Alle innlegg Sukkerforum

Det har gått for langt.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dritpen on. 27 des. 2017 19:57

Det er på tide å ta bladet fra munnen. Dette har gått alt for langt. Det forekommer stadig oftere, og ingen ser ut til å bry seg nevneverdig. Man er kanskje redd for å bli stemplet som fordomsfull, og later som ingenting. Her må det kraftigere lut til. Justisministeren bør kjenne sin besøkelsestid og lansere et lovforslag. Det haster! Fortsetter denne utviklingen, tør jeg ikke tenke på hvordan Norge vil se ut om noen år. Befolkningen slik vi liker å kjenne den, vil være erstattet av en gjeng med slubberter.

Jeg snakker selvsagt om joggesko.

Det er ytterst sjelden jeg ser folk med jeans og joggesko som faktisk løper. Hva skal de da med joggesko? Jeg kan opplyse om at de fleste sko har gummisåler, og at den distansen man tilbakelegger på en vanlig dag til og fra jobb, ikke krever spesialutrustning nedentil.

Jeg lanserer derfor ideen om et skopoliti med vide fullmakter. Hvis man blir stanset av en skokonstabel uten å kunne fremvise erklæring fra ortoped, skal vedkommende avskoes på stedet og eskorteres til nærmeste skobutikk. Der skal konstabelen påse at synderen erverver skotøy som oppfyller et minstemål hva kleskode angår.

(Går du med joggebukse på jobb? Nei, nettopp.)

(mann 40 år fra Rogaland) on. 27 des. 2017 20:06 Privat melding

Går bare i joggebukse på jobb, og vernesko....

Skjult ID med pseudonym Vannmannen on. 27 des. 2017 20:48

Jeg hadde helt klart gått i joggebukse på jobb om det var innafor ja. Det første jeg gjør når jeg kommer hjem er å enten skifte til joggebukse eller shorts. Det er rett og slett mer komfortabelt og kan gi faen i om det ser bra ut eller ei :).

Skjult ID med pseudonym Dritpen to. 28 des. 2017 17:03

My: Jeg vil selvsagt, på nyåret eller flere år senere, fortsette min eksteriørføljetong. Ditt innspill er herved konvertert og lagt i tema-forslagskassen.

Peppers: Du finner et bredt utvalg av komfortable produkter i segmentet "mellom dressko og joggesko". Du holder et bra nivå over ankelpartiet.

Skjult ID med pseudonym Delfi to. 28 des. 2017 17:24

Men altså, så lenge vi har et politi...og burde dette være ett eget departement, Jan Thomas som statsråd? Jeg vet ikke...?

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 28 des. 2017 17:47 Privat melding

Sko er viktig for å danne seg et helhetlig bilde av en person - sånn er det bare !