Alle innlegg Sukkerforum

Jeg er bare meg

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Salten to. 18 jan. 2018 21:58

Hva er galt med meg? Har ofte lurt på, om jeg er dømt til et liv i ensomhet? Grunnen for dette er todelt, på den ene siden, hører en bare "vær deg selv" og at det er muligheter for alle. Men, det hjelper jo så lite, når en bestandig blir avist?

Så, hva er galt med meg, når uansett hvem jeg prøver å sende melding til, blir de enten avvist, eller ikke besvart i det hele tatt. Ekstra vont føles det, fordi æ ser på meg selv om annerledes, enn folk flest! Spesielt trist, er det når profilene i utgangpunktet, både har god match og har svart "annerledes" enn "folk flest"

Ja er jeg dømt til et liv i ensomhet, eller? Når jeg til stadig må lese om folk som først blir sammen, for så å bli uvenner og det som verre er. Når jeg selv, ser på meg selv som en person, som bare vil det beste, for den jeg ønsker å være sammen med. Eller er det kanskje ikke nok å være seg selv, likevell? Er en nødt til å bli like "idiot" som dem som for eksempel, kun er ute etter sex?

Vet dette ble litt mye, men jeg ønsker bare at du skal forstå hva jeg spør om, altså hva jeg vil fram til? Ja jeg savner virkelig noen å dele livet mitt, senest i dag ble jeg avvist på mail, den eneste jeg prøvde å skrive til. Så defor spør jeg igjen, hva er galt med meg, når ingen ønsker å bli kjent med meg, før de avviser meg? Jeg er så lei av å høre "hun er nok ute der" og "en dag" osv. Beklager om noen skulle føle seg irritert, av dette jeg skriver, jeg er bare så lei av å bli "vraket" På tross av at jeg bare er den jeg er.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. to. 18 jan. 2018 22:05

Spørs hvor høyt du setter malen for de du vil treffe... Hvis du strekker deg bare etter stjerner, så rekker du antagelig ikke opp.. kanskje du skal senke malen litt....

Skjult ID med pseudonym frøken-o to. 18 jan. 2018 22:13

Hvis noen blir irriterte fordi du lager en tråd om noe som har blitt tatt opp flere ganger før, så er det de som har vært for lenge her inne // Masse lykke til @Salten ! )) Har vært her inne lenge selv uten å lykkes ;;

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 18 jan. 2018 22:14

Surt som faen!
Du er sikkert en dritherlig person. 😉.
Ikke ta på vei, for noen; ikke sere a! 👍.
Det er mye bra med deg, utifra hva du selv gir uttrykk for.
Ignorance is bliss!
Noen; vil bare leve veldig komprimert.
Garantert! 😉.

(mann 39 år fra Nordland) to. 18 jan. 2018 22:16 Privat melding

Det er bare slike ting, som får livet til å føles så meningsløst. En ting er å bli "vraket" av de som bare ønsker en "flørt" eller noe "kortsiktig" ettersom de bare ønsker det. Men å bli vraket av folk som ønsker et langvarig forhold, da gjør meg bare trist og lei meg. Ikke bare på mine egne vegne men også de som "vraker" meg. før de har blitt kjent med meg :(

Skjult ID med pseudonym Furia to. 18 jan. 2018 22:17

Nei, det er vanskelig å svare på hva du gjør "feil". Det er ikke sikkert at det er noe feil, men hvis du er litt annerledes så er det kanskje vanskelig å finne noen du klikker med?

Jeg skjønner godt at man blir frustrert av nettdating, og blir det selv også. Men synes ikke at du skal tenke at det er noe galt med deg :)

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 18 jan. 2018 22:42

Jeg tenker at nettsjekking er ikke for alle. Det er, som det har blitt nevnt her, brutalt og en kan rett og slett ende opp med en dårlig selvfølelse. Selv jeg som er supersosial, har mange venner, stort nettverk, god selvtillut og klar over at jeg er et kupp (for den rette) kan innimellom kjenne på at det ikke er bra for meg å henge her. Så pause herfra anbefales hvis en kjenner på at avvisning er tøft. Kanskje bedre respons ute der en har livet sitt

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 18 jan. 2018 22:47

@Salten:

Jeg kjenner ikke deg og aner ikke om du gjør noe "feil" eller noe mange/de fleste reagerer negativt på. Men husk at uansett hvor bra eller "perfekt" du måtte være, er det mye som skal klaffe for at man skal passe sammen i et nært, langvarig forhold (jeg forstod det i en annen tråd som at du søker et langvarig forhold). Så en avvisning trenger ikke bety at det er noe som helst "feil" ved deg.

For min egen del, kan jeg si at jeg avviser DE FLESTE. Det er kanskje 5 % av profilene jeg vurderer som interessante - for MEG. det betyr ikke at jeg synes de resterende 95 % virker som dårlige/lite attraktive personer, bare at jeg føler ikke at de passer for meg. Bare som noen eksempler: Jeg avviser profiler som har en måte å skrive på/talemåter som jeg personlig synes er "teit" eller har en "aversjon" mot, eller bare "ikke sansen" for. Nøyaktig hva dette er henger sammen med min personlighet, mine tidligere erfaringer, f.eks. negative assosiasjoner jeg gjennom livet har fått til visse ord og uttrykk. Jeg har også en "greie" med at jeg ikke "takler" når en godt voksen mann omtaler seg selv som "gutt" i profilteksten, eller meg som "jente", så disse ryker ut i første runde hos meg, uansett hvor fine bilder og tekst de har ellers. Jeg "takler" heller ikke de som skriver "hehe..." i profilteksten etter noe de har skrevet, eller de som fyller på med smileys og blunkefjes. "Klem" fra fremmede er jeg heller ikke glad i. Jeg kan finne på å avviser persone jeg har ett eller to "røde blad" med hvis det er på parametre som er viktige for meg - selv om vi summa summarum har høy match. Med andre ord: Det trenger ikke å være noe som helst galt med de jeg avviser; det handler heller om egenskaper - rariteter/særegenheter - ved meg. Andre kan synes at alt eller noe av det jeg misliker er helt OK eller t.o.m. positivt, og andre kan ha aversjoner mot ting jeg liker.

Det skal bare så mye til at "alt" klaffer - for to personer, samtidig. Det trenger ikke å være noe feil verken ved deg eller ved den som avviser, bare en dårlig match mellom to individer

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 18 jan. 2018 22:50

Fort gjort! Å dytte!
Jeg måker hele sukker.
😆😆😆.
Kanskje det ligger noe begravd et sted...?
Kanskje ikke...
😉.
😆😆😆.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 18 jan. 2018 22:57

Du har et enda trangere nåløye enn jeg, blabla, og det er godt gjort, he he. (Sorry, kunne ikke dy meg)

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 18 jan. 2018 22:59

Er klar over at jeg er litt "vanskelig", ja, GuriMalla 😂

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 18 jan. 2018 23:04

Blabla: du rikker deg ikke; en millimeter eller?
Du er bra stødig! En bauta! Solid! Skikkelig granitt!
😉.
Hvordan varmer en mann opp hjertet ditt da? 💗.
😆😆😆.

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 18 jan. 2018 23:24

Best å bare holde kjeft her inne da, damer. 😉.
Det er vel ufint å titulere dere som det også...
😆😆😆.

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 18 jan. 2018 23:25

@Bigluv:

Jeg synes du er ganske sjarmerende, faktisk 😄 Men ikke i min aldersgruppe og omvendt.

Nei, det er ikke så lett å redegjøre konkret for hva som treffer meg i ❤️, men det har å gjøre med at jeg må oppleve ham som naturlig/ekte - som "seg selv" - at det er dette og ikke noe annet han gir uttrykk for; at han ikke later som han er noe han ikke er eller prøver å være det han kanskje tror jeg eller kvinner generelt ønsker at han skal være. At han f.eks. ikke må "ufarliggjøre" eller alt seriøst med et påfølgende "hehe" eller blunkefjes. At han uttrykker det han føler direkte og ikke "ad omveier". Osv. De "tingene" jeg ikke "takler", dreier seg stort sett om væremåter jeg personlig ikke oppfatter som litt "kunstige" eller "krampaktige".

Eksempelvis føler jeg det unaturlig at en vilt fremmed som kontakter meg for første gang, avslutter meldingen med "klem". Har ikke noe imot klem når vi blir bedre kjent og kroppskontakt er blitt naturlig, men føler det blir litt rart sånn helt fra starten, tror liksom ikke helt på at en fremmede mann oppriktig har så "varme" følelser for meg ennå at det egentlig er naturlig for ham å "klemme" meg ennå, og føler at det blir feil fra en som kanskje noen dager senere plutselig bare slutter å svare eller blokkerer meg uten å gi meg beskjed om at han avvikler kontakten. Så setter da mer pris på at han forholder seg litt mer nøytralt, og heller viser varme når han faktisk mener noe med det.

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 18 jan. 2018 23:29

Korreksjon: De "tingene" jeg ikke "takler", dreier seg stort sett om væremåter jeg personlig *oppfatter som litt "kunstige" eller "krampaktige".

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 18 jan. 2018 23:34

Takk, Patent 😊

Ja, vet at jeg er streng, Hønemor 😂

Ja, ikke sant, Kiara 😁

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 18 jan. 2018 23:46

Blabla:
Jeg selv; er ihvertfall bra impulsiv, og følsom, for å utrykke meg mildt.
😆😆😆.
Kunstig og krampaktig. 😉.
😆😆😆.
Det er jo ikke så lett å utrykke seg, hvis en blir missoppfatter. 🤔.
Jeg sier ikke at det er the case.
Men jeg liker å møte en åpen dør, når jeg forsøker å åpne meg selv, opp. 😉.
😆😆😆.

Skjult ID med pseudonym WHY NOT.. to. 18 jan. 2018 23:48

Hva er galt med å bare være( seg sjøl)?

(mann 40 år fra Vestfold) to. 18 jan. 2018 23:53 Privat melding

Nada! 😉.

Skjult ID med pseudonym WHY NOT.. to. 18 jan. 2018 23:59

Hva er galt med å være seg sjøl tro.. , "Voksen"verdenen er akkurat som tilværelsen på barneskolen og for øvrig alle tilværelser med noen få få unntak: Skal du bli likt og akseptert må du gjøre og være som "alle" andre, ellers er du teit og rar..hahaha!! Menneske i et nøtteskall.., eller på facetube..

Skjult ID med pseudonym WHY NOT.. fr. 19 jan. 2018 00:06

En ting jeg i hvert fall har lært er at man ALLTID har et valg

Skjult ID med pseudonym Blabla fr. 19 jan. 2018 00:10

Enig med Patent. Vil også tilføye at når man er "seg selv" blir det vel tydelig på et tidligere tidspunkt om man passer sammen eller ikke, enn hvis man prøver å fremstå annerledes enn man egentlig er. Og, som Patent også er inne på, det er like greit, så kaster man ikke bort så mye tid på personer man finner ut senere at man allikevel ikke passet sammen med.

(mann 40 år fra Vestfold) fr. 19 jan. 2018 00:45 Privat melding

Bra formulert! Patent!
Jeg er så enig, som jeg kan bli. 👍. 😊.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 19 jan. 2018 20:09

Antakelig har du en eller to skruer løs om du velger definere «jeg er bare meg» i en nettdating kontekst ala sukker! Om du tenker din online-tilværelse er hva som er dimensjonerende for hvordan du forstår deg selv bør du finne deg et kurs!

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 jan. 2018 20:22

Jeg mister en skrue hver eneste dag.
🤖🤖🤖.
😆😆😆.
Holder du kurs: Delfi? 😉.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 19 jan. 2018 20:23

Never mind - du får fortsette i skrivestua di, Bigluv!

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 jan. 2018 20:30

Nei, jeg skriver bare for jeg kjeder meg...
😆😆😆.
Jeg tenkte du hadde noe vittig, å dele med meg... 😝.
Noe reallifeshit! 😉.
?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 19 jan. 2018 20:33

Alle vet det er mye rart på div forum, du får alarmklokker til å gå, ikke noe mer!

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 jan. 2018 21:07

Er det alarmklokka di, som du sikter til...? Delfi? Det høres bra ut å da...
😆😆😆.
Du vet; jeg blir bare glad; for at du insinuerer; at det er noe galt med meg.
Jeg kan konkludere med, og bekrefte, akkurat det du sier. 😉.
Keep their heads ringin'!
👻👻👻.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 19 jan. 2018 21:45

I know, your fucked up - for real!
Din tilsynelatende nonchalante tilnærming er hva som funker noen kvelder på pc’n, andre kvelder har du samme tillærte oppførsel i andre foraer? Det kan godt være du faktisk er sånn cirka 18, men det tviler jeg på!
Hvem er du Bigluv?

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 jan. 2018 22:19

Jeg ble helt perpleks, jeg nå... 😊.
Du er sannelig et orakel, Delfi!
Kunne ikke valgt bedre pseudo selv. 🤔.
Vil du virkelig vite hvem jeg er, så må du søke dypere.
Men, du kan jo bare sitte der å undres, med din egen; nonchalante holdning. Visst er jeg 18år. 👍. Noen ganger mindre, andre ganger mye eldre. Hvis du undres; over sinnet mitt.
Så er det både; over, og under, din "radar". 🤖.
Du har en bastant holdning.
Du er ikke nysgjerrig, eller undrende.
Jeg har ikke noe videre behov, for å utdype, og fortelle deg; at du har en negativ holdning til meg. Du ter deg bra hemningsløst selv.
Og jeg kan selv undres; hvem er du Delfi?
For du er jo ikke Delfi.
Mulig jeg misforsto spørsmålet ditt.
At det var retorisk...
Men, for meg fremsto det bare helt: kryptisk...
Sannelig orakelet Delfi. 🤔.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 19 jan. 2018 22:26

Jeg har overhode ikke noe ønske om å kjenne til slike som deg, trodde det var åpenbart!
Det er litt spesielt alle disse emojiene du heletiden må trykke på...

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 jan. 2018 22:32

No figure!
👻👻👻.
Stigmatiserende, og ignorant, som du er.
😆😆😆.
Blast!
💥💥💥.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 19 jan. 2018 22:35

Du kan ha mange meninger om meg, men om du tenker jeg er stigmatiserende og ignorant, må du ihvertfall begrunne det om du tenker jeg skal forsøke ta det inn over meg!

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 jan. 2018 22:48

Jeg tenker at; jeg står ved det jeg har sagt.
Så kan du selv vurdere, om du skal ta det inn over deg.
Det engasjerer meg ikke.
Jeg mente bare å si; at det er måten du uttrykker deg, og fremstår som, for meg.
Med det du sier.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 19 jan. 2018 23:16

Ok, neppe noe jeg velger ta innover meg! Og helt ærlig, om du blir lei deg er ikke noe jeg gidder bry meg med! Du kan komme med så mange vittigheter du måtte gidde bry deg med!
Men er du ærlig og oppriktig med meg så er jeg real med deg!

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 19 jan. 2018 23:34

Jeg er ikke lei meg, Delfi. 😊.
Jeg har ikke annet; enn kjærlighet for deg likevel.

Skjult ID med pseudonym 76 mann lø. 27 jan. 2018 00:25

Ikke så rart at du er frustrert, Salten, jeg skjønner godt hvordan du har det,
kanskje bedre enn de fleste her. Det er ikke sikkert det er noe galt med deg,
kanskje det er de andre som er "problemet", hvem vet ? Men det er kanskje
ingen trøst, jeg har dessverre ingen fasit-svar på dette . . . 🤔

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 00:53

Til ikke å ha fasitsvar, hadde du mye å si, 76 mann...jeg leter etter et anker...kan du hjelpe meg?

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 01:01

Bigluv, alle vi vet dette er vanskelig for deg...

Skjult ID med pseudonym Zima lø. 27 jan. 2018 01:32

Klart det er alle andres feil!

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 01:46 Privat melding

Stakkars Delfi!

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 01:48 Privat melding

Ser at du har en trøblete sjel

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 01:48

Jeg har tilgode å oppleve noe annet, Zima!

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 01:49

Hvordan ser du det Cantona?

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 01:50 Privat melding

Har sett det hele veien. Trenger ingen utdypning. Det jeg ser, ser alle andre.

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 01:52

Ok, det kan jo være...hva ser du?

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 01:55 Privat melding

Når personen hever seg over sannheten og mennesket, så raser vedkommendes indre. Du er kanskje restavfall.

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 01:56

Altså, dette er ikke tiden å være feig, Cantona! Hva ser du? Tenker du jeg har noe form for problem?

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 01:57 Privat melding

Problem er så mangt. Hjerneskade kan du ha.

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 01:57

Okay, da må jeg bare spørre, men du har sikkert rett, hvilke sannhet og hvilke menneske?

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 01:58

Hvorfor tenker du jeg er hjerneskadet?

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 02:02

Altså, Cantona, det er ikke slik at du kan slenge mobbing selv om du er førskolelærer, min vei! Hvorfor tenker du jeg er hjerneskadd?
Er det enklere for deg å mobbe barn, Cantona?

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 02:07

Det jeg stiller meg selv spm om er hvorvidt det er på sin plass å varsle Drammen kommune?
Når du åpenbart finner det så enkelt å bedrive mobbing på nett, kan man jo bare undres hva du gjør i det daglige?

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 02:08 Privat melding

Du er er et troll

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 02:11 Privat melding

Troll må legges i buret!

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 02:11

Same shit, jeg skjønner ikke hvorfor du i det heletatt henvender deg til meg! Er det for å fortelle meg at jeg er et troll?

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 02:12

Er det du som skal legge meg i buret?

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 02:18 Privat melding

Headlock!

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 02:20 Privat melding

Skjønner at du får din release hver fredag. Hadde jeg vært internetpolice, så er det ikke noe tvil i ditt tlfelle.

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 02:21

Evner du fortelle meg hvorfor jeg er et troll og hvorfor du vil plassere meg i et bur!?

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 02:21

Evner du fortelle meg hvorfor jeg er et troll og hvorfor du vil plassere meg i et bur!

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 02:24 Privat melding

Fornektelse er så yesterday!

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 02:26

Jeg skjønner jeg har gjort deg vondt en eller annen gang, men med mindre du kan minne meg på hva det er jeg har gjort deg blir dette litt surrealistisk...?

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 02:27 Privat melding

Det er en diagnose! Nettroll florerer nettet som pesten. Noen lever i den verden slik at de kan si og gjøre som de vil. Muligens slenger de litt dritt når de føler seg truet.

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 02:30

Okay, jeg har antakelig slengt dritt til deg!? Hva var det jeg sa? Kanskje vi kan rydde opp i det...? Bare fortell meg hvorfor du er så sint?

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 02:45 Privat melding

Jeg var fisken en gang i tiden. Vi har hatt maaaaange runder. Er litt lei etter mange angrep. Jeg har aldri tatt imot dritt, og hvordan du reagerer på stillhet imot ditt standpunkt virker som et reint personsngrep. Jeg er ikke perfekt og du er ikke perfekt. Vi er mennesker med følelser.

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 02:45

Fy faen du er kjærring, Cantona! Altså, barnehagetanta, det får være måte på hvor lenge en utovertiss får lov å bære nag! Du er så jævla feig!

Du er et kvinnfolk, slenger drit min vei 100 år etter at jeg noensinne prata med deg! Og du kan ikke fortelle hvorfor du er sur! Piss meg i øret din forpulte taper! Forsøk å bli litt mann, så kanskje du får det bedre med deg selv (selv om du er barnehagetante), jævla drittunge!

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 02:47

Altså, om du ikke er mann nok til å bli utfordret på egne standpunkt, synes jeg ikke synd på deg om du begynner grine!

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 02:54 Privat melding

Du er deg, og jeg er meg. Hvordan du vinkler diskusjoner virker som en hersketeknikk. Har ikke noe å gi deg nå. Når man snakker til en vegg, så blir man utmatta. Frustrasjonen brer seg over dalen. Uansett hva jeg sier til deg, så vender du det mot andre enn deg. Forskning!

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 02:56

Dytter opp en gammel tråd for å slenge drit du fortsatt ikke klarer svare på! Skaff deg et liv din helvetes taper!

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 02:57 Privat melding

MANN ER JEG!

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 02:58 Privat melding

Sier mer om deg enn meg.

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 02:58

Jeg er ikke urimelig med rimelige mennesker - det er jeg overbevist om! Ta hintet!

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 02:59

Gå og legg deg nå! Satan så sint man skal bli!

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 27 jan. 2018 03:14 Privat melding

Du er umulig!

(mann 33 år fra Akershus) lø. 27 jan. 2018 13:11 Privat melding

Jeg har ikke lest gjennom alle kommentarer, men en pause er kanskje på sin plass. Beklager om jeg blir litt hard nå, men det er noe "stakkarslig, synd på meg" ved innlegget. "Er en nødt til å bli idiot"?
Hva slags svar forventer du? Eller en bekreftelse du er ute etter?

Ta deg en pause og finn tilbake til en god selvfølelse.

Skjult ID med pseudonym pedro lø. 27 jan. 2018 14:47

Ikkje mat trollet... aka Delfi