Alle innlegg Sukkerforum

Ungkar uten barn

Vis siste innlegg
(mann 50 år fra Møre og Romsdal) lø. 27 jan. 2018 16:45 Privat melding

Leste dette. Prøver meg på forumet jeg. Leser bare innleggene. Etter fem år som en litt eldre mann "på markedet" er det et par ting som forundrer meg. Jeg har blitt over 40 år i denne perioden og har samlet ganske mye personlig erfaring om norske damers holdning til voksne menn uten barn. Jeg er 49 , sporty, kjekk ung mann.

Jevnaldrende damer er ofte interessert, men skyr meg som pesten straks de hører at jeg ikke har barn. Norske damer med barn kan under ingen omstendighet overveie tanken på å ha kontakt med voksne menn uten egne barn fra tidligere forhold. Barn er på en måte en nødvendighet for enhver kontakt, enten det er alvor eller bare en flørt. Enkelte har forsøkt å gi en forklaring på dette, men forklaringene har sjelden vært særlig logiske.

Så opplever man at jenter fra andre land, såvel latinere som fra øst, har stikk motsatt holdning. De anser det tvert imot som en fordel om mannen ikke har barn fra før - selv om man er i en alder der de fleste har barn.

Hva kommer det av, denne markante forskjellen på synet på menn uten barn? Denne frykten for slike menn i Norge? I Norge blir vi oftest mistenkt for å være noe søppel siden vi aldri har hatt egen familie. I andre land blir vi mer atraktive som barnløse.

Jeg må tillegge at det er vesentlig forskjell i forhold til yngre damer, men selv er jeg mer interessert i jevnaldrende eller eldre.
Upassende innlegg?
Jeg tror nok det ligger en liten tanke bak "hva feiler det den karen som ikke har fått barn enda?". Erfaringsmessig så er menn uten barn enten særinger eller utsvevende rundbrennere som ikke har hatt tid til å roe seg ned, og det er jo ikke særlig tillitsvekkende. :o)

Ellers så har jo ofte kvinner i den alderen selv barn, og foretrekker kanskje en som vet hva det å ha barn innebærer?

Jeg ville absolutt ha foretrukket en mann uten barn fra før (siden jeg også er barnløs), men det er jo ikke så mange igjen av dere :o) Eller kanskje ei dame med barn berike mitt liv. Jeg har vært fornuftig tenkt at. Mye ansvar å få barn, være ressurssterk, Hilsen en som vil så gjerne ha ei god venninne, kjærest.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. lø. 27 jan. 2018 16:57

Jeg kan bare snakke for meg selv... jeg anser det som en fordel at den jeg eventuelt skal tilbringe mitt liv med, ikke har barn...da er det noe jeg slipper å forholde meg til... kan ikke si at jeg har så veldig lyst til å ha en med barn under 30år... jeg er ferdig med å ha barn boende hjemme for 10 år siden... kunne ikke tenke meg det nå...

Skjult ID med pseudonym Furia lø. 27 jan. 2018 17:11

Nå er jeg litt yngre enn deg, men jeg ønsker meg en mann uten barn.
Dessverre så har ganske mange menn i passende alder barn.
Jeg ønsker en mann som kan være litt mer fleksibel, og nå er det ikke nødvendigvis at en uten barn er det, men sjansene er større enn om han har barn.
Siden jeg er under utdanning nå så er det med jobb usikkert, og det å måtte bo på en eller annen gudsforlatt plass bare fordi han har barn der og må bo der er jeg egentlig ferdig med.
Så jeg ser ikke på det som negativt at en mann ikke har barn.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom lø. 27 jan. 2018 17:30

Jeg er mann da, men med barn. Jeg har tenkt på samme måte som kvinnene du nevner her, at det er en fordel om en ny partner har barn fra før.

Årsaken til det er den du selv nevner, at jeg har tenkt at ei dame uten barn i min alder sannsynligvis ikke ønsker å ha barn, så hun ville ikke ha forståelse for mine prioriteringer rundt mine barn. Jeg har derfor ikke tatt kontakt med noen barnløse.

Nå er jeg imidlertid blitt kontaktet selv av ei barnløs, veldig hyggelig dame, så nå blir jo mine fordommer rundt dette utfordret kan du si. Så langt er det bare en positiv opplevelse, så min tro på de barnløse er økende

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 27 jan. 2018 18:00

For meg er det utelukket å involvere meg i noen uten barn.
Det skyldes at jeg tenker det er greit å ha samme erfaringsgrunnlag. Begge vet og forstår at i gitte situasjoner så kommer ungene først. Alltid.
Foreldre er generelt også vant til å måtte sette seg selv og sine behov til side. De er vant til å måtte justere seg og være fleksible. Det er garantert mange barnløse menn som også innehar disse kvaliteten, men jeg ønsker likevel en mann med barn.

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 27 jan. 2018 21:46

I utgangspunktet foretrekker jeg nok en mann uten barn (selv om det selvfølgelig kommer an på hvordan han er ellers og andre faktorer, bl.a. samarbeidet med barnemoren).

@ Krepsper68:
Du skriver at du ikke har barn, men ikke om du ØNSKER barn eller ikke. Kommer det tydelig frem i profilen din hva du ønsker? Det tror jeg iallfall er viktig at det gjør, uansett hva du vil. Når det gjelder kvinner som har barn fra før og ikke vil ha flere, er mange kanskje redde for at hvis de involverer seg med en mann som ikke har barn, har han eller kan komme til å få et ønske om å få det, og at dette (etter hvert) skal bli et problem/føre til brudd? Og når det gjelder kvinner rundt din egen alder, er det jo for de fleste biologisk for sent, så hvis de tror det er en mulighet for at du ønsker barn, ser kanskje også de for seg at dette kan blir et problem? Eller: Kvinner som enten har eller ikke har barn fra før, og som ønsker seg (flere) barn, kan kanskje tenke at det ikke er verdt å bruke tid og følelser på å bli kjent med deg dersom de ut fra profilen din blir i tvil om du ønsker barn?

(kvinne 47 år fra Akershus) ti. 30 jan. 2018 20:25 Privat melding

Jeg har to voksne sønner og kan ikke få flere barn. Om en mann ikke har barn fra før eller ikke betyr ikke noe for meg i en relasjon til han. Men jeg kan altså ikke "gi han noen barn" selv om jeg er veldig glad i unger 💞

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 30 jan. 2018 20:36

Med eller uten barn er ikke noe jeg har hengt meg opp i iallefall. Det jeg derimot opplever er at det er en del barnløse menn i alderen jeg søker som ønsker seg barn. Holder meg unna dem så klart.

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 30 jan. 2018 20:45

Jeg opplever ting litt, annerledes... 😊.
Eller motsatt, om du vil...
Men, jeg Personlig, finner det hele komisk.
At en kvinne synes jeg er uatraktiv, av den grunn, at jeg har barn. 🤔.
Vel, det har jeg bare opplevd på nett.
😆😆😆.