Alle innlegg Sukkerforum

Angående hva en skriver

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Salten to. 18 jan. 2018 18:05

Hei, æ e en nordlending som liker å ha en omfattende profil. Dessuten liker æ å være omfattende i mine svar. Hvorfor skal det da være så vanskelig å få svar?
Er det bare meg, eller er de fleste bare "lykkejegere" som søker etter "drømmeprinsen" Æ skriver gjerne litt om meg selv, i stedet for å bare å si "du er fin" og ferdig med da. Har dessuten prøvd å sendt utfylte meldinger, til jenter æ har ønsket å bli kjent med, med det resultatet, at æ har blitt blokkert. Noe æ synes e trist, ettersom æ ikke e av den typen som bare ønsker en "flørt" eller å snakke om sex eller andre "ytre" ting. (Eller det da som er ønsket?) Så derfor lure æ på ka æ kan skrive, både i mail og i profilen, som får jenter/kvinner til å ønske å bli kjent med meg, ikke bare ignorere meg? På forhånd takk for svar.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom to. 18 jan. 2018 18:27

@Salten

Det er jo mange som har lurt på det samme her på forum, dette er en gjenganger. Jeg har ikke fasiten på dette, men det virker jo som du gjør en del ting riktig, ved å ha tekst på profilen din og si noe mer enn "hei" i meldinger, samt være høflig.

En tanke slo ned i hodet på meg når jeg leste spørsmålet ditt: "Kan ikke Sukker hjelpe folk med dette".
Det kan de faktisk, ser det ut som. På https://sukker.no/profilhjelp.html blir det omtalt en Profilhjelp tjeneste, hvor en fra Sukker vil sjekke profilen din og gi deg noen tips.

Jeg har ikke prøvd dette selv, men det høres jo bra ut

Skjult ID med pseudonym skrull to. 18 jan. 2018 19:42

Vær deg selv, du vil uansett ikke ha noen som ikke liker den du er tenker jeg :)
Ha tro på at den som liker deg dukker opp etterhvert og ta med erfaringene underveis😊

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 18 jan. 2018 19:47

Veit ikke hva du mener med utfyllende meldinger @ts. Men jeg synes... helt i oppstarten av en dialog at det er bedre å henvende seg med en melding som sier litt mere en Hei.. men ikke en avhandling.
Når jeg får en meldinger føler jeg at det er greit å svare med noe i samme gate. Er det humoristisk så er det en lett tone. Starter man med jobb, forteller man litt om det. Er det dagligdagse saker som taes opp i førstemelding så er det greit å legge seg på det.

Er det laaange avhandlinger i første melding som tar opp igjen mye av det som står i profilen blir det mye smør på flesk.
Supert at det står en del info i profilen din. Da slipper du å nevne det igjen.

Jeg får noen ganger lange lange førstemeldinger som er blåkopi av profilteksten. Det er litt unødvendig.. og det har vel hendt.. når jeg ikke er så interessert at det har gjort at jeg faller helt av fra starten..

Spørr du spørsmål i førstemeldingene? Eller skriver du bare om deg selv?

(mann 38 år fra Rogaland) to. 18 jan. 2018 20:27 Privat melding

Av egen erfaring har profil og flotte førstemeldiger fint lite å si. Prøvd de fleste innfalsvinkler etterhvert. Et «hei» og gjensidg interesse for hverandres bilder og flax har ført til mine dates.

Skjult ID med pseudonym DrStockman to. 18 jan. 2018 20:40

Prøv å skrive på normert bokmål.

(mann 40 år fra Vestfold) to. 18 jan. 2018 20:47 Privat melding

La nå mannen; å få prate sitt eget språk da! 😡.
Bra konformt; å måtte holde tunga si; rett i munnen her. 🤖<🤔.
Æ e...!!! .
❤️❤️❤️.

Skjult ID med pseudonym Furia to. 18 jan. 2018 20:47

Det spørs jo. Jeg kan godt like noen som skriver litt utfyllende, men jeg har opplevd at det også ble sånn at noen skrev utfyllende kun om seg selv. Det er fint å vise litt interesse for den du skriver med og hva de skriver også.

Ikke bare en lang avhandling om alt du har gjort og liker.

Ellers kan det være at de bare ikke likte det du skrev, hvordan du så ut osv. Frustrerende ja, men det er bare sånn nettdating er.

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 18 jan. 2018 21:36

@TS:
Du vil sikkert få ulike svar ettersom hvem du spør, men her er mine preferanser:

Utfyllende profil er stort sett positivt, synes jeg. Ikke at dét i seg selv gjør meg interessert, selvfølgelig, det kommer an på om innhold, skrivestil, osv. + bilder appellerer til meg.

Når det gjelder å skrive melding, går jeg her ut fra at du sikter til førstemeldinger. Som førstemelding foretrekker jeg nok vanligvis en forholdsvis kort melding som
1) direkte uttrykker et ønske om å bli kjent med meg,
2) gjerne også noe om hva vedkommende liker eller kjenner seg igjen i ved profilen min, og
3) undersøker om ønsket om å bli kjent er gjensidig.

Disse punktene er viktige for meg, fordi de sier meg noe om at avsender
1) tør å stå for hva han føler/ønsker,
2) at han har en tanke/følelse bak å kontakte akkurat meg (blant hundre-tusenvis av profiler) og har lagt litt "arbeid" i det
3) bryr seg om hva jeg føler/vil også (ikke bare kjører på med å starte bli-kjent-prosessen uavhengig av om jeg er interessert i å bli kjent med ham).

Denne måten å henvende seg på er selvfølgelig ingen garanti for at jeg føler/får en interesse for ham som en potensiell kjæreste. Dét krever at jeg også liker profilen hans og, ut fra den, får inntrykk av at han er en som kan passe for meg. Men ovennevnte ser jeg på som gode og nødvendige personlighetsegenskaper hos en jeg kan tenke meg å ha som kjæreste, så hvis han viser fra første stund at dette er på plass hos ham, får jeg et positivt inntrykk av ham som person, uansett om han for øvrig ser ut til å passe sammen med meg eller ikke. Og jeg svarer på slike henvendelser uansett om det er med et høflig avslag eller om jeg også ønsker å bli kjent med ham.

"Hei" o.l. som førstemelding blir for kort og lettvint, synes jeg, og en lengre førstemelding hvor han forteller ivei om seg selv uten å sjekke ut først om det å bli kjent også er ønsket fra min side, kan føles litt feil.

Skjult ID med pseudonym DrStockman to. 18 jan. 2018 21:40

Scrappy: Skriving på dialekt kan være svært tunglest. Klart man står fritt til å skrive kaudervelsk, men det skaper fort et filter, en avstand til leseren. Poenget må jo være at leseren uten motstand skal ta inn budskapet?

(mann 40 år fra Vestfold) to. 18 jan. 2018 21:49 Privat melding

Ja, du har et poeng. Dr.Dr: dersom man ikke klarer å lese dialekt. Hvordan kan man da lese en profil, eller ha en samtale med noen her? Da burde man kanskje vurdere evnene, og viljen sin.
Men sånn er det nå. Jeg regner med Salten beholder dialekta si, med stolthet. 😉. Jeg har ikke det miste problem å følge han. 👍.

Skjult ID med pseudonym Furia fr. 19 jan. 2018 08:50

Voldsomt så positiv du var da.

(mann 46 år fra Aust-Agder) fr. 19 jan. 2018 14:13 Privat melding

Hadde bare alle vært som @patent!!

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 19 jan. 2018 19:47

Jeg tror det er noe naivt å tro dine skriveferdigheter skal ta deg inn i himmelen! Du får forsøke rangere våre sanser ift kognitiv betydning... fant du ut av det...?

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 jan. 2018 20:15

Jeg skal rekognosere deg. 😊.
Og, jeg skal rangere; sansene dine. 🤗.😘.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 19 jan. 2018 20:20

Det ville ikke overraske meg, Bigluv, om du er et avvik! Det finnes de som runker til speilet! Alternativet er kanskje å skrive en satans god novelle?

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 jan. 2018 20:24

Avvik i hvilken forstand?
😆😆😆.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 19 jan. 2018 20:27

Bare det at du lurer på hvilke avvik du er, bør være et varsku! Ta den på kontoen for generell folkeopplysning!

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 jan. 2018 20:32

Takk Delfi!
Realitycheck!
Runk deg selv i speilet!
😉.