Alle innlegg Sukkerforum

Avstanstandsforhold på nett?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Johnny B sø. 25 jan. 2009 17:45

Her på Sukker så har man jo en mulighet for å velge om man er intressert i å flytte på seg eller ikke.

Personlig så tenker jeg at ei eventuell jente er nødt til å bo forholdsvis nærme for at det skal være intressant.. Er ikke noe problem å kjøre i en time for å treffe noen som ser ut til å være interessant, men sånn i lengden må hun nok en av oss være interessert i å flytte på oss for å få litt mindre avstand mellom oss. Har prøvd avstandsforhold over tid før, og det er no go! :p

Men tenker sånn hvis to personer bor i Oslo og Trondheim, er det mulig at man kan bli godt kjent, få sansen for hverandre over nett for så å flytte nærmere hverandre - ene og alene pga ett forhold? Personlig så synes jeg det høres veldig skummelt ut. Meninger?

Skjult ID med pseudonym easy2love sø. 25 jan. 2009 17:47

For de uten barn som binder-er det jo absolutt mulig!

Skjult ID med pseudonym macky sø. 25 jan. 2009 17:51

No go!!
Personligen så tycker jag att det är rätt korkat att inleda ett avstånd förhållande,min erfaring är att det funkar inte.
En annan sak är väl om man vart sammen ett tag og må flytta en kort stund pga. jobb tex.

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 25 jan. 2009 17:54

absolutt mulig...om man treffes på nett før man møtes i virkeligheten har ikke noe å si da---
og andre har møttes et par ganger før de ønsker å bo nærmere
har en venninne her inne(eller ikke nå lengre) hun er forlovet med en på andre siden av landet,og flytter sammen med han nå:-)
alt går,om lysten er der nok:-)

Skjult ID med pseudonym Lewis sø. 25 jan. 2009 19:27

Jeg hadde flyttet. Koster meg lite å flytte. Hva er det å være redd for? Nye erfaringer?

Skjult ID med pseudonym Meg :) sø. 25 jan. 2009 19:36

Enig....jeg hadde også flyttet om jeg virkelig hadde tro på at dette kunne være rett mann...
Kan jo treffes i ferier/helger osv en periode først...

Skjult ID med pseudonym Johnny B sø. 25 jan. 2009 20:10

Det er jo noe helt forskjellig å besøke hverandre i helgene og faktisk bo sammen, eller i umiddelbar nærhet.

Så og forlate alt som er kjent og kjært, jobb, venner etc - det er hvertfall en stor terskel for min del, og jeg har ikke møtt noen enda som kunne fått meg til å gjort det hvertfall.. Mulig jeg har en overraskelse i vente da :P

Skjult ID med pseudonym Meg :) sø. 25 jan. 2009 20:53

Nei, så klart er ikke avstand noen fordel...og selvsagt er det stor forskjell på å treffes i ferier og å flytte til en annen kant av landet for å satse på et relativt ferskt forhold.

Skal nok litt til for min del også, men vil ikke lukke døren helt. Med rett mann tror jeg det kan gå ;)

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 25 jan. 2009 23:34

Det spørs hvor jeg måtte flyttet.... Jeg hadde glatt fylttet til Bergen eller kanskje Stavanger, for der har jeg venner - men ville no vært mer betenkt på å flytte til deler av landet der jeg overhodet ikke hadde noen form for tilknytning, og spesielt til små steder. Men.. skal aldri si aldri. Ingen valg er endelige. Og verden er ikke så stor (lenger). Og blir det brudd kan man flytte tilbake. Nordmenn virker veldig lite flyttevillige - enten for kjørlighet elelr for å få seg jobb - enn endel andre nasjonaliteter. Det å flytte trenger ikke være så big deal. Og får man barn, så blir man jo kjent med andre i samme situasjon også gjennom barselgrupper, barnehage eller skole.

Skjult ID med pseudonym Eskimo sø. 25 jan. 2009 23:36

Jeg bor på Nordpolen og har dame som bor på Sydpolen. Vi treffes annen hvert år for litt Iglo-kos.

Skjult ID med pseudonym dollie on. 28 jan. 2009 22:54

Synes det er helt håpløst, og personlig uaktuelt å flytte pga en kjæreste. Ihvertfall hvis jeg treffer han her på Sukker - for da kan jeg jo velge om jeg i det hele tatt vil ta opp tråden. Hvorfor jeg sier det er f.eks.: Hvis jeg bor i Oslo og han i Tromsø, han kommer flyttende til Oslo og kjenner ingen! Han har ikke noe kontaktnett, ingen egne ting å drive med her - han blir en "snylter" på meg og mine venner. Har ingenting å "tilby" selv. Akkurat det samme andre veien, jeg ville aldri flytte til en annen kant av landet og være helt prisgitt han og hans venner? Nei aldri i livet! Kan nok finne noen nye/egne venner via f.eks. jobb, men i voksen alder er det så god som umulig å skaffe seg nye venner - de fleste har mer enn nok med sitt.. Noe helt annet om begge flytter sammen til ett nytt 3. sted, da starter begge "på null".

Skjult ID med pseudonym juni to. 29 jan. 2009 10:08

Jeg kan gjerne flytte dersom det viser seg at han jeg blir glad i bor i flytteavstand fra meg. Jeg gjorde det med en tidligere samboer en gang. Han flyttet et år før meg, og jeg flyttet etter året derpå. Men kanskje var det litt slik som dollie sier, at det var lettere fordi vi begge tross alt var innflyttere til stedet vi flyttet til.

For de fleste blir det vel å vurdere forholdet mellom hva man har, og hva man eventuelt kommer til å miste om man flytter opp mot hva man får tilført ved å flytte. Om jeg får tilført en flott mann å leve sammen med ved å flytte, så flytter jeg! Venner og familie ville jeg klart å holde ganske god kontakt med selv om jeg flyttet. Og selv om det kanskje kan være vanskelig i voksen alder å knytte nye og nære vennskapsbånd på et nytt sted, så er det overhodet ikke umulig :-)

Ellers må jeg si at jeg ikke misunner aleneforeldres situasjon der de fleste i dag (gudskjelov og endelig får jeg vel si) er nødt til å forholde seg til å måtte bo i rimelig nærhet til den andre forelderen.