Alle innlegg Sukkerforum

Treningssentre: Frustrerte fruer og menn?

Vis siste innlegg
(mann 56 år fra Hordaland) lø. 3 feb. 2018 10:12 Privat melding

Jeg har vært innom, èn gang. Det var nok for meg. Snudde i døra og gikk en tur på fjellet i stedet. Frisk luft. Herlig landskap. Variert trim i norsk natur. Man treffer hyggelige folk i samme ærend. Men til saken: Jeg fikk mine mistanker delvis bekreftet på "TV2 hjelper deg" nylig. Hygienesjokk på norske treningssentre! Alle skulle hatt en antibac lomma...Det er renere på offentlige toaletter eller offentlige norske fjøs. Nei, ellers takk! Jeg ønsker ikke å stirre inn i en uinspirerende betong vegg eller å kjempe mot apparaturer med fancy display. Det er mye mer fancy å være ute i frisk luft, høre på fuglesang og vindpust. Samme med det fenomenale displayet landskapsbilder. Og best av alt: Ingen frustrerte fruer, ingen frustrerte menn. Kun meg, naturen, vår herres skaperverk og turfolk. Hva kan konkurrere med det?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 3 feb. 2018 10:19

Good for you.
Vedr hygiene så vil du få akkurat de samme kvalme resultatene uansett hvor du tester. Buss-setene, håndtaket på handlevogna, smågodthyllene, kjøkkenbenken din. Det er bugs overalt. Det er derfor vi har magesyre som dreper det vi får i oss.

Skjult ID med pseudonym Svele lø. 3 feb. 2018 10:44

Jeg tilbrakte mye tid i apeburet før i tiden, nå er det årevis siden sist jeg var innom et treningssenter. Starta der etter en ryggskade en gang i tiden.
Men jeg har jo verdens flotteste natur rett utenfor døra, så nå er det kun fjellene jeg bruker. Det gir mye større glede, og ulven kan være med også. Han skal jo ha sitt.

Nå er det blitt veldig enkelt med ski Descalzo, de nye felleskia gir deg fine turer uten å bruke et sekund på smøring.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 3 feb. 2018 10:46

Her blir det skitur i dag. Frokost er spist og ull er på kroppen.

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 3 feb. 2018 11:02 Privat melding

Nei jeg går ikke på ski. Her jeg bor er det ikke snø i det hele tatt, men forlater gjerne bilen og tar en tur et par tre timer. Uten at jeg dermed klatrer opp på de høyeste fjelltoppene. Jeg er en vandrer, ikke fjellklatrer :)

(mann 33 år fra Akershus) lø. 3 feb. 2018 11:06 Privat melding

Kan du utdype dette med frustrerte fruer og menn?

Altså, hvis du har kun vært en gang i livet ditt i et treningssenter så har du neppe store erfaringer/kunnskap med å dra sånne slutninger? Eller? Fordi du så noe på tv2 hjelper deg? Hva frykter du skal skje som ikke kan skje andre offentlige steder?

Var dette særlig reflektert?

(mann 33 år fra Akershus) lø. 3 feb. 2018 11:08 Privat melding

Natur er fint, men får ikke helt samme funksjonell trening av det som å gå en tur langs stien og se på konglene langs veien.

Skjult ID med pseudonym Uenig lø. 3 feb. 2018 11:10

Jeg lurer på hvor mye fett jeg kunne ha forbrent dersom jeg gikk i fjellet 2 uker med en trent guide og begrenset inntaket av fett og karbohydrater. Sikkert en genial måte å bli kvitt flesk på.

Skjult ID med pseudonym Svele lø. 3 feb. 2018 11:14

Randonee er fine greier på vestlandet, turen ned er ubeskrivelig. Turen opp? Du får vite litt om egen form hvertfall 😊 Mine er alt for lite brukt.

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 3 feb. 2018 11:15 Privat melding

Nei trenger ikke å utdype dette. De som er frustrerte, er frustrerte. Og de vet det selv, fordi de ER det. Ferdig snakka. Jeg foretrekker naturen og alt den har å by på. Jeg trenger ikke industrialiserte treningsfabrikker i klamme lokaler, det er ikke naturlig for meg. Heller da øppna landskap :)

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 3 feb. 2018 11:23 Privat melding

Jeg treffer bare smilende mennesker ute i naturen. Hvorfor? Fordi de er ute i naturen vel! :)

Skjult ID med pseudonym ace lø. 3 feb. 2018 11:37

Hva er en bedre måte å få ut frustrasjon på enn å pumpe seg til et bedre jeg enn på et treningssenter? Utsikten er fin der og

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 3 feb. 2018 11:45 Privat melding

Hvis man må på treningssenter for å få ut frustrasjon, da ER man jo frustrert da? Og så må man inn igjen senere for å få ut nye frustrasjoner.... En evig sirkel. Kvinner som menn.

Skjult ID med pseudonym ace lø. 3 feb. 2018 11:50

Nytt emne descalzo? 😉

Man føler seg bra etter en hard økt som gir videre motivasjon mr oxygene

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 3 feb. 2018 11:53 Privat melding

Jeg er ute i naturen for å inngå frustrasjoner. Frustrasjoner jeg ikke hadde i utgangspunktet. Gratis er det også. Betaler ikke 1000-vis av kroner for at andre skal gjøre meg økonomisk frustrert, takk.

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 3 feb. 2018 11:54 Privat melding

* unngå skulle det stå.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 3 feb. 2018 11:57

Noen liker treningssenter. Noen liker heller å være aktiv ute.
Hvordan får dette blitt et problem?
Og må en koble på andre uvesentluge faktorer som frustrasjon for å rettferdiggjøre egne preferanser?
Jeg skjønner ikke. Kan en ikke bare enes om at det som er rett for meg er ikke nødvendigvis rett for deg og omvendt uten å måtte snakke ned det andre alternativet?

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 3 feb. 2018 11:59 Privat melding

Takk Descalzo, du har skjønt det :)

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 3 feb. 2018 12:00

Finnes det ikke noe som det eneste rette på dette temaet altså? Makan🤔

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 3 feb. 2018 12:02

@Oxy
Jeg skjønner hva du vil frem til, men nå er ikke folk flest på treningsenter for kaffeslaberas og sosial omgang. De fleste er på treningsenter for å trene mest mulig effektivt, minst mulig tidkrevende og i ly for vær og vind.
I så måte kan sikkert en fjelltur være mer sosialt og trivelig men mangler bekvemmeligheten og variasjonen et treningsenter tilbyr.

Når det kommer til basselusker takler nok de fleste friske mennesker å gå på treningsenter. Jeg har aldri hørt noen bli syk av det ihvertfall. Greit at immunforsvaret får litt trim i samme renna.

@ace
Når tredemøllene er vendt mot tøy- og bøy-seksjonen er det ofte vanskelig å unngå å bli å godt humør av utsikten. 😮

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 3 feb. 2018 12:05

Amen @gurimalla. Finnes det ikke bedre ting å krangle om?

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 3 feb. 2018 12:05 Privat melding

"Jeg har vært innom, èn gang. Det var nok for meg." Det var altså ikke nødvendigvis nok for ALLE andre. Men noen vil trene inne , noen vil trene ute i frisk luft. Det holder i massevis for meg.

Skjult ID med pseudonym ace lø. 3 feb. 2018 12:08

Mr Oxy forsøker å selge seg selv til damene her inne ved å fortelle at han liker naturen, og at damene burde holde seg unna treningssentrene og besøke han istedet 😄

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 3 feb. 2018 12:11 Privat melding

Ace: Næmen fydda, måtte du avsløre meg? hehe.... Men det er riktig at jeg foretrekker fri natur og frisk luft fremfor klamme industrilokaler. Det er jo en av grunnene til at jeg heter Oxygene?

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 3 feb. 2018 12:16 Privat melding

Jammen det er likevel bedre ventilasjon ute i den frie natur. Ikke koster det treningsskjorta heller.

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 3 feb. 2018 12:22 Privat melding

Det var en klam odør allerede i døråpninga. Men det er kanskje fordi jeg elsker frisk luft rundt meg, ikke pesende frustrerte mennesker i full mundur.

(mann 33 år fra Akershus) lø. 3 feb. 2018 12:45 Privat melding

Vel, jeg skal såfall ut i finværet og få litt frisk luft, og ikke sitter på internett å surve om frustrerte treningsmennesker.

Kos dere. :).

(mann 34 år fra Oslo) lø. 3 feb. 2018 13:17 Privat melding

Det spesielle med å ha litt muskler, er at noen av de samme jentene som skjeller meg ut etter noter på Sukker for at jeg tok kontakt, kan ta rundt armen min i baren på Ryes og flire litt.

Desverre er det også selveksluderende, det er svært sterke sosiale regler og normer i det norske samfunnet og jeg tror for mange jenter at krav nummer 1 til deg som kjæreste er at du går i fjellet og har kajakk/ski.

Generiske interesser er en måte å sikre seg selv på, jeg tror menneskehjernen skiller ut endorfiner når en gjør ting som andre mennesker i det samme sosioøkonomiske siktet gjør.

Det er ingenting galt med det, men jeg er overbevist om at jeg kan ha kjempgod kjemi med en jente enten hun går i fjellet eller ikke.

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 3 feb. 2018 14:40 Privat melding

Ruskesara: Ja du sier noe der. Humor er visst fali det :) Men nå skal jeg ut i frisk luft og naturen, så får frustrerte kvinner og menn klare seg selv noen timer. Hilsen Jacob Winche-Lanche :)

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 3 feb. 2018 17:40 Privat melding

Nei aldri, bare smilende mennesker i naturen.

Skjult ID med pseudonym Furia lø. 3 feb. 2018 17:41

Jeg skjønner ikke helt poenget med denne tråden.

Jaha, så du liker å være ute i naturen, men ikke på treningssenteret? Så flott da, men hvis du ikke ønsket diskusjon eller innspill. Hvorfor laget du tråden da?

Skjult ID med pseudonym Furia lø. 3 feb. 2018 17:41

Jeg har forresten vært sur og frustrert ute i naturen også. Tror ikke jeg er den eneste 😄

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 3 feb. 2018 17:51 Privat melding

Jeg ønsker diskusjonen, det er bare å diskutere :)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 3 feb. 2018 17:59 Privat melding

Uansett preferanser: Det burde rett og slett vært strengt forbudt å IKKE gå på ski i Nordmarka/Krokskogen sånn som forholdene er nå.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 3 feb. 2018 18:20 Privat melding

Jeg blir stort sett passert av de fleste, fine rumper eller ei. I marka er for øvrig ALLE damer pene. Man blir det av å gå på ski, nemlig.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 3 feb. 2018 18:30

Vært ute et par timer på ski i dag. Var aldeles ikke dumt. Kjekt å variere litt

Skjult ID med pseudonym bobb sø. 4 feb. 2018 02:33

Legg ut litt bollemus på et brett så kanskje den kommer tilbake i løpet av natten.

Skjult ID med pseudonym bobb sø. 4 feb. 2018 02:44

Nei, det er vel noe med at tar du den først inn i varmen er det ikke sikkert det er så lett å bli kvitt den siden. 😄