Alle innlegg Sukkerforum

Erfaring med andre datingsider

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pinse to. 4 jan. 23:11

Er det noen som har erfaringer med andre dating-sider ? Elitesingles, Møteplassen.....Hva anbefales ?

Skjult ID med pseudonym my to. 4 jan. 23:18

Sjekk prisen.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 4 jan. 23:21

Generelt vil jeg påstå at det kan se ut som om klirntellet her, ikke er eksempler på at andre sider er veien til suksess, om de har vært der.

Skjult ID med pseudonym Haakon to. 4 jan. 23:31

Det er vel i store trekk akkurat de samme folkene bak profilene på de forskjellige sidene, så det er nok ikke rare forskjellen i praksis. Men ikke vits i å legge for mye energi i denne tråden, siden det er i mot reglene til Sukker å nevne konkurrentene - så den er vel plutselig borte vekk.

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 5 jan. 02:15

Elitesingles var iallefall rævva 😂 Navnet må være ironisk, ikke mye elite over klientellet som var der gitt... Du tror du betaler for biff, så er det bare MUK 🙄

Skjult ID med pseudonym my fr. 5 jan. 06:58

Hahahaha! Sugardaddies i forkledning mest. Og et knippe løsarbeidere i new wrapping; alt for tusenvis av kroner. Hvis det der er eliten, er jeg royal.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 5 jan. 07:38

Jeg undres hva det er som gjør at noen vurderer seg som elite... hva er det elitesingel kvalifiserer det som? Elite i å være singel? Eliten av de som er mest klar i å finne noen?

Noen som kan forklare meg?

Skjult ID med pseudonym Tyren fr. 5 jan. 07:45

Har nettdatet fra og til i 8 år... sukker har hittil helt klart vært den beste... dessverre

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 5 jan. 07:50 Privat melding

Har erfaring med andre, anbefaler Sukker

Skjult ID med pseudonym Zorro fr. 5 jan. 08:17

Du må spille i toppserien i fotball for å være med i elitesingles. Eller i hvertfall late som.

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 5 jan. 08:44 Privat melding

Ser jo at det dukker opp annonse på FB innimellom. Jeg er nesten villig til å sette penger på at de pene mennene som brukes i reklamen ikke engang er norske...

Skjult ID med pseudonym Zorro fr. 5 jan. 09:09

Joda, vi er norske.

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 5 jan. 09:12

Helt riktig @Descalzo. Jeg prøvde et medlemskap der for noen år tilbake. Ingen av "lokkeduene" var selvsagt reelle medlemmer. Jeg sendte til og med klage til kundeservice der over utvalget og kvaliteten. De reklamerer med at medlemmene er høyt utdannet. Vel...

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 5 jan. 11:39

Plusset med apper som Tinder og Happn er at du vet at det eksisterer en slags interesse hos den andre når det oppstår mach. Likevel har jeg erfart at kontakten som oppstår der er mindre seriøs. Det sveipes mest for å booste seg selv med flest mulige matcher, kan det virke som. Men hvis man oppnår kontakt med en interessant person, går det oftere kortere tid til man møtes enn det det gjør her på Sukker, hvor mange ser ut til å være fornøyd med kun å ha brevvenner. 🙃

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 11:56

Jeg kjenner et par som møttes på Elite singles. De er litt elite.😁 Jeg stemmer for Sukker. 👍 Men det er på grunn av forum.😂

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 5 jan. 12:16 Privat melding

Synes det hadde vært helt fint om Elite hadde fungert slik som den sikkert opprinnelig var ment. Det stilles ingen krav for å bli medlem, så det er vel en salig blanding av faktisk elite, sugardaddys, golddiggers, de som skulle ønske de var sugardaddys, for da får de automatisk sjans på golddiggers (tror de), de som av en eller annen grunn TROR de tilhører eliten eller tror de BLIR en del av den ved å melde seg inn. Pluss alle de andre da....

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 12:26

Ser for meg at det npkner slik ja.😂 Det er kanskje også en merkelapp som har større betydning i land hvor klasseskillet er større enn i Norge.

(mann 44 år fra Akershus) fr. 5 jan. 14:26 Privat melding

Har testet match, sukker, møteplassen, KristenDate, Nettdating og Norgesdate. Same shit new wrapping. Ingen av dem består en «Best i test»-test. Sukker, KD og ND skårer på rimelige priser. Norgesdate er gratis og der er det derfor ymse profiler av mindre seriøs karakter.

Skjult ID med pseudonym RettVest fr. 5 jan. 21:23

Match har mye falske profiler. Tror jeg blokkerte i snitt 10 eller flere i uken.
Utenom det så var det ikke mye aktivitet der inne. Men de siste dagene du er medlem så haglet det med besøk på profilen. Det var helt klart at dette ble styrt av Match og ikke reelt de som hadde profilen bare for å unngå og miste deg som kunde.
Så nå har jeg gitt Sukker en sjangs

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 5 jan. 21:31 Privat melding

Har opplevd akkurat det du beskriver, RettVest. Etter utmelding ble besøkstallet kunstig høyt de siste dagene.

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 5 jan. 21:35

Dater ikke...

Skjult ID med pseudonym GuriMalla fr. 5 jan. 21:47

Sex er jo det minste problemet å skaffe seg. Kjæreste derimot.

Skjult ID med pseudonym dama fr. 5 jan. 21:48

Hadde det bare vært sex en var ut etter så hadde det vært enkelt😅

Skjult ID med pseudonym RettVest fr. 5 jan. 21:48

Her inne har det bare et par profiler...
Holder en litt vedlike for tiden... Lover å sende henne penger 😂😂😂😂
Falsk norsk pass som det lukter svidd av 😁😁😁

Skjult ID med pseudonym Pinse lø. 6 jan. 21:35

Takk....da satser jeg alt på Sukker :-)

Skjult ID med pseudonym 76 mann ma. 8 jan. 12:31

Vet i hvertfall hvilken side jeg IKKE skal anbefale, " Hos deg eller meg", der er
70 % av brukerne løgnere / rene svindlere, og de siste 30 % er folk som bare
er nyskjerrige og vil slå ihjel tida, så nå er dere herved advart, folkens 💀

Skjult ID med pseudonym Brumle ma. 8 jan. 23:03

Takk for svarene.
Prøvd flere jeg å men så fyll i spam, svindel å falske profiler. Hittil er jeg veldig fornøyd med hvordan sukker er satt opp og brukervennligheten.
Håper det blir treff og flørt med en sukker dame om ikke så lenge 🙄😊🌹

(mann 44 år fra Akershus) ti. 9 jan. 01:13 Privat melding

Uansett om siden heter Sukker, Match, Møteplassen eller noe annet, så er det bemerkelsesverdig hvordan trafikken daler etter at man har betalt for medlemskap.

De vil selvsagt ikke innrømme dette, men jeg tror de bevisst velger å beholde døde profiler for å skape et inntrykk av at her er det tusenvis av single som leter etter kjærligheten. I realiteten er det kun noen få hundre 😉.

Noen profiler er lette å avsløre. Du klikker deg inn på en profil til ei på 43 år. I teksten inne på profilen presenterer hun seg som ei på 37😱. Da er «faren» stor for at denne profilen har vært død i årevis ganske stor.

Selvsagt burde vi bruke vår forbrukermakt til å stoppe dette, men det gjør vi ikke. Vi fortsetter å betale i håp om å finne den rette🤔.

Lettlurte?

Nettdatingsidenes eiere smiler og gnir seg i hendene 💰💰💰

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 9 jan. 16:44

Jøss... nå har vi fått likes og hjerteteller på profilen vår. 😊

Skjult ID med pseudonym Ljulebrus on. 10 jan. 09:21

Veldig mye hen folk kreti og pleti , ja les ; gjerne hele spekteret av folk på , Datemer.online du blir blokka fort der om ei i/kkje betaler, aldri hvert betalende medlem der men velger være nada på hugget på nett om den rette melder eg, da er det en klinkende klar avtale som gjelder only!!! Stryk ??? Sjalusi ? Pøh, hakke hørt om engang modus da! First date bondefanger ens kronegull , les indreverdier oppfatte siden som useriøs, les nett-by (endte i 2 års til og fra forhold med tre av hennes barn, ei tid til meg mente ;-) hennes indreverdier røper jeg ei, men vi gutta kanke være sjalu på en god mor og hennes 2åring, okey allrigt you win )rask i svingene , gi på litt ut av vingene om fine sukker gjør. Møteplassen dårlig versjon av Blink fra år 2006 - 20011 arbeider parti i hoved sak, nett link til dagbladet, i huga arbeiderparti lillemann, les stemmer aftenpostens grundighet høyre om syv magre år med A.P. tvi, tvi litt trist emoji der altså!Beste med blink var at jeg som ;-) GUTT les lillemann fikk brynet meg uten å bli sett på konkurransen fra andre, slags ghost inkognito app lik funksjon de har på match ; der jeg får trykka på ja undt nej knapp, på 36000 madammer i året om jeg ønsker , som tidligere medlem, mye pene sjeler deer sogar le sukker ingen over ingen ved siden av!Møteplassen og Finn en venn .no har jeg ei prøvd ut nok til å uttale meg, men følelsen er litt kald, les for reaksjonært les mangler ,tenker jeg, det provinsiell i den mer tydning setting positiv forstand, er fram til påske med dette pseudonyme, regner jeg med , men love seg bort for lett har jeg slutta med , Les komiker er jeg ei selvom jeg fortiden sitter på en snudd Lhjulebruskasse om tren mot fjorden på høyde med Gamle karaoke-stedet som het Trompeten og så Pallet, sånn mener jeg det, var sitter du der vær egen og bestemt, ei gå på måfå uten mål for øye, før mellom Slottet og Stortinget der er du trygg, da daman dro ;-) Ps! kan AAlt om Grammatikk når det gjelder....ikke men som ett stikk til noen.... Svenske murere och Rallerne och co , og dørvakter har mye i huggu, men gjett om de har alturistisk integritetspontensiale, får ei bedre håndverkere enn det tenker jeg det tror jeg på............ skylder ikke på noen jeg om ingen ting funker...!

Skjult ID med pseudonym Ljulebrus on. 10 jan. 09:52

Ble litt ivrig der , rettelser hvert/vært, 20011/2001,deer/der,le/les, det ,var-detvar,, in gen / ingen , om tren /omtrent skal love puste med magen,ingenkabotsje melder itteno,pare koselig ordskifte ønskes, forventer ei fakta svar da jeg aldri il bli noen emeritus, og sier dette er ei fakta men en yttringsmening, hvis noe må omformuleres om en eventuell partner, skal enes plat og enighet digger kassetter osv. så dette er ei demangti , men kun en retteelse, skal puste med magen neste tekst love you that på Vålerengelsk... hi,hi...!

Skjult ID med pseudonym Ljulebrus on. 10 jan. 10:06

Blink Dagbladets nettside (med gratis Link til dagbladet .no),ble for dårlig frekventert i 2011... litt flau Ljulebruskassa her , skal skrive så godt jeg klarer så jeg ikke får dårlige uvaner her , som gammel Man Power sogar, best når det gjelder...

Skjult ID med pseudonym Nice_Noise on. 10 jan. 10:09

Hehehe..

(kvinne 49 år fra Oppland) on. 10 jan. 11:09 Privat melding

Fort i svingene ja @ljulebrus 😂

(mann 37 år fra Rogaland) to. 11 jan. 22:40 Privat melding

Foretrekker sukker og happn. Minst falske profiler på disse.

Desverre er det lite kontakt å oppnå, men den som venter... og venter :P