Alle innlegg Sukkerforum

De klassiske bildene

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 8 jan. 00:09

De klassiske bildene i mennenes profiler er på sykkel i sykkelshorts, hjelm og solbriller, på toppen av et fjell med armene i været og på ski.

Jeg er ikke så ofte innom kvinne-profiler, så hva er de klassiske kvinnebildene?
Katter?

Skjult ID med pseudonym Alice ma. 8 jan. 00:14

Tipper ovenifra og ned, litt på skakke selfies. Kanskje med litt utringing nedi der. Eller en eller annen fjelltopp kanskje. Med får nett sjå ka di seie.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 8 jan. 00:16 Privat melding

Stort smil, høyt hoppende, med fjellstøvlene mot rompa.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 8 jan. 00:18

Tror ikke jeg hadde hatt fysikk til å ta sånn fjellsko-mot-rumpa-bilde

(mann 38 år fra Rogaland) ma. 8 jan. 00:28 Privat melding

Poserende med ny kjole i soverom/ baderomsspeilet før bytur.
Poserende med vin i hånda på bytur.
Poserende med vin i hånda på ferie.
Et og annet sofa og turbilde.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 8 jan. 00:44

Er det vinglass som er gjengangeren hos kvinnene?

Ikke sykkelshorts, hjelm, fjelltopper, fra bilen, med ski, fra badet, zooming opp mot nesehårene, bar overkropp(!), fra senga, med spendte muskler, med solbriller, fra treningsstudioet eller bilder der eksen er klippet bort, men hånden fremdeles er i bildet? Ingenting av dette? 😉

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 8 jan. 09:07

Ski og sykkelhjelm forekommer endel. Fjelltopper er hyppig brukt og det er også solbriller. Det er mye bilder med hund, men aller vanligst er nok «selfies» litt ovenfra, med perfekt rynkefri hud på damer godt over 40. Typisk er det også at disse damene ikke har bilder av seg i helfigur. Det å skape en illusjon av å se mye yngre ut enn virkeligheten er veldig utbredt.

Fra min 15 årige datter har jeg fått se at de yngste jentene også bruker filter som endrer proporsjoner. Det er temmelig drøyt. Denne trenden har heldigvis ikke nådd damene i min målgruppe:-)

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 8 jan. 10:10 Privat melding

Har helfigur, portrett, med sminke, uten sminke, kjole, hverdagstøy, treningstøy, hjelper ikke uansett, ikkje bra nok!😃

(kvinne 50 år fra Oppland) ma. 8 jan. 10:46 Privat melding

He he taushet kan tolkes på mange måter @Nice_Noise

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 8 jan. 10:59

@My
Jeg burde ikke nevnt dette med helfigur. Det er ofte et litt følsomt tema. Når jeg først har gjort det så må jeg svare ja, det er en sammenheng mellom kroppsproporsjoner og alder. Det har sammenheng med hormoner. Vet det er unntak og at livsstil også påvirker dette.

Uansett er hovedpoenget at jeg foretrekker en ærlig fremstilling. Jeg er ikke perfekt selv så jeg ønsker å møte noen som heller ikke er det, men det betyr jo ikke at man ikke er attraktiv og trygg på seg selv. Tvert i mot vil jeg si. De som er trygge på seg selv er ofte ærligere med hvem de er. Jeg er generellt skeptisk til profiler som er for mye glansbilder.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 8 jan. 11:03

@Descalso
Mener å huske at du har bilder som du beskriver ja. Forstår ikke hvorfor du sier at det ikke er bra nok. Har inntrykk av at du er på date adskillig hyppigere enn meg:-)

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 8 jan. 11:16 Privat melding

Kravstor, med "bra nok" så tenker jeg på at det aldri er de mennene jeg har datet, som har tatt initiativ. Jeg har aldri blitt valgt....

Skjult ID med pseudonym RettVest ma. 8 jan. 11:23

Mye naturbilder i en eller annen form.
Men så lenge bildene er tatt de 2 siste årene så er de ok. Som nevnt litt mer enn kun ansiktet er bra.

Negativt er bilder hvor x, venner og BARN er avbildet med ansikt.
Jeg har barn og det står i profilen min, men er absolutt ikke med på bildene mine.
Ta heller nye og de trenger ikke å være på en fjelltopp.

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 8 jan. 11:51 Privat melding

Hvordan vet man at det er x, ikke en venn/venninne /søster/bror el? Spør man? Men ellers enig, det er så enkelt å ta bilder idag, at det er helt unødvendig å ha med andre på bildene/forsøke å klippe/tusje de vekk. Min erfaring er ofte at denne type bilder ikke er helt av nyere dato heller.....

Skjult ID med pseudonym bobb ma. 8 jan. 11:58

Grunnen til at eemodnen del modne kvinner «skjuler» seg eller manipulerer bilder er jo for at mange menn er så barnslig opptatt av ungdommelighet.

En kvinne på 30/40+ vil i de aller fleste tilfeller ikke se ut som en 20-åring. Når kvinner (og menn) eldes mister de naturligvis sin «ungdommelige glød» men det blir erstattet med noe som er vakkert på en annen måte. Noe som yngre damer ikke besitter. Det er ikke kun et vindu på 10 år en kvinne er tiltrekkende mener nå jeg, alt til sin tid.
Men det er vel smak og behag?

Kvinner ser jo ut til å ha forstått dette. De ønsker vel som regel ikke en 40 år gammel mann skal se ut som eller oppføre seg som en 20-åring?

(kvinne 50 år fra Oppland) ma. 8 jan. 12:00 Privat melding

Bobby - mann med innsikt du 👍

(kvinne 50 år fra Oppland) ma. 8 jan. 12:01 Privat melding

Og der slo autocorrecturen inn😂
Bobb var den til

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 8 jan. 12:02

Det er ikke bare de unge som endrer proposjoner, Kravstor. Jeg vet om en del damer i femtiårene, som har betalingsapper for å retusjere og fikse på selfiene sine. Halve kvelden i selskap med dem går til å ta bilder, skrote, fikse, retusjere og godkjenne bilder for facebook. Særlig ei av dem, kommanderer også venninnene til å laste opp og tagge seg, slik at det ikke er hun selv som har lastet opp. Fascinerende. Og det triste og pinlige, er jo at det ikke er måte på hvor mange menn det er som skal vise seg frem på veggen hennes, når hun er singel, ved å skrute av hvor vakker hun er. En sommer hun ble singel fulgte jeg med på veggen hennes for å se hvem det var som tok av med å smiske der, siden vi er i samme miljø og slikt ekskluderer menn for meg. Det var pinlig mange. Hun er jo flott i virkeligheten også, men det virker ikke som menn gjennomskuer hvor mye kjøpt skjønnhet og retusjert hele dama er.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 8 jan. 12:02

(derfor har jeg veldig mange turbilder på profilen min, for der er jeg usminket😂)

(mann 52 år fra Oslo) ma. 8 jan. 12:40 Privat melding

Det du beskriver her er jo fryktelig dårlig nytt Kiara. Denne damen er jo en type jeg ikke ønsker å date, men samtidig er det fare for at man går i fella. En felle jeg absolutt ikke ville gått i er den du beskriver på FB. Ville aldri gitt kompliment om utseende til en singel dame på FB.

Du er helt klart mer min type enn denne venninnen du nevner.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 8 jan. 12:46

Takk😄 Hun er vel strengt tatt ikke venninne lenger, skal jeg være ærlig. Vi var så forskjellige typer, at det var svært bortkastet energi. Greia er at det ikke er lett å se, og denne damen har et helt harem av menn som prøver å fremstå morsom og kloke foran henne. Et eksempel på at man bør omgås i virkeligheten før man vet hvem andre er. (For ordens skyld; jeg tror hun er akkurat like lite begeistret for meg, som jeg er for henne.🙈😜)

Skjult ID med pseudonym bobb ma. 8 jan. 12:47

@my
«exorcist style».

Hehe. Jaiks.😮

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 8 jan. 12:54

Et poeng, Nice_Nose. Men jeg bryr meg jo om det jeg vil når jeg vil da.

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 8 jan. 12:57 Privat melding

Hva er minst modent av det Kiara skriver om, og det å skifte pseudonym/nick reeeeelativt ofte her inne? Eller å ha to profiler man sjonglerer mellom?

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 8 jan. 12:59

Hø hø... den brydde jeg meg ikke om å ta. Jeg er så moden.😄

(kvinne 50 år fra Oppland) ma. 8 jan. 13:04 Privat melding

Heller moden enn umoden 👍

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 8 jan. 14:04

Ja, til Milli Vanilli-test:-)

Kanskje Sukker burde akkreditert noen fotografer rundt omkring som kunne levert bilder direkte til Sukker og flått et slags stempel på bildet:-)

Dessuten er jeg veldig positiv til arrangementer i sukker regi. Hadde jeg hatt mulighet ville jeg vært med på både buldringen forrige fredag og helgens Sukkerfest. Tror dette er fremtiden. Synd de sluttet med fjellturene.

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 8 jan. 14:58 Privat melding

Kanskje du må ta initiativ til fjellturer, Kravstor? Eller typ Sentrumløpet eller tilsvarende?

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 8 jan. 16:33

Jeg arrangerer singelfjellturer. Det er slik man kan gjøre selv. Dessuten er der misnt to aktører som jeg selvfølgelig ikke kan nevne, som arrangerer det. Veldig artig! 😍

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 8 jan. 17:03

Ååå... Nice_nose.😍😍😍 Du vet nå å smigre.😘
Det er ikke de bildene som var det egentlige problemet med vedkommende, men når jeg kom på det og begynte å tenke på henne, kjente jeg hvor forbannet jeg er på vesenet. En svakhet ved meg, er at jeg har så mange ord når jeg blir sint. Og er som en lyngbrann i følge sønnen min. Dvs det må brenne ut av seg selv. Jeg tror ikke hun har profil på sukker.😄

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 8 jan. 22:35

Selv en gammel kjerring som meg har da bilder i helfigur, både foran, bak og fra siden. Ingen skal si at de blir lurt 😇

Skjult ID med pseudonym OSL ti. 9 jan. 17:43

#Descalzo Vanskelig å se hva du mener med ikke bra nok. Oppdaget at du har blokket meg😉 Ikke dårlig når vi aldri har tatt kontakt med hverandre😜

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 10 jan. 07:02 Privat melding

Neida, ikke dårlig i det hele tatt. Det er bare et resultat av at jeg har besøkt profilen din, ikke funnet det jeg ser etter og derfor ryddet deg vekk👍