Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Q-Stone ti. 2 jan. 2018 02:21

Ville du avvist en/ei med økonomiske problemer tvert, eller ville du funnet ut mer om årsaken før du avviste vedkommende?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 2 jan. 2018 14:00

Avvist uansett

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 2 jan. 2018 15:54

Avvist uansett.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 2 jan. 2018 16:15

Jeg hadde forhørt meg litt om årsaken, og om hva det menes med økonomiske problemer. Fattige og lavlønte har dårlig råd, men kan likevel ha kontroll pga at de har blitt flinke til å organisere hverdagen og teller hver en krone. De med høye inntekter kan ofte leve over evne, og lån får de overalt. Bor de i snobbeområder så er det også konkurranse om å ha det finest. Mange låner seg til å ha det finest. De fikk ofte inkassoregninger. Den gruppen har jeg vært bort i da jeg som student jobbet med økonomi på si. De ville jeg ha avvist.

Nå for tiden så har lavlønte og fattige blitt synonymt med selvskapte økonomiske problemer, helseproblemer, skjønner ikke sitt eget beste, røykere, alkoholproblemer, følger ikke med på samfunnet, giddesløse og navere. Medier som publiserer forskningsrapporter har et sterkt forvridd syn på lavlønte og fattige pga deres menneskesyn. De tror at å være lavlønt og fattig så er de også dumme og ikke følger med. Politiske midtsjiktet har også forandret syn på dem så det kun er ytterpunktene som ikke diskriminerer dem, spesielt på venstresiden.

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 2 jan. 2018 17:31

Jeg liker å gå ut å spise, reise på ferie og weekendturer. Har ikke råd til å betale for to, så jeg hadde nok sagt "takk for seg" om det var såpass store problemer at det ville ta på årsvis å fikse opp i.

Skjult ID med pseudonym Malin ti. 2 jan. 2018 20:30

Personligheten og innstillingen til vedkommende spiller en stor rolle... Så kan ikke helt svare på det.
Men jeg har vært i forhold med "gniene" menn med veldig god inntekt, det er enda mer smakløst. Omtrent lik inntekt eller likt syn på pengebruk til reiser, dyre merkekær osv er en fordel slik jeg ser det!

Skjult ID med pseudonym jaja.. ti. 2 jan. 2018 20:42

Kvinner flest har sikker jobb pga en oppblåst helsesektor, en forferdelig immigrasjonssektor og en ineffektiv, offentlig sektor. Umulig å få de sparket, så de føler seg overlegne på grunn av andres skattepenger , inkludert de såkalt fattige. En dag snur dette, når landet ikke har råd til det mer, fordi de ikke finnes private jobber lenger, eller de er outsourcet både her og der. Idioter.

Skjult ID med pseudonym Leona ti. 2 jan. 2018 21:50

Hva menes med økonomiske problemer? Lån opptil pipa? Eller ingen lån , god inntekt, mens man ser seg om på boligmarkedet etter samlivsbrudd , regnes man som fattig etter det første eller andre?

Skjult ID med pseudonym Turn of.. ti. 2 jan. 2018 22:28

Ok jeg jobber i Staten og har god økonomi... jaja.. men ikke fordi jeg ikke betaler skatt.. for det gjør faktisk de fleste som ikke har firma... som de kan skrive null skatt på...Og for å si det sånn bare en som har null peiling kan få seg til å skrive noe sånt... Vi har behov for alle som jobber uansett hva de jobber med... Vi er som et tannhjul... Blir en tann vekke begynner hjulet å herke...og begynner hjulet å herke så ryker alle tennene og det er ikke Jobber igjen. Tenk på det du...hva skal du leve av da...bite negler...

Skjult ID med pseudonym Zorro ti. 2 jan. 2018 22:44

Damer er langt mer opptatt av potensielle kjæresters økonomi enn menn er. Sånn jevnt over. Er dette noe man trenger å diskutere?

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 2 jan. 2018 22:53

@jaja: En dag du el. dine kjære treng helsehjelp og ikke har råd til private sykehus så vil du rope etter alle som skulle vært off. ansatt. De off. ansatte betaler også skatt. Velferdssamfunnet ble bygd opp av at alle dro lasset sammen, off. og private, men det er det off. som har hjulpet nordmenn til å komme over kneiken på den tiden og som ennå gir trygghet.

Lett å ikke se sammenhenger når folk er ignorante.

Skjult ID med pseudonym Hrafn ti. 2 jan. 2018 23:50

Lite penger = null problem.
Luksusfellen = uaktuelt.

Skjult ID med pseudonym enannenkar on. 3 jan. 2018 00:12

Økonomiske problemer = avvist tvert