Alle innlegg Sukkerforum

Forbedringer av sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym CPU ti. 6 feb. 2018 22:14

Tenkte jeg skulle lage en ny tråd, som tok for seg hvordan sukker som dating side kan blir bedre.

Skal sukker bli bedre så tenker jeg at følgende bør gjennomføres:

* Mekanismer for å skille ut de som ønsker et forhold bort fra de som er usikre, er her for å chatte, drive tidsfordriv, eller få oppmerksomhet. De som ikke ønsker et forhold eller er usikre ødelegger hele konseptet med dating side, ved bla. kaste bort andres tid. Skulle tro at relasjonsprofilen ordner dette, men de fleste betrakter nok den som unødvendig, dum, eller vanskelig å velge riktig. Eller så må den justeres betraktelig. F.eks. enten/eller valg. Ikke rangering fra 1 til 10. Enten ønsker du et forhold, eller ikke. Blir for dumt: "ja, jeg setter 5 her, forholdet skal jo bare vare et par år."

* Sørge for en differensiering av meldinger som utveksles, slik at spamming av meldinger ikke er så lett, og det å motta mange meldinger ikke er så lett. Dette for for å hindre at det å motta meldinger blir et slit, og at kvaliteten på meldinger øker.

* Lage mekanismer som gjør at både han og henne tar mer initiativ til å ta kontakt.

* Mekanismer for å komme fortere til en date. Målet er at man skal date og finne hverandre ved å prate ansikt til ansikt. Ikke drive i evighet her inne og chatte som bot'er / roboter, fordi man fant ut at det var så morsomt.

* Lytt mer til brukerne.

* Kanskje mer markedsføring? Syns det er magert med brukere. Tror det stor overvekt av single med barn her inne. Ikke bra (for oss uten barn).

* Vurdere flere arrangementer. Dette er en flott side av sukker, men noe jeg ikke benytter meg så veldig av. Skyldes nok en kombinasjon av tid, prioritering, og typen arrangementer. Her kan sukker blir litt mer kreative.

* Singelfestene, må bli litt mer futt i. Tidligere så har det vært konserter, det bør det fortsette med. Det bør være slik at oss single som dropper festen, føler oss fristet til å komme, fordi festen i seg selv virker spennende (ikke bare pga. at det er single der). Betaler gjerne mer for en ekstra god fest. Festen bør være så god at alle fra hele Norge ønsker å reise til Oslo. Tenkt nytt, så lenge det ikke blir kleint eller dumt.

Sikkert mer å forbedre, men dette var mine tanker.

Skjult ID med pseudonym Furia on. 7 feb. 2018 07:31

Helt enig i alt. Veldig lei av å bli kontaktet av de som er useriøse.

Det hadde vært fint om min profil ikke var synlig for disse og omvendt.

Jeg kunne også tenke meg at det var mer krav til å skrive noe på de ulike feltene og fylle ut det meste på profilen.
De som ikke gidder det kan jo stikke på Tinder istedenfor å være her.

Skjult ID med pseudonym Pinse on. 7 feb. 2018 09:28

Jeg kunne tenke meg et filter som skiller ut hva andre ønsker av alder på hvem de ønsker å treffe. Jeg er 53 år, og om jeg f.eks søker opp noen på 50 år, viser det seg at denne brukeren ønsker kontakt med noen på max.48 år....ergo, er dette "bortkastet".....

(kvinne 62 år fra Vest-Agder) on. 7 feb. 2018 10:06 Privat melding

Jeg skulle gjerne sett at for å ha en profil her, så må det være et absolutt krav til at man har bilde og ikke minst riktig alder i sin profil. Helt innlysende at svært mange lyver på alder. Det må da være en måte for Sukker å kunne kontrollere dette. Jeg er ellers enig med deg CPU, på mange av dine forslag til forbedring.

(mann 33 år fra Oslo) on. 7 feb. 2018 10:20 Privat melding

Takk for gode innspill, videresender til resten av utviklingsteamet. Keep 'em coming. Veldig fin og konstruktiv tråd. Takk, @CPU.

Noe av dette er jo allerede på plass i form av meldingsfilter og jeg søker (pkt. 1/2 i OP), og noe av det som nevnes jobber vi med. Når det er sagt kan det jo alltids forbedres.

Hva det gjelder arrangementer, prøver vi nå å sette opp litt av hvert utover våren, og vi er alltid åpne for tips til hva dere vil gjøre.

(mann 33 år fra Oslo) on. 7 feb. 2018 11:23 Privat melding

Haha tenk deg avtalevilkårene da, @Ruskesara.

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 7 feb. 2018 12:14

Mer kjærlighet! 😊.
💖.

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 7 feb. 2018 12:15

🤣🤣🤣.

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 7 feb. 2018 13:07

Teknologi!!! 😣😝.
😉.

(mann 49 år fra Oslo) on. 7 feb. 2018 13:22 Privat melding

Når ein får match på noen over 90, og vedkommende IKKE er ute etter noen i aldersspennet ditt, da syns eg det matchtallet blir ganske misvisende...

(mann 40 år fra Vestfold) on. 7 feb. 2018 13:35 Privat melding

Det matchtallet sier ikke meg noenting om en person uansett. 😊.
I alle tilfeller veldig lite. 🤔.
Er det noen som bruker det aktivt?

(mann 49 år fra Oslo) on. 7 feb. 2018 14:37 Privat melding

Har nok sett litt for masse på det tallet før, men etter å ha sett/opplevd at de da ser etter noen utenfor min alder alikevel, har eg blitt litt mere selektiv

(mann 47 år fra Oslo) on. 7 feb. 2018 18:15 Privat melding

Alderspeferansene påvirker ikke matchtallet, og det er kanskje slik at hadde det gjort det så hadde det vært betraktelig færre høye matchtall, her inne... ?? 🤔 😅

Det er kanskje ikke slik at ønsket alder på partner, (som jo kan innbefatte et relativt stort aldersspenn, og dermed ikke utgjøre en særlig presis, eller anvendelig determinerende variabel) nødvendigvis er en særlig reliabel faktor hva gjelder reell match mellom personer og personligheter. –Alder er bare et tall? Eller i et slikt tilfelle, kanskje heller; alder er ganske mange tall..? ;P

Egenskaper, verdier, interesser og kvaliteter burde jo være bedre predikatorer for match, i en optimal verden, der alle fyllte ut selvangivelsen sin samvittighetsfullt og korrekt, kanskje.

Men at man kunne legge det inn som mulighet i detaljert og avgrenset søk, hadde kanskje vært en fordel. Iallefall noe tids/frustrasjons-besparende, for dem som ønsker å respektere andres "grenser", kanskje... 😏

Men så var det dette med veiledende, og villedende, da...