Alle innlegg Sukkerforum

Ikke rart dere er single!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 6 jan. 09:25

Hva vil norske kvinner egentlig ha? - Kjønn og identitet - VG
https://www.vg.no/nyheter/meninger/kjoenn-og-identitet/hva-vil-norske-kvinner-egentlig-ha/a/23632024/

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 6 jan. 09:30

Ser visse profiler som vil ha en mann med stor M! Og jeg spør hva er en stor Mann? Og samtidig står det som regel at du må være handy! Hvorfor sier jeg da!?

Skjult ID med pseudonym sør lø. 6 jan. 09:59

Jeg stiller spørsmålet rett tilbake.😊 Jeg ønsker en som er god på kommunikasjon, har humør, er ærlig og ser meg. Er det for mye å ønske??

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 6 jan. 10:10 Privat melding

Hva svarer de du spør da, om hva mann med stor M er? Og hvorfor vil de ha en handy mann? Eller våger du ikke spørre direkte?

Skjult ID med pseudonym Svele lø. 6 jan. 10:17

Det er ikke så vanskelig egentlig. Men akkurat det å sette ord på hva man ser etter kan være en utfordring. Det er likt for alle det. Noen bruker mange stikkord, noen prøver å beskrive.
Hva er en god profil? Hvordan vil du beskrive deg selv?
Ok, så er det vanskelig da 😊

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 6 jan. 10:40

Der er jo helt klart en dobbelt kommunikasjon fra kvinner. Om det å være attraktiv overfor kvinner er overordnet tror jeg det er viktigere å satse på karriere enn å ta seg av barn. Jeg ser veldig tydelig hvilke menn som blir valgt bort av sine koner/samboere. Det er i mye større grad de som tar ansvar hjemme enn de som satser på karriere. For min egen del er jeg ganske fornøyd med å ha valgt å bruke mye tid på barn. Det har gitt meg mange fine minner. Når jeg ligger på dødsleiet tror jeg ikke jeg kommer til å angre på det.

For mange menn er det ikke et enten eller. Det er mange som har forhold hvor det er godt samarbeid og gode muligheter for å kombinere dette.

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 6 jan. 10:59 Privat melding

For mange kvinner er det heller ikke enten eller, Kravstor, husk på det😊

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 6 jan. 11:22

Descalo: så klart jeg spør direkte!
Får aldri ordentlig svar på hva en Mann er!

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 6 jan. 11:24

Er vel en grunn til at dere er single også. Har dumpet kvinnfolk eller blokkert pga av handy. Ikke noe problem å snekre, men herregud!!@@

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 6 jan. 11:26

Sør:du som er problemet!

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 6 jan. 11:28

Har utdanning innen byggebransjen. Men har alltid kviet meg for damer som søker handy og M!!

Skjult ID med pseudonym sør lø. 6 jan. 11:43

Chutlu: Takk for jeg skjønner du har innsikt og hvertfall har lært deg å « skyte»

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 6 jan. 11:45

Hva er en mann? Jo, det er en som har x og y kromosom, og som oftest følger det med en penis. Det er min definsijon av menn. Så er det ganske mange menn har jeg skjønt, som fikk feil kropp, og er mann selv om de har kvinnekropp. De holder jeg utenfor videre her i denne opplysningen til Chutlu.

Altså, kan alle med penis og dertil hørende attributter, regne seg som menn. Det er et rimelig bredt spekter av egenskaper, uttrykksform og interesser for denne gruppen. Hvis vi tenker klassisk feminin vs maskulin, er det mange menn som er mer feminine enn meg for eksempel, men de er fortsatt menn.

Når det gjelder hva kvinner vil ha? Sannsynligvis et individ hun har det bra med. Som verdsetter henne og seg selv. Helt ærlig, om jeg setter meg ned på en kafe og kikker på parene som passerer, er det ganske åpenbart at mennesket ikke er kresne og nødvendigvis legger lista høyt på det ytre. Det handler om å finne den som passer til deg selv. Ikke minst, ta en ærlig gjennomgang av deg selv og egen atferd, og se litt på hvordan du selv kan utvikle deg. Jeg ser menn som har sittet og fortalt hvordan de fæle eksene har utnyttet dem og deres godhet, stuper på hodet inn i nye honningfeller med damer som lyser "redd meg og betal frisøren min". Eller menn som klager over sjalu og sprø ekser, oppføre seg pubertetshankatter på flørtefronten, i det øyeblikket de har mulighet på ei bra dame. Sannsynligvis på grunn av usikkerhet, og for å vise dama hvor attraktive de er. Da spør jeg meg. Om du flørter med andre og viser dama di hvor attraktiv du er for andre, hver gang du blir usikker og forholdet blir litt vanskelig, er det kanskje ikke rart damene dine blir fra seg av sjalusi?

Så tilbake til spørsmålet, hva er en mann og hva vil en kvinne ha? Jo, menn er individer og kvinnen du skal leve med må ville ha deg som individ. Og hun ønsker det samme tilbake. At du behandler henne som individ, og vet hva du vil ha og er deg selv. Og ikke inneleder med å være noe merkelig, som baserer seg på hva du tror kvinner vil ha. Eller ikke tåler at hun er seg selv, fordi det kan hende hun av og til minner deg om eksen.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 6 jan. 11:46

Mann ja... et dårlig stikkord å bruke synes jeg. Jeg bruker det ikke, men sånn umiddelbart tenker jeg på en mann som ikke er feminin. Ikke er forfengelig, ikke bruker sminke, ikke er mere opptatt av sitt utseende en normalen. Så benenelsen Mann.. går for min del på kropp og utseende... men også hvordan han forholder seg til det og bærer seg.

(mann 45 år fra Vest-Agder) lø. 6 jan. 11:46 Privat melding

For noen er en mann med stor M en maskulin mann, for andre kan det være indre kvaliteter som teller mer enn ytre.

Sånn er det vel med oss mannfolk også. Kvinne med stor K. For noen menn er det kvinner som er flinke hjemme, huslige, rause og omsorgsfulle. For andre handler det om et trofè, noe vakkert å vise frem.

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 6 jan. 11:49

Jeg vil bare ha en mann som er kjekk og omtenksom. Er det for mye å forlange av en millionær? 😜

(kvinne 50 år fra Oppland) lø. 6 jan. 12:50 Privat melding

Jeg trodde jeg viste hva jeg ville ha - men tror jeg opplever en tilnærmet livskrise akkurat nå
. Mister nattesøvnen gjør jeg også 😣🙃

Heldigvis er jeg ikke norsk så da blir jeg nok ikke evig singel 👍

Skjult ID med pseudonym 76 mann ma. 8 jan. 12:37

Hva norske damer vil ha ? Jo, tydeligvis vil de ha menn som er så perfekte og
feilfrie at de knapt finnes, hverken på Sukker eller andre steder ! 🙄

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 8 jan. 12:40 Privat melding

Hvor tar du det fra, 76?

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 8 jan. 17:30

Jeg vil ha en med en del feil og mangler. Da stiller vi liksom likt.

Skjult ID med pseudonym DrStockman ma. 8 jan. 20:14

Trådstarter peker jo egentlig på dagens kvinneproblem nr 1. Hun skal ha alt. ALT. Familie og barn. Aktivt sosialt liv. Interessante fritidssysler på Litteraturhuset eller andre steder. Trening. Padling. Yoga. Mindfulness. Karriere. Likestilling hjemme, men alfahann på natten. Forhåpentligvis bare en slags mellomfase fra det feministiske frigjøringdprosjektet til noe mer "senset" og bærekraftig. Gud, som dere styrer i veg...

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 8 jan. 20:17 Privat melding

Kjenner meg IKKE igjen....

(kvinne 50 år fra Oppland) ma. 8 jan. 20:20 Privat melding

DrStockman
Så ille er det vel ikke 😉

Skjult ID med pseudonym DrStockman ma. 8 jan. 20:31

Hehe...kjeksen. Det er nok verre i en del samfunnslag. Men du virker jo ganske tilregnelig egentlig 😉

(kvinne 50 år fra Oppland) ma. 8 jan. 20:36 Privat melding

Veeelll DrStockman
Høyst tilregnelig vil jeg selv påstå 😇

Skjult ID med pseudonym dama ma. 8 jan. 20:38

Alle vi andre er helt utilregnelige😅

Skjult ID med pseudonym DrStockman ma. 8 jan. 20:43

Ikke helt utilregnelige ...Ytterst tilregnelige i den forstand at dere kaver verre for å fremstå perfekte...Ikke for menn, men for andre kvinner. Tidsklemma er et selvskapt helvete som dere stort sett bebreider samfunnet for... Jeg påpeker bare det åpenbare og de milde reaksjonene her viser at jeg har rett...

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 8 jan. 20:46 Privat melding

Hvem er "dere"?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 8 jan. 20:51

Skjønner ikke problemet jeg? Er jo mange menn som passer denne beskrivelsen.
De er riktig allerede opptatt, men de eksisterer jo.
Skal en liksom ta til takke med noen så som så bare fordi en ikke skal være alene?

Tåpelig kronikk. Typisk 'A Frog in the Fjord'. Hun og hun der finske(?) dama som ofte skriver i VG. Bare sånn tull om som viser at de ikke forstår at ikke alle er like og ikke alle ønsker seg det samme.
Hun sistnevnte var forøvrig på nyhetene for 1-1.5 måned siden tror jeg det var, i forbindelse med at det burde være mer fokus på hvordan kvinner taklet samlivsbrudd eller noe slikt.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 8 jan. 21:02

Jeg skjønte heller ikke dette. Når man har det bra alene, skal man ikke da gå for topp om man skal endre på det?

Selvfølgelig går man får ALT. Hva som fyller dette derimot er jo videns forskjellig. Man går jo etter det som evt mangler, for å oppnå dette ALT.

Hva er galt i å ha familie og barn? En sosialt og intressang fritid? Er det noe som er galt med trening? Og å ha det bra på jobb og ha mål? Har du noe i mot likestilling?

Skjønner ikke hva det er å styre så veldig med.
Synes menn dette er truende?

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 8 jan. 21:15

Hmm... Stockmann
Jeg har alt du ramser opp, men ungene mine er ikke barn lenger og det varierer veødog hvor sosial jeg er. Jeg trenger en litt huslig type, men han trenger ikke være alfahann på natta da. DA bør det egentlig være håp.

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 8 jan. 21:46

Ennå en kvinner er forferdelig tråd. Ser vi bort fra Metoo der alvorlige ting blir tatt opp, så har forumet den siste tiden blitt dominert av menn som mener kvinner er storforlangende og kravstore. Har alle misfornøyde menn som har offerrollen blitt medlemmer på Sukker? Lite sjarmerende og lite selvbevisste trygge menn.
Hvor er mennene med et godt selvbilde og som trives med seg selv?

Skaff dere kvinnen som gjør som dere har lyst til.

http://www.side3.no/dittsexliv/det-frste-sexdukke-bordellet-har-apnet-i-barcelona/3423318327.html

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 8 jan. 21:58

De andre mennene har Kanskje fått dame? 😊

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 8 jan. 22:17

@Apache

Jeg regner med det er et retorisk spørsmål. For alle de mennene er selvsagt opptatt.
De som er igjen er stort sett de som er singel av fri vilje og "taperne" som ikke faller like mye i smak av ymse årsaker. :P

Skjult ID med pseudonym DrStockman ma. 8 jan. 22:41

Klara: Kjedelige netter da? Men enig at det gir håp ikke å skulle ha begge sider av mynten samtidig da 😁

Kjeksen: Er du ikke norsk? Du ser norsk ut og skriver norsk, men er fra ? Jeg tipper Island ...kvinner derfra er akkurat passe ville og gale... 😂

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 8 jan. 22:43

Kjedelig? Nei... det holder med en alfa i hus.😁

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 8 jan. 22:50 Privat melding

Alfahann, er det ikke han som spiser seg mett først, og sover mens de andre må nøye med restene?

(kvinne 50 år fra Oppland) ma. 8 jan. 23:07 Privat melding

DrStockman
Islandsk er jeg nok ikke men fra samme verdensdel 😉

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 8 jan. 23:09 Privat melding

Mye stigma her, ja definitivt!
😆😆😆.
Hjerteskjærende!
😆😆😆.
Finnes det en positiv tråd, for rekonsolidering, og mindfulness her?
😆😆😆.

(kvinne 50 år fra Oppland) ma. 8 jan. 23:12 Privat melding

Her er vi bare out of our mind @scrappy 😉

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 8 jan. 23:27 Privat melding

Intet nytt under solen, med andre ord...
???
På tide å legge seg da. 😝.