Alle innlegg Sukkerforum

Direkte henvendelse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sør ti. 30 jan. 2018 13:16

Rett på og null filter. Hvordan hadde menn stilt seg om en dame hadde fremstilt i første mld at hun ville hatt sex og beskrevet i detalj.... Hadde det vært ei dame du ville tenkt som en kjæreste og fremtid med?
Jeg bare undrer

(kvinne 38 år fra Østfold) ti. 30 jan. 2018 13:28 Privat melding

Tror ikke intensjonen til slike menn eller damer, er å få seg en kjæreste ;)

Skjult ID med pseudonym sør ti. 30 jan. 2018 13:30

Overhode ikke, men ville nå håpe at menn kanskje finner litt lurere måte å henvende seg på🤗

(mann 33 år fra Oslo) ti. 30 jan. 2018 13:45 Privat melding

Ikke innledningsvis. I mine øyne virker det i slike tilfeller sannsynlig at vedkommende ikke er ute etter noe langvarig. Helt ok hvis det er det man søker, men bortkastet tid ellers. Ikke for at man ikke kan bli forelsket i sin FWB altså, men ikke regn med det.

Vet ikke hvordan det er med andre, men dersom jeg går inn i noe med gjensidig enighet om at det kun er fysisk så begrenser jeg emosjonell investering i så stor grad at det blir svært vanskelig for meg å redefinere forholdet senere. For meg er dette sammenlignbart med å date flere samtidig - det blir veldig vanskelig å la seg falle for noen siden man allerede har planlagt å møte flere og ikke egentlig er "åpen".

Unntak kan jo f.eks. være hvis man har helt spesielle seksuelle preferanser som man ikke kan leve uten og derfor ikke ønsker å investere emosjonelt i en potensiell kjæreste uten å ha dette avklart på forhånd.

Synes vel uansett det vitner om mangel på sosiale ferdigheter når slike meldinger sendes, som jeg antar er poenget ditt da du snur på et scenario som definitivt oftest er kommunikasjon fra mann til kvinne og ikke motsatt.

Litt interessant er det kanskje at de som sender slike meldinger trolig ville gitt en arm og et ben for å motta en selv, og klarer ikke relatere til hvor upassende og uattraktivt det kan være (og som oftest er).

Skjult ID med pseudonym Zorro ti. 30 jan. 2018 13:59

Kommer an på hvem som spør...

(mann 33 år fra Akershus) ti. 30 jan. 2018 14:41 Privat melding

Skeptisk...

Skjult ID med pseudonym Furia ti. 30 jan. 2018 14:55

Nei, når noen sender en slik melding så regner jeg med at de kun er ute etter sex.

Jeg synes det er rart å åpne med noe slikt hvis det er kjæreste man er på jakt etter.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 30 jan. 2018 15:00

Avskjæres som fullstendig uegnet for noe som helst. Ferdigheter som å kunne ta til seg noe av det som står i profilen min settes som et minimum krav.
Utover det kunne jeg ikke en gang hatt uforpliktende sex med en som allerede fra første skrivende stund utgir seg være fullstendig uhøvla og vulgær. Så sånne meldinger er fullstendig skivebom for å oppnå noe som helst her i hønsehuset.

Skjult ID med pseudonym sør ti. 30 jan. 2018 15:05

Helt enig Hønemor. Det er veldig mange ulike preferanser ute å går. Det er helt greit. Men å skrive det i første mld er for meg totalt turn off. Lite respekt og uansett hva en søker bør respekten og snev av høflighet være der.
Dømmer ingen for hva de ønsker og lyster.

(kvinne 47 år fra Aust-Agder) ti. 30 jan. 2018 15:06 Privat melding

Alex, veldig bra innlegg👏🏻👏🏻😀

Skjult ID med pseudonym Furia ti. 30 jan. 2018 15:41

Like greit at de skriver det med engang. Da vet jeg hva slags type det er, og hva de ønsker seg.

Skjult ID med pseudonym sør ti. 30 jan. 2018 15:53

Enig i at det kommer fort frem hva de ønsker og er ute etter. Det er helt greit. Men jeg mener første mld ut, så er det hvertfall for meg både lite respekt, sosial intligens, og rett og slett vulgært

Skjult ID med pseudonym sør ti. 30 jan. 2018 16:16

Ja det må ikke gå for lang tid, gjerne første samtale men ikke første mld. Er jo damer som også ikke er ute etter fast men poenget mitt er fremgangsmåte.

Skjult ID med pseudonym sør ti. 30 jan. 2018 16:21

Patent, Ts er kvinne, men overhode ikke som du fremstiller det. Nå har tråden vært ganske sakelig til nå og håper det kan fortsette. Det er bare satt i perspektiv. Les innlegg her så ser du det😊

Skjult ID med pseudonym sør ti. 30 jan. 2018 16:32

He He, ja når jeg leser det nå som du har oppfattet det skjønner jeg du tenker ditt. Og det er fullt lov. 😀

(mann 47 år fra Oslo) ti. 30 jan. 2018 18:54 Privat melding

Tenkte samme som @patent, men vet ikke om jeg synes det var litt mer snedig, og komisk, enn latterlig.. 😏

Tok det som humor. Dette forekommer jo tydeligvis fra menn til kvinner. Hjelper ikke å skyve det under en stol, så litt humor og humør er kanskje på sin plass, fremfor indignasjon og surmuling.

Om det mot formodning var ment i fullt alvor...så.. HA HA!

Skjult ID med pseudonym sør ti. 30 jan. 2018 19:59

Helt rett Jeeez🤗

Skjult ID med pseudonym Furia ti. 30 jan. 2018 20:32

Hvorfor reageres det sånn på dette spørsmålet?

Det er vel helt ok å lure på hva menn hadde tenkt om de fikk slike meldinger uten det betyr at man har noen "skumle" baktanker :)

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 30 jan. 2018 20:38

kan man anta at det er drømmescenarioet?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 30 jan. 2018 20:47

@sør

Du skriver; "Hadde det vært ei dame du ville tenkt som en kjæreste og fremtid med?".
Feil #1 her er jo at du antar at menn som sender slike meldinger er ute etter en kjæreste og en fremtid med deg. Det er de jo ikke, de er bare ute etter sex.
Så når du da snur saken på hodet, altså bytter om kjønnene, så må du ha samme utgangspunkt også.

Svaret på spørsmålet du skriver er; Ja for noen, nei for andre.

Svaret på spørsmålet du egentlig mener med det riktige utgangspunktet; Ja, en større andel menn enn kvinner vil hoppe på en slik melding og takke ja.

Skjult ID med pseudonym sør ti. 30 jan. 2018 20:52

Jeg skjønner jo utfra hva du skriver powpowgutt jeg ikke har vært helt korrekt her. For jeg vet jo også at det er ikke kjæreste, fremtid en mann vil. Men du har jo hvertfall skjønt hva jeg undres litt over😊

(mann 47 år fra Oslo) ti. 30 jan. 2018 21:15 Privat melding

Det Jeez sa, var det jeg tenkte; undring, servert med et lite stikk til menn som sender slike meldinger. Og det skulle vel bare mangle, i grunn. Det er jo ganske latterlig, og oftest nyttesløst å drive på slik, vil jeg tro..?

Da er det nok som @Alice sier, mye bedre, redeligere (og antagelig mer funksjonelt!) å skrive først hva man er ute etter, og avklare gjensidig interesse for det, før man begynner å utbrodere i detaljer.

Tema er jo for så vidt relevant her inne, og legitimt nok, vil jeg tro. Enn så lenge mange tydeligvis opplever dette. Sikkert flere som lurer på det trådstarter tar opp.

Det kunne vært en interessant, og kanskje for noen også opplysende diskusjon, med relevante implikasjoner og betraktninger rundt nettdatingens utfordringer for kvinner og menn, datingens yeas and nays, men istedet blir det fort shutdown, og affektiv skyttergravpolemikk på tvers av kjønnene av slike tema, ser det ut for.

Enhver form for "kritikk" synes å være "feil", og potensielt høysensitivt i dagens lettkrenka samfunn.

Nysgjerrigheten, forståelsen, utviklingen og det humoristiske skråblikk lider under det.

Jeg vil tro, noen menn ville takke høyere makter om slike meldinger dumpet inn i innboksen, andre ville bli skremt av en for sterk og pågående kvinnelig seksualitet, andre igjen ville syntes det var billig, usmakelig og turn of. Noen ville sikkert lurt på om det var kødd. Andre ville ignorert og ikke brydd seg så mye med det. Alle mulige reaksjoner, men at flere menn, enn kvinner hadde tatt åtet, det er nok sannsynlig.
De færreste ville nok tenkt på det som potensielt kjærestemateriale, men det var vel mer et retorisk spørsmål, og en kommentar, fremfor en reell undring, vil jeg tro. 😏

(mann 47 år fra Oslo) ti. 30 jan. 2018 21:21 Privat melding

Men, du, eller andre som skulle føle seg kallet, kan jo bare prøve å sende noen slike meldinger da, @sør? Og så spørre hva de tenkte og følte, etterpå. Forumet vil sikkert gjerne lese den rapporten, i så fall. 😁

Skjult ID med pseudonym Tvilsom ti. 30 jan. 2018 21:38

Takk @Kjær, bra skrevet, jeg kunne ikke være mer enig 👏

Skjult ID med pseudonym 10stilla ti. 30 jan. 2018 21:39

Blokkere...blokkere...blokkere...Begynner liksom å bli litt kjedelig å blokere «gutta» også. Blir jo ingen igjen, jo...

Skjult ID med pseudonym sør ti. 30 jan. 2018 22:33

Jeg er nesten imponert over at det ikke er blitt mer kritisering av denne tråden, det er helt fantastisk 👏🏻👏🏻😀😀 Her er det på en måte en diskusjon om hvordan mann kontra dame reagerer forskjellig. Vi alle vet at sex er en del som skjer mellom mann og dame. Men på hvilke nivå og tidspunkt. Ikke kritikk eller nedsnakking av kjønn. Men dette er en del av nettdating. For de færreste mennesker går bort til en på gata og spør « skal vi ha sex» Det skjer innenfor et visst miljø, og håper ikke det er til et slikt nivå vi skal dra dating på sukker.. Ønsker alle masse lykke til videre på ferden her. Og jeg kommer ikke til å teste ut å sende slike mld til dere menn her inne😆

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 30 jan. 2018 22:46

Det er vel ikke så mye å lage en diskusjon rundt. Alle, uansett kjønn, antar jeg tenker slike meldinger er hjernedøde stunts som ikke fortjener oppmerksomhet, og de fleste svarer vel bare med å blokkere. Easy peasy og null stress.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom ti. 30 jan. 2018 23:10

Yup - best friends foreva

(mann 47 år fra Oslo) ti. 30 jan. 2018 23:36 Privat melding

...Tvilsom kjær leik, foreva?

Jaja, kjær leik er kjærleik! 😄

(mann 47 år fra Oslo) on. 31 jan. 2018 01:05 Privat melding

– Brothers in arms 💞 👬 🌈