Alle innlegg Sukkerforum

Aldri mer Anal?

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Oslo) lø. 20 jan. 17:32 Privat melding

Det slår meg plutselig at det ikke har vært et eneste nærbilde av patologisk utfordrede rumpehull på forum på en stund.

Har det tilstøtt herremannen "Nice Noise" noe?

Ikke at jeg savner den altoverskyggende teppebombingen, men er det noen som vet hva som har skjedd?

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 20 jan. 17:39 Privat melding

Skulle sende deg en pm men fikk opp at vi har match på under 70 så kunne ikke. Så rart 😂😂😂 Rykket går, men tar ikke slikt offentlig.

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 20 jan. 17:42 Privat melding

Ryktet.....

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 20 jan. 17:53 Privat melding

Nei jeg er ikke det, men vet ikke om andre måter å si det på. Ønsker ikke å gjøre overtramp her. Bare glem det, er ikke viktig...

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 20 jan. 17:57 Privat melding

Ok.

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 20 jan. 17:58 Privat melding

Jeg beklager 😊

(mann 46 år fra Oslo) lø. 20 jan. 18:08 Privat melding

Jesus Kristimus - det så ikke ut som noe vepsebol fra utsiden ...

Jeg har tydeligvis spurt om noe man ikke får spørre om, lærer noe nytt hver dag.

Og det er øyensynlig en del uskrevne regler på dette forum som man uforvarende risikerer å bryte når man ikke har vært her så lenge.

Descalzo: Kan du presisere regelen om ikke å skrive om folk som ikke er til stede? Det kan jo bety alt fra "AFK" til "avgått med døden".

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 20 jan. 18:16 Privat melding

Det er sikkert lov å spørre, men ikke svare!

(mann 46 år fra Oslo) lø. 20 jan. 18:22 Privat melding

Ikke for å pirke, men når jeg undrer og ber om en presisering, så synes jeg ikke "det betyr akkurat det jeg skrev" er til å bli spesielt mye klokere av. Min mening bare.

(mann 46 år fra Oslo) lø. 20 jan. 18:26 Privat melding

@ My - Kool, da har man noe å se frem til. Blir spennende. Øy, vent, nå skrev du noe om noen som ikke er til stede? WTF? My, det hadde jeg _aldri_ trodd om deg!

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 20 jan. 18:27 Privat melding

Blir strafferunde i baren!

(mann 46 år fra Oslo) lø. 20 jan. 18:28 Privat melding

@ Descalzo

Du svarte likevel, så det er ikke helt urimelig å anta at du forsto spørsmålet.

(mann 46 år fra Oslo) lø. 20 jan. 18:34 Privat melding

@ Descalzo

Spennende, fortell er du snill.

... og ja, av det jeg har sett, så skriver du både godt, reflektert og underholdende, så i det minste "avgått ved døden" vil jeg anta at du i det minske kunne resonnere deg frem til betydningen av dersom du mot all tenkelig formodning ikke var kjent med uttrykket.

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 20 jan. 18:42

@Patent kl. 18:08:

Angående den uskrevne regelen om ikke å skrive om de som ikke er tilstede (Descalzo kl. 17:57 og Patent kl. 18:08): Dette er en "regel" jeg følger "intuitivt" og ikke noe jeg har "lært" ved å være på Sukkerforum. Når det gjelder hvordan "tilstede" skal defineres, tror jeg jeg forholder meg til "aktiv i denne tråden". Jeg føler heller ikke at det er riktig å skrive om noen konkrete PERSONER (uansett om de er tilstede i yråden eller ikke), kun å kommentere/diskutere/reflektere rundt det de SKRIVER.

Jeg sier imidlertid ikke med dette at jeg aldri har kunnet kommet til å bryte litt med mitt eget ideal.

(mann 46 år fra Oslo) lø. 20 jan. 18:47 Privat melding

@ Blabla,

takk for oppklaring. Nå er det vel ikke helt uvanlig å snakke om andre mennesker selv om de ikke er til stede i situasjonen - jeg gjør det hele tiden. Min regel er at jeg ikke skal si noe _om_ noen som jeg ikke er villig til å si _til_ vedkommende.

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 20 jan. 18:52

@Patent:
Bare hyggelig ☺️
Jeg er mer streng når det gjelder å prate om noen på internett eller i større forsamlinger, enn i et lukket rom i en fortrolig samtale. Og så kommer det litt an på¨hva man snakker om, selvfølgelig.
Den regelen du nevner til slutt synes jeg er god i seg selv, men det er ikke alt jeg kan si direkte til en person som jeg ville ha sagt om den personen til andre.

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 20 jan. 19:13 Privat melding

Nå ble jeg overrasket nå Kiara!

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 20 jan. 19:14 Privat melding

Og ikke minst veldig nysgjerrig. 😂

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 20 jan. 19:32 Privat melding

Jupp!

(mann 46 år fra Oslo) lø. 20 jan. 20:00 Privat melding

@ Descalzo

Gleden er på min side!

Men altså, når du mener å gjenkjenne skrivestilen min fra forum for en tid tilbake og du lurer derfor på om jeg ikke er så uvitende som jeg utgir meg for…

… så er jo det en anklage?

For det gjør meg i så fall til en løgner når jeg her sier at jeg er ny på dette forum og at jeg faktisk ikke kjenner de uskrevne reglene som det refereres til.

Hvordan er de eventuelle uskrevne reglene rundt dette?
Jeg spurte om du ville fortelle, men det bare utgikk, så det skal bare få henge?

(mann 46 år fra Oslo) lø. 20 jan. 21:10 Privat melding

Alt i orden Descalzo, jeg har utstått verre!

Det å _føle_ seg anklaget skal jeg overlate til andre - enten er jeg eller så er jeg ikke. Dog, i dette tilfellet var jeg, uavhengig av om den er pakket inn i sosialt påkrevde reservasjoner.

Men jeg legger gjerne min historie på bordet: For omlag 10 år siden var jeg her på sukker noen uker (ikke måneder), og som nå var jeg mer på forum enn i profilene. Etter det har jeg ikke vært i nærheten av hverken sukker eller noe annen tilsvarende sak. Det jeg i alle fall kan si med sikkerhet, er at forum er ganske annerledes nå (, og da dessverre langt mindre interessant). Det jeg eventuelt fikk med meg av uskrevne forumregler den gang, er for lengst slettet fra minnet.

Så hvis det var meg for ti år siden du mente å gjenkjenne, så skal jeg i alle fall bøye meg dypt i ærbødighet! (smilefjes)

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 20 jan. 21:15

Hvordan var Sukkerforum mer interessant den gangen, Patent? Jeg er bare nysgjerrig (smilefjes)

(mann 46 år fra Oslo) lø. 20 jan. 23:52 Privat melding

Jo, det kan jeg vel prøve å svare på.

Dette er selvsagt en rent subjektiv betraktning - hva jeg personlig finner interessant betyr fint lite, men det er slik jeg ser det.
Den mest påtagelige forskjellen er det generelle kvalitetsnivået på trådene. Jeg kan huske at det nærmest var litt avhengighetsskapende - at man kom hjem og faktisk var dritspent på utviklingen i enkelte tråder mens man selv hadde vært away from keyboard. Jeg kan bare gjette, men jeg tror at den interne justisen var mye hardere, mer effektiv og «to the point». Selvsagt (og til stor fornøyelse) var det avsporinger, tøv, tant, fjas, snakk, prat, dill og dall over en lav sko, men dersom det gikk for langt, så ble det brutalt klubbet ned. Jeg tror også det var en større aksept for kontroversielle innspill. De ble tatt seriøs og møtt med nysgjerrighet i større grad.
Som sagt, jeg var her noen uker for ti år siden og har vært her noen uker nå, det er fortsatt funny stuff og mange sterke og spennende stemmer her inne, så dette er ingen klagesang.

(mann 46 år fra Oslo) lø. 20 jan. 23:56 Privat melding

Min siste @ "ikke my" eller hvordan man skal si det. Din siste var ikke synlig da jeg postet her nå.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 21 jan. 00:25 Privat melding

Ja, det var virkelig høydepunktet i mitt liv, og jeg har vel aldri vært lykkelig siden, nå somd du tvinger meg til å tenke over det.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 21 jan. 00:25

Skal jeg ta en vits?

(mann 46 år fra Oslo) sø. 21 jan. 00:26 Privat melding

Jess!

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 21 jan. 00:33

Liten gutt snakker med faren sin.
Gutten: "Pappa, hvorfor heter lillesøster Esther?"
Faren: "Det er fordi mamma elsker hester. Esther er et anagram for hester, gutten min".
Gutten: "A, ja. Er det derfor, ja... Men hvorfor heter jeg det jeg heter, da, pappa?"
Faren: "Det skal du ikke tenke på, Alan."

(mann 46 år fra Oslo) sø. 21 jan. 00:43 Privat melding

Fuckin' brilliant!
(smilefist)

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 21 jan. 01:09

@Patent 20. januar kl. 23:52:
Det var din subjektive betraktning jeg lurte på. Det er jo ikke så mye annet enn det noen kan komme med, med mindre de baserer seg på tendenser som forskning har kommet frem til da. Forstår godt at du likte det, slik du beskriver, det hørtes veldig bra ut - ikke minst det med å bli møtt med nysgjerrighet. Det blir det gjerne gode diskusjoner/refleksjoner av, og da føles det som man utvikler seg.

Jeg synes personlig at kvaliteten her jevnt over er høyere nå enn den var for noen måneder siden, med mange gode, reflekterte, interessante og redelige innlegg/skribenter, og gjennomgående en mer vennlig/respektfull tone med mer fokus på sak/innhold og mindre av "ta personen fremfor ballen", noe som gjør det ganske interessant og hyggelig å være her for tiden, selv om det også finnes forbedringspotensiale.

(mann 46 år fra Oslo) ma. 22 jan. 23:05 Privat melding

@ Descalzo

Enig, dårlig valg av ord fra min side, «tvang», sorry.

@ Blabla

Du har selvsagt rett - hva annet enn subjektivt skulle det vært.

Du trekker frem dette med å bli møtt med nysgjerrighet (hva gjelder kontroversielle utspill). Jeg tror den type dynamikk og smidighet er ganske avgjørende for det generelle kvalitetsnivået. Rent personlig har jeg ikke det minste imot at en diskusjon penser om og tar en helt ny retning. Jeg setter også stor pris på tant og fjas av god støpning. Der jeg får et problem/mister interessen, er når diskusjonen antar formen av en uendelig spiral der den sterkeste kraften synes å være viljen til å få det siste ordet (ren støy) heller enn å elevere vår felles forståelse for et tema. Jeg tror kanskje at forum den gang var mer nådeløst, men på en «akademisk» måte - det kvalifisert meningsbærende flertallet ble ikke med inn i støysonen og tråden ble penset tilbake til en diskusjon (uansett retning) fremfor en krangel. Ingen sterke meninger ellers.

Skjult ID med pseudonym Blabla ti. 23 jan. 17:33

@ Patent:

Jeg er så enig så enig. Det er herlig de gangene jeg opplever at diskusjonsdeltagerne er genuint nysgjerrige og har som motiv og mål å utvide/øke sin egen forståelse, og når det å snakke med andre får meg til å tenke eller se noe på en litt annen måte enn jeg gjorde før.

Men selv om jeg bruker ordet "diskusjon" her, skal det sies at jeg er mer glad i refleksjon og assosiasjon rundt (ulike nyanser innen) et tema, der målet ikke er å konkludere med hva som er riktig/galt svar, enn diskusjoner/argumentering "for" og "imot" et eller annet.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ti. 23 jan. 17:36

Har tilgode å se en slik diskusjon her inne. Enten diskuteres det om planeten er flat eller rund, eller så går det i preferanser, eks: alderspreferanser osv. Det er stort sett alltid noen som sitter med et urokkelig verdensbilde av hvordan ting fungerer/bør fungere.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 23 jan. 18:52 Privat melding

@ Blabla

har ikke tenkt så mye på «verdiforskjellen» mellom diskusjon og refleksjon, men når jeg nå gjør det, så er jeg usikker på om jeg vil la det ene veie tyngst. For er det ikke gjerne tema som avgjør om vi diskuterer eller reflekterer?

Jeg mener, jeg er ikke spesielt interessert i å reflektere eller assosiere rundt alternativ medisin. Der er det hardcore diskusjon og heil heil den vitenskapelige metode. Men jeg kan gjerne synse, undre, assosiere (og fint spore av) i timevis rundt mer abstrakte forhold. Helst med bøtter av humor på bordet uansett, da blir alt så meget bedre.

@ Mækstuff

Ja, hva faen er det med fascinasjonen for disse preferansene? «Farge?» «Vaffal ikke lilla» svarer jeg da, og mer er det vel ikke å diskutere. Men til urokkelighet - jeg får vel innrømme at det finnes spørsmål der jeg hittil ikke har rikket meg en millimeter. Det viktigste i den type spørsmål er vel om man likevel er åpen for å skifte mening dersom argumentene tilsier. Og det mener jeg er at helt avgjørende prinsipp (DVM igjen).

(mann 46 år fra Oslo) ti. 23 jan. 19:14 Privat melding

Opplever at forum generelt gjerne antar pro aut contra. Men tenker du at den opplevde forskjellen på diskusjon og refleksjon er best definert ved argumentasjonsmodeller fra retorikken?

Skjult ID med pseudonym Blabla ti. 23 jan. 19:23

@ Patent

Ja, jeg følger deg på den. Det er slett ikke alle temaer jeg synes er interessante å reflektere rundt, eller mener i det hele tatt "er" noe å reflektere rundt. Eksempelvis det du nevner. Kanskje er det heller ikke så mange temaer jeg synes er interessante å reflektere rundt, når jeg tenker meg om...Men for å si det på en annen og kanskje med presis måte: de temaene jeg synes er mest interessante å snakke om, er slike som man kan reflektere rundt.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 23 jan. 19:30 Privat melding

@ Blabla - jeg tror kanskje jeg svinger over på den siden der nå når du beskriver det slik. Merkelig nok er de funderende samtalene - gjerne litt sent en lun sommernatt med atten tomme vinflasker på bordet - gjerne de beste for min del. Da er det litt lite krutt igjen til de store kanonene, og åndssvake assossiasjoner og lett rørete tankerekker blir veldig fremtredende - til min forlystelse i alle fall.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 23 jan. 19:34 Privat melding

@ My. Enig. Og du har kanskje fått med deg nå at jeg er blodfan av dine betraktninger, så selv om jeg hadde vært uenig ... Men det du sier om form som er upop å bryte, care to elaborate?

(mann 46 år fra Oslo) ti. 23 jan. 19:50 Privat melding

@ My: Brillefint! (Fikk plutselig en følelse av å ha tråkket nær faux pas her.)

(mann 46 år fra Oslo) ti. 23 jan. 20:08 Privat melding

Puh!

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 25 jan. 20:30 Privat melding

"VAFFAL" ??? En ny måte å si vaffel på, eller forsøk på å gå ned på barnestadiet i språket?

(mann 46 år fra Oslo) to. 25 jan. 20:41 Privat melding

Waiiiiiit for it!

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 25 jan. 20:47

Patenten kom med en vaffal også. Så her er det rene barnahagan vist

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 25 jan. 21:43 Privat melding

Ja alltid retar det någon, men det var nå bare et enkelt spørsmål, jaffal eller vaffal eller hva dere nå bruker. Sier dere det også når dere snakker direkte med folk dere møter ? Ingen grunn til å være nedlatende når dere får et spørsmål, men svar gjerne skikkelig - noen av oss er ikke ute etter å lage bråk, men å få belyst noe man lurer på.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 25 jan. 21:46

Var jo litt nedlatende det spørmålet også da.. men det var vel kanskje bare sånn jeg leste det

(mann 46 år fra Oslo) to. 25 jan. 21:50 Privat melding

Jakkurat, så det er i herværende tråd at "vaffal" er benyttet. (Jeg stusset litt på hvorfor «Aldri mer Anal» ble hentet opp fra dypet, men ser nå forklaringen.)

Selv har jeg studert visse språklige anomalier en stund, og begynner å få dreis på å i dagligtale inkorporere «vaffal», «vors/vårs» og «demses», som jeg personlig mener er de ypperste i klassen.

Personlig anser jeg My som den absolutte autoriteten på området, og noterer fortløpende derfra.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 25 jan. 21:56 Privat melding

Ja språket er i forandring hele tiden, og det var ikke nedlatende ment å spørre, kun av ren nysgjerrighet. Beklage rom det ble oppfattet slik! Legger spørsmålet dødt nå, da jeg regner med det kommer et skred av mer eller mindre seriøse svar, som radbrekker spørsmålet mitt enda mer.

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 25 jan. 23:20

@My
Si ifra; om du ser en fin 《ræv》.
I Bergen da. 😉.

(mann 46 år fra Oslo) to. 25 jan. 23:39 Privat melding

@ Descalzo

Mange her er nedlatende til stadighet, jeg selv (i det minste forsøksvis) inkludert.
No big deal, eller hva?

(mann 46 år fra Oslo) fr. 26 jan. 00:36 Privat melding

I feel you, men du er usedvanlig oppmerksom hva gjelder detaljene det kan reageres over. Du er helt klart en av de toneangivende her inne, og du veit jeg setter pris på din skarpe penn. Men hva med å la visse ting passere fra tid til annen - if you cath my drift?