Alle innlegg Sukkerforum

Fantasi versus virkelighet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym vilvidere lø. 24 jan. 2009 14:05

Hei alle sammen!
Har noe jeg gjerne vil ha råd om. Jeg har vært alene med ungene leeenge, og er nå medlem på sukker siden nov. 08. Synes det er veldig koselig, og får en del mail og hjerter og sånt. Men derfra til å møte noen av disse søte karene, er det langt synes jeg. Liker liksom å flørte og tulle på mail, og kan og begynne å fantasere litt. Det jeg lurer på da er, skal man bare la det stå til og møte en man har en god kjemi med? Hvis man har lyst til å date en mann som er endel yngre f.eks., skal jeg da bare gjøre d, eller skal det forbli en uforløst fantasi? Da tenker jeg jo selvfølgelig hvis det skulle bli kroppskontakt liksom.. Har liksom så innmari lyst til å finne meg en som er endel yngre enn meg, sånn rundt 10 år.. Er vel mest redd for at jeg skal angre og føle meg billig..
Men nå er det bare så alt for lenge siden jeg har datet noen.. Hilsen frustrert ex-frue..

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym lø. 24 jan. 2009 14:13

Hvorfor skulle du angre og føle deg billig?

Skjult ID med pseudonym Mammadalt lø. 24 jan. 2009 14:15

Du skal gjøre det du har lyst til. Det gir deg mest glede i lengden, og så skal du unngå å kritisere deg selv om det gikk feil. Du hadde lyst når du tok beslutningen. Mye sant i at man skal være glad i seg selv og den man er - husk det. På den måten finner du trolig på sikt også den som passer DEG, og ikke "alle de andre" som du ønsker og håper er den rette.
Du er sikkert gammel nok til å forstå hva som gjør deg godt her i livet - ihvertfall om du tenker deg ekstra godt om.

Tvi tvi
:-)

Skjult ID med pseudonym S lø. 24 jan. 2009 14:15

Er nok veldig viktig for alle mennesker å tørre og gjøre ting man har lyst til i livet.
Lykke til....det er ikke så farlig som du tror.

Skjult ID med pseudonym juni lø. 24 jan. 2009 14:16

Hei :-)

Først vil jeg si at det slettes ikke er umulig å treffe en mann som er en god del yngre enn deg. Men det er mulig at de i så fall ønsker kontakt kun for en kortvarig flørt og ikke noe varig dersom de er mer enn ti år yngre enn deg. En del unge menn er litt fascinert av modne kvinner, og kunne godt tenke seg en liten uskyldig flørt med en av dem:-)

Selv har jeg etterhvert truffet veldig mange av de jeg har tastet med, og det ligger ingen stor utfordring i det synes jeg. Det er bare å avtale for å treffes for en kaffe, noen pils, en middag eller noe annet, helt ufarlig er det :-)

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym lø. 24 jan. 2009 14:21

ja vi under 30 elsker modne kvinner. det kan jeg bekrefte.

Skjult ID med pseudonym Johnny B lø. 24 jan. 2009 14:25

Har du lyst har du lov? :)

Og hvis interessen er gjensidig, ser jeg absolutt ingen grunn til hvorfor du skulle "holde deg for god"?

Skjult ID med pseudonym Melody lø. 24 jan. 2009 14:30

Husk, vi lever kun en gang..og det livet går så alt for fort! Følg hjertet og ta sjansen på å møte en du har god kjemi med, den som intet våger osv... og gjør ihvertfall ikke som jeg har gjort,"glemte" meg selv i 18 år, da jeg har vært alenemor bestandig og prioritert mammarollen .. Det går an å kombinere barn og "eget" følelsesliv, noe jeg har forstått i ettertid var dumt at jeg ikke gjorde.

Skjult ID med pseudonym moden dame lø. 24 jan. 2009 14:45

Vet du noe...hopp i det. Jeg har tenkt de samme tanker om det å faktisk møte noen, og alle tanker som oppstår da. Men vil ikke la det hindre meg. Jeg er egentlig på jakt etter noen på min alder, men er blitt sjekket opp av flere yngre, opp til 15-16 år yngre enn meg. Har møtt en av dem, og gnisten er så absolutt der. Go for it, girl! Ikke tenk så mye. I dag er det ikke så mye snakk om at vi jenter er billige, og disse gutta tenker det ikke.

Skjult ID med pseudonym blåbær lø. 24 jan. 2009 15:14

Det sier at det er lettere å angre det man har ikke våget, enn det man våget å gjøre.
Så, lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym ABCDEFGHIJ lø. 24 jan. 2009 15:16

De som tar kontakt er mer seriøse ? Hmmm, ikkje heilt sikker på den gitt ! Spørs kva ein legg i seriøs sjølvsagt........

(mann 47 år fra Vestfold) lø. 24 jan. 2009 15:28 Privat melding

"Har liksom så innmari lyst til å finne meg en som er endel yngre enn meg, sånn rundt 10 år.."

Måtte bare kopiere den setningen:-)

Intet vondt ment, bare fikk meg til å smile av hvordan man/jeg kan tolke setninger tatt ut av sin kontekst!

Men fra spøk til revolver... Det som føles rett er oftest rett! Så hvorfor ikke bare gå for det du egentlig har lyst til?

Skjult ID med pseudonym blåbær lø. 24 jan. 2009 15:30

Etter min menning de som er seriøse går ikke rundt grøten og sier i fra hva de søker og forventer å finne her på sukker.
Vi er vel forskjellige og har forskjellige preferanser, så jeg setter stor pris på ærlige mennesker. Det er større sjansen å finne det man ønsker seg, det er også lov å si nei takk, hvis det ikke passer, ikke sant ?

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 24 jan. 2009 15:32 Privat melding

Go for it !!! .. Ta en sjangs !! Man kommer ingen vei med å sitte og ikke gjøre noe ..

Det er bedre å angre på det (/den.. haha ) man har gjort , enn det (/den) man ikke har gjort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;o))))

Skjult ID med pseudonym ABCDEFGHIJ lø. 24 jan. 2009 15:32

Ja, men spørs kva ein legg i seriøs... Seriøsmed hensyn til å møta nokon eller seriøs med hensyn til eit forhold...

Skjult ID med pseudonym blåbær lø. 24 jan. 2009 15:36

Det er noe annet. Men det er lov å spøre den andre hva han vil, ikke sant, det står kanskje noe i profilen, man kan lese mellom linjene også..

Skjult ID med pseudonym TanteSofie lø. 24 jan. 2009 15:57

Menn som er ti år yngre vil garantert ha sex med deg. Særlig hvis du ser flott ut. De kan skrive meldinger, møte deg flere ganger og være hyggelige og interesserte. De kan si de vil ha deg og ikke bare sex. Men helt ærlig, hvor mange menn sier ikke det bare for å få seg litt?

Så til TS: Hvis du vet at du tåler å date mange, og å ha sex med mange for å finne den ene der ute som passer for deg og som er en god del yngre, så gjør gjerne det. I våre dager er det ikke mange som ser noe galt i det moralsk sett, og sex er både godt og oppfriskende. Vær bare klar over at du antagelig må lete lenge etter en som er 10 år yngre enn deg og så seriøs at han faktisk både vil ha deg som samlivspartner på lang sikt, og ikke bare som sexpartner på kort sikt.

Men hvis du er en type som lett blir såret, som ikke skjønner gamet, og som tror alle menn mener at de virkelig vil ha deg og ikke bare sex med deg, så hold litt igjen til du har fått oversikt. Særlig hvis du er litt fersk på sjekkemarkedet. Gå gjerne på en uformell kaffedate med mange for å bli bedre kjent, men hold igjen den mest intime kroppskontakten i starten. Greit å leve mens man gjør det, men man skal jo ikke bli følelsesmessig vrak av det heller.

Hvilken strategi du selv velger avhenger av hvordan du selv kjenner deg best.

Skjult ID med pseudonym vilvidere lø. 24 jan. 2009 16:41

Ups, glemte å krysse av på anonym, det var skummelt det.. Ihvertfall tusen tusen takk for alle gode råd, især fra deg tante sofie! Fint å få så masse respons da, det gjorde godt.

Skjult ID med pseudonym vilvidere lø. 24 jan. 2009 16:42

Nå går det mot lysere tider, og jeg får bare hoppe i det tror jeg, er jo voksen..

Skjult ID med pseudonym Johanna lø. 24 jan. 2009 16:59

@TS

Fikk lyst til å fortelle hvordan jeg opplevde forholdet til en 9 år yngre mann. Jeg startet forholdet nærmest for gøy da jeg var nyseparert. Falt meg egentlig ikke inn at jeg kunne bli seriøst forelsket. Det ble et forhold som var "av og på" i 3,5 år. Mye som var bra men også mye som var vondt. Mitt største problem ble at jeg aldri klarte å stole på at han var "seriøs" med meg. Vi hadde planlagt å flytte sammen, men mye "skurret", og jeg tok til slutt til fornuft og forlangte svar på om han egentlig ville dette. Svaret var like diffust som hele forholdet og jeg tok ikke sjansen på å fortsette. Kun få uker senere flyttet han sammen med ei jevnaldrende jente....... Dette er ca 8 måneder siden og det har tatt meg lang tid å "komme over" alt som skjedde. Så jeg har ikke noe godt råd å gi egentlig, spørs hva du forventer deg av en mye yngre mann? Uansett, gjør det du føler er rett for deg:)! PS. Jeg er 43 men føler meg av og til som 14:).

Skjult ID med pseudonym sunway77 lø. 24 jan. 2009 17:35

du kan like lett finne en seriøs mann som er yngre enn deg,enn en som er jevnaldrende/eldre....kjenner til flere eksempler....
synes du skal gå for å treffe de du har god kjemi med på nett. la det heller bli korte møter.
gjerne bare en kaffe :-)

Skjult ID med pseudonym DAME50 lø. 24 jan. 2009 18:52

Jøjje meg.
A) Hvis du i det hele tatt fåt kontakt her inne så hvorfor nøle
B) Hvis du i tillegg får kontakt med en som er 10 år yngre og dere tenner på hverandre . Hva venter du på?
C) Slutt å lek her inne hvis du ikke tenker å møte noen i det hele tatt. Det er skikkelig dårlig gjort å maile i det lange og brede uten å mene noe med det.
Nok av folk (begge kjønn) som bare er her for å se om de kunne ha en sjanse om de bare hadde gidet og da bør de kanskje skrive akkurat det i profilteksten så vi som faktisk ønsker å treffe noen slipper unna dere.
Forøvrig så har de Sukkermenn jeg har truffet vært flotte karer som absolutt var verdt å treffe, men den berømmelige kjemien har manglet.

Skjult ID med pseudonym stjerne62 lø. 24 jan. 2009 19:54

Har hatt det litt som TS,men har datet litt (2 stk på ca 8 mnd.)
men har lovet meg selv å hoppe i det nå..Denne våren er min!!!!!