Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym sambabein sø. 31 des. 2017 14:18

Hei, vil bare si at jeg synes denne siden ikke funker i det hele tatt. Har sendt en del meldinger og ikke fått noe svar. Ikke sendt slibrige meldinger heller. For sånn er ikke jeg. Synes det også er rart at jeg ikke får noen match, skulle ikke dette komme opp når man er inne på Looks. Så det vil altså si at det er ingen som har sett på meg og gitt meg vil vite mer eller klar. Jeg er en positiv kar, men synes det er leit at jeg ikke får noen likes eller meldinger. Kan da ikke være så stygg, men men, er ingen Don Johan heller, så det går fint. Håper på bedre respons på nyåret.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla sø. 31 des. 2017 14:35

Hvis du blar litt nedover på forumet her så vil du finne omtrent 114 andre slike tråder som du har startet. Les svarene i de så vil du se at du ikke er alene, og at det mest sansynlig ikke handler om verken utseendet ditt eller personligheten din.
Lykke til.

(mann 31 år fra Østfold) sø. 31 des. 2017 22:43 Privat melding

Helt enig , vanskelig å få svar på meldingene man sender . Samme med meg , jeg skriver aldri frekke eller stygge meldinger . Jeg er her for å møte drømme dama , ikke for å møte noen 50 shades of grey dame 😀

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 31 des. 2017 22:55

Det kan være fordi du er bildeløs på profilen din @Man88 .... at det er vanskelig å få svar av de som er seriøse... mulig du har bilder i profilen din.. jeg har ikke vært innpå.. Har du det og en utfyllende tekst så er det bra... men foreslår allikevel et profilbilde.