Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym sambabein on. 31 jan. 2018 06:15

Jeg prøver og prøver,men nesten bare å gi opp. Får jo bare svar om at, nei, vi matcher dessverre ikke, etter kun ett spørsmål om å bli kjent. Får ikke noe annet svar fra norske damer. Blir jo litt lei, når man er snill gutt. Forstår egentlig ikke hvordan de kan si det. Virker som de kun er her inne bare for å "se".

(mann 33 år fra Akershus) on. 31 jan. 2018 06:55 Privat melding

Prøv lykken hos ikke-Norske damer? Hvis det er noe trøst har jeg sett 100 liknende innlegg her tidligere.

Skjult ID med pseudonym Furia on. 31 jan. 2018 07:30

Nå er det ikke nok å bare være snill. Ja, følte for å opplyse om det siden jeg har sett så mange bruke det som argument.

Jeg er også snill, men tror ikke at jeg automatisk får en kjæreste på grunn av det.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 31 jan. 2018 08:00

Kanskje årsaken ligger hos deg?
Vurdert det?

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 31 jan. 2018 08:28

få profilen dun vurdert. Og se litt på hva du har sendt av meldinger. Svaret ligger der.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 31 jan. 2018 09:20

Hvordan ser din profil ut?
Hvem sender du til?
Hva skriver du?

De tre spørsmålene kan kanskje gi en forklaring?

(mann 33 år fra Hordaland) on. 31 jan. 2018 10:18 Privat melding

Match er heldigvis ikke alt. Jeg har tilbrakt store deler av livet med en rak motsetning, og en annen del av livet med noen som var kliss lik. Forskjeller og ulikheter i så måte var aldri det som gikk skeis.

Og i de få dagene jeg har vert på denne siden har jeg sett at mange jeg 'matcher' med skriver to-tre ord om seg selv og en smørbrødliste om alt typen de har dratt på internet for å finne skal ha og være. De profilene er komiske og direkte usjarmerende, men poenget er uansett igjen at match ikke er alt. Så det er bare å fortsette å forsøke, for vi fortjener alle å bli både sett og respektert for de vi er og det vi byr på :)

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 31 jan. 2018 10:30

Åh, for en positivitet du utstråler, Tokri!

Når noen skriver at man ikke har mach, tror jeg de mener at ingenting appellerer. Tekst, bilder, preferanser, meldingen de har mottatt.

Selv vet jeg at jeg er tydelig på et par ting i min tekst, særlig geografi, og når jeg da får melding fra en som absolutt ikke stemmer med det jeg har skrevet, tenker jeg at han bare har sendt melding til alle og enhver.

(mann 40 år fra Vestfold) on. 31 jan. 2018 10:56 Privat melding

Enig med Tokri! 👍.
Trenger ikke engang å forsøke, å gjøre universet mindre! 😊.
🤝.
💥💥💥.
Utviklende tankesett! 😉.

Skjult ID med pseudonym pedro to. 1 feb. 2018 12:22

Ja, sukker e ikkje svaret
Fordi her får ein aldri svar

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 1 feb. 2018 14:19

Jeg tror ikke du kan skylde på Sukker, Pedro.

(mann 33 år fra Oslo) to. 1 feb. 2018 14:48 Privat melding

Da dette kommer opp ofte har jeg av ren nysgjerrighet gått inn og sjekket statistikk for noen av de profilene som i.l.a. siste året har skrevet her om manglende respons på meldinger. Ønsker å være tydelig på at jeg ikke har sjekket noen i denne tråden.

Det er kanskje ikke overraskende, men jeg ser mange av de som klager i stor grad sender melding til folk som enten er vesentlig yngre / eldre eller mer attraktive enn seg selv. Mange ignorerer også søkekriteriene til mottaker, som avstand, alder og barn. Det som er interessant er at selv disse profilene har en svarprosent som er ganske høy, eksempelvis ca 800 mld. ut og ca 600 inn i et av tilfellene (totalt i løpet av tiden profilen har eksistert, ikke i en enkelt samtale).

Innholdet i disse kan jeg ikke se og derfor ikke vurdere, men dette har selvfølgelig også stor betydning for om man får svar.

Det er kanskje ikke mangel på respons, men mangel på respons fra folk man i det virkelige liv aldri ville turt å snakke til som er greia? Hvordan ville man selv reagert om situasjonen var snudd? At en person på nærmere 60 år føler seg oversett når vedkommende ikke får svar fra noen på 25-30 år, men selv ikke svarer på meldinger fra folk på 40-65 gir lite mening. Hjertet vil ha det hjertet vil ha, men litt realitetsorientering skader ikke. Det er merkelig at folk som blir vesentlig mer kresne på nett ikke innser at mottaker også kan bli det.

Vær klar over at vi også har et meldingsfilter man kan skru på som gjør at mottaker ikke blir varslet om mottatte meldinger hvis avsender er langt utenfor mottakers "Jeg søker".

(kvinne 38 år fra Østfold) to. 1 feb. 2018 15:26 Privat melding

Så digg å høre det mange av oss har misstenkt hele tiden 😄 Takk Alex!!

Skjult ID med pseudonym Svele to. 1 feb. 2018 16:10

Det alex serverer her er nok vridd sånn som sukker vil servere det. I så måte er innlegget hans null verdt. Jeg aner ikke hvor mange tett på 60 åringer som jevnlig henvender seg til 25 åringer, i den tro at det bringer uttelling. Etter det jeg har forstått så er det mange 😊
Jeg gjør aldri, mer enn femti års rutine har da lært meg noe.
Men om man holder gærningene utenfor så har de som syter og klager et poeng.
Jeg ser ikke på sukker som noe sted der sjangsen er særlig stor for at man skal møte en kjæreste i passende alder.
Jeg sender ikke mange meldingene, og har ikke noe statistikk for mitt vedkommende. Heldigvis har livet andre arener, så for meg spiller det liten rolle.

Egentlig skriver jeg dette for å minne om at man må lese det som ikke står også.

Skjult ID med pseudonym SusieQ to. 1 feb. 2018 16:41

At jeg ikke har kjæreste er ikke Sukker sin feil. Det skal litt mer til enn å få svar på et par meldinger ...

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 1 feb. 2018 16:48

Alex kommer med nyttig informasjon.
Men innlegget bærer preg av at han er noe forutinntatt, at han synser, og at han har en formening. Om årsakgrunlaget, for noe av problemstillingen.
Ikke lett å lese fakta, ut av de tallene som blir presentert. Det er snakk om individuelle tilfeller.
Det som er interessant å merke seg vel å merke, er bruken av filter. Hvor mottakeren ikke blir varslet om melding.
Jeg har et spørsmål.
Blir avsender varslet; om at mottakeren ikke vil motta meldingen?

Skjult ID med pseudonym Svele to. 1 feb. 2018 17:02

Alex lyver ikke, det har jeg ingen grunn til å tro. Alt han har skrevet som jeg har sett danner et bilde av han som en ok fyr.
Husker vagt en del av det jeg har lært om statistikker, og at du kan få det til å se ut stort sett som du vil.
Hemmeligheten ligger i den andre setningen i innlegget ditt, Patent.
De funnene HAN mener er relevant.
De som klager over manglende respons har han sett på, skriver han. Hvor mange skriver han ikke... Hvis alle de er nærmere seksti, og driver å henvender seg til jenter som er halparten så gamle så blir jo bildet litt uklart.
Ser for meg noen sånne: «Pule?» Med påfølgende svar: «Dra til helvete.» Fulgt av blokkering.
Svarstatistikken blir god 😊😊

Jeg vikarierer som djevelens advokat nå, jeg vet. Pro bono er det også.

Skjult ID med pseudonym TeleKar to. 1 feb. 2018 17:16

Jeg har ikke til vane for å kaste meg inn i slike diskusjoner, men jeg har allikevel behov for å skrive noe her.

Når man ikke får den responsen man søker i en relasjon så bør man som regel begynne med et lite blikk innover, og spørre seg hva det er jeg gjør galt. Hvor feiler jeg?

Et par tanker som slår meg:
- Tar du kontakt med jenter som matcher deg utseendemessig? Er du en 5'er, men skriver utelukkende til 8'ere er sjansen for å få svar liten. Innimellom kanskje du møter ei som ikke bryr seg, men de fleste av oss tiltrekkes av mennesker som matcher oss utseendemessig. Kanskje trist og overfladisk, men like fullt en realitet. Tror du at du er en 8'er, men i realiteten er en 5'er, ja så kommer du sannsynligvis til å forbli single en god stund.
- Skriver du meldinger som om det var en generell jobbsøknad? Når en arbeidsgiver får inn 100 søknader på en stilling velger de søknadene som møter kvalifikasjonskravene og de som skiller seg ut. Damene her inne får store mengder meldinger. Du må skille deg ut. Imøtekommer du det de søker? Hvis svaret er ja, så skriv en hyggelig melding som viser at du har lest profilen. Presenter deg som en hyggelig fyr, som har vist en interesse for vedkommende. Gidder du ikke å bruke tid på å tilpasse den første meldingen er vel sjansen stor for at du ikke gidder så veldig mye etterhvert!?

Så er det ikke sikkert at dette er deg, men da vil jeg allikevel tro at du har andre ting du kan rette på før du sender neste melding som gjør at du øker sjansen for respons. Jeg vil tro jeg får respons på 9 av 10 meldinger jeg har sendt på Sukker. Ikke alle utvikler seg til flere meldinger, men innsatsen jeg legger i meldingen gjør at jeg i det minste får et svar jeg kan forholde meg til.

V

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 1 feb. 2018 17:33

Rangering... 🤔?
🤣🤣🤣.
Bra skjema!
😉. 👍.
✔️.
⚀.
💣.
💥💥💥.
Blast!

(kvinne 38 år fra Østfold) to. 1 feb. 2018 17:46 Privat melding

@Svele
Så synd at du ikke har troen på sukker. Jeg har en gjeng med venner og der er det faktisk hele 4 par som fant hverandre på Sukker 😄 De har vært sammen i over 6 år alle sammen og et av parene er gift! 💕 Sistnevnte traff hverandre på en Sukkerfest.
Ingen grunn til å tvile på at dette kan fungere om man er tålmodig, positiv og har litt tro 😉
Og til info: Det er endel eldre menn (15-20år eldre) som tar kontakt. De er som regel høffelige men for meg trenger de en realitycheck 😉 Sikkert noen som vil ha de eldre, men det hadde vært fint om de så på hva jeg søker. DA slipper de og bli snurt, såret og demotivert for at de ikke får svar.

(mann 47 år fra Oslo) to. 1 feb. 2018 19:57 Privat melding

En essensiell betraktning, fra Alex:

"Det er kanskje ikke overraskende, men jeg ser mange av de som klager i stor grad sender melding til folk som enten er vesentlig yngre / eldre eller mer attraktive enn seg selv. Mange ignorerer også søkekriteriene til mottaker, som avstand, alder og barn."

Er det virkelig _noen _som synes dette høres spesielt usannsynlig, eller overraskende ut??

Dette er jo nettdatingens realitet, trekkplaster og sannsynlige downfall...

Nesten "alle" håper, drømmer, ønsker, og tror kanskje også, at dem skal vinne jackpot en dag, og satser (og risikerer/ taper da gjerne) alt annet, i den evige jakta på (drømmen om) en topp "premie", langt, langt der fremme..og etter hvert sannsynligvis lenger enn langt, i det fjerne, for brorparten. ;P

Kan kanskje (ut)arte seg omtrent slik: 😍 😍 😍 😳 😶 😒 😞 😡 😭 😖 😠 😑 🤔 🙄 🤕 💩

Mye vil ha mer, og faen vil ha fler!

Før det trykkes på send-knappen, er det kanskje greit å spørre seg selv, dersom rollene var byttet om: "ville jeg selv svart min egen profil, og/eller på meldingen jeg er i ferd med å sende?"

Dersom svaret er entydig "Nei", eller "sannsynligvis ikke", er det egentlig ikke "lov" å bli veldig skuffet over manglende respons, altså.

Realitetsorientering, er ikke bare nyttig for å stille inn siktet. Det er også god beskyttelse mot sterk skuffelse, ved mangt et avslag.

Skjult ID med pseudonym Furia to. 1 feb. 2018 20:50

Jeg synes ikke det høres spesielt usannsynlig ut, nei.

Det gjelder sikkert ikke alle, men jeg har tenkt flere ganger at selvinnsikt har nok ikke de som klager på manglende respons.

"Morsomt" at de får meldinger, men når det ikke er fra de rette kvinnene så klager de på ingen respons på kvinner og setter masse negative katakteristikker på kvinner. Vet ikke om jeg skal le eller gråte.

Skjult ID med pseudonym HalvSmart to. 1 feb. 2018 21:32

Det er ikke så kult å være lite attraktiv hos kvinner, og det er litt tabubelagt å snakke om det.Tenker på hvor mange ganger jeg har vært betatt, fordi jenta/kvinnen (alt etter hvor gammel jeg var/er) har samme hobbyer som meg, samme humor, lett for å snakke sammen osv osv, men kjærester blir vi aldri. "Du er en fin fyr, men jeg føler det ikke på den måten", "føler ikke grunnag for noe mer", "du kommer til å gjøre en heldig kvinne lykkelig en dag" og alt det andre de sier for å være snille, men som egentlig bare sårer.
Jeg tenkte lenge at siden jeg har utdanning, jobb, bolig, økonomi, helse osv og alt på stell, så vil det ordne seg til slutt. Vel, det gjør det ikke, det faktumet går sakte men sikkert opp for meg. Faktisk er jeg helt sjanseløs, med mindre jeg går inn i et forhold med en kvinne jeg ikke egentlig er så tiltrukket av, selv om jeg legger godviljen til og prøver å være så realistisk som mulig i forhold til sjansene mine. Jeg vet dette høres ut som sutring, men det er ikke hensikten. Jeg prøver bare å male et bilde av hvordan det ser ut for en person som ikke er attraktiv, og jeg tviler på at jeg er helt superunik når det gjelder akkurat dette.
Man må være glad i det livet man har, og ikke være avhengig av andre for å bli lykkelig, kan det svares. Fin teori, men funker dårlig når man faktisk er dømt til å være alene. Eller at utstråling og selvtillit er det viktigste, det er bull. Jeg har sett sosialt keitete, sjenerte menn som skaper tiltrekning hos begge kjønn pga utseendet sitt. Jeg skulle ønske humor, personlighet, intelligens, og personlige egenskaper hadde noe å si, og det gjør det, for de som har utseende nok til å komme i betraktning i utgangspunktet.
Da jeg gikk på videregående tenkte jeg at damer bryr seg bare om utseende, status, og penger. Så brukte jeg mye tid på å lese og studere det meste jeg kunne komme over om tiltrekning, og nå har jeg havnet tilbake til utseende, status og penger, dessverre.
Heldigvis finnes det andre områder i livet som kan skape mestringsfølelse og glede, men disse greiene vil nok alltid være et sårt punkt for meg.
På den positive siden vil jeg i det minste slippe en opprivende skilsmisse eller kjipe samlivsbrudd. Jeg beskriver bare hvordan jeg føler og tolker ting, skal ikke gjøre meg til talsperson for noen.

Skjult ID med pseudonym Nybegynner to. 1 feb. 2018 21:33

Hei.

Nå har jeg vært her i ca 1 uke. Og ser ikke problemet...
Jeg har sendt meldinger til litt forskjellige jenter her som matcher meg 85+. Noen svarer med engang eller så bruker noen noe lengere tid med å svare.
Det er helt klart at når noen føler seg alene, såret, knust og lei seg, så er ofte tålmodigheten veldig lav og forventer svar med engang. Og sitter kanskje med den følelsen at ingen vil svare. Jeg kom hit med en ødelagt hjerte, og null forventninger....
Det tok noen dager før jeg fikk noe respons. Det gjelder å være tålmodig, vær helt ærlig med hva du skriver om deg selv, var kort og presist. Du trenger ikke å fortelle alt i profilen din med engang. For ellers har dere jo ingenting å prate om når den som leser om deg vet allerede alt om deg.
Ikke send mer enn en melding til de du ønsker å snakke med eller bli kjent med.
Det finnes sikkert mange sjeler her som har hatt det vondt i tidligere forhold og er forsiktig med å svare noen, eller er sjenert.
Tid og tålmodighet er nok viktig på slike steder som her.

Jeg følte at jeg måtte si noe av min opplevelse bare etter 5 dager.

Skjult ID med pseudonym Furia to. 1 feb. 2018 21:45

Halvsmart,
Så det er greit for deg å velge bort kvinner på grunn av utseendet, men når kvinner gjør det så er det ikke greit og da lager du deg unnskyldning om at kvinner kun går etter penger, status og utseende? Mulig jeg misforstod, men det virker litt rart å klage på at kvinner er opptatt av utseendet og så er man like opptatt av det selv.

(kvinne 38 år fra Østfold) to. 1 feb. 2018 21:47 Privat melding

Jeg tenkte det samme, Furia

Skjult ID med pseudonym HalvSmart to. 1 feb. 2018 21:49

Ja, jeg er klar over at det er hyklersk, og det gjør at jeg føler meg enda dårligere :)

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 1 feb. 2018 21:51

Stakkars

Skjult ID med pseudonym Furia to. 1 feb. 2018 22:02

Ikke første gang jeg har sett en slik tankegang for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 1 feb. 2018 22:32

Stakkars-kommentaren gikk på at han følte seg dårlig fordi han var hyklersk. Jeg imponeres ikke så veldig over hykleri.

Skjult ID med pseudonym HalvSmart to. 1 feb. 2018 22:44

Først vil jeg si at det jeg skrev ikke var ment som et angrep mot noen, eller at jeg forlangte at kvinner skulle endre seg, at jeg var bedre enn noen, eller noe slikt. Det var bare min beskrivelse av hvordan jeg oppfatter datinglivet, og at hele greia gjør meg litt trist, og jeg er ikke ute etter å få sympati. Som jeg forventet var ikke det jeg skrev populært.
Jeg sier ikke at utseende er alt, makt og status feks er kanskje enda mer effektivt. En fyr som ser bra ut kan ødelegge for seg selv med oppførsel feks, men han har mer å gå på.
Når det gjelder utseende består det grovt sett av to komponenter; det naturen har skapt og det jeg velger å skape (big surprise). Jeg kan trene, ha et bra kroppsspråk, klippe meg optimalt osv, men jeg tror det har begrensa effekt, iallefall i mitt tilfelle. Jeg kommer ikke til å vurdere plastisk kirurgi, der går grensa for meg, men jeg dømmer ikke andre som gjør det.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 1 feb. 2018 22:46

Patent, ok. Jeg lever greit med det

Skjult ID med pseudonym Furia to. 1 feb. 2018 23:08

Det er bare bullshit det du skriver. Dårlige unnskyldninger.

Makt og status er enda mer effektivt skriver du. For hvem da? Og hvorfor er det så mange som er sammen med helt vanlige menn i helt vanlige jobber, og med et helt vanlig utseende? Hvis status og makt betyr så mye så skulle jo en stor andel menn vært single.
I min omgangskrets er folk helt vanlige, og ingen der har særlig høy status eller makt. Allikevel har de funnet seg partnere.

Eller gjelder dette kanskje kun de kvinnene du ikke har sjans på? Jeg ser ikke helt realismen i en slik tankegang, og jeg lurer alltid på om dere som tenker sånn lever i en alternativ virkelighet eller noe sånt. Det stemmer i hvert fall ikke overens med det jeg opplever.

Skjult ID med pseudonym Lone to. 1 feb. 2018 23:10

Det du sier, Halvsmart, tror jeg at de fleste her kan kjenne seg igjen i: ikke attraktiv for de du vil ha og ikke attrahert av de som vil ha deg, som du kan få.
Det der kan nok de fleste kjenne seg igjen i
I den situasjonen har man sånn sett to valg, tenker jeg:
1. fortsette å håpe, drømme om disse som ikke vil ha deg med den konsekvens at du forblir singel, slik som du er nå. Eller: 2. Gi disse du ikke i utgangspunktet er attrahert av en sjanse, prøve, gi det tid med noen av dem, se om det kan bli til noe mer når du blir bedre kjent med dem.
Sånn som jeg ser det, har du til nå tatt et valg: 1. Så er det bare ta konsekvensen av det valget...

Skjult ID med pseudonym Furia to. 1 feb. 2018 23:12

Jeg kjenner meg ikke igjen i det, men ok.

Skjult ID med pseudonym Lone to. 1 feb. 2018 23:12

Oj, ble dobbelt opp:/
Stryk ene.

Skjult ID med pseudonym HalvSmart to. 1 feb. 2018 23:18

Vel, det kunne jeg sagt ganske mye om, men jeg føler meg fristet til å komme med et eksempel fra eget datingliv. En gang var jeg på nettdate med ei dame som i mine øyne på bildene akkurat var fysisk tiltrekkende nok til å gå på date med, og jeg er ikke veldig kresen. Dessverre var hun en god del under dette i virkeligheten. I dette tilfellet var jeg nok "objektivt" over henne på utseendeskalaen (det skjer svært sjelden), og hun var ganske ivrig selv om jeg satt der og bare hadde en vanlig, flat, vennlig samtale.

Jeg visste at med mindre jeg satt meg ned og dreit på gulvet eller gjorde noe helt vanvittig, så ville hun treffe meg igjen. Og jeg skulle ønske jeg følte det samme, hun var en bra kvinne. I andre tilfeller har jeg gjort bra samtaleinntrykk med jenter som har sett mye bedre ut, som jeg har truffet igjen hvis de har hatt tid, men som siden har valgt meg bort. Og lukten av å være langt bak i køen kan kjennes to kilometer unna. Igjen, jeg prøver ikke å være moralens vokter her, sier bare hvordan det er.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 1 feb. 2018 23:22

Jeg klarer virkelig ikke å forstå problemstillingen din. Som det har vært påpekt så utsetter du kvinner du finner lite attraktive for akkurat det samme som andre kvinner utsetter deg for. Alt dette går jo begge veier. Enkel mekaniske. Skjønner ikke problemet. Ja, annet enn at det er kjipt at vi ikke alltid bare kan få de vi vil ha.

(mann 33 år fra Akershus) to. 1 feb. 2018 23:23 Privat melding

Med instillingen din virker det rimelig håpløst for deg uansett. Du bør være åpen for endringer.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 1 feb. 2018 23:25

Hun var «akkurat attraktiv nok» til at du gadd å møte henne liksom. Bra holdning.

Skjult ID med pseudonym HalvSmart to. 1 feb. 2018 23:55

Vel, jeg har sagt det jeg ønsker å si i denne omgang, så får heller noen andre spinne videre på det dersom de ønsker det.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 2 feb. 2018 00:04

Jeg tror noen folk tillegger utseende større betydning enn det i virkeligheten har. Utseende utgjør en god del av en persons framtoning, men ikke så mye som folk tror. Kroppsspråk, energi, utstråling, klesstil, har vel så mye å si, tror jeg da.

(mann 54 år fra Akershus) fr. 2 feb. 2018 04:43 Privat melding

Descalzo,hvordan kan du påstå at du aldri har gitt noen av "kara" dine noe slack pga, utseendet. Du har jo etter eget utsagn aldri hatt noen på nedre halvdel av skalaen,så hvordan kan du da vite at ingen av de har fått muligheter som de mindre heldige utseendet gutta,ikke ville fått.Lurer bare hvordan du kan si det når du kun har prøvd eliten.

(mann 33 år fra Akershus) fr. 2 feb. 2018 08:28 Privat melding

Det er sykt kaldt ute. Bare sånn til info...

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 2 feb. 2018 08:31

Hallo

(mann 49 år fra Oslo) fr. 2 feb. 2018 09:32 Privat melding

Jeg tror folk legger endel i utseende, kanskje mer enn de innrømmer. Tross alt, folk skal jo tiltrekkes av hverandre? Og da spiller jo utseende en del av det. Jeg tror derimot ikke på folk som sier at utseende ikke betyr noe

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 2 feb. 2018 15:30

Det er sant; som Patent fremhever her.
Man skal glede seg over, og være takknemlig. For det gode i livet. 💖.
Og det er jo også, spesielt viktig, for de som har det vondt, og vanskelig. 😊.

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 2 feb. 2018 15:48

@Des.
Det kan jo etterprøves... 😊.
In real life! Det anbefales ikke! 😊.
Jeg har ikke satt fingeren på noen, Nei! 👉.
Jeg ville bare understreke, det som jeg oppfattet som essensen, og poenget i det Patent uttrykte så fint! 😊😊😊. 👍.

(mann 54 år fra Akershus) fr. 2 feb. 2018 22:29 Privat melding

Descalzo, merkelige tolkninger sier du.Mulig det,men det er dine ord at du bare har vært sammen med gutter som har sett bra ut (i dine øyne)for alt vi vet så kan det ha vært alt mulig rart.Men hvordan kan du vite en ting for sikkert,når du ikke har erfart og ha datet den andre halvdelen gutter,det vil si de som ikke ser så bra ut (igjen kun dine ord)Og derav så brukte jeg ordet "Elite", om dine dater."Kun gutter som ser bra ut"
Gratulerer til det forresten,for det er godt gjort det.

(mann 54 år fra Akershus) fr. 2 feb. 2018 22:54 Privat melding

Du vet garantert Ikke,at du ikke har gitt de fordeler som mindre heldige utseendet menn
ikke ville fått.Uavhengig "din stil" eller ei. For du har jo aldri forsøkt de mindre heldige.Så du kan umulig vite.Kom tilbake med den påstanden når du har testet ut noen menn som ikke er flotte. (atter igjen dine ord da,hva vet vel vi).

(mann 54 år fra Akershus) fr. 2 feb. 2018 23:06 Privat melding

Hehehe,mangler integritet.Du uttaler deg om ting du umulig kan vite noe om,for du har aldri vært i den situasjonen(igjen etter dine egne ord)for du har jo bare hatt flotte menn med bra utseendet (heldig du).Og jeg skal si ifra til deg når det kommer ei elitedame inn her.Ingen i nærheten enda. Gjeeesp!!

(mann 47 år fra Oslo) fr. 2 feb. 2018 23:19 Privat melding

Altså...trodde dette var kjent kunnskjap for de fleste.

Men dette med at vakre/attraktive mennesker generelt diskrimineres positivt og møter en generelt mer "positiv/velvillig" innstilling/bias (får mer slack, eller hva man vil kalle det), ligger nok like mye (og kanskje også mer?) i det underbeviste, så vel som i det bevisste.
Det er noe noe som foregkommer i stort og smått av mellommenneskelig interaksjoner, og får også praktiske konsekvenser på veldig mange arenaer i livet. Fra jobb, til lønn, til sosialt vellykkethet osv.. Også dating. (selvsagt?)

Å tro, eller hevde at man skulle være "helt" unndratt og fri for denne biasen... om at "beauty is good" , vel... jeg kjøper det ikke, iallefall.

Går ut ifra at alle har google, og kan lese selv om tema, til øyet blir stort og/eller vått, men her er da et aldri så lite forslag:
https://www.psychologytoday.com/blog/wired-success/201704/how-much-easier-is-life-good-looking-people

(mann 54 år fra Akershus) fr. 2 feb. 2018 23:22 Privat melding

Jeg sliter litt med å tro folk når de påstår og bare ha "forhold/dater fra den øvre halvdel av skalaen av flott/fin.Når de selv tilhører den nedre.

(mann 33 år fra Akershus) fr. 2 feb. 2018 23:31 Privat melding

Det er digg det er helg da, eller?

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 2 feb. 2018 23:37

Kjempedeilig. Endelig en kveld man slipper å stille Vekkerklokka

(mann 33 år fra Akershus) fr. 2 feb. 2018 23:40 Privat melding

Sove 12 timer i morgen. Det skjer.

(mann 34 år fra Telemark) lø. 3 feb. 2018 05:36 Privat melding

Har gitt opp sukker og dating generelt. Ser man ut under normalen og har lite penger er det bare å glemme å få svar her. Synd. Men sånn er det.

Skjult ID med pseudonym Furia lø. 3 feb. 2018 07:56

Jeg synes ikke du gjør det, Ole, og penger betyr ikke alt, men jeg er en helt normal dame. Så jeg tenker at det kommer an på hvem du sender melding til.

Skjult ID med pseudonym ace lø. 3 feb. 2018 09:39

Konklusjon: Man burde ikke gi seg ut på datingmarkedet før man er blitt den beste utgaven av seg selv. Alle kjenner seg selv. Klarer man å se seg i speilet å stille seg spørsmålet «hvorfor skal noen like meg?» har man kommet langt. Det finnes alltid noe man kan forbedre seg selv på fremfor å skulle forandre andre for det går ikke. Mange forventer tilbakebetaling fra sukker pga mangel på svar, men man krever aldri tilbake noe fra seg selv fordi man ikke har investert nok i seg selv.

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 3 feb. 2018 12:44

Mange stiller seg nok det spørsmålet. Og svarer seg selv det som passer dem selv best. Det som er mest behagelig for dem selv å høre.
Tror veldig mange her vil svare «fordi jeg er så snill»... Det virker som om mange tror at det er liksom nok. Så lenge man er «snill», (hva nå enn de legger i det sier de lite om, om det er generøs, gavmild, hjelpsom, tolerant,?) så vil resten liksom være av mindre betydning/ uvesentlig.

(Altså, misforstå meg rett; fint å være «snill» altså, men: det er bare det at det man bør her ha noe/litt mer å tilby, og at de aller fleste mennesker er «snille», så det gjør en ikke særlig unik.)

Skjult ID med pseudonym Furia lø. 3 feb. 2018 16:42

Jeg stusser veldig på det å skylde på andre og tillegge et helt kjønn masse negative katakteristikker.
Jeg forstår at folk skriver det i frustrasjon, men det er forferdelig lite attraktivt og det stemmer jo ikke heller.

Hvorfor ser man ikke på seg selv? Sikter man for høyt? Er kanskje ikke nettdating en arena man får best utbytte? Osv. Og så er det slik at noen mennesker dessverre har færre interesserte enn andre, men det betyr ikke at ingen vil like en.

(mann 41 år fra Østfold) lø. 3 feb. 2018 17:28 Privat melding

Du må ivertfall ikke finne på å bare si " hei " .
Det er det ingen som svarer på 🙈
Lat som om du er på byen og vil danse.
Manner deg opp til å spørre men så bare ramler det ut " Hei skal vi pule"
Det funker 😇

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 3 feb. 2018 17:37

Funker det @HyggyBear? 🙈

Sånn for en god start på et potensielt forhold?

(mann 41 år fra Østfold) lø. 3 feb. 2018 18:00 Privat melding

Hønemor...alt funker vist man bare tror nok på det selv 😂

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 3 feb. 2018 18:04

Det er sant. Bare man ikke innbiller noen andre til å tro noe som ikke er tilfellet så👍

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 3 feb. 2018 18:10 Privat melding

@Des. Og @Patent. : Sikker på at det finnes mange billige hotellrom i tigerstaden på denne tiden.... Finn ett...Shu. Vil ikke se dere mer her....

(mann 40 år fra Vestfold) lø. 3 feb. 2018 18:19 Privat melding

Jeg skal ut på byen! 🍺🥃😎.
😝.
Her er det jo bare yapp! 😉.
🤣🤣🤣.

Skjult ID med pseudonym Furia lø. 3 feb. 2018 18:24

Jeg tror de tror på at de eksisterer fordi det er enklere enn å faktisk gjøre noe med seg selv.

Jeg finner det ganske rart at dette er konklusjonen de alle lander på.

Jeg så aldri den tråden, men jeg har ikke hengt her så lenge.

Skjult ID med pseudonym frøken-o lø. 3 feb. 2018 18:29

@HuggyBear : Hender det funker den det ;; Selv om ‘guttungen’ i hine dager ikke fikk bli med hjem den kvelden, så har vi hatt kontakt, pluss litt til, siden og det er vel over femten år siden ))

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 3 feb. 2018 18:32

Erfaringsmessig fra sånne ONS er at vi ikke tar hverandre seriøst etterpå.

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 4 feb. 2018 12:08

Ja, det er selvsagt lov å skrive og starte tråder om det man vil, men man må også kunne forvente diskusjon og reaksjoner på det man skriver.

Jeg tror forresten ikke at det alltid er så enkelt som at ingen vil ha dem, men at den de ønsker seg ikke vil ha dem. I hvert fall når det snakkes om konkurranse om jentene, så får det meg til å tenke at man sikter for høyt. Det er kanskje ikke så rart at man ikke får svar om man ønsker kontakt fra de peneste, som nok får en hel haug med meldinger hver eneste dag.

Jeg bare synes det er merkelig at de aldri får svar hvis de sender melding til damer de synes er interessante på andre måter enn bare utseendet.

For det som skrives om at man må være veldig kjekk, ha høy status og makt stemmer ikke overens med det jeg ser i virkeligheten. Men så er de fleste helt vanlige.

Det finnes selvsagt andre grunner til at noen sliter. For eksempel om man er sjenert, og det tror jeg at kan være vanskeligere for menn fordi det fortsatt er slik at menn er den som tar initiativ, selv om kvinner også gjør det noen ganger.

Nettdating er ikke lett, og det er så mye som forsvinner om man bare ser på et bilde og tekst. Ting som utstråling og sjarm kan forsvinne om man ikke klarer på en eller annen måte å vise det gjennom tekst.

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 4 feb. 2018 12:14

Ja, det er jeg enig i. Jeg tror bare at folk kan bli lei av det samme omigjen og omigjen. Ikke det at det unnskylder, men man får nok til tider kraftige reaksjoner når man kommer med stygge karakteristikker av et helt kjønn og fremstiller dem som den store stygge ulven.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 12:25

Sliter lite med å treffe damer, sliter heller med å møte den med det lille ekstra for meg. Enten det gjelder utseende eller match i loftet.

Hvis man er usikker på hvor man ligger på utseendeskalaen ifht andre, bør man kanskje sende meldinger til dem man får looks match med?

Vet ikke hva det er med folk og nettdating, men det virker som forventningsnivået høynes en del ifht hvor det bør ligge. Hvis du er en don juan ute på byn så er du sannsynligvis det her inne, og er du en sjenert reservert kløpper osv. Det er ingenting som tilsier at det skal være lettere å få kontakt her inne enn "irl" utenom at alle her inne er tilgjengelige for en førstemelding. Sannheten er så enkel at noen menn og damer er helt blåst når det kommer til å prøve seg på motsatt kjønn, og menn er desverre i flertall der.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 4 feb. 2018 12:35

Enig med deg der. Utseende har jeg ikke noe problem med.. menn er flotte. Men det er det derre match i loftet da🤔

Skjult ID med pseudonym 10stilla sø. 4 feb. 2018 13:10

Det jeg legger merke til, er at «gutta» starter med å sende fine meldninger, som at du ser fin ut, pent smil, bra skrevet...og så svarer man takk. Og det var det 😂 Jeg vet ikke hva de forventer seg. De andre som skriver litt mer, de går fra komplimanger til «når skal vi ha sex»...Jadda, like sexy hver gang. Jeg kunne vel ha lagt ut på profilen min: søker mann med 26 cm uten hjerne...i stedet for: ikke skriv til meg om du bare skal skravle sex...

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 13:27

Damn. 26 cm.... Finner frem linjalen.

Skjult ID med pseudonym 10stilla sø. 4 feb. 2018 13:29

😄😄😄

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 4 feb. 2018 14:14

Så hvis man sender en førstemelding til noen, høflig og fin, med kompliment. Og får et svar som kun inneholder: Takk, eller tusen takk. Med en 😊 hengt på, så betyr det: Ok ok, ikke skriv til meg igjen din sopp?

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 4 feb. 2018 14:33

Nei, det betyr det ikke. Men veldig mange blir stille etter en sånn melding. Hører ikke mer. Så etter en stund må man sende en oppfølgingsspørsmål ... om man har lyst da.

Skjult ID med pseudonym 10stilla sø. 4 feb. 2018 17:33

Godt vi er forskjellig. For meg så betyr det: Hyggelig at du synes det, men si noe annet/ mer enn at profilen min/ bildene var fine eller ville du bare si det? Kanskje ett tilleggspørsmål eller noe, kunne ha vært med. Da kan man liksom svare på noe personen spør om.

Skjult ID med pseudonym bobb sø. 4 feb. 2018 18:13

Å få et enkelt enstavelsesord som svar på en åpningsmelding sender signal om at mottager ikke er interessert i videre kommunikasjon. Om du skriver «takk», «hehe», «ok» eller «ja/nei» og ingenting mer hadde ikke jeg tatt meg bryet å skrive tilbake. It takes two to tango. Det er vel ikke bare menn som må legge litt sjel og engasjement i kommunikasjonen?

Skjult ID med pseudonym Vann sø. 4 feb. 2018 18:27

Fulgt med på de ulike diskusjoner her på forumet i min 3 uker lange sukker tilværelse. Jeg skjønner jo at jeg har valgt feil valgfag den gangen jeg gikk på skolen, bør få det på skoleplanen ut i fra mye av det som skrives. Dette virker veldig mye vanskeligere enn å møte den man måtte passe sammen med i den tradisjonelle settingen.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 feb. 2018 18:35 Privat melding

@bobb
Poenget er å klare å utforme en førstemelding som fordrer noe mer enn et "takk", tilbake da.

Hva med å selv ta ansvar (styring/kontroll/førersetet) for dialogen, fremfor å legge den helt over på mottaker?

Jeg forstår meget godt at et enkelt kompliment møtes med et (avventende) 'takk', og kun det.
Det er du som knakker på døren, enten må du fremføre ditt budskap eller gå din vei med uforrettet sak.
Det er ikke mottakers ansvar at du sier hva du har på hjertet. For alt mottaker vet, så kan det jo faktisk kun være at du ønsker å gi et hyggelig kompliment, uten noe mer intensjon bak, enn det?

Hvor mye kan man forvente av mottaker, når man ikke har høyere forventninger/krav til seg selv, og sitt eget initiativ, egentlig?

Takes two to tango, ja. Men man må jo klare å by opp skikkelig da. 🤔 ✍️ 💃

Skjult ID med pseudonym 10stilla sø. 4 feb. 2018 18:38

«Du ser fin ut på bildet ditt» Ja hva sier man? Jo man sier takk...er fyren interessert, kunne han si noe mer...Blir liksom ikke så interessert når det er det eneste fyren sier...Jeg legger ikke ut i det vide og brede etter ett enkelt kompliment. Jo, bli nå glad for det, men det er det. Hva skulle jeg ha sagt, takk, det er du også? Tenk om jeg ikke mener det da. Fyren må jo ikke være supermann av utseende, men litt hjerne hadde jo vært greit eller?

Skjult ID med pseudonym 10stilla sø. 4 feb. 2018 18:39

Som Kjær_Leik sier!

Skjult ID med pseudonym bobb sø. 4 feb. 2018 18:50

Du føler ikke selv du tar deg noen friheter nå, @kjær_leik?
Jeg hadde ikke skrevet "it takes two to tango" om jeg ikke selv la litt sjel og innsats i en melding. Hvorfor tar du det som den største selvfølge at jeg skriver kjedelig og endimensjonale meldinger når jeg tar kontakt med noen? Merkelig innlegg.

Komplimenter skriver jeg forøvrig aldri i en åpningsmelding.

Skjult ID med pseudonym bobb sø. 4 feb. 2018 18:58

At jeg ikke alltid får positiv respons på det skriver er helt greit og påregnet. You win some, you loose some. Får jeg enstavelsesord tilbake tar jeg det som et tydelig signal om at mottager ikke er interessert. Hvem gidder vel bruke energi på skriverier om mottager ikke viser engasjement og interesse?

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 feb. 2018 19:18 Privat melding

Oi, da @bobb. Du synes ikke du tar ting vel personlig og leser mer ut av mitt innlegg, enn det som står der nå da, kanskje?

For å avklare ev. misforståelser; innlegget mitt er ment generelt, men jeg tok utgangspunkt i det du skrev.

Du spør:
"Hvorfor tar du det som den største selvfølge at jeg skriver kjedelig og endimensjonale meldinger når jeg tar kontakt med noen?"

Det har jeg da vel ikke gjort. Ei heller ment.
Du skrev selv i jeg/du form. Bare nevner det.

Poenget:
Man (! ikke 'du', altså ;P) får stort sett tilbake det man sender ut, er det noe som heter.
Du ( nei, faen 'man') kan alltid mene deg (seg) berettiget til mer. Det kan mottaker også. Og vipps, har vi (man?) enda en tapt mulighet.. 😅

(Selvrettferdighet kommer man sjelden langt med det, om man ikke er like rettferdig/fair mot den andre også).

Jeg mener bestemt at det er den som tar initiativet som har hovedansvaret for å drive samtalen innledningsvis, dersom man faktisk mener noe med det da.
Noe annet virket feigt, vinglete, usikkert og og unnvikende.
Damer liker iallefall ikke feige menn, (eller et inntrykk av feighet) Såpass har jeg lært, iallefall.
Ut over det, nothing personal,altså @bobb. ✌️

Skjult ID med pseudonym 10stilla sø. 4 feb. 2018 19:41

Des, så du tar altså ett kompliment som en innvitasjon til ekteskap? Eller hvor langt går du? Da skulle jeg forresten ha vært gift mange ganger! Om en mann kun gir ett kompliment uten noe mer enn det, og forventer at jeg skal si noe mer enn takk, så vurderer jeg hjernen hans etter det. Mulig ett kompliment skulle ha ført til att jeg ramler pladask og spurt han om noe, men dessverre så blir jeg ikke engang nysgjerrig. Om han vurderer hjernen min negativt ( for han) ut i fra ett svar på ett kompliment, er det faktisk helt ok for meg. Det viser jo bare at jeg hadde rett????😂

Skjult ID med pseudonym 10stilla sø. 4 feb. 2018 20:00

Bravo, Des! 👏🏻👏🏻👏🏻