Alle innlegg Sukkerforum

Menn er fra Mars og kvinner fra Hælvete, som regel

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Oslo) lø. 13 jan. 15:11 Privat melding

Påstand: Det er ingen problematiske forskjeller mellom kvinner og menn.

Over mange år mener jeg å ha gjort en observasjon: Jo høyere intellektuelt og generelt mentalt nivå i et miljø, desto mindre fokus er det på kjønnsstereotypier. Når man først har lagt merke til det, så er det påfallende – utpreget intelligente mennesker er ganske enkelt ikke opptatt av spørsmålet ettersom disse angivelige forskjellene ikke eksisterer i deres eget miljø, i det minste er svært lite fremtredende.

Eksempelvis stand-up komikere vet å bruke disse stereotypiene for alt de er verd, og publikum ler så de revner når det raljeres over temaet. Men komikeren kapitaliserer på _ideen_ om disse problematiske forskjellene, ikke at forskjellene faktisk finnes. Og publikum består av «folk flest», så jeg ler som faen jeg også.

Jeg ønsker selvsagt å omgås mest mulig stimulerende mennesker, så da søker jeg disse etter fattig evne. I «toppsjiktet» hører jeg aldri snakk om slike trivialiteter. Derimot er det gjerne fokus på individspesifikke forskjeller i personlighet når det først er snakk om utfordringer i parforhold eller på andre arenaer.

Vel vel. Jeg ble bare litt inspirert av alt gnålet her på forumet om «kvinner ditt» og «menn datt», og jeg tror rett og slett ikke på det. Det er bare støy. Ikke engang at folk kan være enig i stereotyp problematisering av eget kjønn endrer på dette. My opinion. Men _hvis_ det er riktig, så er det også slik, at jo mer man generaliserer kjønn og forskjeller, desto mindre smart er du.

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 13 jan. 17:55

Det var i hvertfall; verdt en tanke. 🤔.
😆😆😆.

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 13 jan. 18:14

Grunnleggende uenig. Menn og kvinner er like forskjellig inni som utenpå. Vi har hver våre styrker og svakheter og komplimenterer hverandre perfekt av natur. Det er jo ikke noe negativt og jeg klarer ikke helt forstå hvorfor vi på død og liv skal trykke begge kjønn gjennom samme form. Ulikhetene og stereotypene er sjarmerende og til tider morsomme i begge kjønn, det er vel det som gjør av de fleste er tiltrukket av motsatt kjønn. Ulikhetene må heller feires enn kues og undertrykkes.

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 13 jan. 18:22

Ulikhetene har naturligvis også en funksjon. En funksjon både i den individuelle familien og i samfunnet.

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 13 jan. 18:53

I jeg har sett kvinner, som er mer maskuline, og menn som er i overkant feminine.
Verden er stor, eller liten...
Veldig relativt.
😆😆😆.

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 13 jan. 19:02

Joda, alle befinner seg en plass på spekteret. Men grunnen til begrepene maskulinitet og femininitet i det hele tatt eksisterer som motsettninger er for å kunne beskrive nettopp forskjellene på kjønn.

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 13 jan. 20:11 Privat melding

Det spekteret er bra!
Blæsta!
😆😆😆.
Det er ikke alt som passet i en box!
Blæst!
😆😆😆.

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 13 jan. 20:12

F U! Scrappy! 😡.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 14 jan. 18:41 Privat melding

@ Bobb

Jeg er enig i at det er forskjeller på menn og kvinner, men det er ikke poenget her. Det jeg påstår er at det ikke er _problematiske_ forskjeller.

Og din tanke om at forskjellene bør feires, er jo helt i takt med dette: De forskjellene som faktisk finnes, er uproblematiske (og verd å feire, gjerne det, men så er forskjellene positive i så fall).

Det jeg forsøksvis angriper, er den grenseløse forenklingen som gjøres dersom man argumenterer med at kjønnene av natur er belemret med et sett av kjønnsbetingede «kvaliteter».

Jeg mener det er riktig å si at i den grad stereotype forestillinger om kjønnene i noen miljøer faktisk treffer, så er det fordi man i disse miljøene ukritisk aksepterer og også dyrker disse forestillingene - og at de da blir nær selvoppfyllende.

Når du bringer begrepene maskulinitet og femininitet på banen, så vil jeg la påstanden omfatte også dette. Jo mer intelligent et menneske er, desto mindre utpreget feminin/maskulin _personlighet_ har vedkommende. Hvorfor? Fordi det på dette nivået ikke er viktig for selvhevdelsen å identifisere seg som hverken det ene eller det andre.

Skjult ID med pseudonym Tilfeldig sø. 14 jan. 18:50

Dette var interessant, selv om man er Patent.... Hvordan forholder du deg når du treffer noen på et høyere intellektuelt og generelt mentalt nivå og som er mer stimulerende mennesker enn deg, selv om du prøver å søke dem etter din fattig evne, og de synes du faller helt igjennom?

(mann 46 år fra Oslo) sø. 14 jan. 18:51 Privat melding

Jeg forholder meg grenseløst beundrende og går litt skuffet tilbake til min egen øl.

(mann 46 år fra Oslo) lø. 17 mars 21:26 Privat melding

Der var den @ Mækstuff, begravet under tonnevis av edlere metaller.

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 17 mars 21:39 Privat melding

Visst er det forskjeller på menn og kvinner.
Ganske så diamentralt faktiskt.
Mye av det kommer av forskjell i natur.
Hvis du virkelig ikke skjønner det, bør du snarest ta ett kurs i biologi.
Eller spør mor di om hvordan det er med blomsten og bien.

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 17 mars 21:51

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 17 mars 21:51

Mye av ulikhetene på menn og kvinner kommer som en konsekvens av at de blir behandlet og forventet ulikt av som hhv menn og kvinner, ikke av at de er så ulike i utgangspunktet, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 17 mars 22:00

Hoi, husker denne tråden.
Forsovet enig med påstand, men jeg forstår fortsatt ikke (og vil muligens aldri) forstå kvinnen. Derfor kan jeg være enig om at vi er fra 2 forskjellige planeter. Hva annen grunn lissm!?
Fra helvete? Møtt eksen min ell? Høhøhøhø

Sånn inkeletkiliuelt sett... synes jeg det virker å være en sammenheng mellom å skape skiller og forskjeller på bakgrunn av frykt eller usikkerhet-uavhengig av graden i problematikken.

Apropos stand up komikere: humoren blir som regel "dypere" jo eldre dem blir. Min påstand etter å ha sett noen starte med "underbuksehumor" til å gå mer i retning samfunnsatire.

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 17 mars 22:05 Privat melding

jejejejejej @bigluv. Og Niburu er på vei.

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 17 mars 22:35 Privat melding

Men, Leifi! ???
Hvorfor så rigid? 🤔
Mennesker, utvikler seg.
Og, du må også endre perspektiv en gang, om du vil, eller ikke...🙃.
Forskjeller vil det bestandig være.
Men, de trenger Absolut ikke å være diametriske.
Å splitte, og å skille noe, er en ting, men, å polarisere kvinner og menn, er jo betenkelig, og suspekt.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 18 mars 02:54 Privat melding

@ Mækstuff,

Tror nok tråden i sin tid døde nettopp fordi folk enten er enige i påstanden (eller at påstanden er formulert på en slik måte at det blir et noe langt lerret å bleke for å hevde seg uenig).

Men når du sier at du likevel ikke vil kunne forstå kvinnen, så tenker jeg at akkurat det kan være med på å belyse spørsmålet:

For egen del, så har jeg aldri noen problemer med å forstå kvinnen. Dog. Med unntak av den kvinnen jeg evt. for anledningen lever med. For mine venninder er som meg - vi kan snakke om alt og vi forstår hverandre. Det er ingen kjønnsteknisk forskjell på hvordan vi betrakter problemstiller, løsninger eller like gjerne urimeligheter i den ene eller andre retning. Det er først når det er en person man lever tett med at spørsmålene om kjønnsforskjeller oppstår.

Så jeg tror at når kjønnsforskjellene først trekkes frem, så er det som et feigt og/eller billig «argument» i forbindelse med samlivsproblematikk, og som ikke tjener til annet enn å gjøre en evt. avstand enda større.

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 18 mars 03:06

Bravo! Pat! 😊!
👏👏👏.
Splitt, og hersk!
Er ihvertfall en teknikk, om ikke annet...

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 11:00

Hva legger du i problematiske forskjeller? I dagens samfunn kan jo tilmed et "Hei" oppleves og tolkes i 100 forskjellige retninger.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 18 mars 11:20

Kunne ikke vært mer enig.
Nære relasjoner er kompliserte saker uansett.

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 18 mars 11:38

Ja, tenker at det er der det ligger. Nære relasjoner i kombinasjon med at man bor tett sammen.

Det å bo sammen med familie, venner osv er heller ikke enkelt og det å bo med samme kjønn er ikke akkurat ukomplisert det heller.

Jeg har sett noen som lirer av tåpeligheter som at "kanskje jeg skal bli homofil, for det hadde vært enklere å bo sammen med en av samme kjønn." Nei, det tror jeg faktisk ikke at det nødvendigvis hadde vært. Parforhold har vel sine utfordringer uansett tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 18 mars 11:47

🎵"Livet er for kjipt, aha, det regner hele året". 🎵

Skjult ID med pseudonym Gravlax sø. 18 mars 11:55

At kvinnen er mye dårligere sjåfører enn mannen, er det en problematisk forskjell? Eller er det en forskjell begge kjønn applauderer?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 11:56

Jeg har både erfart og sett hvor drittlei man kan bli av å bo med gode kompiser.

Tror nok folk bare sterkt missforstår enkle ting som likestilling og feminisme. Sikkert ikke feil å trekke sammenheng mellom intelligens og forståelse av det,i disse uendelige menn vs damer diskusjoner.
Pga vi vokser oss ut av primitive kjønnsroller så blir plutselig en hel verden usikker på hvilken retning det går (skal gå)

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 18 mars 12:02

Men hvorfor er kvinnen dårligere sjåfør? Er det fordi hun er kvinne eller er det andre grunner?

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 18 mars 12:27

Jeg tror også at mange kvinner blir dårligere sjåfører fordi de har for lite mengdetrening. Det er jo fortsatt slik at menn kjører mer enn kvinner, og det er klart at det påvirker kjøreferdighetene.

Man blir ikke en bedre sjåfør hvis man ikke øver seg og utfordrer seg. I tillegg til andre ting selvsagt. Jeg tror ikke at det å være en dårlig sjåfør nødvendigvis har så mye med kjønn å gjøre, men andre ting.

Virker som mange ikke stiller seg spørsmålet: "hvorfor er det slik?" og "er det slik i det hele tatt?"

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 13:03

Trodde det var fysiologiske grunner. Synet altså... Men mulig det er tullball.

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 18 mars 13:08

Ja, noen ting kan det sikkert være kjønnsforskjeller på, og det er greit. Det betyr ikke at menn ikke også har svakheter som kan påvirke deres kjøreferdigheter.

Men det som er et større problem er at folk bruker slike ting for å skape en kjønnskrig. Der man skal finne dritt på den andre og ligge i hver sin skyttergrav og skyte på hverandre. Det er meningsløst.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 13:26

Det skal ikke så mye mer til enn et smil fra det motsatte kjønn for at jeg får en følelse av lykke. Det kan ikke noen mann i verden gi meg. Og jeg ville ikke vært foruten den følelsen.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 13:26

Vaffel følelsen, altså.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 13:34

Alt kan måles påvaffel skalaen. Vaffal damer.

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 18 mars 13:40

Nå fikk jeg lyst på vafler 😋

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 13:43

Jeg er solgt! Vafler det blir

Skjult ID med pseudonym Uenig sø. 18 mars 13:44

Igår var jeg på Justisen og en jente klinte til kameraten min så det sang til stor applaus fra de rundt. Jeg hentet vakten og det endte med at vi begge måtte gå. Hvorfor gjorde hun det..nei han sa hei til henne og det mente hun var #metoo. Skal jeg være helt 100% ærlig så tror jeg jenter kan gjøre hva faen de vil mot menn og det vil aldri ha noen konsekvenser, og da mener jeg også alvorlige voldshandlinger. Det er litt spesielt, men må spørre..blir jenter lært opp til å hate menn fra de er små?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 13:49

Nja. En kjip dame og noen kjipe dørvakter så er verden sånn?...
Om det skulle vært tilfelle at damer kan slippe unna med alt, så vil jeg ikke tro alle damer ser sitt snitt og bruker det for alt hva det er verdt.

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 18 mars 13:49

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 18 mars 13:56 Privat melding

@Uenig. God ressonert der, meget godt. M+ . Minst!
Hvordan klarte du å komme på noe sånt da? 😲
Helt imponert, her.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 18 mars 13:56

Kvinner er underrepresentert i statistikken over alvorlige trafikkulykker. De lager noen flere små bulker, men det er i alt overveiende grad menn som kollidere og kjører av veien med fatalt resultat. Hvis vi legger til grunn at en «god sjåfør» er en sjåfør som holder seg på veien og får både seg selv, sine passasjerer og dessuten andre trafikksenter trygt hjem, så er konklusjonen at kvinner uten tvil er bedre sjåfører enn menn.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 18 mars 14:20

Hei uenig. Hvem dreper og voldtar og hvem? Det er menn som dreper og voldtar, og slår kvinner halvt ihjel. Hvordan har menn lært seg å hate kvinner så sterkt at de/vi behandler kvinner slik, er vel det korrekte spørsmålet. Og du snakker om ørefiker. Hva er en ørefik mot en kule i ansiktet eller to hender rundt halsen som avslutter det hele etter voldtekten? Det er ikke kvinner som behandler menn dårlig. Det er omvendt. Hvis vi først skal snakke i slike vendinger.

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 18 mars 14:21 Privat melding

Bror! 🙂 Du er inne på noe der.
Godt innlegg, det siste der, P'tent.
Samlivsproblemer er helt klart mer enn kjønnsforskjeller/problemer, men det kan være en god og stor sandhaug å stikke hodet nedi, kan det.
Det er vel ofte godt/greit/fint/tryggt/enklest, ..whatever.. å ha noe "mindre personlig", og dermed mindre ansvarliggjørende, å "skylde" på.
For det poenget der, får du;

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 14:22

Du er minst 8-på vaffelskalaen, Sassy.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 18 mars 14:35

Bullshit, Franke. At kvinner er «bedre» på psykisk vold enn menn, er en myte. Kun en myte. Menn er meget kapable til psykisk vold. Slik er det fordi menn lettere enn kvinner kan koble ut samvittigheten. Dessuten er fysisk vold uløselig forbundet med psykisk vold. Psykisk vold kan ikke skilles ut fra fysisk vold. De følger hverandre som skygger.

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 18 mars 15:38 Privat melding

@subjekt, du har som vanlig, mye fornuftig å komme med. 👍
Men du vet, det der evinnelige, med ..flis og sånt, og i hvem sitt øye og greier, dah.. 😉
Då ser man jo gjerne alt med lite andra ögon... Eller øye. 👁️ (entall. –ensidig?) 😜

Noen har bare øye for...det dem ser etter å få bekreftet, også. Sånn er det!
Men det betyr ikke at det er "bare, bare", for dét. ;P

yeah, @,mækk! Why don't you stuff ut to me, lism! 😂 he he
-Hele åtte vaffelhjerter? :o
Well! I guess..
I'll take it, thankyouverymuch, darling! 😁 😆 😘

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 18 mars 16:07

Hva mener du, Sassy? At jeg ser flisen i andres øye men ikke bjelken i mitt eget? Kan godt være det. Har aldri tenkt at jeg er en bedre mann enn andre menn selv om eg så ig si alltid faller ned på feministisk side i spørsmål om kjønn og makt. Så har du noe å kritisere meg for er det bare å komme med det.

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 18 mars 16:13 Privat melding

Nei,Subjekt. Det var ikke ditt syn, eg tenkte på her, i så måte. Tvert om, vel.

( og altså ikke ironisk ang. mye fornuftig å komme med. Det mener eg, slik det står. Hilsen dagens teskjekjærring 😘)

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 16:45

Ingen har fått 10 enda.
I i fratrekk på stil. Så du er egentlig 9.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 18 mars 16:47

Du kan ikke drive og skremme meg på den måten, Sassy! 🤕

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 18 mars 17:04 Privat melding

ha ha jooodah! -det har du bare godt av, @subjekt! ;-)

Living on the edge! ✌️ 😎

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 18 mars 17:19 Privat melding

eehh, hvah?!? -har eg fått fratrekk i stilpoeng?? 😳 ha! ha! ha! nå har eg hørt dét óg!! 😄 -klasker meg på låret her, og leeer!
Får jaggu håpe det var klesstil du har trukket for. 🤓 Dét kan eg nemlig leve godt med. 😅 👚 👖 👒 👜
Yeah, baby! I'm fashionably unfashionably, and my (lack of) hips(ter) don't lie. Innsiden som betyr mest, her i gården ❣️ 😇 ^.^

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 17:24

Nei, ikke trekk egne konklusjoner. Har ingenting med stil å gjøre. Jeg er ikke overfladisk. Nesten så jeg trekker en vaffel til her. Du skuffer altså, eller skulle det stått i preterium.
Bra du er pen, for å si det.

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 18 mars 17:25 Privat melding

hmm.. -*unfashionable..? haha..der ser du. Har lite kontroll på fashion, og sånt.. ✌️ ;-)

(ps: tenk deg om før, du utdyper det trekkpoenget ditt, nå. ^.^ *thihihi*)

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 18 mars 17:29 Privat melding

I fratrekk på stil, har ingenting med stil å gjøre. Javel,neimen, da så.... 😏

(Er det bare meg, eller er det pittelitt trekkfyllt her nå..? 👀 )

Ska' gi deg vaffel ska' eg, hvis du ikkje er snill, nå. 😎

(mann 46 år fra Oslo) sø. 18 mars 17:33 Privat melding

Akkurat nå, kjære søster, er den selvsagte anledning til å reposte det bildet du slettet forleden natt. In his face!

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 17:36

Haha. Tosk!
Nei, jeg har mange trekkpoeng å gå på, så det går bra. Og uansett så må du bare vite at jeg har rett. Men poenget her er at du er minst 8 vafler. Alt annet er ubetydelig.
Jeg er veldig snill. Men jeg har lyst på vaffel, so be careful for what you wish for, mon cheri.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 18 mars 17:39 Privat melding

Ma chérie vel - du går vel for gull?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 17:45

Mon ami, avec des avantages.

Det viktigste er å delta, ikke vinne.

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 18 mars 17:47

🍿

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 18 mars 17:48

Her var det mye luft!
????

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 18 mars 18:18 Privat melding

... 👁️ 👁️... 👁️!

😄

–anyone? ... 👀 👅

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 18 mars 18:20 Privat melding

hehe... ja, dér var jo _stilen_ min, upåklagelig. Eller hur.. Bror. ^.^

Lol. 🙈

(mann 46 år fra Oslo) sø. 18 mars 18:33 Privat melding

Så avgjort! Så, hvor blir det av?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 18:50

De fæle greiene der har nada å gjøre med propper vafler. Nei takk!

(mann 46 år fra Oslo) sø. 18 mars 18:55 Privat melding

Du får komme over @ Mæk når det våres og min søster steker vafler så det kan luktes til Færder. Med rømme og nyrørte jordbær rett fra jordet.

Du byr ham over på det Sissa?

(mann 46 år fra Oslo) sø. 18 mars 18:56 Privat melding

Dvs. jordbæra får vi vente med til de er nesten modne.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 19:02

Jeg kan heller bjuda. Har bestemors oppskrift (kokk i over 40 år)

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 18 mars 19:21 Privat melding

.. can't seen to find it, bro'..👀

Mais, bien sûr. Med fameuses gaufres á la fraise seront! 🍓🍓🍓Un dégustateur...;

(mann 46 år fra Oslo) sø. 18 mars 19:21 Privat melding

Finfint. (Denne tråden har begynt å gi mening!)

Da foreslår jeg at Sassy bjuder på en reposted legfie av de helt sjeldne og Mækstuff bjuder på vafler, minimum åtte, helst flere.

Job done.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 18 mars 19:22 Privat melding

Men lill-sis da, what?

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 18 mars 19:34 Privat melding

Eeeh... well....I guess I must be a little ... baf..eh..waffled for the moment....?? 😇

Men ja, søndagsmiddag hos deg, med MækkWaffles til dessert, gir absolutt mening.👍😋

Theese boots (and legs) was made for walkin', right over. Like a walk over.. 😁..ou oui?? 😉

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 20:11

Da er det vafler om en time.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 20:40

Skal vi starte restaurante, Alice?
Jeg kan kjøre på med vafler i Pølse, og du med pannekaker med flesk. Ser kronene rulle inn.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 21:30

Noen som har prøvd kylling og vafler? Vurderer sterkt å prøve det.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 21:31

Bali da, Alice.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim sø. 18 mars 22:11

Se på Rome serien :)
#PaxRomana

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 18 mars 22:19

Problemet med denne trådens tema er at det ikke er mulig å svare på problemstillingen uten plassere seg selv i en mer intelligent eller mindre intelligent kategori. Jeg vil derfor helgardere og si at kjønnsforskjeller på den ene siden ikke finnes, mens de på den annen side godt kan sies bety alt. Og dette mener jeg helt bestemt er tilfellet. Som is og vann. Konsistensen er helt ulik, men begge deler består av det samme materialet. Det er temperaturen som utgjør forskjellen. Saken med menn og kvinner er at det er temperaturforskjeller i sving. Kvinner og menn er temperert forskjellig. Det er kun det. Men det er også en vesentlig forskjell.

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 18 mars 22:29

🤔????❄💧🔥🙃

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 22:37

Jeg skal såfall prøve drittkaffe hvis jeg ender der en dag.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 18 mars 23:22

Jeg mener derfor at de termodynamiske lovene er et gulle godt utgangspunkt for å tolke seg frem til hva en mann og en kvinne er er for noe🤪

Bill.merk mann søker kvinne for utveksling av varme,

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 18 mars 23:22

I et lukket system.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 18 mars 23:23

Lukket system = fast forhold

(mann 46 år fra Oslo) sø. 18 mars 23:34 Privat melding

@ Subjekt,

Jeg ser tanken, men jeg er ikke helt enig. I påstanden ligger det at dersom man mener at det er problematisk forskjeller mellom kjønnene, så er man mindre begavet.

Men man er vel ikke forpliktet til å godta påstanden, og et innlegg fra en ordmektig penn som argumenter gyldig og godt for det motsatte, vil jo av ren form være et vektig motargument – i tillegg til innholdet.

Jeg er for så vidt enig i tanken om at forskjellene er der. Noen av de biologiske er jo åpenbare, men det er på siden av tema. Så har vi de litt mindre håndgripelige, biologiske forskjellene, det jeg tenker at hormoner vel står på toppen av pallen. Der kan jeg fint være med på å snakke om temperaturforskjeller.

Likevel slik, at en mann kan være utpreget feminin og en kvinne tilsvarende maskulin, men så er man tilbake på individ og ikke kjønn som «grupper».

Men tar deg opp på termodynamikken. Det er egentlig et glimrende eksempel. To elementer som føres sammen til en enhet vil forsøke å oppnå likevekt. Det varme vil bli kaldere, det kalde vil bli varmere, inntil likevekten er et faktum.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 23:47

Hva har endret samfunnet for kvinner og menn (ytre krefter)?, hva har endret seg innvendig? (Behov, følelser) Hva har formet oss til det kjønnet vi er? Hva har endret seg? Hva kommer aldri til å endre seg? Hva henger sammen av nevnte punkter?
På hvilken måte er vi avhengig av hverandre - og ikke?

Problematisk er vel hva man gjør det til, til syvende og sist...(?)

Gi meg noe lesestoff for kvelden. Jeg satte meg selv i tenketanken. Eller kanskje jeg burde legge meg.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 18 mars 23:50 Privat melding

Det er mannen som veit å stille de aller minste spørsmål : )

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 18 mars 23:53

Ler.
Det hender jeg glemmer meg bort. Øl er svaret på alt. Og vaffel er målestokken:D

(mann 46 år fra Oslo) sø. 18 mars 23:57 Privat melding

Men det vi vel kan si, er at "frigjøringen av kvinnen" har endret på svært mye. Den har revet ned murer og gjort mannens tidigere enemerker til felles grunn.

Jeg tror vel kanskje det er den viktigste endringen som har funnet sted innenfor en relativt kort tidshorisont, uansett kort relativt til endringshastigheten på vår kultur, våre sosiale mekanismer (og helst spesielt vår evolusjon).

Så ja, igjen er svaret øl og jeg gir denne endringen ti vafler.

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 19 mars 00:59

What's with them waffles!
I got the secret recipe! 😉

(mann 46 år fra Oslo) ma. 19 mars 22:03 Privat melding

Sant @ Bigluv,

så @Mækstuff, går vaffelskalaen til 10?

Bare greit at man snakker fra samme side i boka, herunder om vi snakker vaffelhjerter eller -plater, alternativt bare vafler som fenomen.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ma. 19 mars 22:25

Den går til 10 og hvis det må smøres på så kan du bruke rømme jfr med "rosinen på pølsa"

Eksempel: At sassy endelig tok til vettet og ble med mæk på dans, var rømmen på vaffelen for mæk!

(mann 46 år fra Oslo) ma. 19 mars 22:26 Privat melding

What & wait, WHAT?

(mann 46 år fra Oslo) ma. 19 mars 22:27 Privat melding

Nei vent, var det hypotetisk, ik? At min søster hadde?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ma. 19 mars 22:30

Hypotetisk. Kan du legge inn noen gode ord for meg? Skryte hemningsløst av mine vafler, liksom.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ma. 19 mars 22:32

Rosinen i pølsa*...
Bedre sent enn aldri...

(mann 46 år fra Oslo) ma. 19 mars 22:35 Privat melding

Ingen trenger skryte av deg mann.

Cara mia, kommer du på banen nå?

(mann 46 år fra Oslo) ma. 19 mars 23:13 Privat melding

Sant @ my,

Så, Mækstuff, Sassy er nok logget av det som finnes av kanaler akkurat nu, men som Pater Familias, Fons et Origo tar jeg ansvar og beorder dere begge til et uforfpliktende aloha på Sofies førstkomende fredag med undertegnede som anstand. U good? (Jeg tar ansvar for å medbringe min søster.)

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 19 mars 23:24 Privat melding

💡

👀

👄

(mann 46 år fra Oslo) ma. 19 mars 23:25 Privat melding

Ma cherie! (hjerte hjerte, du er vel best)

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 19 mars 23:31 Privat melding

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 19 mars 23:37 Privat melding

Men fredag førstkommende? He he.. heh! Ja, da spørs det... om du ikke har tatt munnen litt for full, ....av lovnader og ansvar, mon coeur...😘

(mann 46 år fra Oslo) ma. 19 mars 23:38 Privat melding

No, mais no? Så må vi utsette vel, men ikke i det uendelige?

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 20 mars 00:04 Privat melding

Lol,..eh..sorry, hva sa du..?

Måtte bare..;
😆😂😄...aaaaah...😅

-Er det bare meg, ...👀..eller var de siste der...mer som.."helt likt", lism? 💃🙌 He heh?? 👀

Eh...mais oui, je désolé..det må nok utsettes, litt ja.. 📅... men uendelig? Njeej..det er jo lite som er uendelig, da...🤓😏..eller..hvordan var det..🤔
anyway...
Quand mon cæur de cæur m'apelle....😍😍😍💖💓💗 Je vais.🚀😌