Alle innlegg Sukkerforum

2. Slutten

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 09:54 Privat melding

En gammel dame fra Valdres hadde dette synet

Synet til den 90 år gamle kvinnen i Valdres Tilrettelagt innledning og kommentarer av Lisa Kristiansen Dette synet som den 90 år gamle kvinnen i Valdes hadde fått av Gud, - ble fortalt til Emanuel Minos i 1968. Minos hadde noen møter i Valdres, - hvor han kom i kontakt med denne kvinnen. Han tok og skrev det ned og la papiret i en skuff… Nå ca 30 år senere fant han det frem igjen, - og deler det budskapet som kvinnen delte med ham.. Dette synet har vakt stor oppsikt. Og det har blitt gjengitt i aviser, blader og tidsskrifter som i traktater. Og noen ganger ikke helt korrekt. Jeg har selv lest flere utgaver av dette synet, - og sett at det er forskjeller i gjengivelsen av det. Derfor har jeg gått til hovedkilden for å få det gjengitt slik det opprinnelig ble gitt til Emanuel Minos av denne kvinnen. Det er av den største viktighet at slike syn blir korrekt gjengitt for at det ikke skal føre til noen som helst avvik og feil informasjon, - og heller ikke tillegge Gud noe som Han skal ha vist, - som Han ikke har gjort... Derfor har jeg gått til Emanuel Minos sin bok ”Fra Reykjavik til Jerusalem” og skriver synet ordrett derfra, - hvor Minos selv bekrefter min uttalelse om forskjellige gjengivelser som er kommet ut, og hvor han begynner med denne innledningen til synet som denne kvinnen fortalte ham om: Her blir det gjengitt som det ble nedtegnet (av Emanuel Minos). Og det blir delt inn i fire avsnitt eller bolker. Synet Den gamle kvinnen fortalte: - Det var som et kart ble rullet opp foran meg. Jeg så det med mine naturlige øyne. På kartet var alle verdensdeler nedtegnet. Jeg merket meg Europa, Skandinavia og Norge. Det jeg fikk se var foreteelser som gjaldt tiden før Jesus kommer igjen, og den tredje verdenskrig bryter ut. I Før Jesus kommer igjen og den tredje verdenskrig bryter ut, blir det avspenning. Det blir en lang fredsperiode mellom stormaktene (+ Minos tilleggskommentar under en forkynnelse til dette punkt, - som jeg har hørt på en kassett: husk på at dette var i 1968 når den kalde krigen var på sitt høyeste). Folk kommer til å legge langsiktige planer. I vårt land blir det nedrustning, og vi blir igjen uforberedt som 9. april 1940. Den tredje verdenskrig begynner på en måte ingen har ventet, og fra et helt uventet hold.

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 09:55 Privat melding

II Det blir et frafall uten sidestykke fra sann og ekte kristendom. Det blir stor lunkenhet blant de troende. De blir ikke lenger åpne og mottakelige for ransakende, budskap. Folk vil ikke så gjerne høre om synd og nåde, lov og evangelium, bot og bedring. En ny slags forkynnelse overtar talestolene. Det er å søke lykke, fremgang og materiell velstand. En slags lykkeforkynnelse griper om seg. Kirkene begynner å stå tomme. Det samme skjer med bedehusene og vekkelseslokalene. De troende vil ikke etterfølge Jesus på den smale Korsvegen. Underholdning, kunst og kulturaktiviteter overtar mer og mer plassen for vekkelse, nød, anger og botsmøter.
III Det blir moraloppløsning som vi ikke har opplevd tidligere. Folk lever som gifte uten å være gift. (+ Minos sin kommentar: Den gang hadde vi ikke begrepet samboer. Så kvinnen uttrykte det på sin måte). Det blir stor urenhet før ekteskapet. Og det blir veldig utroskap i ekteskapet. Ja, selv i de kristne ekteskapene gjør utroskapen seg gjeldende, og blir oppløst. Perverse synder begynner også å gripe om seg. Og det blir til og med godtatt i kristne kretser. Tv`en kommer til å spille stor rolle. Det blir mange tv-stasjoner (+ Minos sin tilleggskommentar: Den gang hadde vi ikke ordet kanaler og tv`en var akkurat kommet til Norge, - så den gamle kvinnen brukte ordet stasjoner, - etter det som ble brukt om radio). Tv`en blir full av vold. Volden blir underholdning for menneskene på denne tiden. Og den volden som folk ser på Tv, kommer til slutt å prege byer og bygder. Det blir også vist intime samlivsscener. De mest intime forhold som tilhører ekteskapet kommer åpenlyst til å bli vist på Tv. ( + Minos sin tilleggskommentar: Da bet ble sagt sa jeg et dette ikke var tillatt i offentlige sendinger. Vi hadde den gangen en varsomhetsplakat, som ikke tillot obscøne scener. Da sa hun med hevet røst: ”Den kommer de ikke til å bry seg om, når tiden er inne.”)

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 09:56 Privat melding

IV Folk fra fattige land strømmer til de rike landene. De kommer til Europa, til Skandinavia, og også til Norge. Det blir mange av dem. Og folk begynner å mislike dem, og de blir hårde imot dem. (+ Minos sin tilleggskommentar: Da hun sa det begynte hun å gråte). De blir mer og mer behandlet som jødene under krigen. Da er målet for våre synder fullt. Krigen bryter ut. Først som en liten konflikt, en ubetydelig konflikt. Men den slutter ikke. Den tiltar og brer seg. Til slutt utvikler det seg til en stor krig. Mot slutten av den store krigen blir fryktelige våpen tatt i bruk, bl.a. atomvåpen. Luft, jord og vann blir forgiftet og ødelagt. Folk fra de industrialiserte land, Amerika, Europa, Australia, Japan og andre liknende områder, må flykte. De kan ikke bo der lenger. De forsøker å komme til de fattigste land som har unngått det verste. Men de vil ikke være villige til å ta imot dem.

(mann 49 år fra Østfold) lø. 16 des. 2017 10:03 Privat melding

Tidlig på akevitten i år?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 16 des. 2017 10:04

Åkei. Bring it on.

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 10:20 Privat melding

Dere får selv vurdere om dere kjenner dere igjen i dette som ble nedskrevet i 1968.
Ha en velsignet God helg..)

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 16 des. 2017 10:36

Kanskje hun hadde lest Nostradamus? 😁

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 des. 2017 10:37 Privat melding

Men, altså, hvis du ikke bare farer med løgn nå, så har du jo brukt av den tiden du burde brukt på å bekjempe ondskap, til heller å lese deg opp på Djevelens verk. Disse to du refererer til er jo, helt åpenbart, Djevelens sendebud, for det er jo bare elendighet å lese om. Hva synes Gud om prioriteringen din? Skal ikke du egentlig drive fremsnakking?

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 16 des. 2017 10:49

De fleste angrep kommer fra uventet hold. Men hvor var Gud (og verdensmaktene) under utrenskings krigen i Rwanda?

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 16 des. 2017 10:51

Men bare for å peke på LITT kildekritisk tilnærming. Denne mannen som tjener penger på dette, sier han skrev det ned etter en samtale i 1968, etter samtale med ei dame som da var 90 år. Har du sjekket hvor mange nittiåringer det var i Valdres i 1968, og hørt med familien hennes om hun kjente han? Og til neste punkt. Er det noen som har analysert papiret og skriften, for å bevise at arket til denne karen har ligget i en skuff i tredve år? For en ting kan jeg forsikre deg om fullt og helt. Å beskrive samfunnet på den måten der, kunne jeg også gjort i 1998 uten så mye som en tøddel av profetisk innsyn. Det jeg aldri ville gjort, er å påstå at jeg har hatt det i skrivebordskuffen i 30 år. Det er ingen som ville trodd meg på det. Jeg ville nok rotet det bort i løpet av disse årene. Og, ikke minst, jeg ville aldri skrevet noe liksomprofetisk vas, og funnet et vitne som levde for tredve år siden som kilde. Dette er nemlig ren svindel, om denne mannen tjener penger på dette og det ikke kan bevise at det virkelig var skrevet i 1968. Her er et strålende eksempel på at disse fruktene du snakker om, viser hvem du har å gjøre med. Han er karen, serverer i mine øyne pillråtten frukt, og dere er en gjeng som sluker den rått, og blir oppblåste og rusa på gjæren, uten å ane det. Slik ser det ut for meg. For deg er det en god frukt. Og det artige. Jeg kan skrive dette så krass eller saklig jeg bare vil, fordi mine ord aldri vil kunne trenge gjennom giften dra den frukta der. Du vil bare be gudene og åndene tilgi meg, og håpe jeg finner frelse.🤔 Om du leser Johannes åpenbaring, står det meste der allerede. Det står det forresten også om den gule fare fra Øl. DET er noe å kose seg med det, nå når mr. Kim leker sjef. Og reiser du enda lengre øst, har vi jo USA med en sånn gul-orange folkevalgt som er minst like farlig.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 16 des. 2017 10:56

ØL=øst

(mann 49 år fra Østfold) lø. 16 des. 2017 11:05 Privat melding

Jeg vet også om en profeti som viste seg å stemme helt sjukt bra.

In the beginning
Back in nineteen fifty-five
Man didn't know about a rock 'n' roll show
And all that jive
The white man had the smoltz
The black man had the blues
No one knew what they was gonna do
But Tchaikovsky had the news
He said

Let there be sound
There was sound
Let there be light
There was light
Let there be drums
There was drums
Let there be guitar
There was guitar
Oh, Let there be rock
And it came to pass
That rock 'n' roll was born
All across the land every rockin' band
Was blowing up a storm
And the guitar man got famous
The businessman got rich
And in every bar there was a super star
With a seven year itch
There were fifteen million fingers
Learning how to play
And you could hear the fingers picking
And this is what they had to say

Let there be light
Sound
Drums
Guitar
Let there be rock

One night in a club called "The Shaking Hand"
There was a ninety-two decibel rocking band
And the music was good and the music was loud
And the singer turned and he said to the crowd -
Let there be rock

Skjult ID med pseudonym Fr.Positiv lø. 16 des. 2017 11:21

Ja, der var det mye.

Gud er god å ha når alt går til helvete.

(mann 49 år fra Østfold) lø. 16 des. 2017 11:50 Privat melding

Gud er god å TRO man har når alt går til helvete. Eller du kan heise deg selv opp etter kraven for å klare deg selv. To setninger som går ut på akkurat det samme.

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 16 des. 2017 11:57

Har godt grep om egen nakke.

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 12:33 Privat melding

Fra han som mottok budskapet:

https://youtu.be/kHS3EBId_w8

(mann 49 år fra Østfold) lø. 16 des. 2017 12:44 Privat melding

Det finnes datingsider for kristne. De er kanskje litt mer mottagelige der for budskapet ditt.

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 12:56 Privat melding

Det er dere som trenger denne informasjonen.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 16 des. 2017 12:58

Vi veit jo dette. Vi lever jo. Hva gjør det forskjell da om ei 90 år gammel dame fra Valdte sa det for noen år siden?
Hva gjøres med det?

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 16 des. 2017 12:58

Der kom han meg i forkjøpet. Den burde du ha tatt, @Bruce😂😜

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 13:02 Privat melding

Profetier er en ting, det aller viktigste for dere er dette:

Veien, sannheten og livet Jesus sier: Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten ved meg. (Joh 14,6)

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 16 des. 2017 13:12

Så dette er forutbestemt av Gud?

Skjult ID med pseudonym Fr.Positiv lø. 16 des. 2017 13:20

Gud er ikke dø, han bare sovnet når han fikk én "Blåse jobb" samtidig som han leste Dagblad.

Han fikk en "Gum Jabb" i fra en som hadde gebiss.

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 des. 2017 13:23 Privat melding

Hva skjedde med Jesus/Gud elsker alle barna? Og, noe må også du ha gjort galt, Apollonisse, for neste syndeflod kommer ikke til å spare deg heller.... Tviler på at det kommer en ny Noahs ark denne gangen, for vi er en gjeng med ramp, alle sammen!

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 16 des. 2017 13:25

Jeg trenger ikke denne informasjonen iallefal. Gjør ingenting for meg i forhold til å forstå verden bedre.

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 13:27 Privat melding

Jeg har ikke svaret på alt.

Jeg er rettferdiggjort ved troen, derfor frykter jeg ingen ting, heller ikke død eller krig som måtte komme...).jeg har evig liv.

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 16 des. 2017 13:30

Tror ikke jeg har evig liv. (Da må jeg få en ordentlig heit kjæreste og mer cash, takk!). Men er rimelig chill. Jeg også.

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 13:30 Privat melding

1. Kor.13
.."vi skjønner stykkevis og taler profetisk stykkevis; men når det fullkomne kommer, da skal det som er stykkevis, få ende. …"

Skjult ID med pseudonym Fr.Positiv lø. 16 des. 2017 13:35

The Blue Zones: Lev lenge og godt.

Når National Geographics team tok for seg områdene på jorda hvor folk levde lengst, fant de at det var fire steder man hvor man så en uvanlig stor andel livsfriske hundreåringer: Okinawa i Japan, Sardinia i Italia, Nicoya-halvøya på Costa Rica og blant adventister i California. Etter å ha sammenlignet gruppene, kom man fram til at det gikk an å trekke frem ni enkle, men viktige punkter som kan sette deg på sporet av et sunnere og lykkeligere liv. Men først litt om bakgrunn.

Og den kan dere lese her.:

http://www.sunnhetsbladet.no/blog-hayden/2015/5/7/the-blue-zones-lev-lenge-og-godt

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 des. 2017 13:35 Privat melding

Du har ikke evig liv, ingen har det, Apollonis. Jeg frykter heller ikke døden, eller krig. Du er ikke noe bedre menneske enn oss andre, selv om du utbasunerer troen din. Vi er akkurat like mye, eller lite, verdt. DU, av alle, bør legge vekt på det når du forkynner. Du peker på andre, det er ikke pent. Kjør på med fremsnakking av de som tenker og handler annerledes enn deg.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 16 des. 2017 13:36

Jeg er din rake motsetning, Apollonis. Uryddig oppførsel og-verdier. Synder som det ikke kommer en morgendag. Liker å leve litt på kanten, kan du si. Og det går greit. Jeg kan bare skrifte en gang i blant og be om syndsforlatelse. Å ikke må stå til ansvar for noe så lenge du følger noen retningslinjer fra en dude jeg aldri har sett er herlig. For en skaper vi har. Fader i helvete. Nei, tilgi meg -jeg mente "Amen" 👐

Kan Gud være en dame, forresten?

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 16 des. 2017 13:38

Yes, and she’s pissed.

Skjult ID med pseudonym Fr.Positiv lø. 16 des. 2017 13:42

Ja ja..

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 13:43 Privat melding

Troen er frihet til gode gjerninger, ikke til det motsatte..)..Hallelujah...

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 13:44 Privat melding

Forøvrig Satan: Du stopper ikke meg, du er en taper, du tapte for 2000 år siden...

Skjult ID med pseudonym Fr.Positiv lø. 16 des. 2017 13:48

Jeg runker, Halleluja
Jeg pisser, Halleluja
Jeg putter i opp i ja, Halleluja
Jeg spiser flesk med birkebeinerenn, Halleluja

Man kan si Halleluja til alt.

Det er én fryktelig habitt.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 16 des. 2017 13:50

Jesus døde for mine synder, så det minste jeg kan gjøre for h*n er å synde. Så døden ikke ble forgjeves, liksom.

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 des. 2017 13:51 Privat melding

Da er det vel en god gjerning å droppe denne forkynningen som ingen har etterspurt? Du har jo lest om Satans kommende verker, så LITT tilhenger er du tross alt. Jeg vil påstå at du flørter med fienden;) Gud har jo ikke utrettet stort de siste 2000 årene, så jeg forstår at du tviler.

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 13:58 Privat melding

Ingen tvinger deg til å lese eller skrive på denne tråden Descalzo.

"For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter,
mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet."

Derfor ber jeg Gud velsigne dere alle, syndere og spottere, alle..)

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 16 des. 2017 14:00

Tar gjerne en velsignelse eller to. Helst når de trengs, skal Gud vite.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 16 des. 2017 14:00

Men hva er egentlig budskapet ditt @apollonis?

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 des. 2017 14:01 Privat melding

Men du følte deg tvunget til å skrive dette? Litt av en gud du heier på.

Skjult ID med pseudonym Fr.Positiv lø. 16 des. 2017 14:06

I går for eksempel, så hadde jeg sex med en dame… Temperaturen ble høy, for vi var kjempe kåte. Saftene sprutet ut.

Men så plutselig så sier hun... :

Hun: ”Putt den i rompa”
Jeg: ”Hæ!”
Hun: ”Putt den i baken”
Jeg: ”Man skal vel ikke gjøre det, hva vil Gud si da?
Hun: ”Drit i Gud, klin til.”
Jeg: ”Kan vi ikke se på en serie i stede”
Hun: ”Det er slutt”
Jeg: ”Ok”

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 16 des. 2017 14:10

Sånn går nu dagan...

Skjult ID med pseudonym Fr.Positiv lø. 16 des. 2017 14:11

og åra.

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 des. 2017 14:12 Privat melding

Sånt driver kristne med hele tiden, Fr..... Snyter på skatten, banker barn og partner, dreper, voldtar og forgriper seg på barn både i og utenfor familie. Og så går de i kirken, sier ynnsjyll, halleluja og god jul, og så er det på'an igjen.

Skjult ID med pseudonym Fr.Positiv lø. 16 des. 2017 14:14

Ja, det var det jeg mente @Des

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 des. 2017 14:21 Privat melding

Og disse møter Apollonis i sin kirke, ser barna og barnebarna i øynene, ignorerer smerten i øynene til partnerne, gir penger til kollekten, deltar på nattverd og rusler hjem, godt fornøyd med dagen...

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 16 des. 2017 14:25

Man kan bare kikke på gaten for å se det du sikter til der, @Des. Mest sannsynlig i ditt eget nabolag også. Trenger ikke ramle inn kirkedørene for det.

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 14:25 Privat melding

Desc
Kan ikke si jeg kjenner meg igjen nei.....du verden....)

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 des. 2017 14:27 Privat melding

Sant, Alice .....

Så du henger bare med de superfantastiske kristne som ikke gjør noe galt, Apollonis? Hvordan vet du det?

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 14:37 Privat melding

Jeg vet ikke hvilke opplevelser du har hatt Desc, men jeg vil be om tilgivelse på deres vegne..)

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 16 des. 2017 14:43

Det er jo bare å lese media det da @apollonis. Mange store stygge synder som har blitt gjort i Guds hus. Overgrep, vold mot barn i kristne barnehjem og trosamfunn.

Tilliten rasseres jo. At man bare kan be om tilgivelse får meg til å spy. Det er et nytt overgrep.

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 des. 2017 14:49 Privat melding

Hva mener du med det? Dette handler ikke om meg. Hvis du fornekter at slike ting skjer i ditt miljø, er du til fare for mange. Folk som lukker øyne og ører og peker i alle retninger enn innover mot seg selv og sitt nettverk, det er IKKE en bra gjeng, altså... Det jeg skriver om skjer i ALLE miljø, selv ditt. Mange blir truet til taushet, fullstendig hjernevasket i sin religion. De kristne er ikke bedre enn andre der. Hvordan tar dere vare på de som blir utsatt for vold "i Guds navn"?

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 14:50 Privat melding

De handlingene dere beskriver tar jeg selvsagt avstand fra, trodde dere noe annet ?

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 16 des. 2017 14:51

Hjelper ikke å bare ta avstand fra det. Må være åpen for at det skjer rundt deg. Overalt. Og handle

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 14:56 Privat melding

Det dere beskriver foregår absolutt ikke i alle kristne miljøer, der tar dere grundig feil.

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 des. 2017 15:05 Privat melding

Hvordan VET du det? Det er supernaivt å mene noe sånt.... Og å være så forutinntatt som du var mot meg, da du dro inn antydninger om mine opplevelser, bare fordi jeg skriver det jeg gjør, DET er ikke veldig kristent, det er Satans måte å svare på. Guds barn gjør ikke slikt....

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 des. 2017 15:06 Privat melding

"Ta avstand fra", er det synonymt med å lukke øynene?

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 15:11 Privat melding

Jeg forsøke bare å antyde at det kanskje er egne opplevelser som får deg til å gå så hardt ut.
Hva som oppfattes som kristent betyr ingen ting for meg, jeg vet hva jeg står for.

Hva gjør Guds barn Desc ?

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 des. 2017 15:18 Privat melding

Nei, det der var ikke noe "forsøk på å antyde".
Jeg synes man går hardt ut når man lager en slik tråd som du har gjort her. Betyr det at du har blitt utsatt for overgrep da? Ser du hvor dumt det blir?
Du er ikke det spor bedre enn noen av oss andre på dette forumet. Suck it up&in.

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 15:22 Privat melding

Jeg har vel ikke sagt at jeg er bedre enn deg, har jeg vel ?..

Gud velsigne deg Descalzo. Jeg gir deg en klem også..)

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 des. 2017 15:22 Privat melding

#uønsketklem

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 16 des. 2017 15:27

Nå later du som eller så er du ekstrem naiv @apollonis. det er ingen grunn til at dette ikke skulle foregå i alle kristne miljøer @apollonis. At det ikke foregår i alle samtidig gjør det ikke. Men det er ingen grunn til at det ikke skulle foregå i ditt nærmeste.
Det har foregått i mitt, i mitt nest nærmeste osv. I kristen spreidet aktivitet, i kristen leirskole virksomhet osv osv...

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 15:40 Privat melding

Dette blir med all respekt spekulativt. At det skjer, ja, det vet vi.
Som sagt; jeg har aldri sett eller hørt om noe slikt på noe sted der jeg har vært, aldri !

(mann 47 år fra Rogaland) lø. 16 des. 2017 15:59 Privat melding

Slike ting skjer nok i alle kristne miljøer @App. Som i resten av samfunnet.
Forskjellen er at i kristne miljøer blir slike ting gjerne holdt skjult, man skylder på djevelen.
resepten er bønn og tilgivelse.
Istedet for å plassere ting der det hører hjemme.
-Anmeldelse til politiet, med påfølgende etterforskning, evt tiltale, dom og fengselstraff.

(mann 47 år fra Rogaland) lø. 16 des. 2017 16:36 Privat melding

Appropos Klem @Des. Hvordan går det med deg?
#tvangsklem.

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 16:41 Privat melding

Dere er dyktige, det skal dere ha...

(mann 52 år fra Oppland) lø. 16 des. 2017 16:43 Privat melding

Men, han som er i meg er sterkere enn han som er i verden..)

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 des. 2017 16:56 Privat melding

I'm fine, Leifi Enn du?

(mann 47 år fra Rogaland) lø. 16 des. 2017 17:11 Privat melding

Så bra. Har det fint jeg, venter bare på juleferien nå.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 17 des. 2017 11:39 Privat melding

Det skjer mye i kristne trossamfunn, gjerne i lukkede trossamfunn. Mormonerkirken, Jehovas Vitner og Smiths Venner er trolig blant de som topper listen. Her skal alt ordnes internt.

Det som derimot er like ille, men som ingen norske våger å snakke om, er at dette skjer i muslimske miljøer. Her foregår det voldtekter og andre ting som også holdes internt.

Heldigvis ser vi nå noen tøffe jenter som våger å fortelle hva som foregår.

(mann 52 år fra Oppland) sø. 17 des. 2017 11:53 Privat melding

Jeg takker Gud for at jeg ble ledet til sannheten fra dag 1 og ikke havnet i disse lukkede trosssmfunnene du nevner StigRemi.
Disse får mye oppmerksomhet, og det skal de ha for å få grumset frem, men det som er synd er at de ufrelste ikke skiller mellom disse og de ekte evengelietro menigheter styrt av den hellige ånd.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. sø. 17 des. 2017 18:25

Er det fryktelig mye mobbing her av en person? som har et kristent livssyn....
Er vi virkelig så lite tålerant....Hm....

(mann 49 år fra Østfold) sø. 17 des. 2017 19:28 Privat melding

Apollonisse. Ta deg en tur til midtøsten eller Afrika med litt mat og førstehjelpsskrin og gjør verden til et bedre sted i praksis, så skal du få et par teskjeer respekt fra meg.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 17 des. 2017 19:31

Turn of(f ) ?
Tror folk går løs på nettopp dette med toleranse...

Skjult ID med pseudonym Chutlu ti. 19 des. 2017 00:56

Skjønner!