Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 25 jan. 2018 23:11

I pengetråden var det et tema om damer lot seg blende av enkelte yrkesgrupper.
Hva er din holdning til yrke hos en evt date? Dropper du date/kontakt på bakgrunn av yrket og har enkelte yrker en høyere stjerne hos deg?
Hvilke yrker er f.eks på pluss-siden og hvilke på minus?
Nå tenker jeg ikke på i det virkelige liv, for der kjenner en jo pers

Skjult ID med pseudonym Furia to. 25 jan. 2018 23:15

Det er ikke det første jeg spør om. Jeg spør om det når det føles naturlig.

Bryr meg egentlig ikke særlig mye om hva han jobber med så lenge han trives med det.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 25 jan. 2018 23:15

For der kjenner en jo personen bak yrket, men her inne i dateverdenen. Velger du bort kontakt med folk på bakgrunn av yrket?

(mann 33 år fra Akershus) to. 25 jan. 2018 23:16 Privat melding

Så lenge den jeg dater har noe ambisjoner og jobber med noe hun finner interessant veier det tyngre enn hva hun jobber med. Jeg skal skifte helt beite selv og studere til å bli PT nå. Følger hjertet, det er på tide.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 25 jan. 2018 23:17

Men det kan jo være et poeng hvis man har veldig ulik bakgrunn. En professor og en person uten fullført videregående har jo litt ulikt ståsted og referansebakgrunn. Det kan jo påvirke dialog, interesser etc? Eller?

Skjult ID med pseudonym Furia to. 25 jan. 2018 23:22

Vel, det kan det gjøre.

Jeg har vært sammen med en som ikke hadde fullført videregående, og da merket jeg forskjell. Har høyere utdanning selv. Det ble egentlig et problem.
Allikevel så handler det da ikke om yrke, så da velger jeg ikke han bort på grunn av yrket, men på grunn av at vi blir for ulike.

(mann 33 år fra Akershus) to. 25 jan. 2018 23:29 Privat melding

Hva ble et problem? Forskjellen på utdanning? Så du valgte han ikke bort pga yrket, men pga utdanning?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 25 jan. 2018 23:35

Jeg er skeptisk til trailersjåfører og aksjemeglere...

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 25 jan. 2018 23:37

Og menn i yrker med direkte personkontakt gir pluss i boka, sykepleiere, rusomsorg, barnevern etc.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 25 jan. 2018 23:38

Og menn i dress. 💕

Skjult ID med pseudonym Furia to. 25 jan. 2018 23:39

Vi var sammen i over 10 år så merkelig nok fungerte det på tross av forskjeller i utdanning.

Men det var et problem til tider fordi han følte seg noen ganger dum uten at det var meningen. Så det å diskutere med han ble noe jeg ikke gjorde på grunn av det.

Så det ble feil å si at jeg valgte han bort på grunn av det, for det var ikke grunnen til at det ble slutt.

Men jeg synes det blir feil å si at det nødvendigvis handler om yrket, for det er jo ikke selve yrket som gjør at det ikke fungerer eller at man velger noen bort. For meg i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 25 jan. 2018 23:49

Mennene i omsorgsyrkene tar jo vare på deg når du får kreft og jærneslag og sånn 🙂👍

(mann 33 år fra Akershus) to. 25 jan. 2018 23:49 Privat melding

Jeg kjenner ikke til det så jeg skal ikke uttale meg, men jeg mener til en viss grad henger utdanning/yrke og personlighet sammen. Og naturligvis er det forskjeller blant mangfoldet som gjør at noen fungerer bedre sammen enn andre. Dog jeg synes det er synd at forskjeller kan skape så stor uenighet at man ikke omgås. Får håpe mennesket en dag utvikler seg der.

Uansett; får håpe det var 10 gode år. Lenge læll :)

(mann 40 år fra Vestfold) to. 25 jan. 2018 23:50 Privat melding

@Gurimalla
Jeg pratet med en dame, her på sukker. Hun var vidunderlig, og trailersjåfør av yrke. 😉.
Forresten tommel opp, til de som kjører lastebil. 👍😊❤️.

(mann 33 år fra Akershus) to. 25 jan. 2018 23:53 Privat melding

Tommel opp til alle som bidrar til at samfunnet går rundt. Direktøren hadde vasset i dritt om rørleggeren hadde vært utilgjengelig og vaskepersonalet hadde streiket.

Skjult ID med pseudonym Furia to. 25 jan. 2018 23:54

Ja, det er jeg enig i.
Men jeg liker å gi folk en sjanse selv om utdanningsnivået er lavere.

10 stort sett gode år, med alle opp- og nedturer et parforhold har :)

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 25 jan. 2018 23:55

For meg handler det ikke om status på yrket. Selvsagt har samfunnet like stort behov for de fleste yrker ( kanskje ikke like stort behov for bloggere og negledesignere men..,)
Og det er jo ille at trenden blant ungdom er å ikke velge yrkesrettet utdanning. Det kan fort bli et problem for samfunnet

(mann 33 år fra Akershus) to. 25 jan. 2018 23:57 Privat melding

For meg virker du åpen og imøtekommende. Gode egenskaper som det er for lite av :)

(mann 33 år fra Akershus) fr. 26 jan. 2018 00:03 Privat melding

Det er en urovekkende trend at så mange dropper ut av skolen for tiden. (Flest gutter iflg statistikk) Spesielt med tanke på at utdanning vil være viktigere for fremtidens jobber, og på sikt vil 1/3 av jobber automatiseres. Skyhøy arbeidsledighet vs borgerlønn. Konsekvenser vil komme uansett.

Skjult ID med pseudonym Blabla fr. 26 jan. 2018 00:10

Skeptisk til selgere, eiendomsmeglere, aksjemeglere, advokater, politi, plastikkirurger, coacher, "healere" og trailersjåfører.

Positiv til historisk-filosofisk-, samfunnsvitenskapelig-, naturvitenskapelig- og kanskje kunstnerisk utdannede, men her er ikke det ikke viktig hva slags yrke/jobb han har endt opp i, bare han trives og helst ikke jobber turnus eller reiser mye i jobben. Lydteknikere appellerer også til meg.

Skjult ID med pseudonym Snefryd fr. 26 jan. 2018 00:16

Jeg ønsker en kjæreste som har likt verdisyn son meg; relasjoner er viktigere enn materielle verdier. Så har han vel valgt et yrke etter det 😊

(mann 39 år fra Rogaland) fr. 26 jan. 2018 00:29 Privat melding

Yrket har litt og si, og på samme tid ingenting og si for meg. Noen mennesker "er" sitt yrke, andre ikke.

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 26 jan. 2018 14:24 Privat melding

Nei, yrket har ingenting å si og det bør det heller ikke ha, det er personen og personlighetene man er ute etter ikke hva partner jobber med. Det blir for overfladisk. blir som skal jeg velge ei som kjører en golf eller ei som kjører mercedes.. overfladiske folk har jeg null respekt for. Da skaffer jeg meg heller en hund :)

Skjult ID med pseudonym GuriMalla fr. 26 jan. 2018 15:03

Så du ser ikke utfordringen knyttet til manglende felles referanserammer etc?

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 26 jan. 2018 16:28 Privat melding

Finnes ikke en utfordring med det, det er akkurat hva man gjør det til selv... enkelte lager det til en utfordring. Jeg ville gått så langt at jeg ville krevd overfladiske folk med sånne holdninger og fjerne urealistiske ting som dette ble stengt ute fra datingverden. En person skal ikke jaktes på og velges eller ikke velges utifra det man jobber med eller hva slags utdanning man har eller ikke har. Burde vært forbudt av lov. Nesten så jeg synes at sånne fortjener å være singel for det er lavmål på høyt nivå og ikke minst et stort turnoff. Er vel samme folka som tror de kan bytte ut partnere som de gjør med bruktbil når de er lei. Jeg ser på det som ekstremt umodent og respektløst ovenfor folk generelt å materialisere ting rundt en person fremfor det som faktisk teller. Folk i voksen alder og alle over 25 bør se seg for gode til å tenke sånn. Noen bør kanskje be om å få tilbake skolepenga da man velger å lage problemer som ikke er et problem...Jeg er heller mer skeptisk til sånne personer og om de kan leges/modnes. Man jobber for å kunne leve, ikke motsatt. Man er på jobb og yter fullt ut så man er fortjent til lønna si og glemmer jobben på vei hjem. Folk som ikke har et liv utenom jobben, tar m seg jobben hjem etter endt arb dag og timer man skal ha lukter det muffens av..jeg har ei sånn kjerring på jobb som kaller seg anleggsleder. og er dattera til sjefen..etter sene kvelder hvor jobben legges til side er det gaming og innehar egen gaming pc av en alder av 36 år og hu eier ikke sosiale antenner men hu vet best uansett selvom hu sitter på et kontor i noen år på tross av at jeg har 14 år i jobben i samme firma og kollega har 1,5 år mer og hu prater m papegøyene sine på kveldstid når hu ikke jobber eller gamer..der går det opp ei antenne hos meg som sier varsko, Men samtidig så er å skal alle folk være like mye verdt uten å velges pga skole/utdanning eller andre materielle ting. Eneste folk jeg låser ute er folk med et rulleblad eller annen mørk bakgrunn

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 26 jan. 2018 16:31 Privat melding

Jeg hoppa ut av ungdom skolen å begynte å jobbe, og har jobbet siden. Jeg hadde en drøm om å bli politi feks hundefører. Men jeg kommer aldri til å ville sette meg på en skolebenk igjen.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 26 jan. 2018 16:36

Hva med utseende, da, nicolst?
Det å velge utfra utseende, dét er vel i hvert fall overfladisk? Burde det også være forbudt, synes du?
Og hva med alder? Synes du folk selv skal kunne velge hvor mye yngre/eldre partner de ønsker?

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 26 jan. 2018 16:46 Privat melding

Som jeg sier.. utseende selger, men det er det indre som gjelder :)

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 17:21

Hva du jobber med er ikke så viktig, men det der bladet som omhandler «utdannelse» bør ikke være rødt! Utdannelse er for alle praktiske formål dannelse, ikke noe mer! Its a way of life! Det handler om «regler» for å forstå hverandre, gitt at kommunikasjon er viktig i et forhold, da(?)

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 17:45

You and me, Alice❤️ Jeg er enig med deg - alltid! Selv om du skulle mene jorden var flat! Er du digg nok, trenger vi ikke prate 😜

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 17:58

Hva du gjør til daglig er omtrent 1:1 korrelert med din utdannelse, i stort, og om du skal finne noe avvik så er nok det relatert til «jobb» heller enn utdannelse! Men et flott innlegg, patent, som jeg ikke er ubetinget enig i, men...

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 18:25

I know, that's what makes you perfect! Det er langt mellom slike som deg😍

Skjult ID med pseudonym HalvSmart fr. 26 jan. 2018 19:28

Har datet kvinner med all slags utdanning og yrker, bryr meg ikke så mye selv. Tror jeg hadde hatt mer draget om jeg var astronaut.

(kvinne 56 år fra Sogn og Fjordane) fr. 26 jan. 2018 19:50 Privat melding

Verken yrke eller antall års utdannelse har innvirkning på mitt valg av partner.. ikke hvor mange biler , hus, What ever." eller hva han enn måtte ha av materielle ting har noen som helst innvirkning.. Det imponerer meg langt i fra.. Men derimot selve personen kan imponere meg.., hvem han er når han er privat og seg selv. Om der er kjemi, Om han har karisma nok til å få meg interessert. Klarer han det så er det underordnet alt det andre. det er bare bonus.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 20:11

Du er en idealist, og kanskje en drømmer, patent! Keep it up!👍
Som regel henger dette sammen med inntekt. Hvorvidt du mener noe annet i en afrodite-forelskelses-kjærlighetshistorie-vakker-sympose er opp til deg!

Hva du mener med drittjobb kan i stor grad defineres utifra hva du tjener, med mindre du er en idealist! Det ville vært merkelig om du hadde millionlønn i en drittjobb, tenker jeg?

Skjult ID med pseudonym Solskinn fr. 26 jan. 2018 20:12

Jeg syns utdanning som oftest har noe å si. Personlig syns jeg det ofte henger sammen med ambisjonsnivå, samfunnsinteresse og refleksjonsevne.

Likevel, ingen regel uten unntak. En av de flotteste mennene jeg har datet hadde ingen utdannelse utover vgs. Han hadde høye ambisjoner og var nysgjerrig på verden likevel.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 20:45

Jo visst faen jeeez!
Hvorfor må du pisse på alle som tok seg bryet med 3 til 5 år ekstra utdannelse (og noen 7)? Selvfølgelig er det en fundamental forskjell på de som gjør det og de som ikke gjør det. Ratioen er en indikator SSB er pålagt å måle, og å mene noe om! Neppe fordi nasjonens intelekt er trivielt?

Skjult ID med pseudonym Tvilsom fr. 26 jan. 2018 20:49

@Delfi, for å snu dette. Hvorfor må du pisse på alle som IKKE har brukt så lang tid på ekstra utdannelse?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 21:06

Dette har noe med å forstå utgangspunktet! I enhver populasjon er det en viss andel som klarer noe mer, i Norge har denne andelen vært forholdsvis stor. Og om vi i fremtiden skal leve av kunnskap (isteden for olje) må denne andelen bli større! (Dette er hva våre politikere sier, ikke hva jeg sier). Vi er ikke flere enn 5 mill, en halv amerikansk storby!

...så, hva tenker dere?

Skjult ID med pseudonym bobb fr. 26 jan. 2018 21:24

Enig med @jeeez. Jeg er arbeiderklassegutt med arbeiderklasse jobb, jeg kunne likevel ramset opp et vidt spekter interesser og innsikt av "akademisk natur". Møtte du meg på byen tror jeg ikke jeg hadde vært så dramatisk forskjellig å forholde meg til enn en med universitetsutdannelse. Jeg tror det ligger litt fordommer og føleri bak akkurat det der. Det plager ikke meg, folk må selvsagt få tenke og handle sånn de vil.

Slik jeg ser det er jeg både handy OG kan diskutere litteratur, kvantefysikk eller geopolitikk over et glass rød. Best of both worlds. ;)

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 21:46

Det er neppe poenget, bobb!
Noen har 3x kjempet for Norge en eller annen plass! De fleste ville blit overasket om de møtte denne personen og fikk vite at han i tillegg har 7xår akademia, og at han til og med jobbet som forsker noen år!
Arbeiderklasse er en stakkarslig unnskyldning for at du ikke lengre henger med!
Spm er om din evne til å diskutere kvantefysikk eller geopolitikk gagner andre enn deg? Med mindre du løser en 3.gradsligning sånn uten videre, kan du være så handy du bare vil!

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 21:58

Jeeez, jeg tror du misforstår! Uansett kan du nå komme med hva du vil!?
Jeg forsøker ikke sjarmere deg, så la oss legge den død!

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 22:01

Tenker du bobb er en kul kis, jeeez?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 22:03

Bobb!? Det at du er arbeiderklasse, hvilke innsikt gir det deg?

Skjult ID med pseudonym bobb fr. 26 jan. 2018 22:03

Jeg forstår ikke hvor innlegget mitt kommer i konflikt med (eller i det hele tatt er relevant med) det du skriver ang. en eller annen som har kjempet for Norge og attpåtil har lang utdannelse. Ihvertfall ikke i den grad det er noe å hisse seg opp for.

Hva er det jeg ikke henger med på, bortsett fra innlegget ditt?

Skjult ID med pseudonym bobb fr. 26 jan. 2018 22:10

@Delphi: Å være arbeiderklasse gir meg hverken mer eller mindre innsikt, på lik linje med begrensninger.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 22:11

Det skjønner ikke jeg heller, bobb! Jeg lurer kun på hvorfor du mener at å være arbeiderklasse gir deg meningsfordeler?
Hvorfor tenker du at det å være en arbeiderklassegutt (påstand) har betydning i seg selv, bobb?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 22:12

Ok, men hvordan kan du da si det, jeeez?
Du er allerede avkledd som en idiot, så...dobbelt?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 22:19

Altså, dere to er så jævla idioter, og dere skjønner det ikke selv!

Jeeez: IDIOT!
Bobb: IDIOT!

Makan!?

Skjult ID med pseudonym bobb fr. 26 jan. 2018 22:26

@Delfi: Jeg sier vel egentlig det motsatte. At utdannelse og arbeid ikke nødvendigvis korrelerer med personlighet, interesser og dybde. Du må gjerne mene noe annet, men jeg ser ingen grunn for å gå i traneposisjon fordiom.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 22:35

Ok dere to, i kontekst av tråden. Så langt, er vi uenig om at antall år utdannelse har noe med hvorvidt Norge er konkeransedyktig i det heletatt! Og dere er fornærmet på et personlig nivå, men ikke vær det! Ingen av dere har gjort et forsøk på å diskutere kvantefysikk eller geopolitikk, som det ble referert til nedenfor!
Dette var hva dere diskuterte i forhold til, og dette er hva jeg valgte kalle dere idioter i forhold til!
Har dere noe å komme med nå?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 22:41

Jeg bryr meg ikke veldig mye, patent. Jeg tenker alle, inkludert du, er ansvarlig for egen tankevirksomhet!
Så, det inkluderer meg, hvor er det du ikke ser grunnlag for en slik karakteristikk?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 22:43

Har du ikke lest TS sin mening med denne tråden, patent?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 22:46

Du er som en mygg sommerstid, irriterende, men man må ta hensyn!
Hva tenker du er akseptabelt nivå ift å være stemmeberettiget, patent?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 22:49

Altså, det er sikkert tøft/kult osv, men vi har et utgangspunkt for diskusjonen, patent? Fikk du ikke med deg det?

Skjult ID med pseudonym bobb fr. 26 jan. 2018 22:49

Hva vil du diskutere da, @Delfi? EPR-paradox? Higgs-boson? Bohm og De Boglie's hidden variable vs Copenhagen tolkningen? Q-bits og E-bits?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 22:56

Sosialøkonomisk? Da må du vennligst definere sosialøkonomi for meg, jeg har litt tungt for det!

Dere to andre, hvorfor mener dere at det dere sier bør være fasit?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 22:59

Nei, så enkelt som min 22:56:44, bobb, jeg har også sett en og annen episode av Big Bang Theory!

(mann 33 år fra Hordaland) fr. 26 jan. 2018 23:08 Privat melding

Jeg tror ikke jeg har mye fordommer i så måte. Men har funnet avsmak for mennesker som snakker grupperinger ned, eller som ikke tar det de har valgt å gjøre i livet seriøst. Ambisjoner er viktig og sier mye om et individ, men det er ikke noe som er lett å kvantifisere

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 23:14

Jeg tror, dere ikke aksepterer at dere er overflødig! Formal-vs real-kompetanse har svært lite med dette å gjøre annet enn at formalkompetanse er fremtidens kompetansekrav! Enhver utdanningsinstitusjon skjønner dette! Dere må komme med en eller annen fornuftig formulering annet enn at jeg er dum og dere er smart! For det er stikk motsatt! Dere er avleggs! Og jeg tipper dere vet det selv!

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 26 jan. 2018 23:17 Privat melding

Du er avleggs!

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 23:28

Fint for deg, jeez! Hva tenker du Cantona? Er det fotballspilleren du har tatt navnet til?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 23:34

Det er noe søtt med barnehageonkler fra distriktet som mener at å være onkel i seg selv er greit!? Hva tenker du om det Cantona?

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 26 jan. 2018 23:37 Privat melding

Zzzz... Du er kjedelig😴 God natt

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 23:48

Flott, kanskje vi kan komme tilbake til meningen med tråden...?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 26 jan. 2018 23:51

Så du debatten på torsdag? Cantona?

(mann 33 år fra Akershus) fr. 26 jan. 2018 23:54 Privat melding

Prøver å være åpen for det meste, men tror jeg setter en grense ved strippere.

Det går vel an å konkludere diskusjonen med: whatever makes you happy. Vi er såpass priviligerte at vi alle per dag kan leve greit om man er arbeidsledig eller jobber på gulvet. Er ikke gitt at det kommer til å fortsette, men det er vel en annen dlskusjon.

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 00:03

Har ingen problemer med strippere, har antakelig droppet innom noen og-hundre stolpebarer! På ett tidspunkt var jeg helvete glad for å komme over grensa fra xxx til Makedonia - hvor jeg kun kunne strappe pistusen på hofta igjen! Aint no bitch but the real bitch! Vet du hvordan du spotter ei hore i Roma?

(mann 33 år fra Akershus) lø. 27 jan. 2018 00:08 Privat melding

Er nok jeg som må jobbe med sjalusien før et forhold skulle spikres. Har vært på strippebar kun i Norge.

Tror du har noen interessante storyes på lager. Men...Hvordan spotter man ei hore i Roma?

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 00:13

Topplue - pimpen går med topplue!

Skjult ID med pseudonym Furia lø. 27 jan. 2018 00:18

Denne diskusjonen tok en interessant vending 😄

(mann 33 år fra Akershus) lø. 27 jan. 2018 00:24 Privat melding

Hehe. Måtte dra på smilebåndet nå. :)

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 00:25

Jeg blir så lei av wannabes, furia! life is what happens when you're making other plans, and then get kids!

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 00:32

Om du gidder høre kan jeg fortelle om platået i TelAviv, det er byen hvor ordføreren fikk pris fra Knesset, nasjonens nasjonalforsamling, for å introdusere hardt arbeidende damer! Jeg er visstnok mer kjent i TelAviv enn de lokale taxisjaførene...

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 00:34

Altså, som i at jeg hadde stått på taxi-eksamen!

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 00:42

Det finnes to byer i denne verdenen som har forstått meningen med livet: Beirut og TelAviv! 24/7 party all night long! Du har ikke skjønt det før du spankulerer langs middelhavet i en av disse byene! Dette er hvordan vi er ment å leve!

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 01:11

Neh, jeg kom vel egentlig til samme konklusjon som deg my, aint nobody got time for this...? Hvorvidt de døvblinde tenker ...altså tenker...er antakelig mindre interessant enn hvordan du spotter en hore i Roma, jeg vet ikke...?

Skjult ID med pseudonym Delfi lø. 27 jan. 2018 01:22

Jeg husker for mange år side hvor du var min eneste allierte ift gamle menn som mente de hadde rett på smårips! Jeg husker ikke hvilke nick jeg hadde da, men jeg husker du var omtrent den eneste som var på laget mitt, my! 456, eller hva det var..
Hva jeg nå driver med er hva jeg alltid har drevet med - speak my mind!

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 27 jan. 2018 10:27

@Delfi: Jo fullere du blir, jo varmere snakker du om savnet ditt og ungdomdtiden din i det «fargerike» partyparadiset Tel-Aviv. Jeg tenker mitt i mitt stille sinn. 😁

Skjult ID med pseudonym Supp lø. 27 jan. 2018 13:41

Utdanning og jobb sier noe om ambisjoner, interesser og verdisyn. Det forteller også noe om erfaringer som er med å forme deg som menneske. Jeg foretrekker en mann som har satt seg noen mål, og som har jobbet for å nå dem (utdanning), og som helst er vant med, og komfortabel med å forholde seg til mennesker. Og så tenker jeg at det er bra vi damer (og menn!) ikke er like, og at vi har ulike preferanser 😉

(mann 33 år fra Akershus) lø. 27 jan. 2018 14:43 Privat melding

Virker som noen her har et veldig svart/hvit syn på utdanning vs uskolert. Klart at jobb og utdanning henger sammen med personlighet. Alt annet ville tydet på feil valg av yrke osv. Men lett å lese mellom linjene på påstander her at mennesker uten utdanning har mindre verdi som menneske enn dem med utdanning. Overraskende og urovekkende mtp at verdier blir nevnt så ofte i sammenheng, og likeverd er en av de viktigste. (Noe som har stått sterkt i Norge vil jeg tøre å påstå) Kanskje sannheten er at klasseskille blir større og mer synlig i dette landet? Kanskje jeg missforstår?

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 27 jan. 2018 20:50

@Patent 26. januat kl. 17:47
Haha, ja, jeg har positive assosiasjoner til lydteknikere. De som sitter i bakgrunnen og (min antagelse) ikke har så stort behov for å fremheve seg selv og motta applaus, men som gjør en helt uunnværlig viktig jobb, og som (min antagelse) må være oppriktig interessert i det de driver med siden arbeidet i seg selv tilsynelatende er drivkraften. De må også (min antagelse) være gode til både å holde oversikt og initiere, og samtidig til å "følge" og tilpasse seg andre.

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 27 jan. 2018 21:01

@blabla: Bytt ut lydtekniker med sykepleier/hjelpepleier så er jeg enig. :)
Men jeg skjønner hva du mener.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 27 jan. 2018 21:45

Jeg forundres over at man ut av tråden klarer å lese at man ikke respekterer alle yrkesgrupper. Det er jo ikke det dette handler om.

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 27 jan. 2018 22:08

@GuriMalla:
Signerer den undringen.
Kanskje en mindreverdighetsfølelse som blandes sammen med at ANDRE ser ned på en (selv om de ikke gjør det)? Greit nok at noen jobber/yrker har lavere lønn og tradisjonelt har hatt lavere status enn andre, men MÅ det liksom bety at alle i mer høyerelønnede jobber/"høyerestatusyrker" går rundt og tenker nedlatende om dem, som om de personlig er ansvarlige for eller har forsøkt å skape et slikt skille? Er det liksom ikke mulig å forestille seg at også høytlønnede med "høystatusyrker" kan ha blitt det de har blitt ut fra interesse for akkurat det fagområdet, ikke på grunn av lønn eller "status"?

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 27 jan. 2018 22:19

@Athene: Hvem sikter du til når du skriver "noen"?

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 27 jan. 2018 22:37

Fordi jeg lurer og fordi jeg synes det er mer realt å si hvem man sikter til enn å uttrykke seg på den måten.

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 27 jan. 2018 22:38

Den var til "noen"....Athene...

(mann 33 år fra Akershus) lø. 27 jan. 2018 22:46 Privat melding

Jeg tolket ikke i innlegget ditt, Gurim som at tråden handler om å ikke respektere alle yrkesgrupper.

Jeg leser forøvrig mange forskjellige bidrag her inne, og alle tiltrekker seg sikkert hver sin undring. Om det er pga likegyldighet, mindreverdighetsfølelse eller nedprating av andres bidra, overfor temaet.

(mann 33 år fra Akershus) lø. 27 jan. 2018 22:46 Privat melding

Bidrag*...

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 27 jan. 2018 23:13

Javel, Athene, du vet sikkert bedre enn jeg selv hva jeg tenker og mener...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 28 jan. 2018 22:19

Ja, det er helt klart en hel haug med yrker som gjør dama fullstendig uaktuell for meg. Og det inkluderer all slags 9-17 jobber.

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 28 jan. 2018 22:22 Privat melding

Hva er galt med 0900-1700?
Powpow?
🤔.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 29 jan. 2018 00:10

@Scrappy

I utgangspunktet ikke noe, men da må hun bare finne seg i at vi kanskje ikke treffes mer en maks et par ganger i uka.
Men siden det er relativt lite sannsynlig ut i fra hva jeg leser, så betyr det heller at 9-17 er uaktuelt.

(mann 40 år fra Vestfold) ma. 29 jan. 2018 02:15 Privat melding

Takk for info Powpow. 👍. 😊.
Det er visst noen, som kniper på tiden.
🤣
Jeg er takknemlig, dersom jeg ser morgendagen. 🌄💓.
Jeg får meditere litt, på det du sa der...
Mye busy folk her...???🤔.