Alle innlegg Sukkerforum

AP og varsler...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyren fr. 5 jan. 00:45

Hvis dagens næringsliv referer riktig med tanke på Giske-varsler, så må jeg si de var endel mer beskjedne i innhold enn hva jeg hadde trodd.

Hvordan er det mulig at det blir sirkus i media, hvorfor klarer de ikke håndtere dette internt uten dette sirkuset daglig i media...

Er det ikke sykt å tenke på, at en slik sak blir uhåndterlig.... for de som skal styre landet.... skremmende.

(mann 31 år fra Vestfold) fr. 5 jan. 00:47 Privat melding

Det har gått inflasjon i misforstått medmenneskelighet. Staykrenka#

Skjult ID med pseudonym GuriMalla fr. 5 jan. 00:50

Det hevdes at det ikke er referert riktig.

Skjult ID med pseudonym Baloo fr. 5 jan. 01:16

En dame setter seg på fanget hans på en pub, (det er da anntakelig alkohol inne i bilde?) Og han stryker henne på ryggen og også på rumpa. Da må vel spørsmålet være om han ikke ga seg ved avvisning håper jeg? Eller er det faktisk ikke lov å prøve seg litt fram på en dame på fest som setter seg på fanget ditt? For VG og AP sin skyld håper jeg enkelte av de aktuelle varslene i nettavisen ikke er riktig/ fullstendig referert. Flere av de beskriver en mann som prøver seg på en dame, og gir seg når han blir avvist.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 01:23

Er det ingen av dere som har fått med dere at det i mer seriøse medier avvises som falskt notat? Blir fristelsen til å sutren over mannens urettferdige lagnad og pripne damer for sterk?

Skjult ID med pseudonym Baloo fr. 5 jan. 01:35

Men noen av varslene kan være mer drøye.. Og, han har selv innrømmet/vist tydelig forståelse for at det ikke har vært opplevd bra. Bl. annet leser jeg om en 18 åring som ble redd. Tviler på at han mente dette vondt, og han har selvfølgelig gjort det rette dvs. beklaget oppriktig en del av oppførselen sin. Hun er jo voksen juridisk. Meen 18 år.. Skjønner at mange setter spørsmålstegn ved om slik oppførsel er forenelig med topplederverv.
Men jeg vil ikke dømme, for har ingen forutsetninger for å kjenne sakene.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 01:38

Det er jo ikke offentlig det som er i varslene, og det er vel rimelig å anta at det ikke er klappe noen på baken på pub problemer. Det er drøyt når 45 åringer tusker med 18 åringer, i hvert fall når de også er statråder.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 5 jan. 01:59

Det notatet er fabrikkert, Baloo!
Som Kiara sier: innholdet i varslene er ikke kjent for pressen, unntatt én.
En av varslerne har gjengitt sin historie overfor en kommentator i avisa Nordlys, det er den eneste historien som er ute som ikke er tilbakevist av Ap.

https://www.nordlys.no/trond-giske/arbeiderpartiet/jonas-gahr-store/auf-er-fra-troms-trakk-seg-fra-politikken-etter-seksuell-trakassering-fra-trond-giske-han-kysset-og-befolte-meg-mot-min-vilje/s/5-34-756904

Skjult ID med pseudonym Baloo fr. 5 jan. 02:42

Ok. Har ikke satt meg mye inn i saken, fulgt mest via overskrifter. Flere som har fått kollega på fanget på en fest med alkohol. Liker man personen føles det da ikke unaturlig å stryke litt på ryggen, og kanskje etterhvert føles det fristende å gå forsiktig litt videre om stemninga er god. Litt uforutsigbarhet om hva som skjer er forøvrig en naturlig del av samspillet for mange (ikke for alle, jeg vet!) Men hvis vi kan, kan vel Giske tenkte jeg. Derfor jeg kommenterte at poenget måtte vel være om han respekterte eller ikke en eventuell avvisning. Men jeg viste ikke at dette var fabrikert varsel nei. Da hadde jeg droppet å kommentere.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 5 jan. 02:58

Problemstillingen kan man sikkert diskutere, men ikke i denne tråden.
Vil bare skape forvirring når den blir sauset sammen med/koblet til Giske-varsler.

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 5 jan. 07:48 Privat melding

Det var da veldig til behov for å "velte seg" i denne Giskesaken..... Jeg forstår ikke at varsler om uønsket seksuell oppmerksomhet kan bli endel mer beskjedne enn hva du hadde trodd, Tyren? Her er det den enkeltes opplevelse som har ført til varsling, noe som er umulig for andre å gradere. Uønsket er uønsket, så enkelt er det.
Jeg opplever ikke at dette er uhåndterlig for Ap, tvert imot, de håndterer det daglig.

Skjult ID med pseudonym Zorro fr. 5 jan. 08:26

Avisene lever av at folk klikker seg inn på artikler for at annonsørers budskap skal synes. Overskriftene bør helst trigge følelser av noe slag. Metoo-opplegget gjør nettopp det. Eller katter som spiller piano. Derfor klistrer de opp slike artikler så ofte som mulig for tiden. Det kalles clickbait (klikk-agn). VG, blabladet og Nettavisen sitter og sikler etter at flere slike saker skal dukke opp, eller så gjenbruker de artiklene opptil åtte ganger for å tyne effekten så godt lar seg gjøre. Eller som Nettavisen gjør; finner opp nye.

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 5 jan. 08:41 Privat melding

Nemlig, det er de som klikker seg inn på artiklene som holder liv i sirkuset. Og når det i tillegg finner veien til steder som dette forumet, så ser man jo hvordan slike saker får lov til å leve sitt eget liv. Det går fint an å ha en mening om denne saken ved bare å skumme overskriftene. Vi VET at uønsket seksuell oppmerksomhet har funnet sted, antall og "innhold" er egentlig helt uinteressant. At en så profilert politiker ikke engang tenker tanken at noen kan legge opp til situasjoner for å skape overskrifter og bidra til hans avgang, og dermed forholder seg helt nøytral til de damene som han møter, at han ikke klarer å tenke potensielle konsekvenser av handlinger, gjør han, i mine øyne, uegnet.

Skjult ID med pseudonym Tyren fr. 5 jan. 12:49

Behov for å velte seg Des... Hvem er det som har behov for å velte seg her!?

Du er da innom i alle tråder her på forum du.. å velter og elter deg inn i det meste.

Så det der synes jeg virkelig faller på sin egen urimelighet i fra deg (PS! ... jeg vet du driter i det, så det trenger du ikke ta opp spalteplass for å fortelle).

For å understreke det en gang for alle, jeg håper virkelig de som oppfører seg så andre får vondt av det, får "smekk" for det.

Men så voldsomt trykk på uønsket oppmerksomhet av SEKSUELL karakter, gir assosiasjoner til litt mer sleskete/grisete oppførsel enn det som var gjengitt i det referat, selv om jeg heller ikke synes det var greit, selvfølgelig.

Hvis du ikke har fått med deg at AP sliter i å håndtere denne saken, og særlig samlet... så har du nok bare skumlest ja, og det med bare ene øyet...

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 12:56

Tyren, i følge partikontoret til AP, ER det mer alvorlig enn i det notatet. Det er falskt. Anbefaler på det varmeste å oppsøke flere kilder enn Nettavisen før du konkluderer med noe i en sak. Tidligere ville jeg nok ikke anbefalt VG for å gå til en sikker kilde, men i dagens mediebilde er de av de seriøse. Og de gjør mye bra gravearbeid for tiden. Faktisk.
Så jeg gjentar, det notatet du har lest er feil og ikke gyldig, det beskriver ikke drt som er skjedd og det er lite klokt å beinholde på DEN versjonen om man skal diskutere denne saken her.

Skjult ID med pseudonym Tyren fr. 5 jan. 13:13

Det er egentlig helt irrelevant Kiara , jeg beinholder ikke på det notatet som en sannhet.. Men i går når jeg postet, var det strid om hva som var sant og ikke.... Og hva som er tilfelle og en sannhet, virker det som man ikke kan ta for god fisk uansett hvor det skulle komme fra, og det er vel hva som skremmer meg mest.

A.D.A.M ja jeg håper også at Giske får en rettferdig behandling, men nå ødelegges jo livet hans, med dette media kjøret, og det er ikke godt for noe...

Skjult ID med pseudonym Tyren fr. 5 jan. 13:43

Hva med dette da... ?

https://resett.no/2018/01/03/nok-en-sak-om-upassende-atferd-rammer-norsk-politikk-denne-gang-er-det-trine-skei-grande/

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 5 jan. 13:54 Privat melding

Det er ikke mediakjøret som ødelegger livet hans, det er de tankeløse handlingene

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 14:09

Det er ikke mediekjøret som ødelegger livet hans, det er hans egne handlinger og det faktum at dette har vært akseptert i organisasjonen, og samfunnet forøvrig, at mennesker med makt utsetter andre for seksuelt press og gjør det vanskelig å avvise dem, nettopp fordi de er i en maktsituasjon. Fordi det har vært stilltiende akseptert at menn(pg kvinner) i posisjon kan holde på slik, og at de som får problemer av det må skjerpe seg og slutte å være pripne, har en del menn holdt på slik gjennom mange år. Og det er faktisk en kjensgjerning at Giske selv har innrømmet å ha gått over streken, og ar folk har snakket til han og advart han om å oppføre seg slik. Men, siden det ikke har fått konsekvenser, har han ikkke trengt å endre atferd, og da blir det mye da når det går noen år.
Nå vet vi ikke hva det er, men jeg er sikker på at om partiet eller samfunnet hadde tatt seksuell trakassering på alvor for 25 år siden, ville den personen som er så interessert i makt som G er, oppført seg deretter. Hadde partiet ryddet og hatt god kultur rundt dette, ville ikke media fått den makten de har nå. Dette er sikkert en utfordring i andre partier også.
Om det er synd på Giske? Han får ikke min sympati, men jeg håper han har den støtten han trenger. Min sympati går til familien hans, og de som har vært utsatt for den skadelige oppførselen hans.

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 5 jan. 16:15

Kiara👌

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 5 jan. 17:03

For noen år siden fortalte Karita Bekkemellem om sextrakasseringskulturen på Stortinget og innad i Ap. Hun fikk hard medfart. Vet ikke om det var grunnen til at hun sluttet som politiker. Allerede da skulle denne ukulturen blitt tatt tak i. Noen år etterpå ble Roger Ingebrigtsen, Ap anklagd for overgrep mot en yngre kvinne. I lys av Karita Bekkemellem sine varsler skulle det blitt ha ringt noen bjeller, men dette ble tatt som en enkelmanns hendelse. Så var det Vågåordførersaken som var meget grov. Den ble også sett på som en enkelmanns hendelse. Ap har hatt mange muligheter til å ta tak i dette. Og nå hører vi om Giske som har holdt på i mange år. Er det flere saker som blir holdt skjult? Stoltenberg som har innrømmet at han har brukt utseendet sitt bevisst og likte å flørte? Støre?

Her er annen sak som Karita Bekkemellem har opplevd der Nav var involvert.
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/arbeiderpartiet/aapen-karita-proevde-aa-ta-mitt-eget-liv/a/582397/

Ap som misbruker makt.
https://www.nrk.no/mr/bekkemellem-tar-oppgjor-med-ap-1.3858632

Metoo er døråpneren der samfunnet fikk vite hva som skjer bak lukkede dører. Noen bagatelliserer det, men det har vært varsler om dette før metoo.

Ap er ikke alene, andre partier har sine historier.

Samfunnet har vært gjennomsyret, og maktmennesker har hatt noen gode år sett fra deres ståsted.

Skjult ID med pseudonym Baloo fr. 5 jan. 17:13

Er på jobb, men den må jeg bare kommentere Apache: Vet ikke hvor du har det fra men, Stoltenberg har altså tydeligvis uttalt en gang at han har likt å flørte. Syntes du det er negativt? Hvis Ja: Burde det få konsekvenser? Hvis ja: Hvilke? 😂

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 5 jan. 17:25

@Baloo: Skrev jeg at det er negativt? Jeg nevnte det for veien til noe mer for et maktmenneske kan med rette personlighet og feil verdier + alkohol være kort. Legg merke til ordet kan.

I avisen står det at flere topper i Ap har vært involvert i denne ukulturen.

Hvis Stoltenberg har brukt utseendet bevisst og utstrakt flørting med en fra Auf så viser det dårlig kompass i seg selv.

Presiserer at jeg bruker ordet kan, så har ikke sagt at han har gjort noe.

I hverfall på direkten sa han at han måtte innrømme at han har brukt utseendet sitt bevisst og flørting for å nå delmål. Det i seg selv er ikke galt så lenge det var voksne kvinner med samme innstilling med på det. Men mot unge Auf'ere så er det ikke pent.

Skjult ID med pseudonym my fr. 5 jan. 17:32

Statistisk sett burde det finnes tilsvarende erfaringer i andre partiapparater. Legg merke til hvor stille det er i alle leire; uansett hvilken side på skalaen det gjelder.

Ser for meg intens rydding av egne skapskjeletter i de tusen politiske miljøer, «Hysj, hysj, hysj.. vær stille som mus!»

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 17:37

Ja... det er sant. Ingen politiske parti har gått ut og prøvd å slå mynt på dette. Men, jeg har egentlig likt Stoltenberg jeg. Nå fikk jeg lyst å ta en alvorsprat med han...

Skjult ID med pseudonym Tyren fr. 5 jan. 17:37

Man trenger ikke ha sympati for Giske, eller forsvare hans handlinger på noen måte.

Men det ensidige mediakjøret er selvfølgelig ikke bra for et menneske, det kan være ekstremt destruktivt, og er absolutt ikke en forsvarlig straff.

Det er helt tragisk at det ikke er mulig å rydde opp i dette uten et slik sirkus.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 5 jan. 17:51

@Tyren: Det at Giske har blitt offentlig satt i gapestokk er ikke bra. Han har familie og barn som er ofre. De har tatt for liten hensyn til familien.

Saker om sportsprofiler i tv2 ble omtalt der vær-varsom-plakaten gjorde at navnene ble ikke lekket. Davy Wathne er den eneste som har fått gjennomgå, men ikke på samme måte.

Daniel Nannskog klarte svensker å avsløre ut i fra historier i Norge, sluttdato i Tv2 og ansettelsen i Svt.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 18:31

Nå har ei dame stått frem. Statsråd på 43 og ung dame på 23 som er starstruck. Han holder henne fast mot veggen og stikker tunga i halsen hennes. Dere som synes damer er så pripne og overdriver, og kommer med falske beskyldninger. Er dette noe damer skal finne seg i, og har dere noen gang møtt ei dame som er så sterk i forhold til dere, at dere er redd for å bli skviset mot veggen og holdt fast?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 5 jan. 19:05

Som nestleder i AP er sannsynligheten stor for at vedkommende på et eller annet tidspunkt vil bli landets statsminister. Gitt et slikt premiss må man påregne medienes søkelys. Det motsatte hadde vært forkastelig! Skal ikke nasjonen kunne bli opplyst av den 4. statsmakt om hva topp 10 maktelite i dette landet har av verdimoralske standpunkter? Hensyn til barn og familie ble forlatt lenge før han kom inn på topp 10, og er noe han må ta på sin kappe! Davy wathne og Daniel Nannskog er å regne som INGENTIG i en slik kontekst!
Når det er sakt, har jeg en viss sympati med Støre i denne saken. Han er tro mot prosessen, ryddig og ordentlig! Allikevel virker det som om noen rikssynsere ikke helt klarer bestemme seg for hvor travelt de har det med å produsere førstesider.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 5 jan. 19:13

@Delfi: Vi fikk vite tidlig hva og hvem det gjaldt, resten bør taes internt med alle parter tilstede, jurister og alle som har betydning for saken. Vi trenger ikke å følge med på hvert steg på veien. Det neste vi trenger å vite er resultatet med tilhørende pressekonferanse der en nøytral part er ordstyrer. Loven er felles for alle.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 19:15

Ut fra måten se har ryddet opp internt gjennom tidene, er det vel på høy tid at media setter spotlighten på.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 5 jan. 19:18

Støre er ikke ryddig. Han skulle ha tatt tak i dette for lenge siden. Han har også brutt løfter som han ga varslere ved å ta noen fra Giskeleiren med til varslermøte. Varslere fikk løfte om at ingen fra Giskeleiren skulle være med etter krav fra dem.

Tajik er også skyldig selv om det virker som om det blir ryddet vei for henne. Hvis Giske sin væremåte var kjent innad i partiet så har hun som nestleder hatt kjennskap til Giske.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 5 jan. 19:19

Bra innlegg, Delfi.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 5 jan. 19:25

Personlig vil jeg vite mest mulig og er nyskjerrig på hva som har foregått. Og tror at flere topper har brukt sin makt ovenfor unge kvinner og menn.

Men helhetlig sett synes jeg at til og med Giske har rett til samme vern som voldelige kriminelle har fått, og de som har blitt tatt i terror forberedelser. Giskesaken må ikke gjøre slik at andre skyldige blir skjøvet i bakgrunnen, og at varslere som ikke tør stå fram er redd pga mediatrykket.

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 5 jan. 19:26 Privat melding

Jeg vet ikke hva mannen har gjort, men med tanke på alle de hatske "spyttklysene"
han har mottatt i det siste, er jeg rimelig trygg på at det er langt verre enn ett sekunds tvangskyss og litt rumpebeføling på en voksen kvinne som setter seg på fanget hans i en bar.

Isåfall er det langt flere enn han som virkelig bør gå i seg selv og faktiskt og miste sin posisjon.

Og bare for å si det. All form for aggresivitet, tvang eller trusler på noe vis, er totalt uakseptabelt

Kremt. Klikket nettopp inn på Nrk. .. Uffda.

Og jeg som hadde den tiraden klar. Om velvillige kvinner som i ettertid......jaja.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 5 jan. 19:27

Du spekulerer i stor grad Apache! Og jeg tror det er viktig å erkjenne at dette ikke er juss. Så vidt meg begkjent er det ingen som anklager Giske for å ha gjort noe ulovlig, ennå.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 19:30

Du ble litt utydelig, Leifi? Synes du det er greit ar vi skal finne oss i tvangskyssing og tunger i halsen, eller er det ikke greit? Du snakker med to tunger hele tiden du. Inni mellom er det så jeg lurer på hvor mange "snurte" damer du selv sliter med.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 5 jan. 19:31

@Delfi: Giske er ikke spekulasjon. Jurist har ikke kun med straffesaker å gjøre.
Det at det finnes flere saker er naivt og ikke tro. I dag kom det fram at det er en varsling mot en Høyremann.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 19:37

Giske er profesjonell og vet hvordan rampelyset fungerer. Han vet hva han har gjort og visste hva som kom. Han kunne valgt å gå av som nestleder for å skåne familie og barn. Han har valgt hvordan han oppfører seg, og han velger å stå og la stormen blåse seg større.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 5 jan. 19:47

@Delfi: Det at Giske kunne ha vært statsminister kandidat gjør at hans sak alvorlig. Men for ofrene er sextrakassering traumatisk uansett om hvem som gjør det. Daniel Nannskog (hvis svenskene har rett) har en mye alvorligere sak der kvinnelige kolleger ble med en kollega for å snakke om arbeid, men innenfor blir døra låst og de blir overfalt. Pga media vet vi ikke hvor ille dette er. Dessuten har flere tv2 saker en mye alvorligere karakter enn det vi foreløpig vet om Giskesaken. Ennå mer alvorlig er ut i fra det vi vet er saker der overleger som mentorer er involverte i. Det mest alvorlige er saker der artistbransjen har blitt anklaget for. Og dette er ikke synsing, men har skjedd.

Giskesaken har helt satt andre alvorlige saker i skyggen, saker der direkte overfall og voldtekt er involverte. Hvordan tror du de ofrene føler seg nå slik de av offentligheten er skjøvet i skyggen av Giskesaken?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 5 jan. 19:58

Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror du misforstår diskusjonen fundamentalt!? Spm er hvorhvidt riksmedia skal skrive opp og i mente om, i dette tilfelle Giske. Jeg har sakt hva jeg mener om det.
Hvorvidt hva som rører seg i artistbransjen, eller andre bransjer, ift #metoo bør være en offentlig skittentøyvask er jeg mer eller mindre likegyldig til.

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 5 jan. 20:04 Privat melding

@Kiara. Ett sekunds tvangskyssing må jeg finne meg i. Både fra kvinner, barn og menn.
Og mye kroppskontakt utover det som er normen i Norge.
(Har vært mye i Spania de siste 13 årene.)
Tvunget mot min vilje oppetter veggen og tvangstunge? Aldri.

Litt tvang med umiddelbar retrettmulghet, akseptabelt.

Tvang uten umiddelbar retrettmulighet...Uffda.. NEINEINEI.

Statsråd som under offisielle tilstelninger.... Hvis det er sant?
Hvorfor i all verden har ingen.... Kremt, host.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 5 jan. 20:07

@Delfi: Du misforstår med vilje el. ikke klarer å ha flere tanker i hodet samtidig. Dette gjelder mediedekningen og ofrene som blir usynlige pga Giskesaken. Det at du er likegyldig ovenfor andre saker der maktmennesker (kjente også) har gjort direkte overgrep, får meg til å tenke på at Giskesaken er politisk for deg. Giskesaken har kommet opp pga Metoo.

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 5 jan. 20:11 Privat melding

Men, Apache, har disse ofrene klaget til deg eller noen andre om at de er usynlige akkurat nå? Kanskje godt med en pause, det vet bare de.... Usynlig betyr ikke glemt, vel?

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 5 jan. 20:14

@Descalzo: Dessverre så kjenner jeg en i helsevesenet, og med henne kjenner jeg flere. De hadde håpet å få dette offentlig i media da sakene er ganske alvorlige. De var på god vei og følte en lettelse, men så kom Giskesaken...

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 5 jan. 20:14 Privat melding

Og der var du igjen....

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 5 jan. 20:29

Ja selvfølgelig er Giskesaken politisk for meg. Det var hva jeg startet min deltakelse i denne tråden med å stadfeste...? Og hva jeg har argumentert ut fra siden.

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 5 jan. 20:38 Privat melding

@Kiara. snurtne damer har jeg nok. Men de er ikke snurtne på grunn av ting jeg har gjort slikt sett.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 20:45

Det var dan enda godt, @Leifi. Ut fra det du skriver her, har du bare godt av litt snurtne damer.😄
Tvang med umiddelbar retrettmulighet er vel ikke tvang? Det er prøve seg, gjøre et fremstøt eller presse noen, eller? Statsråder på offisielle oppdrag skal helst oppføre seg bedre ja.

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 5 jan. 21:20 Privat melding

Jeg mener at jeg ikke taler med to tunger. Selv om jeg ofte velger å og frembringe andre perspektiver.
Men, hvis en statsråd, når han er i embeds medfør, under en offisiell tilstelning, tvinger seg på en ung aspirant og utfører handlinger det vil være berettiget for aspiranten å forsvare seg mot, til og med bruk av vold.
.... Da er umiddelbar avskjedigelse en selvfølge.

Det jeg tenkte å skrive om her er når det er "like like".
Altfor ung, men voksen kvinne forelsker seg i ledermannen, ting skjer.
Noen år etter tenker hun at det burde hun jo ikke gjort..han burde skjønt... osv.

Tror jeg lar den tiraden ligge.

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 5 jan. 21:57 Privat melding

Vanskelig å fullføre, Leifi?

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 22:02

Jeg skjønner ikke hva di menet, Leifi. Noe sier at jeg gjør rett i å gane på deg snurtne og ondskapsfulle damer.
Varslerne tør ikke stå frem, for voksne menn som tilsynelatende er oppegående, rakker ned på utseendet demses.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 22:12

Nei. Jeg skjønte ikke.

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 5 jan. 22:27 Privat melding

Kjekt å rusle rundt i byen @Pep. Opplevelse for livet får jeg nok ikke der. Selv ikke i Tigerstaden.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 22:29

Hø hø... det kommer an på om du rusler sammen med en psykopat dame.

Skjult ID med pseudonym my fr. 5 jan. 22:32

Rusler du med Pep, Leifi, blir det en kveld du sent glemmer. Ta det fra en som vet hva hun snakker om😂

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 5 jan. 22:33 Privat melding

Hø hø, da kan ALT skje! Tror faktisk Leifi hadde likt det bedre 👿

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 5 jan. 22:35 Privat melding

Og dere kvinner. Tar alltid alt i verste mening.

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 5 jan. 22:36 Privat melding

Flørt i vei du, A. Hvem hindrer deg?

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 5 jan. 22:38

Altså... Nå mente jeg at du kunne få et minne for livet da. På en positiv måte...

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 5 jan. 22:40 Privat melding

Jæi å

(mann 52 år fra Oppland) fr. 5 jan. 22:43 Privat melding

Kan jeg være med å flørte også😆?

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 5 jan. 22:43

Avanserte faktisk 🙈

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 5 jan. 22:43 Privat melding

@µ Spørs om jeg tør, du kjenner mine aversjoner.
Tar gjerne rusletur med både en og to psykodamer.
Pep derimot?? Aldri uten lukket og låst belte med nøkkel trygt i safe
Du kun naken, så jeg vet du ikke har noen a-- agggggggg-- aghuuuu...
Så jeg vet du ikke har stangselleri lurt unna en plass.

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 5 jan. 22:47 Privat melding

Du da, agurkgutten!🥒

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 5 jan. 22:55 Privat melding

Neimen hei @Høne, nå er det flørtings på gang. Så kjekt du vil være med.
Tvangskyss oppetter veggen til deg. Uten tunge og ikke i embeds medfør.
Ett sekund.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 5 jan. 23:08

Tvang er jo ikke flørting da veit du. Fortsatt ikke fått med deg det?

Sweet talk taes imot

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 5 jan. 23:29 Privat melding

Jo det er det @mor. I ett sekund. Jeg har sluppet deg nå. Du har fri bane til din høyre side. Hånden min har ett godt tak om ditt venstre øre. Du vil nok kjenne det litt hvis du løper nå.
Gjør du det, vil nok jeg ramle. For jeg står fremoverbøyd, altoppslukt og lukter på håret ditt.

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 5 jan. 23:34 Privat melding

Øre, faktisk 😂 Hvorfor ikke nesa?

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 5 jan. 23:39

Jeg sa ifra om at det der ikke var flørting. Tenner du på tanken på å få en flathånd over kinnet eller?

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 5 jan. 23:44 Privat melding

Fordi øret @Des. Når kjemien stemmer, er veldig erogen.

Skjult ID med pseudonym my fr. 5 jan. 23:58

Hvis du er engstelig for Pep, kan jeg bli med som anstand, Leifi. Da blir det garantert helt trygt! Lover å la agurksverdene bli hjemme. Pinnekors på halsen.

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 5 jan. 23:58 Privat melding

En varm og god hånd over kinnet vil jeg gjerne ha.
Ett slag i sinne. Tja. kommer an på hvor sint du er det @Høna?

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 6 jan. 00:03 Privat melding

"Øret, hvis kjemien stemmer, er en erogen sone"?
DET, er det mest kunnskapsløse jeg har lest idag!😂

Skjult ID med pseudonym my lø. 6 jan. 00:05

Ja, fordi det er alltid er erogent.

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 6 jan. 00:06 Privat melding

LOL!😂

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 6 jan. 10:36 Privat melding

Jeg øser av min visdom her @Des. Utakk og latterliggjøring er min lønn.
Hadde nylig en slik erfaring av heller ekstrem karakter.

Tenkte jeg ville dele denne kunnskapen, slik at og dere kan dra nytte.

Men enkelte neker bare å ta til seg selv det mest elementære.

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 6 jan. 10:41 Privat melding

Det der er ikke kunnskap, det er erfaring. Det mest elementære er vel at det som passer for noen, ikke nødvendigvis passer for andre?

Skjult ID med pseudonym Tyren lø. 6 jan. 10:53

Kan du gi en god definisjon på kunnskap vis a vis erfaring, som utgjør en sånn stor forskjell at du bare måååå "kverulere" på det, Des... Slik jeg opplever deg mye her skjønner du.... virker som om du bare må pirke og stikke på alt 😝 😝 😝

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 6 jan. 10:58 Privat melding

Hyggelig at du deler dine opplevelser 😊 Har du noen positive også? Om vær og vind, jobb, trening, oppussing, noe god mat du har laget en?

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 6 jan. 10:59 Privat melding

Erfaringsbarsert kunnskap Des. Den viktigste.
Hvis en du liker altfor godt, som du ikke har sett på ett år, tar deg på øret.
De som ikke reagerer da... Finnes de?

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 6 jan. 11:03 Privat melding

Des ble bare litt snurten fordi det ikke var henne jeg tok ett godt tak i øret på.
Bare å bære over med.

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 6 jan. 11:03 Privat melding

Det er vel en viss forskjell på "et godt tak i øret" og "tar deg på øret". Hyggelig for deg hvis du liker "et godt tak i øret", Leifi, men for å gjenta meg selv:alle andre trenger ikke like det allikevel, det handler om preferanser, uavhengig av kjemi.

Skjult ID med pseudonym Tyren lø. 6 jan. 11:05

Svare på spørsmål er nok mye vanskeligere enn å stille de ja 😊

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 6 jan. 11:15 Privat melding

Hvis du hadde holdt nyttårsforsettet ditt, hadde du ignorert alt fra meg, Tyren😉

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 6 jan. 11:18 Privat melding

Men, for all del..... Jeg, og sønnen min på 13, har masse kunnskap om feks dinosaurer, men vi har NULL erfaring. Kunnskap om at ALLE tenner på "et godt tak i øret ved kjemi" finnes ikke.

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 6 jan. 11:19 Privat melding

Liker det ikke allverdens nei. Unntatt fra HUN. Det er liksom poenget.
Alle andre får værsågod stryke meg over armen, kinnet, halsen eller nakken.

Skjult ID med pseudonym Tyren lø. 6 jan. 11:22

Ja, det er sant det, men det ble vanskeligere å holde enn jeg trodde 🙂
Mye fordi at det er tilnærmet umulig å unngå deg her, blir nesten som å ta opp en twistpose å prøve å finne en sjokolade uten papir...

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 6 jan. 11:24 Privat melding

Bare å kaste twistposen, det har jeg gjort.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 6 jan. 11:26

Om en jeg ikke hadde sety på et år, tok et godt tak i øret mitt, hadde jeg muligens slått han ned lenge før jeg husket at vi hadde kjemi.😂 Var det en jeg omgåes jevnlig, ville jeg nok bare dyttet. Det er noe med følsomme og erotiske soner. Det er for de fleste greit at man nærmer seg dem litt nennsomt. Men, selv i kampens hete ville jeg nok satt pris på ørevridning.😄

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 6 jan. 11:33 Privat melding

Men da ville det jo ikke vært HAN. @Kiara. Hvis du hadde trengt å huske eller bli påminnet noe som helst.

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 6 jan. 11:48 Privat melding

Beklager @ts,for alt dette ut på viddene øresnakket. Tilbake til trådens tema.
Tok han henne på øret og mon forresten?
I embeds medfør.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 6 jan. 11:48

Det er sant, men HAN kjenner meg nok så godt at han ikke ville tatt tak i øret mitt.😂😂 Her hadde det nok vært motsatt.😁

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 6 jan. 11:50

Si ikke ay litt holde i øret prat, er helt utenfor tråden tema. Kan jo hende Giske hadde hatt det enklere nå, om noen hadde holdt han i ørene. Skikkelig hardt, så aøt ørehåret ville blitt røsket ut om han prøvde å tråkke over grenser.

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 6 jan. 13:25 Privat melding

Enkelte burde kanskje ikke beveget seg ute blant folk uten en kraftig og robust øreholder montert.
Tydeligvis.

(mann 48 år fra Rogaland) ma. 8 jan. 21:48 Privat melding

Ser at Støre uttaler at grunnen til at han må gå er: "Ubalanse i makt og posisjon."
Interessant.
Så hvis han hadde gjort tilsvarende handlinger (som beskrevet) mot Indias minister Dalai Gung, så hadde det vært innaforr?
Og akseptabel oppførsel av en norsk statsråd på offisielt besøk.

Nå skjønner jeg hvorfor Russland sender store deler av Nordflåten på "øvelse"
langs norskekysten når Regjeringen sender en delegasjon på ministernivå til vår noe homofobe nabo i øst.

Dette begynte de faktiskt med etter at høyre kom til makten.
Tilfeldig? Trokke det nei.

Sikkert litt av noen scener som utspiller seg på de lukkede ambasadefestene etter at vodkaen har gjort sitt.

Amorøse Høyrestatsråder som løper etter og prøver å fange sine vettskremte russiske kolleger i ett hjørne mens de sier:
"Men det er jo balanse i makt og posisjon"

Og russerne har etter dyrekjøpt erfaring funnet ut at det eneste som stopper dem er:
"Vi har Nordflåten i posisjon. NORDFLÅTEN"

Slukøret går de norske statsrådene alene til sengs.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 8 jan. 21:57

Nå er det nok litt av tegninga her at han har gått etter unge kvinner og nytt blod, ikke etter likestilte i makt eller alder. Det er kjernen her. Men utover det skal du ha premie for analysene dine 😂 Urix bør ansette deg.😁

Skjult ID med pseudonym my ma. 8 jan. 23:03

Før het det Kald krig, nå er det Heit krig.
Venter spent på fortsettelsen.