Alle innlegg Sukkerforum

Seriøse datingsteder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente to. 27 sep. 2007 09:57

Jeg trodde sukker var et seriøst nettsted. Hvorfor er det da profiler her inne som bare er ute etter sex?
Ønsker vi det og finnes det ikke andre arenaer hvor de med spesielle lyster kan bli henvist? Har blitt tilbudt det ene å det andre og det er sikkert ok det for de som ønsker det. Men det er vel jenter her inne også som er både naive og lettlurte som kan bli lokket med "ting" som de ikke vet hva er fordi de synes det er spennende. Syke mennesker er det vel her inne også?
Bør ikke sukker slette slike profiler, når profilnavnet klart indikerer hva de er ute etter? Jeg er i allefall ikke ute etter å få ris på rumpa.

Andre som mener noe om dette?

(mann 38 år fra Sogn og Fjordane) to. 27 sep. 2007 10:30 Privat melding

Jeg er helt enig! De ødelegger for resten av oss som er på jakt etter noen å bli glad i.. Noen som er litt mer glad i meg enn alle andre hehe, jeg tror at det er det som er meningen med siden også. Kanskje du skulle tipse sukker.no om disse "upassende" meldingene du får? Jeg kjenner ikke policyen til sukker.no, men jeg vil tro at den type aktivitet ikke er det som er tanken. Er jo bare å blocke dem som sender deg slike "tilbud" :-) Lykke til videre i jakten på den rette :-)

Blomm1

Skjult ID med pseudonym gutt. to. 27 sep. 2007 10:33

Dersom filtrene brukes korrekt så kan du bare skru på "varighet på forhold" som et absolutt-krav, og dermed filtrere ut enhver person som bare er ute etter et platonisk og fysisk forhold.

Skjult ID med pseudonym hmmmmmmmm to. 27 sep. 2007 12:38

Jeg tror ikke jeg har sett en eneste profil som forteller at vedkommende kun er ute etter sex. Og jeg har vært her en stund!
Kanskje du bør gå igjennom den testen igjen hvis du matcher med så mange sånne

Skjult ID med pseudonym petronella to. 27 sep. 2007 12:45

Jeg har samme erfaring som hmmmmmmmm, dvs. at jeg KUN har truffet på seriøse, flotte, oppegående karer, både på mail og etterhvert på dater. Så jeg tror du må ha vært litt uheldig Jente (eller så har jeg vært veldig heldig, kanskje ;). Håper i hvert fall at lykken snur for deg!

Skjult ID med pseudonym guttebass to. 27 sep. 2007 12:52

Til hmmmm og petronella.
Kanskje det har seg at dere ikke er så pene som Jente her da, haha

Skjult ID med pseudonym petronella to. 27 sep. 2007 13:54

guttebass: Eller kanskje vi er så pene at vi tiltrekker oss de beste mannfolka, de med høyest kvalitet.... ;o)

Beklager Jente, at det ble en avsporing her. Jeg kunne ikke dy meg.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 27 sep. 2007 15:25

Hei Jente og andre.

For at vi skal kunne slette profiler må vi få beskjed. Send oss en skriftlig klage der du utdyper hva som er problemet via. support@sukker.no slik at vi kan se på saken. Vi ønsker selvfølgelig ikke at Sukker skal bli en sex formidlingsside og slår derfor ned på slike ting, men vi trenger tilbakemelding fra dere brukere. Selvom vi ser mye ser vi ikke alt ;-)

Skjult ID med pseudonym jente77 fr. 28 sep. 2007 15:22

Helt enig med "jente", slike som "ris på rumpa" bør lukes ut. Vi er sikkert mange som har fått melding fra han. Selv kjenner jeg fire andre jenter som har fått samme brevet som meg selv med tilbud om uforpliktende sex.

(mann 67 år fra Oslo) lø. 29 sep. 2007 00:29 Privat melding

mokkisen : Ingen grunn til å fjerne bilder,man er den man er og du har vel ikke grunn til å skamme deg over noe. De ubehagelige meldingene kan jo slettes..... Litt bekymret over din kategorisering av menn som "enkle" og kanskje noe tause.
Utvilsomt er det mange forhold som strander pga manglende dialog/bølgelengde,men ikke alle. Kan heller ikke huske å ha hevet meg på Demses i håp om redning,men jeg er jo verken gift eller sambo....

Skjult ID med pseudonym Trond lø. 29 sep. 2007 01:15

Jente.

Alle jenter jeg har vært sammen med har fått ris på rumpa, men selvsagt kun hvis de har vært ulydige :-) :-) Det setter en ekstra spiss på en kveld i tosomhet.

Skjult ID med pseudonym *L* lø. 29 sep. 2007 08:43

Jeg har også fått mail fra "ris på rumpa" .Det ble slettet tvert og jeg var ikke innom profilen hans engang..ingen interesse av slike tilbud!
Ellers skal jeg på date i kveld , gleder meg! :-)

Skjult ID med pseudonym Jente 31 lø. 29 sep. 2007 11:14

jeg også har fått en komentar derfra!! sender han meld til alle her inne eller...
Har også planer for kvelden.. blir spennende. ;o)

(mann 52 år fra Vestfold) lø. 29 sep. 2007 11:21 Privat melding

Det seksuelle skal heller være en ting som kommer automatisk hvis kjemien stemmer.
En skal ikke ha det for travelt med det.
Og hvis det skjer ganske tidlig, så får det heller bli som en bonus til begge parter.
Det som er det viktigste er nå kjemien, Det mener nå jeg da :-)