Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Turn of.. fr. 12 jan. 23:42

Jeg er blitt bestemor til en liten prinsesse.. Og hun er mitt 7 ende barnebarn. Jeg synes jeg er så utrolig heldig, som får oppleve det å være bestemor, og å få så mange barnebarn.. Og hvis jeg er enda heldigere så får jeg kanskje oppleve å få flere av den sorten.. Er det noen flere her inne som er besteforeldre.... ☺️

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 12 jan. 23:44

Gratulerer! 🍾🎉💖

(mann 45 år fra Oslo) fr. 12 jan. 23:47 Privat melding

Alle gode ting er syv eller flere - gratulerer - blikktromme og tekkbasun!

Skjult ID med pseudonym Svele fr. 12 jan. 23:52

Misunnelig 😊 Er så jævlig klar for å bli bestefar, ungene er tydeligvis ikke der..

Skjult ID med pseudonym Løve62 lø. 13 jan. 02:31

Skal prøve det for første gang om en måneds tid.

🦁

Skjult ID med pseudonym Løve62 lø. 13 jan. 02:52

Takk!
Er lift ifrig søl jef

🦁

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 13 jan. 03:10

Gratulerer! 🎆 😊.
Jeg blir forhåpentligvis; Bestefar en dag, jeg også... 😉.
😆😆😆.

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 13 jan. 07:31 Privat melding

Koselig tråd🐞
Hilsen mormor til to fine gutter💙👵💙

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 13 jan. 07:57

Gratulerer! Tenker det er en av livets beste desserter❣️

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 13 jan. 10:18

Men du har vel oppdratt gode sønner som velger gode partnere, dertil gode mødre for kommende (barne)barn? Så en like god bestemor skulle du vel heller bli? I presume...

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 13 jan. 10:39

Nuvel. Aldersgruppen for single kvinner på sukker er vel ikke sønners preferable group of women?

Skjult ID med pseudonym Turn of.. lø. 13 jan. 12:23

Finnes mange fine jenter og gutter..Bare å fremelske det gode i hver enkelt... det man sår det høster man. Og jeg har sagt til mine... jeg elsker barnebarn..og hver eneste er hjertelig velkommen for jeg liker å være besta... Og glenen kan ikke beskrives... for ikke å snakke om alle morsomme latterfulle øyeblikk.... noe å glede seg over og til....

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 13 jan. 12:25

De snille og gode mennene, velger ofte bitchy damer... Jeg kan nok vente litt til før de kommer hjem med barn, men mest for dems skyld. Det skumle er perspektivet med disse damene som gjerne har mest makt over babyen.

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 13 jan. 12:28 Privat melding

Det der vil nok de ikke fullt så snille og gode mennene også være enig i, Kiara.... De uten selvinnsikt, som mener at alt er damenes feil, alltid....

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 13 jan. 12:54

Det har du nok rett i, Des... Men det er ikke til å komme bort fra at det er noe i det. :-) Men de jeg har fulgt gjennom singel --> klager over å ha vært utnyttet av damer --> blitt sammen med noen igjen... De finner samme typen og ser helt bort fra eget ansvar og krav til å endre seg selv.

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 13 jan. 14:14

Barn speiler ofte sine foreldre, på godt og vondt. Så da er det bare egen jobb som gjerne vises til slutt i hva barn velger av partnere utenfor, og på hvilke som helst datingarenaer. Ville nå vært verre hvis disse unge jentene ikke stilte noen som helst krav. De kravløse er muligens eldre, eller?

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 13 jan. 14:30

Det er jeg faktisk bare delvis enig i, delvis fordi jeg selvfølgelig er enig i at vi preger barna våre på godt og vondt og overfører verdier. Barn er født som selvstendige personligheter, og de speiler sine foreldre inn til en viss alder. Deretter blir det langt flere som påvirker utviklingen, og i tillegg er det mange som tar bevisste valg og utvikler seg til de personene de selv ønsker.

Disse jeg snakker om her nedenfor, stiller absolutt krav til damene sine. Gjerne blonde har jeg sett. :-) Det er menn jeg snakker om selvfølgelig :-)

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 13 jan. 15:15

Trenger ikke være jobben man som foreldre har gjort. Like viktig og kanskje enda viktigere er det hva barn ser «sine voksne» gjøre og ikke gjøre, eller si/ikke si. Så det er mer der det gjelder å holde tungen beint i munnen.

Så kommer livet og preger (dem/oss) utenom. Men den første biten kommer vi nok ikke fra enten vi vil eller ej. Robotforeldre har hendt har skapt robotbarn. Så ja.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. lø. 13 jan. 18:20

Alice... jeg er enig...man høster det man sår....si aldri til barna dine at du ikke vil bli besteforeldre...fordi du synes du selv er for ung..da får du det ikke.. og om du får en gang, så er du antagelig forgammel til å ha gleden av å være det ..

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 13 jan. 18:29

Nå må du slutte å tulle!!! Komme her å påstå at noen av disse som er ufrivillig barnløse, er det fordi foreldrene høster det de sår, om de sa de syntes de var for unge til å bli besteforeldre en gang i tiden? Barn blir voksne, og tar egne valg. Om jeg sier til mine barn at de ikke trenger å få barn tidlig i tyveårene eller slutten av tenårene der de er nå, og så viser det seg at de ikke får barn, så vil det ALDRI henge sammen med at jeg har sagt noe slikt. Om de som voksne velger en partner som ikke er snill med dem, skal ikke jeg og faren gå rundt å føle skyld. På samme måte som jeg ikke kan laste mine foreldre mine valg. Som voksen velger man fritt, selv om vi har med oss både preging og bagasje fra foreldre.