Alle innlegg Sukkerforum

Jenter 20-30 år

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hallois ma. 8 jan. 20:56

Savner å være intim med jenter i 20-årene. Savner studietiden. Hilsen mann tidlig i 40-årene.

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 8 jan. 21:00

Aha...?? Interessant å vite...

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 8 jan. 21:02

I FØRTIårene sa du..?!:/

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 8 jan. 22:06

Studietiden på Levanger da du hadde "svingdør" der du bodde? 😜😂
Jepp, evig eies kun et dårlig rykte 😉

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 8 jan. 22:26

Huffda har du ikke draget på 20 år yngre damer lengre? Livet er urettferdig 😜

Skjult ID med pseudonym Brumle ma. 8 jan. 23:23

Bare det som er greien.. Det er nå ett vakkert 10år med damer fra 20 til 30 som har alt å tilby om du ter deg rett. Men ikke hør på meg for jeg er nysingel etter 15år i forhold, å det har vært 12 ensomme måneder det!
Men Nå må dere ha meg unnskyldt, for jeg må finne igjen posen jeg la kunnskapen å erfarimgen om: "hvordan å snakke med fremmede kvinner uten å bli arrestert"" for 15 år siden....

Skjult ID med pseudonym Baloo ti. 9 jan. 00:19

TS: Aldersforskjellen tror jeg ikke er stort problem om du bare savner den biten. En del damer i den alderen som liker menn rundt førti og litt eldre. Men: La de bli kjent og trygg på deg gjennom felles aktivitet eller jobb feks. Så går dere på fest sammen. En eldre mann er ikke nervøs (for han vet det uansett er uaktuelt med noe seriøst), derfor sitter han og tuller og fleiper med pene unge damer, og de flørter tilbake. Har ikke prøvd å gå videre fra flørtenivå selv og er happy med det.

(mann 45 år fra Vest-Agder) ti. 9 jan. 01:02 Privat melding

Det er vel greit å savne, eller? Unge flotte kvinner er fint det, men jeg tror faktisk jeg vil foretrekke sex med ei som er rundt min egen alder 😊.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 9 jan. 19:09

@Hallois: Hva kan en 20 åring gi deg som en på 30-40 år ikke kan?

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 9 jan. 19:27

Hvis det er ufordervet ungdom han søker så er det egoistisk da han da forderver de unge som fortjener friske, sunne og ufordervede unge menn.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 9 jan. 19:30

Dette blir som når enkelte afrikanske stammer jakter på jomfruer som de tror skal beskytte dem mot grusomme sykdommer.(Fin unnskyldning og rettferdiggjøring).

(mann 46 år fra Oslo) ti. 9 jan. 22:10 Privat melding

Spennende.

Jeg får ikke sjekket hva menn på Sukker (oppgir at de) søker etter, men for kvinner er jo informasjonen mer tilgjengelig.

Så jeg tok for meg 100 kvinner i førtiårene (40-49 med snittalder på 44,5) og registrerte hva slags preferanser de hadde oppgitt. Her er det selvsagt flere faktorer å justere for, men ingen verktøy å justere med, så jeg tar tallene for det de viser, som er:

Gjennomsnittlig aldersspenn (år): 12,4
Gjennomsnittlig antall år yngre enn profilen: 6,7
Gjennomsnittlig antall år eldre enn profilen: 5,7

0 % søker kun menn som er eldre enn seg selv
1 % søker menn som er like gamle eller eldre
3 % søker kun menn som er yngre enn seg selv

11 % søker med en spredning der mennene er like mye yngre som eldre
35 % søker med en spredning der mennene heller er eldre
54 % søker med en spredning der mennene heller er yngre

1 % av kvinnene søker «menn i 20-åra» (K 44 søker M 28 til 42)
59 % av kvinnene søker menn i 30-åra
24 % av kvinnene søker menn som er 10 eller flere år yngre enn seg selv
10 % av kvinnene søker menn som er 10 eller flere år eldre enn seg selv

Ingen grunn til å stoppe pressen, men kan det være slik at kvinner og menn ikke er så aldeles forskjellige på dette området?

Skjult ID med pseudonym Blabla ti. 9 jan. 22:22

Kanskje en del middelaldrende og eldre menn ønsker å gjenoppleve følelser de hadde som gutter og unge menn, og tror sjansen for dette er større dersom de finner seg en betydelig yngre partner? De har kanskje minner fra sine tidligste forelskelser eller opplevelser av begjær; minner fra tiden før de hadde hatt en kjæreste/samboer/kone over så lang tid at de ble kjent med henne i hennes menneskelige dybde og bredde; minner fra tiden før de erfarte at i et nært forhold over tid vil man både i seg selv og i partneren møte mange andre og også mindre behagelige følelser enn forelskelse, spenning og begjær? Kanskje de ønsker seg tilbake til den tilstanden de husker de var i før de fikk disse andre erfaringene med hvor vanskelig livet og forhold kan være, og forestiller seg at ved daglig å se på og speile seg i en ung partners ansikt og kropp vil de oppnå det og få oppleve en slags evigvarende god følelse?

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 9 jan. 22:34

Jeg tror higen etter unge jenter er biologisk og panikkalder. Så mye tilfelles med våre forfedre.😅

Men egoistisk da de er ute etter ung hud og kropp, og disse jentene får avdankete og lett sigen kropp tilbake.😃

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 9 jan. 22:49

Sett flere ganger eldre menn der magen henger over beltespennen, hårvekst over alt, oppkneppede skjorter, store grove hender som klubber handle sammen med små, pene thaijenter. Og det er tydelig at de er par.

I sommer så jeg deres motsetninger. Godt oppbrukte eldre kvinner som jeg tydelig kunne se hadde levd et liv i sydensol og røyk, el. hardt liv i Norge. De trodde de var en gave til mannen. Flørtet med alle menn som gikk forbi dem. Ropte og lo så høyt at folk i andre enden av kvartalet kunne høre latteren.☺️

Skjult ID med pseudonym ruddin ti. 9 jan. 23:36

Eita , det er bare å hop i 😂 😂

Skjult ID med pseudonym Baloo on. 10 jan. 00:18

Alltid trist å lese innlegg som mobber thaikvinne med Norsk mann. Blir man frustrert av å se slike par, omtaler man gjerne mannen mellom linjene som taper. (De fleste er heldigvis oppegående nok til ikke å rakke ned på det som kanskje er den egentlige røde kluten: En flott thaikvinne som tilpasser seg livet i Norge på en fin måte og får et fint forhold til en norsk mann? (Finnes sikkert «skrekkeksempler» hvor hun er 25 og han 60 eller noe, men alle de forhold jeg har kjent til (ikke så mange riktignok), der er aldersforskjell ikke ekstrem på noen måter, mennene snille og omsorgsfulle, noen får barn sammen, andre ikke, men hjelper til i oppdragelse av hennes tidligere barn.
Eksempelvis menn som sitter igjen i bygdenorge, hvor de unge damene har reist til byen for å studere sosiologi, de har bare å innfinne seg med at selvutnevnte besservissere av et moralpoliti forteller dem at de får værsegod å sitte alene på gården i alderdommen. Nei, kjære moralpoliti. Live fungerer heldigvis ikke slik. Mennesker søker den kjærlighet de selv vil. Der den finnes👨‍❤️‍👨💏👩‍❤️‍💋‍👩

Skjult ID med pseudonym Baloo on. 10 jan. 00:33

Ei venninne av meg fortalte at i et Afrikanskt land hun var som ung (husker ikke hvilket) så prøvde veldig mange menn seg på henne og andre Europeiske kvinner. Det var en ærlig sak det, og de var også ærlige på at målet var å gifte seg med Europeisk kvinne og bli med henne til Europa. Hvorfor tar da ikke moralpolitiet opp det? Blir ikke det relativt parallelt? Hadde en mann på et forum omtalt kvinner med utenlandske menn på samme måte som moralpolitiet her inne så hadde ikke verden stått til påske! Men de Norske bleike gutta er det greit å disse. Noen rynker på nesa, men få protesterer.. La nå vær å snakk dritt om folk som har kjærester fra andre kontinenter. Også om det er en hvit, feit norsk mann. Presse! Det gjør dem ikke til tapere. De som eventuelt taper er de som biter på/ lar seg påvirke av moralpolitiet..

Skjult ID med pseudonym Baloo on. 10 jan. 00:43

Please! ble til presse! 😂
Ja, ja. Nei de får bare holde på de besservisserne som med stor pondus (men varierende troverdighet????) har oppheng på å fortelle folket hvor alle skap står🤓😳😊

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 10 jan. 00:47

Mitt inntrykk av damers akdersprefsrense stemmer bra med statistikken til Patent. De fleste damer som besøker min profil uten at jeg har besøkt deres først er mellom 1 og 3 år eldre enn meg. Har en mistanke om at damenes besøk har høyere snitt alder.

Skjult ID med pseudonym Baloo on. 10 jan. 01:26

Noen som tror middelaldrene menn vil ha mye yngre damer ser jeg. Noen gjør sikkert det? Men jeg kan bare snakke for meg selv og si: Det er ikke jo yngere jo bedre. Heller ikke på det rent sexuelle. For: Heldigvis forandrer alderspreferansen seg med min egen alder. Når jeg var en ung mann så jeg ikke på førtiåringer som sexuelle vesner, nå nyter jeg synet av mange damer jeg møter i den alderen og eldre..
og for å si det rett ut så frister en dame på 30 - 35 meg langt mer en en tidlig i tyveåra. Hun kan være smellvakker, så pen at du blir litt ruset av å snakke med henne, men hun på 30-35 er råere. Det er hun jeg ville valgt om jeg levde i fantasiverden der man fikk sex med den man ville????

Skjult ID med pseudonym Baloo on. 10 jan. 01:28

Drittmobilen min lager spørsmålstegn mot min vilje.😂

Skjult ID med pseudonym Apache on. 10 jan. 05:41

@Baloo: Dette høres personlig ut. Det høres ut som du ble truffet og så opprørt at du skrev flere innlegg.:-)

Her nevnte jeg eldre satte menn og unge pene thaidamer. Ikke noe sted står det om yngre menn og thaidamer. Har en kollega som har funnet seg en fra Thailand. De er unge, pene og i takt med tiden.

(mann 46 år fra Oslo) on. 10 jan. 13:33 Privat melding

@ My

Jeg er ikke sikker på om jeg skjønner hva du prøver å si.

Men regnestykket ditt har vel potensial til å gå opp. «De som er yngre og ikke søker eldre» finner vel da hverandre eller bare noen som er enda yngre, heller enn å bli alene?

Skjult ID med pseudonym Baloo on. 10 jan. 19:52

Apache: Det er summen av den type negative kommentarer i forskjellige fora som er litt trist for de det gjelder i lengden. Det dreier seg ikke om meg personlig.

(mann 46 år fra Oslo) on. 10 jan. 20:33 Privat melding

Ok, da skjønner jeg. Dette får meg også til å se påsken i nytt lys, jeg følger deg!