Alle innlegg Sukkerforum

Litt lei detta stedet

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Østfold) ti. 2 jan. 16:07 Privat melding

Er det bare meg eller er det andre her inne som ikke får svar av noen her? Er ikke stygg i munnen heller så det kan ikke være det. Eller er damene her inne bare for og vise seg frem?

(kvinne 50 år fra Oppland) ti. 2 jan. 16:48 Privat melding

Om du ser i allerede eksistetende tråder her på forum så vil du få svar på dette.

Og jeg kan bekrefte at alle vi som betegnes som hunnkjønn er her på Sukker kun for å vise oss frem.

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 2 jan. 16:54 Privat melding

Enig, absolutt alt, alltid, er alle andre sin feil. Mennene her inne er her bare for å vise seg frem, evig runddans, dette🙈

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 2 jan. 17:37 Privat melding

@ts selvsagt er kvinnene her for å vise seg frem!! Men det er vel du også? Hvorfor er du ellers her? (Og resten av mennene også selvsagt) men hverken kvinnene eller mennene (de fleste av begge kjønn) viser seg frem utover profilen til alle som sender melding. De/vi vise oss frem til de vi selv ønsker tenker jeg.

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 2 jan. 17:40 Privat melding

Også for vi går å finne de som bodde vi ønsker å vise oss frem til, og omvendt. Der ligger utfordringen. Her inne må vi og de fort lære oss at null svar er bra svar. Å skylde på kvinnene blir litt for enkelt. Skjønner frustrasjonen, den tror jeg det er mange av oss som har kjent på. Men slik fungerer dette systemet, og tåler man det ikke (blir tykkhudet) tror jeg det å finne noen utenfor nettet er å anbefale. Lykke til!

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 2 jan. 17:42 Privat melding

Oi... Telefon gjorde mye rart der! "Også får vi finne de som vi ønsker å vise oss frem til og omvendt" skulle det være.

Skjult ID med pseudonym Iridium ti. 2 jan. 19:33

Let’s keep it real.

De fleste blir veid og funnet for lett. Det er vel som ellers i livet, noen få mottar brorparten av oppmerksomheten - av åpenbare grunner. Når det du gjør ikke virker, så må det gjøres på en annen måte, det kan vel ikke være annerledes her på denne arena?

Skjult ID med pseudonym bobb ti. 2 jan. 21:29

@Iridium
Jepp. Sannheten er vel at det er stort sett samme mekanismene som gjelder uansett hvor du er i verden, på nett eller ei. Har du draget på byen har du draget på nett. Har du draget i Norge har du draget i Japan eller Sør Afrika.

Nettdating er ikke noe "get-out-of-jail-free-card" eller en lettvint snarvei, som det virker som mange kanskje tror.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 jan. 06:41

Jeg undres på... Om alle disse som sitter og banker skallen i innboksen hadde skrevet på forum, før du ble lei seg og begynte å dra skjegget ut av postkassa og kom innom for å fortelle at ingen svarer og de ikke orker mer og er sint på Sukker OG damer. Tenk om de kom her og glitret med sin vidd og sjarm, og bidro til daglige små munterheter med bildene. Hva ville skjedd da? Hvor mye bedre markedsføring ville ikke det vært?

Jeg holder på at det bør være en liten informsjonssnutt og realitetsorientering i alle mailer fra Sukker. Hvor det informeres om at alle er her frivillig og på like vilkår, og at ingen er kjøpt for videresalg og plassert i profiler her som en premeie for abonnementet.

(mann 39 år fra Buskerud) on. 3 jan. 07:08 Privat melding

Denne tjenesten finnes allerede her på sukker. Den kalles for svargaranti. De kan jo benytte seg av den. 😉 Tror mange menn, og særlig nye må skru ned forventningene tre hakk eller så.. En gang i blant ser jeg slike tråder fra kvinner, men de er så sjeldne at det er nesten ikke verd å nevne.

Skjult ID med pseudonym 76 mann on. 3 jan. 10:49

Å ikke få svar på meldinger ,uansett om det er ja eller nei, er ganske vanlig på
Sukker ,dessverre . . . 💀 Å faktisk FÅ svar, er nærmest en sensasjon for mange, vil jeg tro.. Den første måneden jeg var her, trodde jeg faktisk det var en teknisk feil, siden ingen svarte på ( de høflige ) meldingene mine. Årsaken til at mange her inne ikke svarer på meldinger, vet jeg ikke, om det er mangel på folkeskikk, latskap eller noe helt annet ?
Det er nok riktig at de nye her inne må skru ned forventningene litt, ja . . 😐

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 3 jan. 11:01 Privat melding

Heldig du, jeg må vente helt til neste helg😊

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 3 jan. 11:09 Privat melding

Hvorfor jeg må vente? Fordi jeg har barn, vel🤗

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 3 jan. 11:19 Privat melding

Ikke noe å unnskylde det da☺️

Vet det, men du spriter opp forumet med røverhistorier da😉

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 3 jan. 15:15

Dette er ikke noe som er spesielt for Sukker, dette gjelder all nettdating egentlig.

Men problemet er brukerfeil, så det burde vært unngått.
Og med brukerfeil så mener jeg at de sender meldinger til damer som ikke matcher, damer som bor for langt unna, damer som ikke søker noen som vedkommende enten i alder, bosted, barnestatus eller alle tre.