Alle innlegg Sukkerforum

Erfaring med andre datingsider

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pinse to. 4 jan. 2018 23:11

Er det noen som har erfaringer med andre dating-sider ? Elitesingles, Møteplassen.....Hva anbefales ?

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 5 jan. 2018 02:15

Elitesingles var iallefall rævva 😂 Navnet må være ironisk, ikke mye elite over klientellet som var der gitt... Du tror du betaler for biff, så er det bare MUK 🙄

Skjult ID med pseudonym Tyren fr. 5 jan. 2018 07:45

Har nettdatet fra og til i 8 år... sukker har hittil helt klart vært den beste... dessverre

Skjult ID med pseudonym Zorro fr. 5 jan. 2018 08:17

Du må spille i toppserien i fotball for å være med i elitesingles. Eller i hvertfall late som.

Skjult ID med pseudonym Zorro fr. 5 jan. 2018 09:09

Joda, vi er norske.

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 5 jan. 2018 09:12

Helt riktig @Descalzo. Jeg prøvde et medlemskap der for noen år tilbake. Ingen av "lokkeduene" var selvsagt reelle medlemmer. Jeg sendte til og med klage til kundeservice der over utvalget og kvaliteten. De reklamerer med at medlemmene er høyt utdannet. Vel...

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 5 jan. 2018 11:39

Plusset med apper som Tinder og Happn er at du vet at det eksisterer en slags interesse hos den andre når det oppstår mach. Likevel har jeg erfart at kontakten som oppstår der er mindre seriøs. Det sveipes mest for å booste seg selv med flest mulige matcher, kan det virke som. Men hvis man oppnår kontakt med en interessant person, går det oftere kortere tid til man møtes enn det det gjør her på Sukker, hvor mange ser ut til å være fornøyd med kun å ha brevvenner. 🙃

(mann 46 år fra Vest-Agder) fr. 5 jan. 2018 14:26 Privat melding

Har testet match, sukker, møteplassen, KristenDate, Nettdating og Norgesdate. Same shit new wrapping. Ingen av dem består en «Best i test»-test. Sukker, KD og ND skårer på rimelige priser. Norgesdate er gratis og der er det derfor ymse profiler av mindre seriøs karakter.

Skjult ID med pseudonym RettVest fr. 5 jan. 2018 21:23

Match har mye falske profiler. Tror jeg blokkerte i snitt 10 eller flere i uken.
Utenom det så var det ikke mye aktivitet der inne. Men de siste dagene du er medlem så haglet det med besøk på profilen. Det var helt klart at dette ble styrt av Match og ikke reelt de som hadde profilen bare for å unngå og miste deg som kunde.
Så nå har jeg gitt Sukker en sjangs

Skjult ID med pseudonym GuriMalla fr. 5 jan. 2018 21:47

Sex er jo det minste problemet å skaffe seg. Kjæreste derimot.

Skjult ID med pseudonym dama fr. 5 jan. 2018 21:48

Hadde det bare vært sex en var ut etter så hadde det vært enkelt😅

Skjult ID med pseudonym RettVest fr. 5 jan. 2018 21:48

Her inne har det bare et par profiler...
Holder en litt vedlike for tiden... Lover å sende henne penger 😂😂😂😂
Falsk norsk pass som det lukter svidd av 😁😁😁

Skjult ID med pseudonym Pinse lø. 6 jan. 2018 21:35

Takk....da satser jeg alt på Sukker :-)

Skjult ID med pseudonym 76 mann ma. 8 jan. 2018 12:31

Vet i hvertfall hvilken side jeg IKKE skal anbefale, " Hos deg eller meg", der er
70 % av brukerne løgnere / rene svindlere, og de siste 30 % er folk som bare
er nyskjerrige og vil slå ihjel tida, så nå er dere herved advart, folkens 💀

Skjult ID med pseudonym Brumle ma. 8 jan. 2018 23:03

Takk for svarene.
Prøvd flere jeg å men så fyll i spam, svindel å falske profiler. Hittil er jeg veldig fornøyd med hvordan sukker er satt opp og brukervennligheten.
Håper det blir treff og flørt med en sukker dame om ikke så lenge 🙄😊🌹

(mann 46 år fra Vest-Agder) ti. 9 jan. 2018 01:13 Privat melding

Uansett om siden heter Sukker, Match, Møteplassen eller noe annet, så er det bemerkelsesverdig hvordan trafikken daler etter at man har betalt for medlemskap.

De vil selvsagt ikke innrømme dette, men jeg tror de bevisst velger å beholde døde profiler for å skape et inntrykk av at her er det tusenvis av single som leter etter kjærligheten. I realiteten er det kun noen få hundre 😉.

Noen profiler er lette å avsløre. Du klikker deg inn på en profil til ei på 43 år. I teksten inne på profilen presenterer hun seg som ei på 37😱. Da er «faren» stor for at denne profilen har vært død i årevis ganske stor.

Selvsagt burde vi bruke vår forbrukermakt til å stoppe dette, men det gjør vi ikke. Vi fortsetter å betale i håp om å finne den rette🤔.

Lettlurte?

Nettdatingsidenes eiere smiler og gnir seg i hendene 💰💰💰

Skjult ID med pseudonym Ljulebrus on. 10 jan. 2018 09:21

Veldig mye hen folk kreti og pleti , ja les ; gjerne hele spekteret av folk på , Datemer.online du blir blokka fort der om ei i/kkje betaler, aldri hvert betalende medlem der men velger være nada på hugget på nett om den rette melder eg, da er det en klinkende klar avtale som gjelder only!!! Stryk ??? Sjalusi ? Pøh, hakke hørt om engang modus da! First date bondefanger ens kronegull , les indreverdier oppfatte siden som useriøs, les nett-by (endte i 2 års til og fra forhold med tre av hennes barn, ei tid til meg mente ;-) hennes indreverdier røper jeg ei, men vi gutta kanke være sjalu på en god mor og hennes 2åring, okey allrigt you win )rask i svingene , gi på litt ut av vingene om fine sukker gjør. Møteplassen dårlig versjon av Blink fra år 2006 - 20011 arbeider parti i hoved sak, nett link til dagbladet, i huga arbeiderparti lillemann, les stemmer aftenpostens grundighet høyre om syv magre år med A.P. tvi, tvi litt trist emoji der altså!Beste med blink var at jeg som ;-) GUTT les lillemann fikk brynet meg uten å bli sett på konkurransen fra andre, slags ghost inkognito app lik funksjon de har på match ; der jeg får trykka på ja undt nej knapp, på 36000 madammer i året om jeg ønsker , som tidligere medlem, mye pene sjeler deer sogar le sukker ingen over ingen ved siden av!Møteplassen og Finn en venn .no har jeg ei prøvd ut nok til å uttale meg, men følelsen er litt kald, les for reaksjonært les mangler ,tenker jeg, det provinsiell i den mer tydning setting positiv forstand, er fram til påske med dette pseudonyme, regner jeg med , men love seg bort for lett har jeg slutta med , Les komiker er jeg ei selvom jeg fortiden sitter på en snudd Lhjulebruskasse om tren mot fjorden på høyde med Gamle karaoke-stedet som het Trompeten og så Pallet, sånn mener jeg det, var sitter du der vær egen og bestemt, ei gå på måfå uten mål for øye, før mellom Slottet og Stortinget der er du trygg, da daman dro ;-) Ps! kan AAlt om Grammatikk når det gjelder....ikke men som ett stikk til noen.... Svenske murere och Rallerne och co , og dørvakter har mye i huggu, men gjett om de har alturistisk integritetspontensiale, får ei bedre håndverkere enn det tenker jeg det tror jeg på............ skylder ikke på noen jeg om ingen ting funker...!

Skjult ID med pseudonym Ljulebrus on. 10 jan. 2018 09:52

Ble litt ivrig der , rettelser hvert/vært, 20011/2001,deer/der,le/les, det ,var-detvar,, in gen / ingen , om tren /omtrent skal love puste med magen,ingenkabotsje melder itteno,pare koselig ordskifte ønskes, forventer ei fakta svar da jeg aldri il bli noen emeritus, og sier dette er ei fakta men en yttringsmening, hvis noe må omformuleres om en eventuell partner, skal enes plat og enighet digger kassetter osv. så dette er ei demangti , men kun en retteelse, skal puste med magen neste tekst love you that på Vålerengelsk... hi,hi...!

Skjult ID med pseudonym Ljulebrus on. 10 jan. 2018 10:06

Blink Dagbladets nettside (med gratis Link til dagbladet .no),ble for dårlig frekventert i 2011... litt flau Ljulebruskassa her , skal skrive så godt jeg klarer så jeg ikke får dårlige uvaner her , som gammel Man Power sogar, best når det gjelder...

(kvinne 51 år fra Oppland) on. 10 jan. 2018 11:09 Privat melding

Fort i svingene ja @ljulebrus 😂

(mann 38 år fra Rogaland) to. 11 jan. 2018 22:40 Privat melding

Foretrekker sukker og happn. Minst falske profiler på disse.

Desverre er det lite kontakt å oppnå, men den som venter... og venter :P