Alle innlegg Sukkerforum

Verdens beste julegave

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Søkende ti. 26 des. 2017 22:16

Jeg har fått en utrolig fin julegave, dette var noe jeg virkelig ønsket meg.Klarer ikke helt å tro på det, men vil så gjerne😊

Jeg har fått sommerfugler i magen❤️ Neste mnd kommer han hit jeg bor og vi skal ha en natt på hotell. Gleder meg som en liten jente😇 Vi har fått en sånn kontakt som jeg ikke trodde var mulig. Skummelt å få slike følelser for en mann man ikke har truffet enda...

Men begge to føler det på sammen måten❤️

(mann 42 år fra Hedmark) ti. 26 des. 2017 22:25 Privat melding

Ja. det er jævlig skummelt, så ikke bygg opp for mye spenning i forkant, det kan fort bli veldig kleint...

(mann 52 år fra Oppland) ti. 26 des. 2017 22:27 Privat melding

Ja, det er litt skummelt når du ikke har truffet ham...)

Skjult ID med pseudonym på date ti. 26 des. 2017 22:42

Hvorfor skal dere overnatte første gang dere treffe? Skal dere ha hvert sitt rom? Jeg hadde bare tatt en kaffe tror jeg. Jeg har erfart at det kan bli litt flying start og så daler det temmelig fort. Dagen etter blir litt vanskelig å takle. Man har ikke en Escape knapp om man ikke føler for videre kontakt.

(kvinne 50 år fra Oppland) ti. 26 des. 2017 22:46 Privat melding

@ts - så fint å høre👍
Ikke hør på alle med negative påpekere, noen ganger må man bare følge det magefølelsen forteller deg.
Lykke til ❤️

Skjult ID med pseudonym på date ti. 26 des. 2017 22:47

Mener ikke være negativ. Bare et velmenende råd. Erfaring sier at det ikke bør gå så fort i starten.

(kvinne 50 år fra Oppland) ti. 26 des. 2017 22:49 Privat melding

Alle er forskjellige @på date, det som passer for deg passer kanskje ikke for alle andre.

Skjult ID med pseudonym på date ti. 26 des. 2017 22:52

Det er sant. Og hvis noen hadde sagt det til meg, da jeg var som mest engasjert, så hadde jeg vel gjort det jeg følte for likevel. Og heller tatt konsekvensen av det. Man må gjøre sine egne erfaringer her i livet, nytter ikke lære av andres. Men litt vanskelig å se på at andre går i samme "fella" da, uten å si noe.

Skjult ID med pseudonym bobb ti. 26 des. 2017 22:52

Så mye negativitet her da. Skummelt? En gang må jo mennesker nødvendigvis møtes for første gang. Lykke til, sier jeg. Håper kjemien stemmer og møtet lever opp til forventninger. Om ikke så har dere ihvertfall gjort et forsøk. ✌️

Håper jeg treffer noen jeg er like gaga over snart jeg også. 😊

Skjult ID med pseudonym på date ti. 26 des. 2017 22:55

Ønsker lykke til selvfølgelig. Håper det blir koselig.

Skjult ID med pseudonym på date ti. 26 des. 2017 23:02

Det som er kinkig i starten er at man kan ha forskjellig forventning og at det skal så mye til for å være den personen som den andre har forestilt seg inni hodet sitt. Man må liksom begynne fra scratch igjen når man har møttes. Og da kan det ta tid å komme på samme nivå som man var. Og så må man holde litt igjen for å se om den andre holder følge følelsesmessig. Må være i takt med hverandre for at man ikke skal skremme hverandre bort. Gi rom for at det tar tid å finne følelser. Huff, ja det er ikke lett altså. Og jo eldre man er jo mer skal det til. Håper dere er unge og uerfarne. Da har man ikke så mange skrupler og kaster seg ut i det. Lykke til <3

(kvinne 50 år fra Oppland) ti. 26 des. 2017 23:11 Privat melding

@på date - skjønner at du ikke har hatt bare gode dateopplevelser, men som sagt alle er forskjellige og takler ting ulikt.
Synes det er flott at mennesker kan gå litt utenfor egen komfortsone når det gjelder det å møte nye mennesker. Opplevelser skapes og noen ganger så blir det bare den ene gangen - men tenk på gevinsten om det blir mye mer .

Skjult ID med pseudonym Alice on. 27 des. 2017 04:54

Been there, done it, would do it again. Gikk strålende. Kjemi er kjemi. Noen ganger varer den kortere, noen ganger lenger, men er den der, nyt den mens du/dere har den. Kjemien der altså🔥

(mann 42 år fra Hedmark) on. 27 des. 2017 07:46 Privat melding

@Værenkjeks, jeg mener heller ikke være negativ. Men det er et klart OBS!

Alle jeg har møtt på nettdating er av samme oppfatning, det er noe med en kjemi som må være der, og det finner man ikke ut av før man har møttes i virkeligheten.

Dette kan slå begge veier selvfølgelig, men sjansen er veldig stor for at denne kjemien ikke er tilstede.

Man kan gjerne drømme,ønske og håpe, men det å si at man bør være forsiktig med å bygge stemningen helt opp i taket, ja det er et veldig velment og godt råd.

De fleste som er her vil nok kunne si seg enige i det, utifra erfaring.

(kvinne 47 år fra Akershus) on. 27 des. 2017 09:40 Privat melding

Det har vel vært en gjenganger på dette forumet, at rådet/meningen til folk, uten at det har vært negativt ment (heller litt sånn "er du sikker på at dette er så lurt"?) har vært at sex ved første møte OFTE ikke fører til noe langvarig. "Alle" vet at skriverier er bare skriverier, mange menn er flinke til å skrive buksene av damer, mange kvinner er flinke til det samme, pluss andre ting, feks de med økonomiske motiver. Jeg tenker at hvis man nærmest forelsker seg i tekstmeldinger og telefonsamtaler, så er fornuften ikke så veldig koblet inn, og fallhøyden blir dermed ganske svær.

(mann 39 år fra Buskerud) on. 27 des. 2017 10:47 Privat melding

Ene langvarie forhold var nettopp gjennom overnatting ved første møte. Par som ikke fungerte over tid, men ingen anger på at vi møttes med overnatting. Så masse lykke til! Uansett hva alle eksperter her inne forteller deg! For vi har jo alle skutt gullfuglen!! (Not)

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 27 des. 2017 11:57

Overnatting på første besøk er vel slik man gjør som man vil med, men det å ha fantastisk kjemi når man skriver trenger ikke treffe i virkeligheten. Derfor hadde det nok vært lurt å møtes raskest mulig, for det er møtet som betyr noe.

(kvinne 47 år fra Vestfold) on. 27 des. 2017 14:27 Privat melding

Masse lykke til på daten :) Håper det blir full klaff. Jeg hadde sikkert begynt med en kaffedate, men der er man forskjellig. All ære til deg som tør å satse litt.. :)
Det jeg mottar for tiden er spørsmål om jeg vil være hyggelig venn, eller om Jeg vil ha nakenbilder..nei nei. Jeg vil ha en snill og god og tiltrekkende mann, men det har jeg gitt opp;)

(kvinne 47 år fra Akershus) on. 27 des. 2017 14:42 Privat melding

Ikke akkurat en julegave, men ihvertfall en romjulsdate på meg🤗 Gleder meg!😊

(kvinne 47 år fra Vestfold) on. 27 des. 2017 14:58 Privat melding

Spennende @Descalzo..kos deg:)

(kvinne 47 år fra Akershus) on. 27 des. 2017 15:02 Privat melding

Tusen takk, snuppsi☺️

Skjult ID med pseudonym Alice on. 27 des. 2017 17:42

Har hatt kaffedate, tur, middag og helaften med overnatting som date. Den dagen jeg bestemmer at alle skal behandles likt, og etter «oppskrift» kutter jeg helt. Alle er forskjellig og jeg følger (mage)følelsen. Flow is the keyword.

(mann 38 år fra Rogaland) on. 27 des. 2017 17:55 Privat melding

Håpe det blir blink trådstarter 👍🏻

Kjekt å se at andre også her er heldige og får seg dates, kjekt når noe er i luften *misunnelig*

Skjult ID med pseudonym Alice on. 27 des. 2017 18:29

https://www.vg.no/rampelys/kunst/bjoerg-thorhallsdottir-fikk-fartsbot-forelsket-seg-i-politimannen/a/24157982/

Og så kan vi andre som chattet så smått med denne mannen her inne, angre dypt og inderlig på at vi ikke fulgte opp...(denne gangen heller)😩

Skjult ID med pseudonym Turn of.. on. 27 des. 2017 19:18

Ønsker lykke til, og kose deg masse...nyte hvert øyeblikk..