Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 6 jan. 2018 16:26

Er disse mennene som legger ut bilder av seg fra alle mulige toppturer og sportsaktiviteter, og skriver at de ikke takler en hverdag uten mye trening, virkelig så fokuserte på trening som det de gir uttrykk for, eller viser de seg fra den siden fordi de tror damene liker det?

Jeg blir litt skremt av slike menn, jeg.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 6 jan. 2018 16:46 Privat melding

Topptur, ja. Jeg VISSTE det var noe jeg hadde glemt i profilen.

Skjult ID med pseudonym jaja.. lø. 6 jan. 2018 16:48

Spreke menn har tid til mangt og meget.

I dag har jeg tid til å date førstemann til mølla!

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 6 jan. 2018 17:53

Den type menn får meg til å tro at de har vanvittig behov for kontroll, og at de har liten plass til å gjøre avslappende kjæresteting. Det er mulig jeg tar feil...

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 6 jan. 2018 18:13

Men spørsmålet var om de virkelig er så aktive, eller om de tror disse bildene er noe som gjør dem mer attraktive.

Og ja, "slike menn" skrev jeg ikke fordi alle er like. Selvfølgelig er ingen like. Det var mer ment som en taleform. 😇

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 6 jan. 2018 18:14

Må ikke glemme bilder av toppturer nei. Den ultimate kombi med leken gutt på 46 som ikke tar seg selv høytidelig, men kan være seriøs når det trengs, sier ikke nei takk til et godt måltid med noe godt i glasset, og søker blid kosejente 30-45 som tar vare på seg selv, trives både i høyhælte sko og kan ta på seg fjellskoene, kle seg både i kjole og jeans - alt til sin tid.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 6 jan. 2018 18:15

He he. Det er så klisjé. Vi er vel strengt tatt alle klisjé. Få som skiller seg ut, meg selv inkludert

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 6 jan. 2018 18:25

Å reise på helgeturer og kveldsturer i fjellet eller i skogen er jo en koslig og sunn aktivitet med partner. Men når noen legger for stor vekt på friluftsliv i profilen så tenker jeg at det kan bli for mye av det gode. Jeg er ikke typen til å bruke all fritid i telt eller kajakk.

Det er som @blabla skriver, å være friluftsmenneske er en del av flere punkt de fleste føler de MÅ ha i profilen, og de aller fleste smører på i tykkeste laget.

Skjult ID med pseudonym riverolf lø. 6 jan. 2018 19:13

Hehe, er da ingenting som er mer avkoblende og deilig enn å dra til fjells sommerstid om det er en liten topptur eller padle kanoen innover noen fjellvann og sette opp teltet, sprette en øl og slenge ut fiskesnøret mens man har kaffe på primusen, Stort sett det mine ferier går på om været er nogenlunde ikke koster det mange kronene heller. Trene.. nei aldri om man ikke tenker jobb som innebærer å pigge betong, spa, trille betong i trilleborer, lempe rundt på 250-350 kg betongblokker etter betongsaging inne i et bygg..da er det sofan og film etter jobb for å si det sånn..men pr i dag har jeg sittet 2,5 mnd i 30 tonn gravemaskin og rivd gamle lier sykehus og flere mnd blir det.. så litt deilig å lea på seg igjen når man sitter stille så mange timer om dagen.

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 6 jan. 2018 19:14

Ja, det har du rett i, Kiara. Det er gjerne i slike situasjoner, og i fest-/ selskapssammenheng man tar mest bilder, og blir tatt mest bilde av.

Skjult ID med pseudonym riverolf lø. 6 jan. 2018 19:15

når dere har stått med slegga og 12-30 kg piggmaskin i nærmere 8 timer og trilla ut mange tonn med betong manuelt så tenker jeg at friluftslivet blir luksus....jeg holder meg unna damer som bruker hver krone på utenlandsreiser flere ganger i året.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 6 jan. 2018 19:17

Hvorfor, riverolf?

Skjult ID med pseudonym riverolf lø. 6 jan. 2018 19:44

fordi det lukter luksusfellen av sånne.. sier ikke at d gjelder alle eller deg men vært borti flere damer som har reist til sydligere strøk 3 ganger på 4 mnd og etterpå klager på at de ikke har penger til husleia og de som ikke rekker å betale ned mastercardet fra en tur før de bestiller ny. samme med student jenter reise er så viktig for dem å nærmest et krav men de klager over at de knapt kan leve og bsu er urettferdig bare for de rike for de klarer ikke spare men reise utenlands tar de seg råd til. Feil holdning til økonomi

Skjult ID med pseudonym riverolf lø. 6 jan. 2018 19:48

nei du skjønte overhodet ikke den hønemor... for meg så er friluftslivet luksus, strekke på beina, frisk luft og flott natur for å koble av fra hverdagen. For meg er det mer luksus og ville gitt meg langt mer enn en dyr sydentur. Siden friluftslivet knapt koster penger annet enn engangs sum for turutstyr som feks telt å en god sovepose å bedre klær til den type bruk

Skjult ID med pseudonym wantmore lø. 6 jan. 2018 20:33

Jeg er mann og er ikke i den omtalte kategorien. Naturlig nok ser jeg mange kvinneprofiler her inne. Utrolig mange av dem med tilsvarende bilder. 2000-topp-"syken" (ikke negativt ment) er trolig kjønnsnøytral.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 6 jan. 2018 20:34

Ok. Sånn å forstå. Overforbruk var problemstillingen altså, ikke reising i seg selv. Følte meg litt truffet siden jeg elsker å reise og gjerne sparer penger til opplevelser heller enn interiør og annet

Skjult ID med pseudonym riverolf lø. 6 jan. 2018 20:48

Ja, så lenge det er økonomi til det og man i tillegg klarer å spare til annet så man ikke sitter på gjerdet den dagen man får uventet utgift..jeg reiser ikke utenlands vært i spania en gang som 18 åring da har jeg gjort det men for min del svarer ike utgiftene til opplevelsen. Men finner gjerne nye steder å slå opp teltet hehe...men snakker jeg reise så ville det vært feks lofoten eller kanskje island opplevelser høyt og lavt det er noe som står på min ønskeliste. Må ikke ut av landet liksom hehe Sparer jeg også men her går det hardt til boligsparing og setter av så mye jeg overhodet kan i tillegg til faste trekk

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 6 jan. 2018 20:53

Good for you

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 7 jan. 2018 02:18 Privat melding

Jeg er ikke veldig sporty, og aktiv selv.
Men jeg ser jo, og vet. At det er en god følelse å yte noe, ha et mål, planlegge, utfordre seg selv, og oppnå noe. Det er jo en kjempe god, og fin følelse, deilig å dele med andre.
Aktivitet skaper jo glede.
Også en veldig fin, og vakker natur opplevelse.
Det er jo friskt. Og sunt.
Har ikke mye tid, og interesse for selve greia selv. Men det er jo morro for noen, det da.
😆😆😆.