Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan få jenters oppmerksomhet her inne?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym karakteren sø. 25 jan. 2009 21:54

Nå må jeg innrømme at jeg er i ferd med å gi opp her inne. Jeg har tidligere vært registrert på konkurrerende datingsider, men jeg har aldri opplevd maken til laber respons som her på sukker. En rask sjekk i utboksen viser meg at jeg i løpet av de snart 6 mnd jeg har vært her har kontaktet 38 jenter/kvinner. Av disse har jeg mottatt svar fra 4. Av disse fikk jeg kun en til to meldinger fra 2 av dem, mens ei av de fire svarte høflig at jeg dessverre ikke var hennes type. Den fjerde er den eneste jeg har møtt i det virkelige liv, men dette ble det dessverre ikke noe mer av.

Mange har til og med lest meldingene, men uten engang å besøke profilen min...

Jeg har en fyldig profil, flere bilder, og har slik jeg forstått det aldri skremt noen med mitt utseende. Jeg har ikke sendt masseproduserte meldinger til de jeg har kontaktet, men faktisk fått et personlig preg på hver enkelt melding. Jeg har kun sendt meldinger til jenter som oppriktig har interessert meg. Allikevel er det altså ingen respons å få. Alle jeg har kontaktet har også hatt matchtall på over 80, så jeg lurer på om det er noen som bryr seg om disse tallene overhodet??

Noen som har en forklaring på dette? mottar dere jenter enormt mange meldinger her? Noen forslag til hva man bør gjøre for å vekke oppmersomheten deres?

Skjult ID med pseudonym Avslappa sø. 25 jan. 2009 22:02

Jeg har vært her kortere enn 6 måneder og jeg har kontaktet _langt_ flere enn 38 stykker. Nå er det jo mulig at jeg ikke er så kresen som du er ;-) men det er jo også noe med å stå på for å få kontakt.

Usikker på responsen, men helt klart av langt flere enn 50% ikke svarer. Sikkert av svært ulike grunner, men man kan ikke la det gå inn på seg.

Skjult ID med pseudonym easy2love sø. 25 jan. 2009 22:06

Synes det er merkelig at folk ikke svarer engang jeg da!!
Men enig med i svaret over uansett......må jo bare kontakte flere :)

Skjult ID sø. 25 jan. 2009 22:09

Snart skriver jeg oppskriften på sjokoladekake til neste jente, nå begynner det å bli latterlig. Er visst noen jenter her som tror de er smartere enn de egentlig er.

Tips til alle jenter. Slutt å analyser hver bidige setning. Har du ikke utdanning i analysering har du ikke peiling og vil bomme på din analyse 9 av 10 ganger!!

Skjult ID med pseudonym mars sø. 25 jan. 2009 22:11

På et halvt år har mange av meldingene du har sendt og mottatt blitt slettet for lenge siden. De ligger inne i kun 45 dager før de blir slettet (med mindre du lagrer dem). Så tallene vil vel være noe høyere (ikke at det gjør saken din noe bedre:P)

Jeg opplever selv en ganske lav respons i % av antall sendte meldinger. Ingen masseutsendelse, alle konkret og direkte rettet mot den enkelte. Selv vet jeg ikke hva det er for noe. Kanskje ser jeg jævlig stygg ut, skriver meldinger som minner om en frika person, eller har en helt sinnsyk profil:P hehe... Er heldigvis noen få (bedre enn ingen) som vil bli bedre kjent med meg, og får se personligheten som gjemmer seg bak sukkerprofilen :)

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym sø. 25 jan. 2009 22:17

For å si det sånn gutta, jeg var på date med en jente for noen dager siden, hun ser heeeeelt normal, ok litt store bryster har hun... Og hun fortalte meg at hun får mellom 1-5 brev HVER eneste ukedag, mens helgene lørdag og søndag får hun opp til 20 henvendelser... Det jeg prøver å si til deg TS er at det er mye konkurranse blandt menn, og det er helt klart vi gutta som taper på nettdating. Hvis du skal ha kontakt med en jente her som ser virkelig bra ut, er nettdating sannsynligvis en større utfordring enn om du hadde truffet henne IRL.

Men jeg digger sukker, bare så det er sagt!

Skjult ID med pseudonym karakteren sø. 25 jan. 2009 22:25

Det er nok opplagt at vi gutta er "taperne" når det kommer til nettdating. Men nettopp for å prøve å skille meg litt fra mengden skriver jeg gjerne så personlige meldinger som mulig, uten at det ser ut til å funke særlig bedre av den grunn...

Utseendet har selvfølgelig alltid noe å si, og ihvertfall ikke mindre her inne enn IRL. Personlig har jeg som sagt kun kontaktet jenter med matchtall over 80, slik at vi burde ha noe til felles. Om jeg er spesielt kresen burde jo heller ikke ha noe å si; svarprosenten er fortsatt like lav...

Så til dere jenter som mottar mange meldinger;
Hva er det som avgjør hvilke meldinger dere svarer på??

Skjult ID med pseudonym easy2love sø. 25 jan. 2009 22:30

Jeg synes ikke det har noe å si hvor mange brev man får jeg....et svar-kort eller langt-er bare normal folkeskikk!!!
Selv får jeg nok.....men det varierer....5-15 hver dag kanskje........men svarer alle uansett!!
Trenger jo ikke være annet enn å takke for brevet da!!!Kanskje gutter er flinkere....har iallefall ikke opplevd å ikke få svar.

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym sø. 25 jan. 2009 22:31

Syns ikke den er sååå ille, jeg har svarprosent på 10-20%

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym sø. 25 jan. 2009 22:34

Så er det også et lite antall jenter her, t.o.m. superbrukere som bare er her for moro skyld, bare for å se hvor mye drage de har

Skjult ID med pseudonym karakteren sø. 25 jan. 2009 22:37

Greit nok at åpenbart masseproduserte meldinger ignoreres, men selv om man mottar 5-15 meldinger pr dag så koster det lite og i det minste sende et høflig avslag tilbake dersom man er ikke er interessert.. Så jeg definitivt enig i at det også dreier seg litt om normal folkeskikk.

De fleste av oss gutta tåler faktisk å høre "Beklager, men du er nok ikke min type..." eller noe lignende!

Skjult ID med pseudonym ok sø. 25 jan. 2009 22:38

Til mr anonym , du har helt rett , men er ganske så fornøyd jeg og , selv så har jeg fått flere nye her i kveld , kanskje en superkveld for meg nå da , men men , det er bare å gi gass , alltid like blid er det som gjelder :-)

Lykke til

Skjult ID med pseudonym Avslappa sø. 25 jan. 2009 22:39

@ karakteren - men så er hu ikke logget inn på 3-4 dager og skal da lese gjennom mellom 20 og 60 meldinger, kanskje gå innom de 10-15 mest interessante, og _så_ svare på alle disse? Sorry, det skjer nok ikke. Har lært meg å leve med det.

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym sø. 25 jan. 2009 22:41

@ok

Hva har jeg helt rett om? (hører det så sjeldent!)

Og jeg gir gass for all del, men må innrømme at jeg har inntatt et mer passivt modus... før pleide jeg å skrive minst et brev hver kveld... nå har det trappet ned til 1-2 per uke...

Skjult ID med pseudonym karakteren sø. 25 jan. 2009 22:48

Nå har jeg jo intrykk av at de fleste som har profil her er innom både en og flere ganger pr dag. Det ser ihvertfall ut til å være tilfelle med veldig mange av de som jeg har sendt meldinger til..

Jeg forventer jo på ingen måte at alle skal gidde å svare alle, men det er nesten påfallende hvor laber responsen jeg har fått her inne er sammenlignet med f-eks match.com som jeg har prøvd før.

Jeg skal passe meg for å virke snurt over manglende respons, men det hadde ihvertfall vært interessant å høre synspunktene til dere jenter! :)

Skjult ID med pseudonym easy2love sø. 25 jan. 2009 22:48

@ok
JO-det skjer!!!Trenger jo ikke svare med en gang....ta det når det passer,Men ett svar synes jeg alle skal kunne forvente!

Skjult ID med pseudonym Hans sø. 25 jan. 2009 22:56

selv om innboksen består av 60 meldinger, så tar det faktisk ca 2 minutter å sende ett høflig avslag til alle disse 60 hvis man velger å ikke lese meldingen. Så det er ikke tiden det tar som er problemet, men heller det at en stor andel av damene (og sikkert noen menn), rett og slett gir faen i vanlig høflighet fordi det dukker om mer en nok meldinger uansett :)

Men jeg har innsett at dette er noe man er nødt til å leve med her på sukker.
Dessuten så er vel en dame som ikke kan sette av 2 sekunder på ett hutigsvar til deg noe å spare på uansett? :)

Skjult ID med pseudonym Smule sø. 25 jan. 2009 22:57

Når dere har svarprosent på 10-20%, hvorfor holder ikke det? Hvorfor er det ingen av disse 10-20% som er interessante, men de 80% som ikke svarer er det??

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym sø. 25 jan. 2009 22:58

@karakteren

Jo, grunnen til at du fikk mer respons på den andre nettsiden (som jeg også har prøvd tidligere) er at der må man betale for å kunne svare på meldinger... det gjør man ikke her. Jeg tror at betalende=mer seriøse... derfor har jeg en tendens til å kontakte superbrukere...

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym sø. 25 jan. 2009 23:02

@smule

Hvis jeg har kontaktet 100 da... som jeg ikke har rukket å gjøre... dvs at jeg har kunnet maile med rundt 10-15 stykker... av de har jeg kanskje lagt til 7-8 på msn... og av de har jeg kanskje vært på date med 5 av dem... av de 5 syntes jeg 1 var interessant IRL... men det var ikke gjensidig... skjønner du tegningen?

Skjult ID med pseudonym Lemen sø. 25 jan. 2009 23:02

Min erfaring er annerledes - jeg får vel svar på mellom 1/3 og 1/2 av de meldingene jeg sender ut, og med ett unntak har jeg truffet alle jeg har ønsket å treffe som har svart noe annet enn "du er ikke min type". Greit nok, det har ikke blitt noe mer ut av det (eller, rettere sagt, har en avtale med ei om å treffe henne igjen), men det har nok å gjøre med 1) hvem du tar kontakt med, og 2) hva du skriver. Samtidig er jeg bevisst på ikke å ta kontakt med nye personer så lenge jeg er i kontakt med én - mulig det skinner igjennom...

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis sø. 25 jan. 2009 23:02

Masseproduserte meldinger ignoreres ikke...Det er bare noe man sier, alt kommer an på hvem som har sendt de...

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym sø. 25 jan. 2009 23:05

Har selv fått en hel tydelig masseprodusert mail fra en superdigg dame, må si jeg likte profilen hennes veldig godt. For meg så har ikke første mail så sinnsykt mye å si...

Skjult ID med pseudonym Lemen sø. 25 jan. 2009 23:05

@Mr. Anonym

Det er mulig betalende brukere er mer seriøse, men erfaringen min er ikke at de er lettere å få til noe med - av de fem jeg har truffet det siste året var kun én betalende. For meg fungerer helheten i profilen bedre som en pekepinn for seriøsitetsnivå - både bilder og tekst.

Skjult ID med pseudonym :-) sø. 25 jan. 2009 23:27

Hei!
Jeg er jente, og jeg ser bra ut. Men jeg har ikke skjøvet brystvortene mine langt inn i telelinsa! Hadde jeg ikke stått på noe innmari selv her inne, hadde jeg fint kunne vært her en god stund uten et eneste seriøst brev.

Det er en myte det der at alle jenter får så mange mail. De jentene som trenger oppmerksomheten de får her inne, får mange meldinger. Dette er ikke fordi de er spesielt populære i sine liv, men fordi de har brukt effektive bildemetoder. For de fleste av oss andre jenter som ikke trenger å bli nedsyltet i mail tror jeg opplever sukker som de fleste menn :)

Men vi trenger jo ikke så mange menn eller mange damer, vi trenger jo strengt tatt bare en eneste!

Skjult ID med pseudonym mars sø. 25 jan. 2009 23:31

Men for å finne den eneste ene må man gjerne prøve 100, kanskje 200 i mellomtiden (spørs så klart hvor kresen man er). Det hadde vært hysterisk morsomt å sett hvor mange personer man har sendt på både den ene og andre nettsiden til man har en kjæreste, og hvor mange av de som aldri svarte tilbake som kunne vært kjæresteemne om de bare svarte eller traff deg;)

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis sø. 25 jan. 2009 23:32

Seriøst! Jeg er helt enig, kan sukker lage en alternativ side for de som har puppene sine trykt opp i kamera? Jeg er gutt og jeg får like mange mail som jeg sender...Og jeg har måttet se etter andre ting enn de mest billedskjønne..Derimot skriver jeg bare standardmeldinger, fordi min stolthet takler ikke at jeg ikke får svar på en melding jeg har brukt litt tid på..Den kommer i melding nr to.

Skjult ID med pseudonym :-) sø. 25 jan. 2009 23:33

Det tror jeg ikke noe på Mars.
Spør foreldrene dine eller noen andre eldre enn deg som fremdeles er lykkelig gift om de datet 100, kanskje 200 i mellomtiden før de giftet seg!

Kvalitet foran kvantitet kvalitet foran kvantitet kvalitet foran kvantitet kvalitet foran kvantitet kvalitet foran kvantitet kvalitet foran! :))

Skjult ID med pseudonym lilje83 sø. 25 jan. 2009 23:35

@ :-) Skulle til å skrive noe lignende hehe :)

Skjult ID med pseudonym mars sø. 25 jan. 2009 23:39

Verken mine eller dine foreldre, benyttet nettet til å finne sine dater. Nå tenkte jeg så klart på nettdating i vår periode;)

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 25 jan. 2009 23:40

har en teori på det.... de jentene som ikke svarer på mail,er nok de som ikke selv ønsker å få avslag i form av beskjed tilbake,takk men ikke intr.....
de som skriver svar alltid er de som selv ønsker å få tilbakemelding uansett negativt el positivt.....

Skjult ID med pseudonym :-) sø. 25 jan. 2009 23:46

@mars
Egentlig tror jeg det er vanskeligere for oss i vår tid fordi nettet gjør at vi roter oss inn i rare virkelighetsoppfatninger om både oss selv og andre, og vi villedes til å tro at man enten bare kan velge og vrake eller til å tro at vi ikke er attraktive. Videre vil egen fremstillingsevne ikke stå i forhold til sannheten. Dette og en hel haug av andre ting vil gjøre at om vi nettdater for mye, vil vi miste gangsynet på hva vi egentlig trenger og ønsker oss i kombinasjon med realistiske muligheter gjøre at vi tror at vi må date 100 eller 200 stykker før vi fnner den rette. Det som da avgjør hva som er "den rette" blir derfor den vi føler oss mest betatt av eller mest tiltrukket av ved første møte. Og alle vet jo at dette oftest er en liten luring som snart går over!

Og sånn går no dagan!

Skjult ID med pseudonym stjerna sø. 25 jan. 2009 23:49

Er ikke poenget på sukker er jo at man sorterer vekk dem man ikke passer sammen med? Min oppfatning er at de jeg melder med på her inne passer meg mye bedre enn der jeg var før. Har en svarprosent som ikke er mer enn kanskje 25? men de som svarer er bra folk! Tror det går an å 'smøre seg helt bort' hvis man er for sær på profilutfyllingen slik at man havner man langt ned på matchtallet med de fleste. Til gjengjeld så finner man jo dem man skal. En i hånden ti på taket..
Digger sukker jeg også :-D

Skjult ID med pseudonym mars sø. 25 jan. 2009 23:54

@:-)
Jeg tror også at noe av grunnen er at det rett og slett er enklere å date nå enn før. Hvis man har noe å utsette på en person, selv en bittelite ting, så er det ikke noe problem å finne en som er bedre (for de som faktisk mottar meldinger =P ). Kanskje hvis nettdating ikke eksisterte og man traff personen et annet sted, så hadde man kanskje hatt et annet syn på det. Men ser helt klart det du skriver også, at man kanskje blir litt desperat hvis man er en person som ikke klarer å skaffe så mange dater. hmmm... nå følte jeg at jeg gikk i en sirkel...

Skjult ID med pseudonym :-) sø. 25 jan. 2009 23:58

..og sirkelen fortsetter å gå i sirkel når man, som du sier, "har noe å utsette på personen"

Gjør meg en tjeneste: Gå og se deg selv i speilet. Ja, gjerne dere andre også. Om dere ikke finner noe å utsette, anbefaler jeg dere å glise bredt til dere selv, gå inntil speilet og kysse deg selv på truten. Da er du nemlig guddommelig unik! :P

Skjult ID med pseudonym stjerna ma. 26 jan. 2009 00:02

I gamle dager giftet man seg ung mens det enda var masse fisk på skoler etc. Nå for tiden blir man ikke voksen før man er godt over 30, i full jobb og har noen få timer i uka til rådighet til å finne den rette. Begrenset tid gjelder på nettet også. Jeg foretrekker ett godt svar en gang i uken fremfor en strøm lørdagsnatt henvendelser..

Skjult ID med pseudonym Direct29 ma. 26 jan. 2009 00:06

Sorry å si det men er det ikke slik at hvis man sender en melding til en man vet man kan få så får man svar?

Skjult ID med pseudonym timtim71 ma. 26 jan. 2009 00:12

Har mottat brev fra over 300 siden midten av november i fjor... men jeg er like singel jeg... og det er ikke viljen eller innstillingen det skorter på. Poenget: Mange eller få brev - jeg kjenner ei som fikk svært få brev... men som traff sin livs kjærlighet blant de få... Er ikke volum som er avgjørende... Tror at for både deg trådstarter, og meg, så plutselig så bare er HUN der. Da betyr det ikke noe hvor mange eller få brev du har fått.

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ma. 26 jan. 2009 00:19

Can you blame him? Ingenting virker mer useriøst enn en profil uten bilde

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ma. 26 jan. 2009 00:24

Ok sorry, burde kanskje ha fått med meg konteksten :)

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ma. 26 jan. 2009 00:30

Ja det er veldig flott :)

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ma. 26 jan. 2009 00:31

Enig

Skjult ID med pseudonym Digg ma. 26 jan. 2009 00:34

Man må spille i sin egen divisjon. Være utradisjonell, og markedsføre ett inntrykk... som gjerne matcher med damenes drømmer...

Skjult ID med pseudonym friendly ma. 26 jan. 2009 00:47

Opplever noen av dere andre at de som sender melding, OG ikke har bilde i profilen, alltid har en veldig god grunn?
F.eks. Yrket mitt gjør det vanskelig: psykolog, lege osv.
Jeg svarer alle meldinger jeg får, men forholder meg ikke til profiler uten bilde, og er generelt skeptisk til disse, OG meget skeptisk til grunnen de oppgir til manglende bilde. Noen innspill?

Skjult ID med pseudonym :-) ma. 26 jan. 2009 00:51

Har spurt etter bilde fra de uten om jeg har likt en tekst flere ganger. Ingen har sagt nei hittil, og alle har hatt gode grunner for sitt valg.
Klart at det tar litt mer tid å spørre om bilde enn å bare haste videre, så et minutt av livet sitt må man våge å risikere om man tør! :P

Skjult ID med pseudonym HøfligDame ma. 26 jan. 2009 17:30

Har kun lest TS første innlegg,
Jeg har vært på SUkker i 3 korte perioder på litt over et år med samme nick og veldig lik tekst.
Første gang fikk jeg kontakt med ganske mange og traff vel mellom 5 og 10 menn. Alle hyggelige og ok karer men det ble ikke noe ut av det. Gikk lei, kom tilbake etter noen måneder og det var merkbart mindre aktivitet og hauger av klagetråder hadde dukket opp på forumet som første gang var morsom lesning.
Nå har jeg vært her et par måneder og observert at det ikke kommer meldinger inne og nesten ingen svarer, og når noen spør hvorfor på forumet blir de nærmest høvlet ned med at dette har vært diskutert før og at uhøflighet er et selvfølgelig og høyst akseptabelt valg på nettet. Har også merket meg at alle vil ha partner som er mye yngre og veldig pen for å komme i betraktning. Utseendet ruler. Har ingen problemer med det, men da diskvalifiseres faktisk de aller fleste av oss.
Det har også dukket opp en stor mengde profiler uten bilde og tekst som surfer rundt.
Dette er egentlig ganske enkelt. Om trenden fortsetter så visner Sukker hen av ordtørke.

Skjult ID med pseudonym Melody ma. 26 jan. 2009 18:00

Vet ikke hvilken planet dere andre bor på? Har vært her inne siden sensommern i fjor, har talt opp de som har skrevet til meg: 12 personer!!!!! Her snakkes det om at jenter får innboksen full av brev.....hva slags bilder er det egentlig de har lagt ut da? Dette høres sutrete ut, beklager det, men jeg opplever ikke særlig respons her inne...og jeg svarer ALLTID når jeg får brev, vanlig høflighet det. Det skal være sagt at jeg heller ikke har tatt så mye kontakt, men likevel.....kjenner meg ikke igjen her..

(kvinne 40 år fra Østfold) ma. 26 jan. 2009 21:40 Privat melding

Selv fikk jeg ingen mail før jeg ble superbruker,.....

Skjult ID med pseudonym intro ma. 26 jan. 2009 22:26

Responsen har vel vært en 10-15%
Ikke noe å rope hurra for egentlig, til tross for at jeg har en ganske ok profil, med bilder og alt, og jeg sender som regel personlige meldinger.
_En_ av de som har svart har vært såpass interessant at vi var på en date, men det ble ikke noe ut av det.

(mann 57 år fra Oslo) on. 28 jan. 2009 19:45 Privat melding

Men hvorfor er det så vanskelig for de som er inne å sette "interessert" / "ikke interessert"? Det tar et halvsekund, og er jo en grei metode for å "rydde i skogen"?

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis on. 28 jan. 2009 19:48

"Opplever noen av dere andre at de som sender melding, OG ikke har bilde i profilen, alltid har en veldig god grunn?
F.eks. Yrket mitt gjør det vanskelig: psykolog, lege osv.
Jeg svarer alle meldinger jeg får, men forholder meg ikke til profiler uten bilde, og er generelt skeptisk til disse, OG meget skeptisk til grunnen de oppgir til manglende bilde. Noen innspill?"

Hehe ja det skjer hele tiden.. Mange psykologer som skriver til meg. Jeg må være et interessant tilfelle. De gangene jeg har bedt om bilde. Har det alltid vært noe jeg ikke har funnet atraktivt...

Skjult ID med pseudonym yeah on. 28 jan. 2009 19:58

Jeg har fått 49 hjerter av damer her inne. De aller fleste gule, men også noen rød. 2-3 stykker av dem har jeg satt først. Og så er det jo selvsagt noen som setter hjerter for så å ta dem bort igjen. De har jeg ikke talt.

Felles for dem, er at nesten alle av dem ikke er interessante annet enn kanskje et vennskap. Virker som om nettet gjør at folk her inne strekker seg etter noe de i virkeligheten bare kan drømme om. Dette gjelder nok for begge kjønn.......og sikkert også for meg! ;p

Men dersom nå alle setter kravene veldig høyt, så vil jo ingen treffe noen da! Simple math!

Dersom du skal få respons fra damer her inne bør du ha en bra jobb hvor du tjener bra, se ganske bra ut, iallefall være godt trent, bruke humor og være litt småfrekk.

Skjult ID med pseudonym Avslappa on. 28 jan. 2009 20:09

Passer jo bra at jeg er/har alt det da ;-D (takk gud for selvironi)

Skjult ID med pseudonym clin on. 28 jan. 2009 21:06

Jeg gjetter at hvis jeg har lært meg å være like modig/pågående som gutter, vil jeg også ha fått like mange avslag eller like lite responser...

(kvinne 55 år fra Oslo) on. 28 jan. 2009 21:06 Privat melding

Tror det er en myte at alle damene her inne får så mye mail...eller er det meg det er noe galt med???
Har ikke fått en mail på 14 dager jeg..Ikke er jeg sur og klager fordet!
Jeg svarer på alle mail jeg får...om jeg får noen da!!!!
Stortrivs på forumet i mellomtiden...Skriver selv meldinger og er like blid....og skal på Sukkerfest!

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig on. 28 jan. 2009 21:20

Jeg får stort sett like mange meldinger som jeg selv sender..
Sjekker ikke alltid om jeg får svar fra de jeg sender til heller.
Kanskje jeg har et avslappa forhold til hele opplegget her inne.
Noen samtaler slokner av seg selv, men har personer her inne som jeg har mailet med i hvertfall et halvt år.
Et råd ..slapp av se på dette her som det det er:-))))
Et sted å hygge seg når en har litt tid til overs!!!!!!

Skjult ID med pseudonym clin on. 28 jan. 2009 21:24

Ikke alle kom hit for å få en nettvenn da..Jeg har ikke giddet å skrive til noen i havlt år uten å gå noe videre...

Skjult ID med pseudonym julenissen on. 28 jan. 2009 21:25

Forestiller meg at erfaringene med sukker er nokså forskjellige... Selv er jeg overveldet over responsen..

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig on. 28 jan. 2009 21:30

jepp@nissen vi er forskjellige....og da har vi forsjellige motiver også.
@clin....kanskje det å maile et halvt år er å gå videre...hvem vet???

Skjult ID med pseudonym clin on. 28 jan. 2009 21:37

Er det? Jeg ville ha bedt et treff mye mye før.. har ikke klart å mailes mer enn et par uker en gang...

(kvinne 45 år fra Akershus) on. 28 jan. 2009 23:06 Privat melding

Karakteren; send meg en mail så jeg ser din profil så skal jeg si hva jeg synes om den om du ønsker direkte tilbakemelding. Men husk at den som spør får svar - i allefall herfra! FATI72

Skjult ID med pseudonym Bad Santa on. 28 jan. 2009 23:10

Det kan jeg skrive under på ;-))

Skjult ID med pseudonym Elvis to. 29 jan. 2009 00:14

Vil bare fortelle at jeg har fått kontakt med en nydelig jente her nå, som er morsom og koselig å skrive med.. Og det rareste er at hun liker det hun ser av meg.. og vil mer.. Dama må jo være sprø ;)) Så av og til funker det, gutter og jenter! Ikke gi dere!