Alle innlegg Sukkerforum

Ikke enkelt, altså

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 12:58

De fleste damer jeg møter i 30-åra har forventninger om barn/samboerskap/giftemål. Og det er helt greit å ønske det når man er etablert og ønsker noe mer. Men jeg ønsker ikke det helt enda. Jeg ønsker å treffe ei som kan holde det "uforpliktende" (ikke forveksles med polyamori) og åpent. Dvs vi begge nyter her og nå, tar det som det kommer, og er åpne for mer hvis det føles riktig. Jeg styrer unna de damene som vil ha sånne forventninger avklart og spikret tidligst mulig, og mulig jeg går glipp av mye bra, men jeg vil ikke gi falske forhåpninger eller "lure" oss inn i noe. Jeg vet med meg selv. Men fortsatt så ønsker jeg å møte hun som gjør at jeg ikke klarer å tenke på noe annet. Og skjer det kan prioriteringene endres.

Uansett...
Finnes det noen damer i 30-åra som kjenner det er helt ok?
Holde det litt uforpliktende, ta det som det kommer, og være åpne for mer.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 13:01

Forresten: alle kan svare med tanker, idder og innspill.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 13:01

Rettskriving er for Mensa-glupinger...

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 4 feb. 2018 13:06

Spørs det. Jeg har ikke noe spikret, men gidder ikke menn som er vinglete og holder på med masse andre damer samtidig.

Så ja og nei. Jeg har ikke noen planer om barn, giftermål osv sånn konkret, fordi det passer ikke akkurat nå, men gidder heller ikke menn som ikke tør å satse.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 13:09

Kom kanskje ikke godt nok frem i innlegget mitt, men uforpliktende må ikke forveksles med vinglete, eller holde på med andre damer.
Være åpen for mer menes som å tøre å satse.

Fint du svarte uansett, takk :)

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 13:10

Balanse, kommunikasjon, avklaring, ærlighet og ikke minst enighet.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 13:25

Trodde du siktet til min rettskrivning kommentar, Alice. Forresten så tror jeg du er en heartreaker ;)

Magefølelsen og fornuften jeg følger når jeg skriver dette, Høna.
Mulig jeg virker redd for forpliktelser, er mer at jeg velger å prioritere noen valg og mål jeg har satt for meg, og velger å holde fokuset mest på det.

Skjult ID med pseudonym frk brille sø. 4 feb. 2018 13:26

Kanskje damene i 30 årene begynner å kjenne på sin biologiske klokke... og de vil heller satse på noen som vet hva de vil :)

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 4 feb. 2018 13:27

Jeg blir i hvert fall skeptisk til menn som er ute etter en flørt. I min bok betyr det at han ikke ønsker noe seriøst.

For alle forhold starter egentlig som en flørt. Jeg driver i hvert fall ikke og legger gifteplaner med en jeg nettopp har møtt.

Utenom det så kan jeg bli skremt av de som har barn fra før for eksempel. Da tenker jeg at det fort blir veldig seriøst og masse ekstra jeg må forholde meg til veldig kjapt.

Jeg vet ikke engang om jeg vil ha barn, så jeg er litt ambivalent til og er nok defor ganske laid back og stresser ikke med det.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 13:37

Jeg kan forstå hvorfor "uforpliktende" gir en negativ vibe. Jeg velger å snu det som at livet gir ingen garantier for at noe er sikkert. Jo større lovnader jo større forhåpninger - jo større fallhøyde - jo vondere fall... Men jeg er åpen for noe langvarig og kan satse hvis det føles riktig. Det er jeg tydelig på.
Det kjennes riktig for meg. Og jeg ønsker å finne noen som er kompatible med det. :)

Og jeg vet hva jeg vil (eller ikke vil, eye of the beholder). Hele innlegget mitt burde vel tyde det?

Skjult ID med pseudonym CPU sø. 4 feb. 2018 13:49

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 13:52

Det var jo utrolig forutinntatt og dømmende innlegg, Honey. Gratulerer...

Så fordi jeg ønsker noe annet enn deg så er jeg en useriøs mann? Fordi jeg har andre prioriteringer. Fordi jeg ikke kan svare for hvor jeg står om 20 år? Kanskje jeg vil leve i Frankrike, kanskje jeg vil seile jorden rundt.
En skilsmissestatistikk forklarer ganske klart at folk flest kan bomme med sin sikkerhet.

Uansett... en grei innstilling i livet er å akseptere forskjeller uten å tillegge negative egenskaper på den måten.. lavmål

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 13:56

Høflighet forveksles med flørting i disse tider, Kiara? Elns. Leste det på en meme. Uansett om det er feil, riktig, useriøst eller ikke så er det viktig å være ærlig med hva man vil. Eller hur?
Så får jeg jobbe med hva som evt trengs for å ikke fremstille det helt svart/hvit.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 14:02

Når noen begynner å snakke om at han ønsker et "uforpliktende" forhold, trekker jeg meg. Ikke fordi jeg allerede vet at JEG ønsker å flytte sammen med, gifte meg og eventuelt ha barn med akkurat ham, men fordi jeg går aldri inn i et forhold eller en datingprosess annet enn hvis jeg har en forhåpning om at dette er en jeg kan tilbringe resten av livet med og vil gjøre mitt ytterste for at dette skal lykkes sammen med. Noe jeg (og han) selvfølgelig ikke kan VITE med sikkerhet, spesielt ikke på et tidlig stadium. Og folk som gifter seg og får barn sammen, vet tydeligvis heller ikke dette, i og med at så mange går fra hverandre. Men jeg må oppleve at vi begge har dette som et klart felles MÅL så lenge vi treffes/er sammen, og at begge derfor gjør det vi kan for at dette skal kunne bli mulig. At noen vil ha et "uforpliktende" forhold oppfatter jeg som at man ikke har den innstillingen; at man ikke går helhjertet inn for det. For meg er det litt som å velge å bygge et hus med en hullete grunnmur i tilfelle man ikke har lyst til å bo i det huset senere; man legger aldri grunnlaget for at det skal vare, så selvfølgelig varer det ikke.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 4 feb. 2018 14:09

Kan godt kjenne meg igjen i det du skriver, Mækstuff. Du har også en del menn som ønsker forsikringer /avklaringer på et tidlig stadium.
Tror at menns motivasjon for det kanskje er en annen en kvinners, (menn ønsker å forvisse/ forsikre seg om at dama de vurderer å satse med ikke ligger med andre, mens kvinner kanskje ønsker å forvisse seg om at han ikke bare er ute etter sex), men det arter seg temmelig likt.
Jeg får litt noia når en mann, etter å ha møttes, snakket masse i telefonen, men kun møttes fire-fem ganger rundt juletider, begynner å snakke om vinterferien.
Den første tiden ønsker jeg å ha det slik at: vi møtes, har vi det hyggelig så møtes vi igjen en gang til. Og er det hyggelig, fint da også, så møtes vi igjen. Og slik kan vi holde på noen måneder, ta én dag av gangen.
Og så kan man si at det er vel ikke så farlig å legge planer, at det er jo bare løse planer, «muligheter» kan man kanskje kalle det. Men det føles ikke bare slik alltid. Egentlig sjelden.
Han begynner å snakke om ei hytte, viser bilder, viser begeistring, snakker om at den kan han sikkert låne av kamerat i vinterferien. Jeg svarer «Hmm, ser fint ut... Nja, jo, liker hytteturer, ja... Joda...» Dagen etter forteller han at han har snakket med kamerat, det er i orden. Eksen har også sagt ja til å ha barna to døgn ekstra slik at...osv.
Sier at han må roe ned, vi er i uke 1, vinterferien er i uke 8. Føler meg kjip, fordi jeg ikke deler noe av den begeistringen hans. Føler meg litt utakknemlig også.
Det var bare et eksempel. Kunne nevnt mange. Han som har besøkt meg to ganger, og nærmest tilbyr seg å fikse noe i leiligheten som ikke er gjort på en time, men er et litt større prosjekt, som innebærer at han må komme masse en periode framover. Og jeg vet ikke da om jeg vil ha ham der flere ganger.

Siden legger litt mer langsiktige planer, jeg tenker en dag av gangen, føler jeg at han på en måte tar litt for mye styringa også. Han legger et slags forventningspress pålegg som jeg ikke liker. Eller i hvert fall så ender jeg opp med å føle på et forventningspress.
Og det orker jeg ikke helt. Så da blir det til at jeg trekker meg litt unna, for å unngå at han liksom skal ta fullstendig kontrollen over livet mitt. Noe jeg vet ikke skjer, så klart. Men det er den alarmen som uler i bakgrunnen i hue mitt.

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 4 feb. 2018 14:22

Jeg hadde lovpriset, den allmektige Herren dersom, jeg bare fikk se en kvinne inn i øynene. 😉.
Gsus! Halleluja! Og Amen!
Unnskyld!
jeg Er fortsatt drita!!! 😝.
Det gikk visst ikke an å drikke bort den smerten...
Nei!
Det er ikke enkelt! Nei!
Hilsen fra en eeeeediot! 😎.
Loud Hangover! 😩.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 14:22

Å "følge" følelsene sine, og forholde seg til den andres følelser, er grunnleggende i et parforhold, mener jeg, og noe begge parter må gjøre hele tiden for at et forhold skal vare. Ikke bare i starten.

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 4 feb. 2018 14:25

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 14:38

Takk, Lone
Det er sånne tilfeller jeg også mener. Og jeg har opplevd, som gjør at jeg vil være ærlig om hva jeg jeg ønsker.

Forpliktelser for meg er regninger som må betales. Forhold med mine barn eller andre mennesker i livet skal være et forhold som jeg ønsker å være en del av og å pleie uansett hvor mange opp-og nedturer som dukker opp. Ikke følelsen av forpliktelser. Sånn vil jeg at begge skal føle det sånn at ingen av oss fører et regnskap. Vil partneren min ta en venninetur til Praha- kjør på. Skal ikke måtte ha følelsen på at det er verdens sureste oppgave å måtte spørre om noe sånt. Og sånt ser jeg hos mange andre par.
Uansett så er det ikke feil å være uenig med meg, bare ikke stemple meg som useriøs. Jeg er ærlig om hva jeg vil. I mine øyner er det å være seriøs.

Jeg ser heldigvis så er det håp for meg utfra noen kommentarer her :)

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 14:49

Blabla: ref ditt forrige innlegg
Det er akkurat der jeg viker unna så du kom med et godt eksempel. Kjempebra at du vil satse fra starten av. Jeg klarer desverre ikke å ha forhåpninger om noe som helst før vi har vært gjennom noen vinternetter sammen. :)
Og aller helst vil jeg at begge er veldig avslappet ifht å innlede et forhold evt samboerskap. Deadlines er for jobb, forhold og kjærlighet har man hele livet til å definere :)

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 14:58

Tror det blir bare tull ut av at vi tar denne diskusjonen, Honey. Kommer bare til å ende at begge blir frustrerte og det er helt tydelig at vi ikke skjønner/tolker hverandre sånn vi ønsker å bli.

Mulig jeg ønsker å være en frisjel, da får jeg møte ei som er det. Hva det har med voksen/umoden å gjøre skjønner jeg ikke bæret av. Forhold og kjærlighet stemples eller defineres subjektivt, og det er greit...

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 4 feb. 2018 15:03 Privat melding

Hadde aldri starta en relasjon med ei som ikke hadde samme intensjoner som meg på sikt...man må riktignok starte en plass,men å starte med masse begrensinger det blir ganske enkelt for mye stress for min del 😊

Skjult ID med pseudonym Turn of.. sø. 4 feb. 2018 15:04

Enig med Klara... det er idioti å tro at uforpliktende er noe å satse på... kan like godt skrive.. good focking friends.... Eller ..one nigths stand.. betyr akkurat det samme...

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 15:10

Jeg vet hva jeg vil. Jeg ønsker å møte ei som er likesinnet akuratt som du ønsker, Honey. Og jeg ønsker å bli gammel og grå med den rette personen, sikkert som du, Honey.

Men jeg ønsker ikke måtte ta stilling til om jeg ønsker å ha barn, flytte sammen eller gifte seg, som er 3 ganske typiske spørsmål man støter borti tidlig i samtalen. Værre er det ikke.

Det betyr:
Ønsker du flere barn? Kanskje, hvis det føles riktig
Vil du gifte deg? Kanskje, hvis det føles riktig
Osv.

Det betyr at jeg ikke vil svare ja eller nei på disse spm.

Og jeg har noen andre preferanser ifht dette med å stemple/definere forhold eller forventninger. Jeg kan tilby ærlighet, trofasthet og åpenhet.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 15:19

Nesten det samme som: Det er ikje deg, det er meg, Kiara. :P

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 15:26

@Mækstuff
Kl. 14:38: Hvis et forhold/en kontakt med noen føles som en forbannet plikt og en pest og en plage, så ville jeg ikke giddet å bruke tid på det i det hele tatt. Men mener du at det da er særlig mer fristende å ha et "uforpliktende" forhold til vedkommende?

Kl. 14:49: Det er forskjell mellom å ha FORHÅPNINGER/HÅP og å ha TRO på eller REGNE MED - i mitt hode iallfall....Forhåpninger kan man ha om hva som helst, uten at man dermed nødvendigvis naivt TROR det nødvendigvis blir slik.

@Lone kl. 14:09
Det eksempelet du nevner, er etter min mening et eksempel på en som i verste fall er veldig kontrollerende, i hvert fall har lite respekt for hva den andre parten føler, og i beste fall bare er veldig lite sensitiv overfor den andre partens følelser og derfor opererer helt i utakt med dette. Derfor er han i stand til å bestille felles ferier uten at hun egentlig vil det (alternativt er hun veldig utydelig på at hun ikke har lyst, med det resultat at han tror hun har lyst). Jeg tenker absolutt ikke at å ønske et forpliktende forhold er å bestille hytteturer eller hva det skulle være uten først å høre med den andre hva hun (eller han) vil...om noen gjorde dette overfor meg, ville det for meg føles feil uavhengig av om det skjedde tidlig i en datingprosess (som du beskriver, etter det jeg forstår) eller langt ut i et etablert forhold/ekteskap. Det er jo grunnleggende å undersøke med et annet voksent menneske om det mennesket har lyst til å gjøre noe sammen, fremfor å ta slike avgjørelser på vegne av den andre.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 15:34

Mækstuff:
Jeg tror ikke spørsmålet "Ønsker du barn?" eller "Ønsker du å gifte deg?", når det stilles slik som et generelt spørsmål, er ment som "Ønsker du barn med meg?" eller "Vil du gifte deg med meg?" (altså et friere). De fleste tar nok som en selvfølge at man trenger å bli godt kjent for man kan ta stilling til om man vil det med akkurat HVERANDRE. Mange kan allikevel ha et behov for å få avklart den generelle innstillingen til dette tidlig, for å gardere seg mot å bruke tiden sin på å date/være sammen med en som aldri vil ha barn eller aldri vil gifte seg, hvis det å få barn eller gifte seg er viktig for dem.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 15:36

*frieri

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 15:41

Godt å se engasjement. Men så var det dette med preferanser og hva som er "riktig" og "galt"

Blabla: hvis du får ned pulsen litt når du skriver så kan vi forhåpentligvis få til en forståelse. Jeg velger å tro det :)

Hva kan jeg si..(?)
Folk er forskjellige. Om du ønsker å dele fritiden din med din partner mye, og jeg ønsker å dele litt mindre av min, og det er helt greit for alle. Er da mitt forhold dårligere, eller betyr det at jeg er mindre glad i henne?
Igjen så betyr ikke uforpliktende å slippe mas om en kafedate. Heller en følelse om at begge er helt 100% avslappet ifht hvor forholdet er på vei, og tid og sted. Er ikke noe jeg i oss... Så jeg søker noen som søker det samme som meg. Om mine preferanser/ønsker er høl i hodet er en ting, men jeg vil ikke gå date uten å være klar på dette.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 15:47

Jeg tenker at det er ikke slik at man må velge mellom "uforpliktende" forhold og "falske lovnader" (selv om det skal sies at jeg har aldri helt forstått hva folk mener med "uforpliktende" forhold). Det går fint an å ha et "forpliktende" forhold, eller "forhold", som jeg ville kalle det...og samtidig være helt ærlig, ekte og oppriktig.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 15:49

Har ikke merker noe til høy puls jeg, Mækstuff... og hva har det med temaet vi diskutere å gjøre om jeg eller noen samtidig har høy eller lav puls? Hold deg til saken du ellers blir det uinteressant.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 15:58

Beklager, my bad. Forbinder CAPSLOCK med litt høy puls. :)
Ja, uforpliktende var nok litt uheldig, men om det er noen eller en som forstår det så holder det for meg :)
Det er kun en jeg trenger i livet som partner.

Alice, håper jeg finner ei som deg en dag.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 15:59

Men jeg skal trekke den kommentaren og håper på diskusjon videre. Alle innspill er velkomme uansett om vi er enig eller uenig.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 4 feb. 2018 16:04

Misforsto meg litt, Blabla.
Det var ikke snakk om å bestille, men om å begynne å sondere muligheten for det, organisere slik at det er mulighet for å gjøre det ene eller det andre.
Poenget var at han ligger langt foran meg i planleggingen, kun planlegging, ikke bestilt eller gjort noe annet konkret enn å tilrettelegge for ting.
Fram til det har gått litt tid så ønsker jeg at vi skal holde det mest mulig til her og nå. Kanskje det blir en neste gang, kanskje ikke...

(mann 49 år fra Nordland) sø. 4 feb. 2018 16:08 Privat melding

Er det mulig å ha en god, meningsfull, trygg relasjon, samtidig som den er helt uforpliktende? Vil ikke kjærlige følelser automatiske også generere følelser, som å ville beskytte og ha omsorg? Og hvordan kan slike følelser kombineres med en avtale om at alt i fremtiden er uforpliktende? Jeg greier ikke å se at dette henger sammen rent logisk🤔 Jeg vil påstå at forestillingen om å «leve her og nå» er en slags fiksjon. En god menneskelig relasjon er alltid forbundet med fortiden og strekkes samtidig inn i fremtiden. En relasjon er ikke en time eller en kveld, det er vedvarende følelser, som ikke lar seg skru av som en lampe i en innbilt fremtidig situasjon.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 16:23

@Mækstuff
Som du kanskje har merket, er kursiv/understrek ikke en mulighet her på Sukkerforum, derfor blokkbokstaver. Nå tror jeg vel det var tydelig ut fra konteksten hva disse blokkbokstavene var uttrykk for. Men dét er i og for seg irrelevant. Det er uansett alltid like kjedelig, synes jeg, å diskutere med noen som begynner å operere som "følelsespoliti" som skal "arrestere" folk for (eventuelt) å føle ditt eller datt - enten det er for at de er sure, sinte, har høy puls eller hva det måtte være. Og det passer i hvert fall ikke inn med at du sier du er en "fri sjel" som søker en annen "fri sjel"...Første bud for en såkalt fri sjel må vel være nettopp å tillate både en selv og andre å føle og tenke det de føler og tenker?

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 16:28

OK, Lone.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 16:32

Veldig enig med deg, @Anonym2.

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 4 feb. 2018 16:35

Jeg tror mange menn og kvinner kjenner det komplisert å binde seg. Enkelt sagt, endel menn har problemer med å forplikte seg. Det kan ta tid før de er klar for det. Og endel kvinner har problemer med å la alt det uvisse falle på plass av seg selv, uten å stresse, dvs uten å snakke om det.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 16:40

Bra innlegg, Anonym.
Men er følelser logiske i utgangspunktet?

Blabla: Helt i orden, men frisjel ble jeg tillegget av en annen i tråden. Får skumme deg gjennom. :)
Jeg synes et godt utgangspunkt for en diskusjon er å akseptere forskjeller og kunne diskutere livsyn/ytringer og meninger uten å bære på frustrasjon. Men klart, fyr løs din mening uansett.
Det skal være rom for alle - er like viktig. Så helt greit at du sier ifra, en diskusjon skal ikke inneholde angrep og forsvar i mine øyne.

Et kamerat av meg holdt på med ei dame i 3 år før de ble sammen og flyttet inn i leilighet sammen. I den perioden var de mest sammen i helger. De lever like fint som andre par. Dette hadde sikkert vært uholdbart for noen, men det som ikke funker for noen kan funke for andre.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 16:52

@Mækstuff:
Hvorfor gjør det noe om det skulle ligge frustrasjon (eller andre følelser) bak en ytring? Enlighten me.

Tror du at meninger, holdninger, preferanser osv. - dine og andre - ellers er "føleslesnøytrale"?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 17:05

Unnskyld, jeg sporer litt av nå. Diskuterer vi meg eller et tema nå?

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 17:10

@Mækstuff
Du skrev: "Jeg synes et godt utgangspunkt for en diskusjon er å akseptere forskjeller og kunne diskutere livsyn/ytringer og meninger uten å bære på frustrasjon". Det var en avsporing fra trådens hovedtema, ja. Som jeg i sin tur ba deg utdype.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 feb. 2018 17:11 Privat melding

Har ikke lest alt her, men tenker at:
Det handler vel om å finne noen som ønsker å gå opp veien i noenlunde samme t e m p o? Skal det være sakte, medium eller kappgang? 😄
Det der, med tempoforskjeller, tror jeg er en en stor utfordring for mange, og ofte en grunn til at folk backer ut (for?) tidlig. Man våger ikke å se hvor veien går, hvor det kan bære, dersom man ikke har "lik" fart...klarer å holde følge, osv
-det er kanskje mye uoppdaget og fint terreng som ligger uoppdaget, nettopp pga det. Man ga opp, før reisen startet.

Men ofte er det slik at man trenger både en motor, og ulike gir...for at det skal gå fremover, da.. Folk er sjelden helt likt betatt, og med like behov hele tiden, hele veien, og spesielt ikke i en startfase!
Så folk må snakke mer, våge å si det man tenker høyt, til den andre. "Hey, slow down, eller hey, pick up the pace!"
Og så må begge (!)_våge_ og _ville_ prøve å ta imot budskapet, og forstå hverandre (snakke om det, ja!), fremfor å trekke egne og kanskje forhastede konklusjoner om hva det betyr.
Kanskje man da kunne justere tempo sammen, og slik kommet lenger med det.. vet ikke, men tror det. 😏

Så handler det om å avklare hvor lang t i d man er villig til å sette av før en form for "avklaring"/visshet. Altså hvor lenge man er fornøyd med å bare dyppe tærne i vannet, eller vas(s)e litt rundt, før man ønsker å jump in for a good swim.

Dersom man vet at man _egentlig_ ikke er klar for noe mer "forpliktende" på mange år, e.l så er det viktig (iallefall realt, anstendig) å være åpen om det også. Det er ikke fair at det er kun du selv som vet at det er slik, dersom den andre gir deg ekstra lang tid i tro på at det er noe håp. Det er egoistisk.

Der kommer i n t e n s j o n inn.
Hva er du _egentlig_ ute etter? Hva _søker_ du? Hva er ditt _mål_ med å date?
-da uavhengig av hvilket tempo du ønsker/trenger å ta det i, og hvor lang tid du er villig til å sette av for å finne ut av hva hver relasjon er/kan være.

**
Så altså, evne å avklare/snakke sammen om:
Intensjon
tempo
tid(sperspektiv)
-og viktigst av alt; (try your best to) Keep it real! Dvs. no games, James. ✌️

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 17:15

Takk for et saklig innlegg, kjærleik. :)
Jeg ønsker å leve mest mulig her og nå, og være tilstede, samtidig som fremtiden avklares på sikt.

Nei, det var et svar til din kommentar om følelsespoliti. Ok?

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 17:21

Javel, Mækstuff. Jeg lurer nå i hvert fall fortsatt på det jeg spurte deg om kl. 16:52...

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 17:28

Meninger/holdninger/pref tror jeg ikke er følelsesnøytrale. Og jeg tror de formes av erfaringer som er knyttet opp mot følelser og minner.

Hva det angår min kommentar til deg baserte den seg på en feiltolkning og jeh beklaget, trakk den tilbake og håpet en oppklaring hjalp.

Hvorfor jeg foretrekker en diskusjon uten frustrasjon? Frustrasjon fører vel sjeldent til noe godt og konstruktivt. Mulig greit for å rense luften, men trengs det her?

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 17:30

Jaaa, Kjær_Leik lever opp til nicket sitt 😍

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 feb. 2018 17:30 Privat melding

Men uansett, og ALLTID;
I det du VET.
I det du selv VET at dette i k k e er det du søker in the long run, (selv om det er greit/fint nok for øyeblikket e,l), så er det din fordømte plikt å fortelle den andre det. Så får det bli opp til den andre om den likevel ønsker å fortsette slik dere har det, eller om den da ønsker å gå videre.

Angående Keeping It Real;
Det er jo kanskje ikke så lett når man ikke selv helt vet hva man vil..?
Og deri ligger nok den kanskje den største utfordringen for mange. -Å kjenne seg selv, og å bestemme seg...
-for man kan ikke alltid få i pose og sekk (mange prøver, kun noen få får)
Det kan være en viktig erkjennelse, bare det.

Dersom man ikke er sikker på hva man vil ha, og når man vil ha det... men tenker at man kan nå alltids ta et forpliktende forhold hvis noe "ekstraordinært fantastisk", dukker opp liksom, da ønsker man _egentlig_ ikke noe langvarig og fast/forpliktende/seriøst/dedikert.. i utgangspunktet, tenker jeg.
For det ønsket må jo komme innenfra, i deg selv, ut fra hva du ønsker/trenger å ha i livet ditt.
-Ikke fra en eller annen "fantastisk engel" som daler ned fra himmelen, og overbeviser/frelser deg om hva som er målet og meningen med livet ditt, lism.. hehe.. 😉

Tenker at enn så lenge man ikke ønsker/er klar for noe langvarig/forpliktende, så sier man det. Jeg ønsker frie tøyler, og kan ikke tilby noe mer enn frie tøyler tilbake, akkurat nå.

Skulle du så gå hen og forelske deg, og ønske å forplikte deg til vedkommende likevel. Vel, thats life. Deal with it.
Da kan det fort være at man får kjenne på hvordan det er å sitte på den andre siden av bordet. (er det det som heter bordet fanger?? hehe 🙃 ) Men da får man iallefall kjent på det også. Følt n ó e, eller noe..sånt! 😜

Jeg tenker at fuck-friends, med ev. muligheter for noe mer, (en eller annen gang, eller kanskje ikke...hehe Ganske åpent, og litt in the air altså) passer den beskrivelsen i introen her.
Da ville jeg valgt å krysse av for; flørt med muligheter for noe mer, eller hva det heter, her inne.
For som noen påpekte, alle forhold begynner med flørt.
Poenget er at hva man ø n s k e r seg mest; flørt, eller forhold.
Da vektlegger man vel etter det. Eller...?

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 17:40

@ Mækstuff:
Sukk....Ja, du snakker som om det var en nødvendig sannhet at det er slik...en tankegang jeg ikke følger. Men det er greit, altså, jeg kan leve med at jeg ikke forstår deg.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 17:42

Vel. Jeg prøvde, blabla.
Godt vi ikke er de 2 eneste på jorden ;)

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 17:47

Det er helt ok å være/ønske noe annerledes, Alice. :)
Jeg tiltrekkes av det som befinner seg utenfor boksen.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 17:48

@Descalzo kl. 17:33
Nå ble jeg litt usikker på du er ironisk om Mækker'n eller oppriktig om Kjær_Leik, men jeg er enig uansett 😅 👍

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 feb. 2018 17:50 Privat melding

Til slutt... fikk jeg lyst å si at... det finnes så mange måter å leve sitt liv...og mange ulike måter å leve i,og ut, et forhold...man må bare prøve å følge sitt indre kompass.

Åpenhet og at man gjør sitt (aller) beste for å ivareta begges interesser, og hjerter er key, uansett.

Vi skulle ikke være så redde for å 'talk about it'. Finne ut av ting, sammen.

(men.... realitycheck; vi har alle en eller annen frykt i oss, for å bli lurt, bli brukt, bli såra. Det er jo menneskelig det, og slettes ikke så rart... det gjør oss tilbakeholdne, avventende, forsiktige... forståelig og fair enough. Jeg heier på alle, men jeg heier mest på dem som har mot til å spille åpent og ...inderlig.
-Jeg liker det ordet. Det burde være mye mer i n d e r l i g h e t 💝 )

Takk, for hyggelige tilbakemeldinger, og takk for meg, for nå. Nå skal jeg hvile pennen 😏 ✌️

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 17:54

Kjærleik. Kan du prøve å lære andre her i tråden å være saklig på lik linje som deg? :)

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 17:57

Takk, Kjær_Leik, for kloke, gode ord ❤️

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 17:58

Nei, synes det er bare veldig usaklig å sikte til meg via kommentaren din. Synes ikke du? Eller er det greit å holde på sånn? Å sverte andre fordi dem ikke har lik holdning.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 18:06

Cheezes. Leste du ikke hva blabla skrev, eller prøver du bare å røre opp noe nå?

"Nå ble jeg litt usikker på du er ironisk om mækker'n eller oppriktif om kjær_leik. Men jeg er enig uansett."

Den kommentaren jeg siktet til.

Skjønner tråden er ved veis ende når vi er kommet til det nivået her.

Skjult ID med pseudonym Blabla sø. 4 feb. 2018 18:06

Du Mækstuff, det var du som begynte med usakligheter og å vende oppmerksomheten vekk fra sak og over på person/hva andre måtte føle eller ikke føle. Men nok om det.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 18:08

Ok. Skal vi holde hender og synge kumbaya? Eller bare sette en strek og fortsette på trådens tema...(?)

(mann 49 år fra Nordland) sø. 4 feb. 2018 18:12 Privat melding

Bare skyter inn at «på sikt» er vi alle døde, for å sitere en kjent økonom. Det betyr ikke kun at fremtiden har døden som høyst relevant scenarie, men også at et valg bør tas i nåtiden. Hvis du er så heldig at du lever «på sikt» vil dette øyeblikket, når det omsider dukker opp, være dagen i dag for deg. Et valg, for eksempel å si at du vil være i et fast forhold, kan aldri bli tatt i en annen tid enn «her og nå», i dag. Det betyr at å skyve valget fremfor seg bare er å vente til morgendagen, med å ta det fordømrade valget. Hvordan kan man vite at morgendagen er et bedre tidspunkt for å bestemme seg enn dagen i dag? Og som sagt, i mellomtiden kan man være død. Man skal rett og slett ha i bakhodet at tid er en høyst uforutsigbar størrelse.

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 4 feb. 2018 18:13

Jeg må ha banket hodet mitt i noe... 💥🤕.
Jeg kunne også ha sverget til at Kjær_Leik var en kvinne. 🤔.
🤣🤣🤣.

Skjult ID med pseudonym bobb sø. 4 feb. 2018 18:25

Ta det som et kompliment @kjær_leik. 👍

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 18:54

Svært usexy med forutinntatte og dømmende mennesker i 2018. Det er litt 1500-tallet. Men hva annet kan man forvente når en mix med mennesker i alle aldersgrupper og med ulike bakgrunner skal diskutere i lag.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 20:49

Så lenge man ikke stempler hverandre som hedninger for å ha ikke dele samme oppfatning er det helt kult å ikke være enig om alt i livet. Ville ikke vært foruten forskjellene som former et mangfold.

Ei søt jente spør om vi kan kommunisere via post. Hva tror dere? Lukter uforpliktende og useriøst. Midt i blinken :D

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 21:01

Ola Conny er jo bare forbildet mitt...

Jeg tenkte først at hun betaler siden hun tok kontakt, men så tenkte jeg: au, må være litt gentlemann. Må bare få avklart hva hun liker best av konsentrert eplejuice og appelsinjuice. De viktige tingene å ta stilling til i livet, vet dere.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 21:03

Jeg liker foresten best dårlig eplejuice fremfor appelsin.

Jeg tråkker ofte feil, men det er jeg ikke redd for, eller redd for å innrømme. Og det ønsker jeg også av den jeg innleder noe som helst med. At hun tør å tråkke feil iblant.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 21:19

Alice, mah Heartbreaker. Gode ord som alltid.

Jeg lurer på om jeg skal sende et menneskebud. Blir litt royale schwung over det hele...

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 4 feb. 2018 21:24

Veldig vinnende positiv innstilling! @Alice 😉.

Skjult ID med pseudonym Nanna sø. 4 feb. 2018 21:24

Tar ihvertfall litt tid før det blir noe seriøst om du satser på brevveksling @Mæk 😂
Tror det viktigste er og være seg selv og ikke begi seg ut i et forhold som passer en selv. Om en er åpen om hva en ønsker og tenker ifra start så burde det ikke være noe problem og finne ei dame som ønsker seg et forhold uten alt for mye forpliktelser.

Skjult ID med pseudonym Nanna sø. 4 feb. 2018 21:30

Hei Ruskesara 😊😊

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 21:48

Ble opptatt med sen brødbakings her.
Alice ;P

Hei, Nanna :)

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 4 feb. 2018 21:54

No shit!
Alice!
😊.

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 4 feb. 2018 21:57

Bake brød! 😋.
🤔 Jeg skulle baka boller, selv i dag...
Blast!
💥.
Nå blei jeg sulten også... 😋.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 22:07

Bak boller i morgen. Søk på oppskrift fra bakeriet i Lom.

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 4 feb. 2018 22:11

Har ferdig pakke.
Sparer den til neste gang kidsa kommer... 👍. ❤️.
Oppskrift fra Lom, høres lurt ut. 😊.
Bare ikke i mårra...

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 22:17

Heldige kids. Du kan bake med dem? Det er hyggelig :)
Oppskriften fra Lom er litt krevende, men absolutt verdt det.

Skjult ID med pseudonym Nanna sø. 4 feb. 2018 23:17

Jo hei til deg også @Mæk 😊 Var noen som skrøyt så av brødene ifra Lom engang.... så jeg har kjøpt boka deres. Og ja bollene er nydelige 😍

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 4 feb. 2018 23:38

Sexy Dansk! 😉. 👍.
Hadde det ikke vært for jeg skal grytidlig opp i morgen, så hadde jeg vært on them buns! 😋.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 23:43

Sødmelk?
Ser oppskriften inneholder smør og ikke margarin, så. den godkjennes :)

Har boken selv, Nanna. Bakt både brød, boller og kanelsnurrer. Bruker fremgangsmåte i dag.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 feb. 2018 23:52 Privat melding

Ser definitivt ut som det kan bli andre boller her, ja! 😋

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 4 feb. 2018 23:52

Gode ting skal deles :)
I tillegg til bakeriet er Lom en vakker liten bygd med imponerende arkitektur. Verdt turen

(kvinne 29 år fra Oslo) ma. 5 feb. 2018 19:23 Privat melding

Gjerne meg!

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ma. 5 feb. 2018 21:04

Haha, tidenes profil, GlasurSara 👍