Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 00:57

Kjekk mann som bor altfor langt unna besøker profilen min oftere og oftere. Nå har jeg sendt en melding, så får vi se om han har noe mål med disse besøkene sine.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 4 jan. 2018 01:05

Hvorfor melding hvis han bor altfor langt unna?

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 01:11

Han har besøkt profilen min nesten daglig i flere uker. Det begynte å bli litt ubehagelig.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 4 jan. 2018 01:31

Blokkere?

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 01:33

Ha, ha! Nå må jeg le, for etter at jeg spurte ham hvorfor han titter så ofte innom, blokkerte han meg. 🙃

(mann 48 år fra Oslo) to. 4 jan. 2018 01:36 Privat melding

Enkel forklaring: Han får opp profilen din i onlinelista. Han liker det han ser uten å tenke geografi. Han besøker profilen. Han glemmer at han har besøkt profilen og besøker den igjen. Og igjen.
Trenger ikke være mer alvorlig enn det.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 01:41

Neida, det er ikke alvorlig at enklere titter innom støtt og stadig, og man kan glemme det med avstanden. Men når han gjentar dette daglig, blir jeg nesten litt bekymret for hukommelsen hans. 😇

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 4 jan. 2018 01:48 Privat melding

He he @vårsol - er vel ikke verre enn at en mann kikker på deg på bussen hver dag ?
Tror en del kanskje henger seg opp i bildene her inne og kikker stadig vekk. Har en del av de selv 😉

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 02:04

Nei, det var ikke noe ille, men når jeg får varsel om at noen har besøkt profilen, vekkes det jo et lite håp om at det er en ny og passende mann. 😇

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 11:06

Jeg vil jo bli noe litt mer enn et lys i mørket, da. Kjæreste, f.eks. 😇

Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 4 jan. 2018 11:55

Uansett synes jeg det var veldig bra at du sendte han melding. At han blokkerte deg var jo litt rart. Jeg er nok skyldig i samme forbrytelse som han, men om noen hadde reagert ville det jo bare vært en morsom opplevelse:-)

Vi er sikkert mange som surfer rundt her inne, uten å ta så mye initiativ. Jeg har i perioder tatt mye initiativ, men livet er mer enn dating så i perioder blir ikke sukker annet enn vindus shopping.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 13:10

Ja, han skjønte vel at han burde komme med et litt lurt svar, og når han ikke hadde det, blokkerte han meg. Helt i orden at han gjorde det, altså.

Jeg skrev ikke så mye mer enn at jeg hadde merket at han stadig tittet innom.

Jeg savner litt pågangsmot hos enkelte her inne, jeg. Liker man noen, er det jo bare å satse. Det verste man kan få er et avslag eller stillhet. -Og det må man nesten tåle her inne.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 13:54

Jeg tror dessverre at det er en del feighet ute og går. Vi har blitt så vant til å kunne surfe rundt, vurdere og sammenligne, at vi til slutt ikke vet hvordan vi tar initiativ. Selv om vi aner at den vi titter på kan være den fremtidige kjæresten, er det tryggere å forholde seg passiv. Da blir man jo ikke avvist, og kanskje ligger det en bedre mach bak neste sveip... 🙃

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 14:15

Og når man titter sånn fram og tilbake på hverandre, er det lett å tenke at det er den andres "oppgave" å ta initiativ. Det går jo også rykter om at mange har "gullfiskhukommelse", at de trykker feil og at de fleste besøk er en "glipp". Da er det kanskje ikke så rart at enkelte blir passive?

Skjult ID med pseudonym Baloo to. 4 jan. 2018 16:35

Titter av og til innom onlinelista først og fremst for litt spenning/tidtrøyte, og så er det jo slik at det gir en god følelse i kroppen å se en fin dame. Er jo ikke så utrolig mange på listene så bare naturlig om en har sett samme profil flere ganger i løpet av noen månder. De fleste er jo, når man får tenkt seg litt om relativt uaktuelle pga avstand, alder eller det kan være noe du leser i profilteksten (jeg foreksempel orker ikke tanken på et forhold med en dame som ser ut til å leve for å reise. Liker å reise avogtil, men vil for det meste være nær barna mine noen år nå. Opplevd kun to tilfeller av blokkering, selv om jeg har anonym profil, men så er det en selvfølge for meg å være høflig. (Enten si noe positivt eller holde kjeft) i møte med andre man tar kontakt med personlig.
Prøver å ikke se for ofte på samme dame da, spesielt om det er en jeg kunne tenke meg å bli kjent med på sikt.
Som mann ønsker jeg at hvis en dame ikke liker at jeg er inne på hennes profil (feks fordi jeg har anonym profil selv), så blokker meg! I motsatt fall ta det som et kompliment at jeg liker det jeg ser. Jeg er bare en mann..

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 17:25

Jeg er ganske så enig med Descalzo, altså. Hvis en mann er inne og titter på profilen min 15 ganger uten å foreta seg noe, i form av en melding eller blokkering, er han ikke rette mann for meg. Litt tæl og fremdrift trenger jeg at han har.

Skjult ID med pseudonym Baloo to. 4 jan. 2018 17:28

@Descalzo: Trenger ikke være viljeløs fordi om en ikke har hastverk med å finne en partner. Kanskje er man nylig ut av forrige forhold formelt og har fokus andre steder en periode. Eller andre grunner til at man ikke har hastverk med å finne den ene. Samtidig er det veldig behagelig og litt spennende å fantasere litt og titte litt likevel. Samtidig forståelig og normalt at du ser etter menn som er mer i handlingsmodus🙂

Skjult ID med pseudonym Baloo to. 4 jan. 2018 17:49

Er de inne ofte å titter uten å gi seg til kjenne skjønner jeg godt at det føles merkelig. Jeg hadde ikke likt det selv, og besøker derfor heller ikke andre mange ganger uten å gi meg til kjenne. Blokker👍

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 17:49

Adam: Det er fascinerende hvordan du vrir og vrenger på ting, og hvordan du liksom kjenner til folks bakgrunn, handlingsmønstre og behov uten å kjenne dem.

Pågangsmot og initiativ er noe jeg synes er viktig. At du kaller det kjedelig, får jeg ikke gjort så mye med.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 18:10

Hva får deg til å tro at noen vil få deg utestengt? Synes du at du burde utestenges?

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 18:18

Det er ingen andre enn du selv som har snakker om utestenging av deg i denne tråden. Hva kommer det av at du da, tror du, Adam?

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 18:24

-Og dermed trekker du beslutningen om at jeg/vi vil få deg utestengt? Er ikke det litt rare tanker å tenke om meg, som du ikke kjenner?

Skjult ID med pseudonym RettVest to. 4 jan. 2018 18:30

Oppdaget selv at jeg alt for ofte gikk innom samme profil mange ganger.
Etter det så har jeg begynt å blokkere av den enkle grunn at de ikke skal dukke opp synlig for meg lenger.
Det er ikke det samme som om jeg ikke liker en profil men at de søker noe som jeg ikke søker.
Så er det også slik at sukker av og til oppfordrer deg til å skifte profilbilde. Da kan man fort havne innom samme profil igjen.
Jeg bor i en del av landet og til sommeren så skal jeg flytte. Så for min del så er det også naturlig å se etter noen på det nye området.
@Descalso du har blokkert meg uten at jeg tar meg nær av det og jeg har ikke peiling på hva som står i din profil.
Av og til så må enkelte bare få utløp for sin frustrasjon. Da er det faktisk bedre å la være å kommentere.

Skjult ID med pseudonym Wille to. 4 jan. 2018 18:38

Skal ikke blande meg opp i persondiskusjonen her.
Jeg har begynt å blokkere de som over lang tid stikker innom profilen min ukentlig og i perioder daglig. Den endeløse kikkinga frastøter meg rett og slett. Jeg vil ikke ha det sånn og det har jeg rett til å stoppe.

Skjult ID med pseudonym RettVest to. 4 jan. 2018 18:41

Ingenting er mer moro enn noen som biter på Descalzo om man er i rett humør....
My... Om det lar seg gjøre 😂
Men håpet er jo at man slipper hele sukker ...... eller

(mann 53 år fra Oppland) to. 4 jan. 2018 18:42 Privat melding

Mye frustrasjon som skal ut her inne.

På meg virker det som det har dannet seg en front mellom kvinner og menn på forum🤤

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 18:49

Adam:
Den eneste punktene du trigger hos meg, er det at du kommer med konklusjoner om folk du ikke kjenner, og som på ingen måte stemmer med virkeligheten, og det synes jeg ikke noe om. Hva behovet ditt for å gjøre dette bunner i hos deg, skal jeg ikke spekulere i. Det er det i beste fall bare du som vet. Jeg tåler uttalelsene dine, men jeg synes du bør være litt varsom. Du kan nemlig såre folk. Har du tenkt på det?

RettVest:
Jeg følger din blokkeringslogikk helt; slumper man innom profiler som ikke matcher, er det best for alle parter at det ryddes. 😊

Skjult ID med pseudonym RettVest to. 4 jan. 2018 18:50

Tja...hvorfor det... Jeg har det ofte morsomt når jeg fyrer opp i en diskusjon... en annen har muligens bare noe frustrasjon som bare må ut..

Skjult ID med pseudonym RettVest to. 4 jan. 2018 18:56

😁😁 Da måtte jo vedkommende lettet kroppen ut av sofaen på med sko og yttertøy... mulig tanken gjorde han irritert..

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 19:16

Adam, det går helt fint å skrive uten å såre folk. Også går det an å fokusere på egne handlinger og egenanalysering framfor å dømme og analysere folk man ikke kjenner. Jeg tipper du fikser det!

Skjult ID med pseudonym Baloo to. 4 jan. 2018 19:34

@Descalzo: Å se på bilder for spenning og fantasere og drømme litt trenger jo absolutt ikke å være av sexuell karakter hvis det var det du mente med at det finnes andre blader og nettsteder? Jeg har ihvertfall tilgode å holde på med «håndarbeide» mens jeg er inne på sukker. Håper ikke mange tror vi menn holder på med sånt mens vi ser på bildene😅😇. Nå ble jeg nesten svett her😂
Litt voksenopplæring: Å se på porno bygger opp spenninger på en annen måte en å se på et bilde av en pen dame. Bilde av en søt dame gir en varm følelse, det bygger opp på en måte. Porno, er mer kaldt og det tapper for energi/overskudd om det sees for mye (fordi det trigget reaksjoner som får deg i «håndarbeidmodus». Så kan det noen ganger være glidende overganger, mer aldtså.. Alvorlig talt😊

Skjult ID med pseudonym Baloo to. 4 jan. 2018 19:43

Grunnen til at jeg kan være innom mange profiler i løpet av en «økt» her inne tror jeg har noe med at det trigget på en måte det å lete. Det sies jo at mannen er jegeren. Kanskje det er noe i det i mange tilfeller. Men altså, jeg prøver å unngå å gå ofte inn på samme profiler, men når man er innom mange, er det ikke lett å holde helt styr😂 Og avogtil går man bevist inn igjen på kjente, men ikke ofte. Det hadde blitt pinlig for min del om jeg ikke gir meg til kjenne.

Skjult ID med pseudonym Lone to. 4 jan. 2018 19:47

Mannen jeg, ja... En veldig passiv jeger i så fall; x antall mulige «bytter» foran seg, uten å forsøke å nedfelle noen av dem...

Skjult ID med pseudonym Lone to. 4 jan. 2018 19:50

* Mannen jeger, ja.. skulle det stå
Autocorrect:/

Skjult ID med pseudonym Baloo to. 4 jan. 2018 20:32

😂😂

Skjult ID med pseudonym RettVest to. 4 jan. 2018 20:50

Må være ytterst forsiktig med å kalle seg Jeger i dagens samfunn. Det ender for med at du blir "byttet" i jakten på en synder.

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 4 jan. 2018 22:54

@Vårsol kl. 01:33: Jeg ble også blokkert da jeg spurte en som stadig var innnom profilen min om han var interessert eller om han ikke husket alle de tidligere besøkene.

Når noen besøker meg ofte uten å sende en melding, føler jeg som deg og Descalzo at at han ikke er noe for meg. Jeg liker tydelige menn (personer) som viser/kommuniserer det tydelig hvis de er interessert, vet hva de føler/vil og går for det, er litt "all in" eller "all out" i det de gjør, ikke de vage som driver halvhjertet rundt.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 23:08

Blabla: Jeg er enig i det du skriver. Tydelighet er tiltrekkende!

Menn blir, for meg, på en måte passe sterke og passe svake når han tør å være ærlig og åpen, hvis det går an å formulere det sånn.

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 4 jan. 2018 23:15

Ja, det er veldig godt formulert, synes jeg, @Vårsol.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 4 jan. 2018 23:31

Hurra for tydelige menn!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 5 jan. 2018 00:00

Skjønner ikke problemet jeg. La nå fyren få besøke i fred da! Eventuelt bare blokker han.
Men aldri, jeg gjentar ALDRI send de en melding. Kommer aldri noe godt ut av det.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 5 jan. 2018 00:07 Privat melding

Vag OG helhjertet er mitt mantra. Gi meg bare et spark bak, så er jeg Eders for evig. Bare ikke forvent noe initiativ fra meg, sånt er jo bare skummelt.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 5 jan. 2018 00:08

Powpowgutt:
Hvorfor skal jeg ikke sende dem melding?

For å snu litt på det; Kommer aldri noe godt ut av at de besøker min profil uten å legge igjen noe heller. For meg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 5 jan. 2018 00:10

@Vårsol

Fordi de klart og tydelig IKKE er interessert i deg av en eller flere grunner. Dog betyr det ikke at de ikke liker det de ser.

Og nei, det er helt sant at det ikke kommer noe godt ut av det. Derfor blokkerer du bare om det plager deg. Ikke send melding, blokker.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 5 jan. 2018 00:17

Det er ikke sånn at jeg sender melding til alle gjengangere, men av og til blir jeg faktisk så nysgjerrig på deres tankegang at jeg klinker til med en melding.

Jeg har vel like stor rett til å sende dem en melding, som de har til å bevege seg passivt rundt på en datingside, vil jeg tro.

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 5 jan. 2018 00:19 Privat melding

HerrFekt - takk for at du er på forum👍
Beste humorspreder ever du 😉

(mann 48 år fra Oslo) fr. 5 jan. 2018 00:23 Privat melding

Humor? Dette er desperat trygling om sympatidating på høyt nivå. Makan.

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 5 jan. 2018 00:32 Privat melding

Sweet 😃 HerrFekt

(mann 32 år fra Vestfold) fr. 5 jan. 2018 00:58 Privat melding

Noen her på forum(des) er åpenbart så navlebeskuende og selvgod at det bare vil ta en sirkel og ødelegge for seg selv. Men hvorfor bruke energi på å gnage og gnage og gnage(!) på det Adam? Eier du ikke selvrespekt?

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 5 jan. 2018 01:11

Hva mente du nå, Tronderius? Hvem er navlebeskuende, hvem ødelegger for seg selv og hva slags sirkel sikter du til?

(mann 32 år fra Vestfold) fr. 5 jan. 2018 01:17 Privat melding

Tenkte på hanekampen litt lenger oppi tråden her. Sirkelen "for høye tanker om seg selv, for lave tanker om andre, ender bitter og alene". Man spiser ikke med skje på natterstid men siktet jo da til dama med des-nicket og fyren med enormt lager av bitterhet

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 5 jan. 2018 01:22

Da ble det litt tydeligere for meg hva du mente, Tronderius.

Men kan man kalle det en hanekamp når det ikke er to menn det er snakk om? Jeg spør fordi jeg er litt nerdete når det kommer til språk. 🙃

(mann 32 år fra Vestfold) fr. 5 jan. 2018 01:27 Privat melding

Hehe vet du, jeg tenkte tanken men lot det gå i mangel av noe bedre ord. Det er liksom så lettbeint og mindre alvorlig enn de fleste synonymer. Iforhold til hva tråden din handler om så er det helt på sin plass å tørre litt. Hadde jeg hatt en krone for hver melding jeg har sendt på sukker uten å få svar kunne jeg kjøpt både en og to sjokolader

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 5 jan. 2018 01:35

Tronderius:

Språk er gøy!

Jeg er litt nerdete når det kommer til menneskers oppførsel også. Det er derfor jeg blir litt over gjennomsnittet nysgjerrig når folk oppfører seg på en annen måte enn det jeg selv gjør, og det var derfor jeg kontaktet denne gjengangeren.

Sjokolade er godt, men er du sikker på at du har kontaktet kvinner som du kan matche med? -Det virker jo som om du har kommunikasjonsegenskapene på plass. Det er derfor jeg spør.

(mann 32 år fra Vestfold) fr. 5 jan. 2018 01:41 Privat melding

Det skjønner jeg godt, hadde også sendt melding for å sondere terrenget litt. Det er litt nedtur å bli blokkert da, det er faktisk lov å koste på seg et sukk da.

Sender både hist og her, liker en god samtale så det kan begynne med alt ifra ett hei, ett vulgært kompliment eller noe provoserende. Har vel egentlig ikke ståltro på at det er særlig mange jeg matcher med men har sukker å takke for både artige samtaler og koselige møter. Ikke minst med sukkers kundeservice som jeg liker å være helt frp'er med.

(mann 32 år fra Vestfold) fr. 5 jan. 2018 01:42 Privat melding

Og ja, språk er gøy, man kan aldri få godt nok vokabular

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 5 jan. 2018 01:46

Jeg sukker ikke over blokkeringer, altså. Jeg synes den handlingen nesten ble komisk.

Du fleiper når du kommer med de tre førstemeldingeksemplene, ikke sant? Jeg håper det!

(mann 32 år fra Vestfold) fr. 5 jan. 2018 01:52 Privat melding

Nei gjør vel igrunn ikke det. Hvor ekte hadde det vært å krampe avgårde en lang melding? Har ikke så halvgæren erfaring med å sende provoserende melding som icebreaker

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 5 jan. 2018 01:58

Jeg setter ikke pris på sånne provoserende meldinger, men nå er jeg en god del eldre enn deg, og det kan jo hende at yngre kvinner liker denslags. Hva vet vel jeg?

Men når du selv sier at "taktikken" din ikke fungerer, ville jeg kanskje endret fremgangsmåten noe. Det er ikke i de lange meldingene magien ligger, men i ærligheten, pågangsmotet og formuleringene, som vi var inne på. -Sånn jeg ser det.

(mann 32 år fra Vestfold) fr. 5 jan. 2018 02:10 Privat melding

Tror det bryter imellom mengden av beilere. Sender ikke denslags til noen jeg faktisk tror kan være en match, bare for å ha det sagt, kun i underholdningsøyemed. Samtalene som noen ganger har kommet ut av det har vært berikende.

Takker for tips, og det hender jo at man bruker litt tanker rundt hva man skal sende, hvis mottager virker aktuell.

Må igrunn få lov å takke for praten, ikke som i å avslutte den nødvendigvis, men som i at faktiske samtaler er ekstremt sjelden kost for meg her på forumet

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 5 jan. 2018 02:21

Menn har mange roller akuratt som kvinner. Å jakte på damer på sukker er tidkrevende og for de fleste som har et liv ved siden av er det for tidkrevende i perioder.

I motsetning til i det virkelige liv har vi ingen indikasjoner på gjensidig interesse. Det blir litt som å gå rundt i skogen med bind for øynene og jakte på elg. Vi må altså sende mange meldinger for å få et svar. For å få en date krever det mange svar.

Det er nok en betydelig større jobb en damene er klar over. Før man sender melding må man lese profilen nøye og tenke ut et budskap.

Om damene i hvert fall tar seg tid til å gå på gjenbesøk til de som virker interessente vil det gjøre jobben lettere. Sette hjerte er jo også et tydelig signal.

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 5 jan. 2018 02:27

@Kravstor Joda, dere har indikasjoner på gjensidig interesse her inne også. Fasiten kommer du med selv: Gjenbesøk og hjerte.
However: Om en mann er inne på profilen min uten å signalisere noe ytterligere (melding, hjerte), så antar jeg at han ikke er interessert. Går ergo nødvendigvis ikke inn på hans profil.

Skjult ID med pseudonym Baloo fr. 5 jan. 2018 03:00

Jeg vil bare si det at fordelen med å legge seg sent er at man sannsynligvis får siste ordet😂 Men litt dumt at jeg har ikke noe spes å melde bortsett fra at nå skal skal Big Hunter la sitt granskende jaktblikk hvile noen timer🤓🤓

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 5 jan. 2018 11:09

Tronderius:
Selv takk for praten! Jeg mener at det er denne type prat som skal foregå på forum; saklig og velmenende diskusjon, hvor vi får stille spørsmål og hjelper hverandre.

Kravstor:
Jeg tror ikke "jobben" med å finne en partner er noe tyngre for menn enn for kvinner. Vi leter alle sammen. Og jeg tror ikke hemmeligheten ligger i hvor mange man kontakter. Man må jo finne de personene man virkelig ønsker kontakt med, og skrive en tekst spesielt til dem. I hvert fall er det sånn jeg "opererer".

Også er jeg enig med Descalzo i at man fort kan anta at man ikke er interessant hvis den som har besøkt deg ikke har lagt igjen et hjerte eller en melding.

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 6 jan. 2018 13:03

-Og mange snakker negativt om ting de ikke kjenner til, eller ikke forstår.

Men det går an å lytte, prøve å forstå og respektere andres synspunkt selv om man ikke er enig. Det kan være ganske verdifullt og lærerikt.

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 6 jan. 2018 13:12

Det siste jeg skrev var et svar til innlegget under, som nå ble slettet. 🙃

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 6 jan. 2018 13:36

Jeg har sluttet å tolke hjerter som uttrykk for interesse, etter å ha erfart at det tydeligvis ikke er slik alle bruker det. Da mister det for meg sin betydning som "språk", uansett hva Sukker har ment at disse symbolene skal brukes til. Den eneste formen for førstegangshenvendelser jeg tar alvorlig, og svarer på, er egenproduserte meldinger hvor avsender direkte uttrykker en interesse for å bli kjent med meg. Disse får svar uansett om interessen er gjensidig eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 6 jan. 2018 13:39

Jeg tolker også manglende gjenbesøk som manglende interesse. Jeg føler at det er litt upassende å holde på med å "glo" på en som tydeligvis ikke har noen interesse av meg, og jeg har jo heller ingen egeninteresse av det, så da slutter jeg å besøke den profilen.

Hvis jeg selv ikke gjenbesøker, betyr det definitivt at jeg ikke er interessert. Og nei, det trenger ikke å være profilbildet/utseendet jeg ikke liker; som regel er det fordi jeg synes et eller annet i det jeg kan se av teksten uten å gå inn på profilen, er "teit"/turn-off.

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 6 jan. 2018 13:53

Det med hjerter er for meg også et mysterium, Blabla!

Hva legger du i fenomenet "gjenbesøk"? Sånn titting fram og tilbake uten handling? 😉

Og hurra for egenproduserte meldinger! 😎

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 6 jan. 2018 14:41

Vårsol: "Gjenbesøk" var et ord jeg egentlig bare plukket opp etter at noen andre brukte det før meg, men med det mente jeg "besøke tilbake" etter at noen først har besøkt min profil, som var det jeg tolket at andre la i det også. Det kunne sikkert blitt brukt om gjentatte besøk også, men var ikke det jeg hadde i tankene da jeg skrev det.

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 6 jan. 2018 14:57

Skjønner, Blabla! Jeg har noen gjengangere, nemlig. -Altså folk som besøker og besøker uten å legge igjen noe som helst. Det undrer jeg meg over.

Det å foreta et førstebesøk etter å ha blitt besøkt første gang, er jo en helt annen "historie". Det gjør jeg, innrømmer jeg, når bildet av vedkommende gjør meg nysgjerrig.

Ække' lett, dette her. Eller er det jeg som gjør det vanskelig, kanskje? 😉

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 6 jan. 2018 15:24

Ja, jeg har også (som sikkert mange andre) slike gjengangere. Og jeg forstår meg heller ikke på dem, men da er vi tilbake til det med tydelighet: jeg tenker at den som gjentatte ganger besøker meg uten å gi tydelig uttrykk for en interesse, er enten ikke interessert nok, eller er generelt så vag/unnvikende/indirekte i sin måte å kommunisere på at HVIS han "innerst inne" der et sted allikevel skulle være interessert, er han uansett ikke noe for meg.

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 6 jan. 2018 15:31

Blabla: Som om jeg skulle ha sagt det selv. HELT enig i din tankegang! 😊

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 6 jan. 2018 15:34

☺️

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 7 jan. 2018 00:36

@Vårsol
Når jeg mente at menn må sende mange meldinger for å få svar mente jeg meldinger der man har lest profilen grundig og skrevet en passe lang melding som viser at man har lest profilen, ikke gir kompliment bare for utseende og kanskje er litt morsom i tillegg:-) Selvfølgelig er det en spesielt utvalgt dame jeg sender til.

Jeg har hatt 3 kjæresteforhold her fra sukker, og vet litt om hva som skal til. Jeg klager ikke på damene, prøver bare å forklare hvorfor menn ikke alltid har tid og overskudd til å sette inn støtet. Det er sikkert damer som også tar mye initiativ jeg prøver ikke å påstå noe annet, men førstemelding fra en dame som inneholder mer enn 1 setning, det må nok gjennomsnittsmannen vente mange år for å oppleve.

Sender primært melding til de som har vært innom min profil, som regel på gjenbesøk.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 7 jan. 2018 00:45 Privat melding

Hvis det står mellom at de som besøker en profil mange ganger uten å ta kontakt enten er for feige eller for uinteresserte, heller jeg mot at det siste er grunnen. I hvert fall i de ALLER fleste tilfeller.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 7 jan. 2018 01:00

Kravstor:
Oppfattet! Men da må jeg ha skrevet melding til veldig mange innegjennomsnittelige menn.

Jeg vet ikke hvem som strever mest... 😇

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 7 jan. 2018 01:17

*ikkegjennomsnittelige

😇

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 7 jan. 2018 01:36

Det tror jeg også, HerrFekt. Og at de stadige besøkene tross manglende interesse, skyldes enten veldig dårlig hukommelse (jeg har i noen tilfeller til og med fått "førstemelding" fra samme person flere ganger) eller er en måte for noen å prøve å sjekke om de er attraktive ved å besøke flest mulig og se hvor mange som besøker tilbake/tar kontakt...

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 7 jan. 2018 13:14

@Vårsol
Vi er alle i samme båt. Å mene noe om hvem som er best eller dårligst av menn og kvinner gir ingen mening. Menn er som de er og det gjelder også kvinner. Det handler om å møte hverandre. Høres ut som du er flink til å ta skjebnen i egne hender.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 7 jan. 2018 13:29

Kravstor:
Jeg vet ikke om det var meg du siktet til, men jeg har i hvert fall ikke hatt som hensikt å sette kvinner og menn opp mot hverandre, for å sammenligne. Jeg er bare interessert i å forstå mer om mennesker, sånn generelt.

Og ja, man må jo ta ansvar for egen framgang her. Den som venter passivt her inne, venter nesten garantert forgjeves. 😇

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 7 jan. 2018 13:52

Hender ikke så ofte jeg går inn på profiler. Når jeg gjør det så er det profiler jeg liker godt. Men jeg sender aldri melding lenger. Gå inn flere ganger på samme gjør jeg aldri.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 7 jan. 2018 13:56

@Kiara

Selvsagt er det derfor. Er en faktisk skikkelig interessert så trenger en ikke tid på å ta mot til seg. Da sender en melding med en gang en kommer over profilen.
Så det er som du sier, at de bare holder et øye med deg og om du fortsatt er innom og dermed også mest sannsynligvis fortsatt singel mens de finner ut at den andre dama.

Får en ikke melding etter første besøket så er ikke vedkommende tilstrekkelig interessert. Så enkelt er det faktisk.
Dette gjelder nok faktisk meg også, selv om jeg aldri har guts til å sende noen melding, samme hvor interessert jeg måtte være. :P

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 7 jan. 2018 14:21

Jeg er ganske sikker på at jeg har vært innom en drømmedame uten å sende melding. Jeg vet bare ikke hvem av de mange profilene hun har.
Jeg forsøker så godt jeg kan å velge riktig.

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 7 jan. 2018 16:01

Mitt poeng er at det er mange her inne jeg sikkert kunne blitt forelsket i IRL, uten at jeg forstår det av profilen. Vi menn er ikke perfekte. Treffer jeg en flott dame i vikeligheten er jeg hverken usikker, initiativløs eller utydelig:-)

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 7 jan. 2018 19:09

Enkekte ting kommer ikke fram i profilene, nei. Men at jeg vil ha en kjæreste i Oslo/omegn, som er nogenlunde i samme aldersgruppe som meg og som kan og liker å kommunisere, ser jeg ingen grunn til å være mindre "streng" på.

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 7 jan. 2018 19:32

Om jeg for mn egen del skal oppsummere noe av denne tråden jeg kan gjøre bedre må det da bli at jeg ikke må gå inn på profiler som tidsfordriv. Går jeg inn på en profil må jeg lese den og liker jeg den må jeg sende melding. Får gi det et forsøk, men om det ikke skulle hjelpe kan jeg ikke garantere at jeg ikke faller tilbake til gamle synder:-)

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 7 jan. 2018 19:34

I hvilken retning bommet dere? At de viste seg å være mer kommunikative enn antatt, eller at de var tause?

Hvis en person svarer med enstavelsesord og på ingen måte driver samtalen framover, synes jeg det er slitsomt. Bør jeg revurdere det?

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 7 jan. 2018 19:35

Kravstor, jeg tror den planen din er god!

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 7 jan. 2018 19:45

Jeg stoler jo på damenes tilbakemeldinger, problemet er jo at jeg allerede har forspilt sjansene hos alle med mer enn 90 i match😂😂. Får kanskje konsentrere meg om listen «nye brukere»!

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 7 jan. 2018 19:52

Kravstor, skriv til dem du liker og er nysgjerrig på. Ikke legg så mye vekt på at du har besøkt profilen før. -Og fort deg, før du blir blokkert pga treghet og likegyldighet! 🙃

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 7 jan. 2018 20:02 Privat melding

Jeg klikker rundt på profiler, som en besatt.
😆😆😆.
Jeg har et mål, men kommer fort på villspor i jungelen her.
😆😆😆.
Det er jo ikke alle, som er aktuelt å kontakte, men det vet jeg ikke bestandig, før jeg har vært inne, og sett.
Liker ikke å blokkere selv.
Får vel aldri ryddet opp i hodet mitt selv.
Det er jo helt innafor, å bli blokkert, dersom noen finner det ubehagelig.
Eller uinteressant.
Jeg ser jo, stadig vekk, at noen ikke er interessert i møte meg.
Eller å prate med meg.
Høflighet, ærlighet er jo å foretrekke.
Det er du selv, som styrer profilen.
Jeg er bare; veldig åpen, og undringsfull.
Og altfor nysgjerrig, jeg blir fort, litt for nysgjerrig.
😆😆😆.
Jeg vil ikke plagge noen, jeg trykker også på feil profiler gjentatte ganger.
Også gjør jeg vist MYE feil.
😆😆😆.
Jeg har for mange barn.
Har noen fortalt meg.
Og det er jo sant, for dem. 😊.
Jeg blir bare glad, og så mye rikere.😊.
Det er ikke; like lett, å finne noen som aksepterer det...
Jeg, for min egen del;
Blir veldig glad, for litt oppmerksomhet.
😊.

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 7 jan. 2018 21:11

@Vårsol
Nå fikk jeg en følelse av at du hvet hvem jeg er, og at jeg har besøkt din eller en bekjents profil:-)

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 7 jan. 2018 21:22

Kravstor, er det sant? Nå ble jeg nysgjerrig!

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 8 jan. 2018 11:09 Privat melding

@Vårsol - er litt nysgjerrig på en mandag jeg. Har den kikkende mannen svart deg?

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 8 jan. 2018 14:13

Værenkjeks, ingen har kontaktet meg og avslørt seg. Jeg er fremdeles litt nysgjerrig.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 8 jan. 2018 14:36

Hva legger du i den invitasjonen, Nice_Noise?

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 8 jan. 2018 15:26

Da er svaret ja, N_N. Jeg skriver jo støtt og stadig det på forumet.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 8 jan. 2018 15:41 Privat melding

Oj oj oj er du ekspert på alle mennesker @N_N?

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 8 jan. 2018 16:05

Jeg er generelt interesser i mennesker og menneskers handlinger. Jeg liker å betrakte folk, og prøver å forstå hva som får dem til å handle som de gjør. Fasitsvar er jeg ikke opptatt av, for det finnes ikke.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 8 jan. 2018 16:15

Den evnen har jeg, N_N. Du trenger ikke å være bekymret.

(mann 40 år fra Vestfold) ma. 8 jan. 2018 16:18 Privat melding

Nice Noice!
Du har et veldig godt poeng!
"Det er vanskelig å se skogen, for bare trær..."
😆😆😆.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 8 jan. 2018 16:24

Jeg har ikke lest mer enn et par av dine kommentarer, så grunnlaget for å analysere deg blir for tynt. Men du kan jo beskrive deg selv, hvis du besitter den evnen.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 8 jan. 2018 18:37 Privat melding

Lider av slettesyken du @N_N

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 8 jan. 2018 19:42 Privat melding

Nesten monolog her 🙈

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 8 jan. 2018 20:10 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 8 jan. 2018 22:19

Og igjen er det interessant å betrakte andres handlinger! 🙃