damelår mens man skriver om det kan gi enkelte lyst å logge ut her og gå inn på helt andre nettsider😂🤓 Generelt et stort pluss å se sunn, frisk og blid ut. Men ansikt/ øyne kanskje det aller viktigste for meg også i forhold til det sexuelle. Og vil mye heller ligge inntil myke naturlige men litt slappe kvinnebryst, enn unaturlig silikon.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 10 des. 2017 09:18

Det er viktig å være fornøyd med seg selv. Er selvtilliten i orden har man generelt en positiv utstråling og det er tiltrekkende i seg selv uansett om man har noen kilo her og/eller der.

Jeg tilhører kategorien slank, timeglassfigur, veltrent og spiser det jeg har lyst på. Alt med måte men jeg trøstespiser aldri når livet går i mot meg. Trøstespising har vel aldri gjort noen lykkelig på sikt.... Ha en strålende søndag 🙂

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 10 des. 2017 10:41

Mitt råd er å drite i årets trening-
og kostholdstrend og heller oppsøke en PT for få fast rutine og oppfølging på trening. Mange trur det er så enkelt som å bevege seg mer og spise mindre, og det er klart der man bør starte, men hva som fungerer for den hver enkelte av kost og trening er så individuelt. Overvektighet kan skyldes sykdommer, skader, noen har bare en vilt treg forbrenning, og noen bør simpelthen bevege mer på seg og spise mindre.
Det er desverre ikke så enkelt som å starte dagen med en nutrilett bar og å hive seg på mølla for så å forvente vaskebrett innen 3 mnd for alle.

Finn ut hva du ønsker å oppnå, hvordan du skal komme deg dit, sett deg delvise mål opp mot et større mål, vær disiplinert og sett i gang. Resten vil komme av seg selv. <- read it, Alice ;)

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 10 des. 2017 10:50

Eg tog ‘an ikkje, @Mækstuff. Du får hente teskjeia. (Hvordan skriver man det egentlig? Teskje med a? Samma det).

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 10 des. 2017 10:51

Ah. Forklare en joke. Alltid en glede....
"Ingenting kommer av seg selv. Det er rakketforskning"

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 10 des. 2017 10:52

Teskje'ia ?

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 10 des. 2017 10:53

Men det var jo flere dager siden😂😂Kanke huske på alt😜

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 10 des. 2017 11:00

Rakettforskning er ikke for alle og enhver nei. Faktisk damer som regnet ut de magiske tallene så vi kunne sende mannen ut der. Did ya know?

Men fremdeles veldig lite som kommer, eller går av seg selv. Altså. Bare sånn for å ta det en gang til.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 10 des. 2017 11:06

Har lyst til å komme med en analogi her, men er redd det vil hjelpe lite. Hadde noe med å så er frø elns.
Damer er smarte og menn er kjempetøffe. Dagens moral👍

Jeg liker å starte dagen med musikk og en rykende fersk kopp med kaffe, så jeg trur jeg blar videre til musikktråden og fyrer igang moccamastern.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 10 des. 2017 11:06

Et*

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 10 des. 2017 11:11

Må bare legge til et lite poeng med tråden min. Og det er at jeg FØLER meg slettes ikke så feit som det bildene viser 😄 Jeg har vært mange kilo lettere da jeg var yngre og hadde et mye dårligere selvbilde enn nå. Kan faktisk ikke forstå at jeg følte meg tjukk da. Mens nå føler jeg meg ganske sexy og fin 😅 Og realiteten er nok en annen 😛

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 10 des. 2017 11:18

I get you, @Mækstuff, I really do. Men er så bra å se folk bli en smule engasjert. Du vet; de blir ikke det nødvendigvis helt av seg selv😘

Men den første ang rakettforskning er en film du kan vise døtrene dine. Vet ikke hvilken alder de er, men god input og motivasjon, sånn generelt. Hidden Figures. Sånn fra spøk til realitet. Eller for å så noen frø...

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 10 des. 2017 11:19

Er ikke det en deilig utvikling da, Blåmeis? 😁 Sånn inn til en viss grense da...
Min selvfølelse er mest knyttet til om jeg får være aktiv eller ikke, ikke vekt. Når jeg får beveget meg det jeg ønsker, føler jeg meg superflott uansett pluss eller minus de ti kiloene. Hva andre mener er underordnet. Det er ingen som kritiserer meg eller kommer med slankeoppfordringer nå.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 10 des. 2017 11:38

Unga mine er mer på peppa gris, men når de blir gamle nok 👍
Om jentene mine blir rakketforskere eller rallysjåfører skal dem få all verden med støtte, motivasjon og ros fra fattern.

Synes ellers jeg er passe engasjert i det meste, men det betyr ikke at jeg orker å hive meg på alle diskusjoner og diskutere for en hver pris. Her inne altså... Hakk i plata; Metaforisk spoken.

Jeg lurer fortsatt på om du er ny eller gammel. Blir så forvirret av stadig skifting av pseudonym på folka her inne.

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 10 des. 2017 11:47

Var ikke noe vondt ment som sagt, bare for å ha det klart. Dessverre treffer ikke alle morsomheter. Alltid. Og det går jo begge veier. Noen ganger treffer vi, og noen ganger bommer vi. Som ellers i livet.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 10 des. 2017 11:50

Hehe. Jeg tolket ikke du skrev vondt ment. ^^ følte bare for å bli litt seriøs, noe som skjer en gang hvert skuddår.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 10 des. 2017 11:51

Det du*

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 10 des. 2017 12:44

Og jeg er alltid ny. Føler meg jaffal ny. Ihvertfall ny-ttig. Om ikke annet. Joda. Jada.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 10 des. 2017 13:05

Jo, absolutt Kiara 😁 Jeg har kommet ut av et 16 år langt ekteskap med en mann som var sykelig opptatt av vekt og kropp. Så han var egentlig aldri helt fornøyd med meg enten jeg var 59 kg eller 73. Jeg kunne alltids forbedre noe. Han var ellers veldig kritisk og destruktiv. Så det er klart at så mange år med en sånn idiot har gjort noe med mitt selvbilde. Det som har vært morsomt å oppleve etter at jeg slapp fru fra han, er jo at vekten ikke har den avgjørende betydningen for hvordan en føler seg 😉 Men som deg, så har jeg det også bedre når jeg får vært litt mer i aktivitet og i tillegg justert kostholdet litt 😊 Men nå er det jo snart januar og den store slankemnd. 😅😉