Alle innlegg Sukkerforum

Det har gått for langt.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dritpen on. 27 des. 2017 19:57

Det er på tide å ta bladet fra munnen. Dette har gått alt for langt. Det forekommer stadig oftere, og ingen ser ut til å bry seg nevneverdig. Man er kanskje redd for å bli stemplet som fordomsfull, og later som ingenting. Her må det kraftigere lut til. Justisministeren bør kjenne sin besøkelsestid og lansere et lovforslag. Det haster! Fortsetter denne utviklingen, tør jeg ikke tenke på hvordan Norge vil se ut om noen år. Befolkningen slik vi liker å kjenne den, vil være erstattet av en gjeng med slubberter.

Jeg snakker selvsagt om joggesko.

Det er ytterst sjelden jeg ser folk med jeans og joggesko som faktisk løper. Hva skal de da med joggesko? Jeg kan opplyse om at de fleste sko har gummisåler, og at den distansen man tilbakelegger på en vanlig dag til og fra jobb, ikke krever spesialutrustning nedentil.

Jeg lanserer derfor ideen om et skopoliti med vide fullmakter. Hvis man blir stanset av en skokonstabel uten å kunne fremvise erklæring fra ortoped, skal vedkommende avskoes på stedet og eskorteres til nærmeste skobutikk. Der skal konstabelen påse at synderen erverver skotøy som oppfyller et minstemål hva kleskode angår.

(Går du med joggebukse på jobb? Nei, nettopp.)

(mann 39 år fra Rogaland) on. 27 des. 2017 20:06 Privat melding

Går bare i joggebukse på jobb, og vernesko....

(kvinne 47 år fra Akershus) on. 27 des. 2017 20:30 Privat melding

Da håper jeg det blir ansatt noen kjekke skopoliti, for jeg bruker joggesko/løpesko til jeans ofte!😁

Skjult ID med pseudonym perla on. 27 des. 2017 20:42

Nei, for all del. Hvorfor gå med komfortable sko når du kan gå med mindre komfortable sko. Tipper de fleste ville gått med joggebukse på jobb og hvis det var innafor. :P

Skjult ID med pseudonym Vannmannen on. 27 des. 2017 20:48

Jeg hadde helt klart gått i joggebukse på jobb om det var innafor ja. Det første jeg gjør når jeg kommer hjem er å enten skifte til joggebukse eller shorts. Det er rett og slett mer komfortabelt og kan gi faen i om det ser bra ut eller ei :).

Skjult ID med pseudonym Haakon on. 27 des. 2017 21:52

Jeg chattet med ei som var ekstremt opptatt av sko, både på seg selv og alle hun så rundt seg. Ikke noe galt med det, om det er lidenskapen man brenner for, og om man vil bruke egne opptjente lommepenger på å ha 100 par sko i hyllene så ser jeg ikke noe problem med det.

Men hun var også veldig klar på at hun visste alt hun trengte om en person bare av å se på skoene han/hun hadde på seg. Og her stopper det litt opp for meg. Det er bare ikke sånn at om jeg går inn i en skobutikk i morgen og kjøper meg en helt ny personlighet som stråler ut av hva jeg har utenpå sokkene mine. Men her var hun urokkelig. Forskjell på folk heter vel dette :)

Skjult ID med pseudonym my to. 28 des. 2017 15:48

Skal vi ha skopoliti, skal vi vaffal ha benklærpoliti også. Halvparten av befolkningen går med slitte joggebukser (med innlagte knær og rørleggersprekk) eller kompresjonstreningstights (med innlagt kameltå og synlig rumpesprekk). Begge deler gir for mye informasjon om kroppspleien til den innenfor plagget. Det burde være forbudt.

Skjult ID med pseudonym Alice to. 28 des. 2017 15:54

Ja.

(mann 49 år fra Oslo) to. 28 des. 2017 15:54 Privat melding

Jeg er en sporty fyr. Og det er helt innafor.

Det er plass til oss alle. Jeg kan ikke gå med dress å lakksko. Da føler jeg meg som en eskimo i Sahra.

Bilde 1. Kult - bilder 2. sko.. Kult.

Skjult ID med pseudonym Dritpen to. 28 des. 2017 17:03

My: Jeg vil selvsagt, på nyåret eller flere år senere, fortsette min eksteriørføljetong. Ditt innspill er herved konvertert og lagt i tema-forslagskassen.

Peppers: Du finner et bredt utvalg av komfortable produkter i segmentet "mellom dressko og joggesko". Du holder et bra nivå over ankelpartiet.

Skjult ID med pseudonym my to. 28 des. 2017 17:20

👍 Dritpen. Endelig en som er opptatt av det ytre.

Skjult ID med pseudonym Delfi to. 28 des. 2017 17:24

Men altså, så lenge vi har et politi...og burde dette være ett eget departement, Jan Thomas som statsråd? Jeg vet ikke...?

(kvinne 49 år fra Oppland) to. 28 des. 2017 17:47 Privat melding

Sko er viktig for å danne seg et helhetlig bilde av en person - sånn er det bare !