Alle innlegg Sukkerforum

Forhold med skjev balanse..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyren sø. 14 jan. 10:38

Det synes "ofte" å være en ubalanse i forhold, hvor den ene yter mer, tåler mer og finner seg i mer.

Men er det det som utgjør balansen mellom individene, er det slik at disse som har med seg noen innen denne kategorien, er av slik legning at det er hva som får det til å "funke" ?

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 14 jan. 10:47 Privat melding

Hva er det som ytes og tåles mer da?

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 14 jan. 11:34

Jeg skjønner ikke spørsmålet ditt, Tyren. Har med seg noen? Legning?

Skjult ID med pseudonym RettVest sø. 14 jan. 11:42

"Øyet som ser"

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 14 jan. 12:08

Det kan jo være at det nettopp er en balanse, hvor den ene føler de har behov for å gi og serve. Det er mye makt i å ha en aom er litt avhengig av deg også, og mange føler det er mening ibå stille opp for andre.

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 14 jan. 12:11

Gi meg litt kjærlighet! Baby!
Jeg er sulten! 😉.
😆😆😆.

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 14 jan. 12:14 Privat melding

I et forhold er det aldri noen som bare skal ha og aldri gi. For at det skal være mulig, må den andre være en enabler, en som legger til rette for at det kan skje. Denne MÅ ingenting, den gjør det av egen, fri vilje. En slik (u ) balanse synes å være grei helt til forholdet begynner å skrante, og ekser skal snakkes ned, DA blir det veldig negativt. Som Haakon skriver: hvis det å gi mer av seg selv enn man får, er et personlig særpreg, så må det enten aksepteres eller endres. Så var det dette med kommunikasjon i forhold da..... Hvor tidlig, og på hvilken måte, formidles det evt at man ønsker endring i denne balansen.

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 14 jan. 12:44 Privat melding

Jeg er en sånn, som gir mer enn jeg får, men det er ikke for å slippe å være singel, jeg har vært sånn siden jeg var barn, og er sånn i alle relasjoner til mennesker rundt meg. Det eneste jeg satt som tidlig 'krav i mine to voksne forhold, var at jeg IKKE skulle tas som en selvfølge. Det var da det begynte å skje, at gleden ved å være slik jeg trivdes med å være, forsvant.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 14 jan. 13:21

Jeg tror du har et poeng om at det ofte blir et problem når forholdet begynner å skrante, og det kan være forklaringen på alle disse veldig egoistiske eksene, Des.
Utover det tror jeg at det er skadelig å måle balansen i et forhold ut fra hvem som gjør hva til enhver tid, og at man skal bidra like mye som i millimeter-rettferdighet. Det viktige er om den andre gir det du trenger at han bidrar med, kanskje er det tryggheten eller kanskje er det jevn matlaging. Det er ingen mann i verden som kan kjøpe diamanter nok eller gjøre praktiske ting for meg, som kan kompensere at han ellers er likegyldig og oppfører seg som om jeg er en selvfølge.

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 14 jan. 13:23 Privat melding

Kiara:👌

Skjult ID med pseudonym Tyren sø. 14 jan. 14:32

Det kan f eks. være den at den ene har fritidssysler og bruker mye mer tid på dette en den andre får anledning til. Ikke sjeldent er det at jeg ser den ene part belastes langt mer enn den andre, med hva som burde anses som begges ansvar (uten å snakke om millimeter eller loggbok mentalitet). Og noen ganger er det tydelig at det er litt dobbeltmoral, altså man oppfører seg mot "andre" som man ikke vil andre skal mot seg.

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 14 jan. 14:38 Privat melding

Er det vennepar av deg du tenker på, Tyren? Hvis du kjenner saken fra alle sider?

Som jeg skrev, og opp mot det du skriver her: hvis en i et forhold føler at h*n får for lite tid til sine greier, er det dennes plikt å si ifra om dette til sin partner. Usagt er usagt, hvis ingen sier noe, er det ingen grunn til å tro at noe er galt...

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 17 jan. 10:09

Ække bestandig, så lett å bli sett, og hørt da!!!
😆😆😆.
Tenk deg; at en person krever all oppmerksomheten din, uten å være særlig givende, tilbake...
😝😝😝.
Vanskelig; å være kompromissløs, i et forhold a?
🙃.

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 17 jan. 17:27

Er det skjev balanse i forholdet om den ene har mere hobbyer, mindre tid og flere ting som fritiden er fylt opp med?

For meg er skjev balanse når den ene er mindre følelsesmessig involvert enn den andre. Og kommunikasjonen ikke er på plass.