Alle innlegg Sukkerforum

Introvert eller ekstrovert..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyren on. 7 feb. 19:48

Hva er du, hvordan påvirker/ setter det preg på det livet du lever ?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 7 feb. 19:54

Ekstrovert. Tror det enten skaper et krydret arbeidsmiljø eller så blir neppe kontrakten fornyet. Kontorlandskapet er stille som i gravlunden, men jeg må bare være den jeg er. 👍

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 7 feb. 20:53

Har ikke helt landet... men er nok introvert etter å ha analysert at jeg lader best alene og trekke meg tilbake for å samle krefter. Definitivt sosial men mye folk over lang tid tapper har jeg funnet ut. Påvirker meg i den grad at jeg er komfortabel i singellivet. Savner kjærligheten, men er nok ikke pådriver nok til å må finne den. Gjerdesitter

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 7 feb. 21:16

Det som er merkelig er jo at jeg hele tiden... gang på gang .. jobbmessig ... setter meg i situasjoner der jeg må styre, ordne, forholde meg til, hjelpe, drøfte, foredragsholde og lede store grupper med mennesker. Etter å ha gjort dette noen år blir man litt rutinert på hvordan kroppen fungerer... lærte nesten den hardeste veien.,kroppen sier fysisk ifra hva den vil. Kom hjem fra noen dagers intensive reise døgn nå og gleder meg til å låse døra på fredag etter jobb og stenge meg inne til mandag morgen. Snike meg ut for noen turer i skogen uten at noen oppdager meg.

(mann 47 år fra Oslo) on. 7 feb. 21:20 Privat melding

Jeg er introvert. Det vil med andre ord si at jeg som vert gir gjestene en kjapp introduksjon av meny og fasiliteter ispedd en og annen festlig anekdote.

Skjult ID med pseudonym Coma on. 7 feb. 21:27

Introvert så det holder! Bruker mer energi sammen med andre enn det jeg får tilbake.
Trives veldig godt i mitt eget selskap, kjeder meg aldri når jeg er alene. Kjeder meg mer sammen med andre faktisk.
Har få, men nære og gode venner. Fordi jeg vil ha det sånn.
Hater hvis det plutselig ringer på døra (spiller gjerne "død" når det er innsamlingsaksjoner 😜)

(mann 46 år fra Oslo) on. 7 feb. 21:28 Privat melding

@ Athene, så du er:

ISFJ: Den pliktoppfyllende

Meget ansvarlig, samvittighetsfull, praktisk og jordnær. Liker faste regler og rutiner, respekterer samfunnets regler. Liker også at andre følger vedtatte normer og rutiner. Sparsommelig. Interessert i hjem og familiehjemmet holdes i plettfri orden. Vanligvis ikke interessert i teknikk. Blir gjerne en sekretær, bibliotekar, sykepleier, lærer, leder på mellomnivå. Er lojal og hensynsfull, bryr seg om andre følelser. Tar ofte på seg flere plikter enn f eks maken eller kollegene - føler at han/hun ikke blir verdsatt for det. ISFJ blir lett overarbeidet for han/hun prøver å gjøre alt selv, liker ikke å bestemme over andre. Filosofering og teori interesserer ikke ISFJ, som gjerne overlater de mindre praktiske gjøremålene til andre. Hjemmet til en ISFJ er velholdt og ordentlig, barna blir oppdratt til ansvarlige samfunnsborgere, og vennene er av den rolige og beskjedne typen. Hjem og familie er viktig både for mannlige og kvinnelige ISFJ-er. Tiltrekkes av ENTP Oppfinneren, eller av ESTP Igangsetteren. ISFJ kan også falle for den rake motsetningen til sin ansvarsfullhet, og setter igang "rednings eller omvendelseskampanje" som kan bli livsvarig.

Pussig når jeg leser det, for jeg ble vurdert å være ENTP i sin tid, så rent teknisk SKAL du tiltrekkes av meg! Basta, Jung og Myers-Briggs har talt.

Skjult ID med pseudonym Blabla on. 7 feb. 21:40

Haha, HerrFekt har skjønt det 😅

Introvert jeg også. Er flertallet av forumistene det?

(mann 46 år fra Oslo) on. 7 feb. 21:42 Privat melding

Herr Fekt har alltid skjønt det - har hittil til gode å lese noe fra ham som ikke er nådeløst og/eller glitrende. Og jeg har lett i arkivet!

Skjult ID med pseudonym Blabla on. 7 feb. 21:50

@Patent @21:42
Helt enig

(mann 46 år fra Oslo) on. 7 feb. 22:08 Privat melding

@ Athene, leste nettopp gjennom beskrivelse som gjerne følger Myers-Briggs-testene. SHIT, det er jo _den_ skrytelista. Her kan man finne mye godt stoff til profiltekster folkens.

(mann 46 år fra Oslo) on. 7 feb. 22:12 Privat melding

Så hvis noen lurer på hvem @ Honey er:

Presenting [waiting for drumroll] INTJ -Forskeren
>>
Originale tanker og ideer. Hvis emnet interesserer, har INTJ stor evne til å organisere og gjennomføre en jobb, med eller uten hjelp. Skeptisk, kritisk, uavhengig, bestemt, av og til sta. Må ofte lære seg til å gi seg på mindre viktige punkter for å oppnå det som er viktig. INTJ er den personlighetstypen som har sterkest selvtillit. Tar avgjørelser lett, og er tilfreds når de er tatt. Ser fremover, og forstår raskt konsekvensene av nye ideer og posisjoner. Går raskt vekk fra teorier som ikke virker. Bryr seg ikke om formell autoritet og regler, men retter seg etter reglene hvis de er til nytte. Har en sterk vilje til å fullføre, og vanskeligheter er stimulerende og utfordrende. Derfor velges ofte yrker der teoretiske modeller anvendes praktisk, f eks forskning, men er også dyktige som ledere som får gjennomført ideer. INTJ arbeider hardt og målbevisst og avanserer gjerne til ansvarsfylte stillinger. Kan være ensporet - både en styrke og en svakhet. Kan oppfattes som svært krevende og ufølsom, og vanskelig og tilfredsstille. Er reservert med å vise følelser og er sparsom med fysisk kontakt unntatt ovenfor de helt nærmeste. Er støttende og tolerant ovenfor barna sine og lar dem få utvikle seg i egen retning, men er fast og konsekvent i oppdragelsen. Har sterkt behov for å være seg selv, og er den mest uavhengige av alle personlighetstypene. På det følelsesmessige området er INTJ sårbar, og på dette området kan han/hun gjøre alvorlige tabber. Har store vansker for å bestemme seg for partner - det skal helst foregå vitenskapelig og etter visse kriterier. Som ung kan INTJ ofte tiltrekkes av den spontane livsnyteren ESFP Entertaineren, eller av den spontane og entusiastiske ENFP Journalisten. Men INTJ stoler ikke på naturlig tiltrekning og lar det gjerne ikke bli noe mer av det. Regner med at en med tilsvarende temperament passer best.
>>

Skjult ID med pseudonym CPU on. 7 feb. 22:18

Jeg er nok en introvert som i noen sammenhenger blir oppfattet som en ekstrovert.

(mann 38 år fra Rogaland) on. 7 feb. 22:21 Privat melding

Jeg er ISTJ

Det preger helt klart hverdagen. Er en (god) del mindre sosial en andre, og også ensom. Er fullstendig selvdreven i det meste jeg tiltar meg, noe som gjør at jeg føler meg sterk, men som også krever sitt av egen energi og motivasjon. Involverer meg ikke i folk med mindre det er gjensidig interesse og ekte kommunikasjon, også på datingfronten gjelder dette.

Datingmessig er det jo kjiper'n å være introvert. Går gjerne år mellom dates, men plutselig så dukker en kjæreste opp når noen tørr å bli kjent litt i dybden og det klikker på det mentale planet.

Litt spennende det der med disse personlighetstypene vi er. Har gitt meg en del svar på tidligere frustrasjoner. Det hjelper på i hverdagen å forstå eget reaskjonsmønster slik at man kan ta hensyn til seg selv og de rundt seg.

(mann 46 år fra Oslo) on. 7 feb. 22:27 Privat melding

Jeg stopper aldri!

Mye som tyder på at Deshi2 har tunge kvaliteter: (Hva med Deshi1, samme type? hm)

ISTJ -Bestyreren

Seriøs, stille, konsentrert og grundig. Praktisk, ordentlig, saklig, logisk, realistisk, til å stole på. Flink til å organisere. Tar ansvar. Tar en beslutning om hva som trenger å gjøres og arbeider støtt og sikkert mot dette målet, uansett om det forekommer protester eller avbrytelser. Fremfor alt: pliktoppfyllende og pålitelig. velger ofte og arbeide med tall. ISTJs grundighet og rettferdighetssans, koblet med sans for praktiske prosedyrer og interesse for at menneske og materiell fungerer best mulig, fører ISTJ ofte inn i yrker som har å gjøre med logikk, materiellforvaltning, revisjon, inspeksjon. Ofte finner vi en ISTJ også som lærer i handelsfag/økonomi, idrett, heimkunnskap m fl. Mange synes ISTJ har isvann i årene, for han/hun ser ikke ut til å ta seg nær av kritikk. ISTJ er tålmodig med arbeidet sitt og med rutiner, men ikke alltid like tålmodig med mennesker. Som make og familiemenneske er ISTJ ytterst lojale, trofaste og pliktoppfyllende. ISTJ kan ofte falle for en motpol som er helt "uansvarlig", slik at det blir nesten et foreldre –barn -forhold (ESFP Entertaineren eller av ENFP Journalisten). ISTJ kan ikke fordra "fancy" snakk, påkledning, innredning osv, foretrekker det praktiske og varige. ISTJ deltar gjerne i frivillig organisasjonsarbeid, særlig organisasjoner som formidler verdier til de unge, eksempelvis speideren.

(mann 46 år fra Oslo) on. 7 feb. 22:36 Privat melding

Jeg vil si at jeg er .. Kjærleik,
eller kjær leik, alt etter som. ✌️

-eller ✌️ &💝 da... 😇

that's pretty much it.. 🤔 tror jeg. 😁

(mann 46 år fra Oslo) on. 7 feb. 22:39 Privat melding

Finnes ingen analyse på den - litt for generell : )

Ingen flere,? Vi tar nå henvendelser fra salen! Hør analysen (klippet og limt) fra Spåkjerringa fra Hælvete! (besykkta yrkestittel)

Skjult ID med pseudonym Hiddenlady on. 7 feb. 23:13

ISFJ (the defender)
Det forklarer hvorfor nettdating funker ikke for meg ;)

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 7 feb. 23:26

🤔. Hva er en som scorer 50/50? 😜.
🤣🤣🤣.

Skjult ID med pseudonym bobb on. 7 feb. 23:34

Konklusjonene i mange av de personlighetstester slå meg som noe egostrykende.
Hva står der egentlig hvis en vaskekte psykopat tar en sånn test?

(mann 46 år fra Oslo) on. 7 feb. 23:38 Privat melding

@ My, jepp det er det, og jeg er samme.

Så da lar jeg alt håpe fare.

Slik er du:

ENTP - oppfinneren

Rask, oppfinnsom, god til mye, både med mennesker og tekniske ting. Stimulerende å være sammen med, våken og frittalende. Dyktig til å løse nye og utfordrende problemer, men kan neglisjere rutineoppdrag. Går fra den ene nye interessen til den andre. Flink til å finne logisk e grunner for det han/hun vil. ENTP liker dårlig å gjøre ting på en bestemt måte bare fordi det er den måten det vanligvis gjøres på. Er alltid på leting etter nye måter å gjøre ting på, nye aktiviteter og prosjekter. Med den åpne holdningen til hvordan ting skal gjøres og hvem som skal bestemme bringer ENTP nye, friske innfallsvinkler med seg i arbeid og privatliv.

ENTP er en stor debattant - debatterer faktisk selv med nære medarbeidere og venner, og kan innta motsatte standpunkt etter som det passer, for moro skyld. ENTP stoler alltid på evnen til å improvisere etter som situasjonen utvikler seg, og kan derfor neglisjere nødvendig forberedelse. Men om nødvendig kan ENTP utvikle måter å unngå at situasjonen utvikler seg galt, uten å måtte ty til forberedelser. Mange yrker passer for ENTP, så lenge de ikke innebærer for mye rutine. Blir en jobb rutinepreget, blir ENTP rastløs og mister interessen eller unnlater å gjennomføre et prosjekt. ENTP typen er svært sosial og som oftest i godt humør. Er flink til å mobilisere folk omkring seg når noe skal gjøres. Livet sammen med en ENTP kan være svært spennende - nærmest risikofylt. ENTP er
ikke bevist på at han/hun ofte mangler nødvendig kunnskap for å unngå risikoen. For eksempel kan ENTP ta sjanser med karrieren sin, og skape vanskeligheter for familien/maken. ENTP har gjerne mange interesser og hobbyer, men når det gjelder å ta med maken og barna på disse hobbyene, er det opp og ned. Den Pliktoppfyllende, ISFJ, er en passende make som ofte må ta på seg oppgaven
med å "ordne opp" når ting går skjevt. Ofte blir ENTP også tiltrukket av INFJ Forfatteren.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom on. 7 feb. 23:39

Jeg tok testen to ganger for sikkerhets skyld.

Fikk ENFP-A i første runde (Forkjemper)
Fikk INTP-A i andre runde (Logiker)

Det kalles vel schizofreni? @Patent?

Jeg mener det er logisk å kjempe for at både jeg og meg går og legger oss før en katastrofe skjer

Skjult ID med pseudonym Furia on. 7 feb. 23:40

Jeg er nok introvert, for jeg må ha dager hvor jeg bare er fullstendig alene og kan lade batteriene.

Jeg må ha en balanse. Hvis det blir for mye alenetid eller gå hjemme og sulle så blir jeg rastløs, og blir det for mye sosialt så blir jeg gretten.

Jeg trives best med få, men gode venner. Suger på small talk, men har innsett at det er et nødvendig onde i visse situasjoner.

(mann 46 år fra Oslo) on. 7 feb. 23:41 Privat melding

Hvis noe skulle være i tvil om Descalzos indre egentligheter:

ISFP – Kunstneren

Godt humør, frihetselskende, ukomplisert, generøs, en som ikke sparer men bruker. Mange kunstnere tilhører denne personlighetstypen, både komponister, malere og dansere. ISFP -typen uttrykker seg indirekte, igjennom et medium. Uten et medium får ikke en ISFP uttrykt seg, og ingen kjenner han/henne. ISFP blir lett så opptatt av det han/hun at han ikke merker verken sult, tretthet eller fare. I nær kontakt med det konkrete, "fysiske" rundt seg: farger, form, bevegelse, harmoni i tone og bilde. Er ikke interessert i ord; språket er abstrakt, ikke konkret. ISFP er beskjeden prøver ikke å presse egne meninger på andre. Bryr seg ikke om å lede, søker ikke betydningsfullhet. Lever her og nå, planlegger ikke. ISFP er snill, vennlig og følsom ovenfor andre, og kan oppfattes som reservert og sky. Ikke alle ISFP mennesker blir kunstnere, selvsagt, men de har stor valgmulighet i yrkessammenheng, hvis de da ikke slutter skolen tidlig. Mange gjør det fordi skolen ikke interesserer dem. En ISFP har sterk lengsel etter naturen, det naturlige og frie, og føler seg ofte hjemme i villmarka og sammen med dyr. Er tiltrukket av motpolen, den taktiske lederen, den som står i spissen for "the establissement", som ISFP ofte har et horn i siden til: ESTJ Administratoren, eller
ENTJ Feltherren.

(mann 46 år fra Oslo) on. 7 feb. 23:44 Privat melding

@ Hiddenlady, ISFJ allerede presentert under "Athene".

(mann 46 år fra Oslo) on. 7 feb. 23:54 Privat melding

Aha, en blandingsmisbruker – her er @ Tvilsom

ENFP –Journalisten

Entusiastisk, livlig og aktiv, oppfinnsom, fantasirik. ENFP er i stand til å gjøre
nesten hva som helst hvis det interesserer. Er raskt ute med løsninger på problemer og hjelper gjerne når andre har et problem. Ser livet som et spennende drama. Denne personlighetstypen utgjør bare 5 prosent av befolkningen, men har stor innflytelse på andre. ENFP ser intense følelsesmessige opplevelser som viktige. På grunn av tendensen til å fokusere på det som bekrefter egne subjektive vurderinger og motforestillinger, kan ENFP ta alvorlig feil. Kjeder seg lett og har motvilje til å gjenta ting. Stoler ofte på evnen til å improvisere, istedet for å forberede seg, Ytterst uavhengige og selvstendige, avskyr enhver form for underdanighet. Har likevel tendens til å tillegge autoritetspersoner mye vekt, og er selv en karismatisk frontfigur som andre flokker seg rundt. ENFP er optimistisk og har klokketro på det gode i menneskene. I sosial sammenheng og arbeid er ENFP godt likt og flink til å samle folk, ta initiativet til møter og konferanser, men er ikke flink til å ta seg av det praktiske og organisatoriske ved slike møter. Har mange ideer selv, og har vanskeligheter med å interessere seg for andres ideer med mindre de blir gjort til ENFPs egne. Har vanligvis et stort kontaktnett. ENFP egner seg til journalistikk og media, salg, reklame, politikk, som skuespiller m m, men kan finne det vanskelig å forholde seg til yrker og arbeidsplasser der regler og rutiner dominerer. Som make er ENFP sjarmerende, ukonvensjonell, ofte overraskende og ekstravagant. Som mor/far kan ENFP være uforutsigbar; av og til kamerat, av og til streng autoritetsfigur. ENFP er lite opptatt av sparing, livsforsikring og andre kjedelige nødvendigheter. ISTJ Bestyreren; den klippefaste, økonomiske, ryddige er en god motpol til ENFP. Også INTJ forskeren er en type ENFP tiltrekker og tiltrekkes av.

(mann 46 år fra Oslo) on. 7 feb. 23:55 Privat melding

Og Tvilsom del 2:

INTP - Idearkitekten

Stille og reservert. Liker teoretiske og vitenskapelige emner. Liker å løse problemer ved hjelp av logikk og analyse. Er vanligvis interessert i ideer, og er ikke særlig sosial med hensyn til selskaper og "small talk". Har ofte helt klart definerte interesser, og velger en karrierer der en slik interesse kan anvendes og komme til nytte, som naturvitenskap. Er interessert i å skape systemer, generere ideer, men er ikke interessert i å sette dem ut i livet; vender seg heller mot nye ideer. På universitetsnivå kan en INTP være en ypperlig lærer, men er ikke alltid like populær, fot INTP krever mye. INTP er ikke god til kontorarbeid, og kjeder seg ved rutiner og detaljer. INTP kan konsentrere seg bedre en noen annen type, og har et sterkt behov for å forstå universet og naturlovene. Han/hun setter intelligens høyt hos seg selv og andre, og kan være intellektuelle snobber med liten tålmodighet for andre med svakere intellektuell utrustning. Kan derfor oppfattes som arrogant. Tar gjerne et partnerskap alvorlig, men kan være svært uoppmerksom og opptatt av andre ting. Overlater til maken og ta seg av det sosiale livet. INTP kan ha vanskeligheter med å gi verbalt uttrykk for kjærlighet, og maken kan lett føle seg som en selvfølge. INTP er grei å leve med, men nokså glemsom når det gjelder avtaler, fødselsdager og annet, og ofte helt uvitende om andres behov og følelser. Sky bortsett fra med nære venner, og kan virke vanskelig å bli kjent med og forstå. Tiltrekkes av ESFJ Selgere, et solid festepunkt til dagliglivet, eller av ENFJ Pedagogen, som får INTP til å åpne seg.

(mann 46 år fra Oslo) to. 8 feb. 00:01 Privat melding

Det snodige med dette @ Tvilsom, er at du tilsynelatende ikke er tiltrukket av deg selv.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom to. 8 feb. 00:07

Steige. Begge to stemmer på et vis. Er det de samme som lager horoskoper som lager disse beskrivelsene 😂?

(mann 46 år fra Oslo) to. 8 feb. 00:08 Privat melding

Glimrende, da har vi plassert @ Alice også:

WHATEVER – Overaltmennesket

WHATEVER er typisk all over the place, men vet å konsentrere seg når det virkelig gjelder. Til forskjell fra mer strukturerte mennesketyper, er WHATEVER en utpreget hoppslottfantast og trives i sitt eget rot, som han/hun egentlig ikke kan påberope seg å ha grunnet ofte lett OCD. WHATEVER synes å være alle steder samtidig, og får faktisk utrettet noe over alt. Dette er mer en type mysterium enn et personlighetstrekk, men skal likevel nevnes ettersom det ikke tilhører noen annen type. Videre er han/hun overmåde glad i fargerike bilder, og uttrykker seg gjerne med både stilleben og bevegelser. «Si det med dans og trutmunn» er et livsmotto. Tiltrekkes av WHEREVER og DON’T TREAD ON ME. Sterk og fargerik person.

Skjult ID med pseudonym Lone to. 8 feb. 00:12

Jeg føler at dette er omtrent som å lese horoskop, jeg: alt passer sånn ganske bra på meg.
Testen sa INTP, en av dem jeg syntes passer mindre bra.
Dårlig selvinnsikt...? 🤔

(mann 46 år fra Oslo) to. 8 feb. 00:14 Privat melding

Det er ikke sånn det funker @ Lone.

Først så leser du beskrivelsene og velger deg ut den mest sexy/foretrukne. Så svarer du villkårlig på spørsmålene og driter i resultatet, ettersom man har bestemt seg på forhånd. Enkelt og veldig vitenskabelig. Prøv igjen, så skal du se det går bra!

Skjult ID med pseudonym Lone to. 8 feb. 00:21

Javel. Starta i feil ende, jeg, da:/

(mann 46 år fra Oslo) to. 8 feb. 00:26 Privat melding

@ Lone,

helt klart. Det blir det samme som med profiltekstene. Skulle tatt seg ut om vi beskrev oss slik vi er. Nei takk, jeg vil ikke engang ha meg sjæl, så frem med pensel og malerulle!

(mann 46 år fra Oslo) to. 8 feb. 00:28 Privat melding

@ Athene

Forsiktig med hva du enn har tatt fra pilleglasset nå, det språket der er ikke listet i Google translate, så jeg har ingen idé om hva vi snakker om : )

(mann 46 år fra Oslo) to. 8 feb. 00:40 Privat melding

@ Athene -

ja da, hehe, skjønner, hehe, "fluor", hehe, (tann)legen sier at jeg trenger - hehe (smilefjes)

(mann 46 år fra Oslo) to. 8 feb. 00:43 Privat melding

Aldri. Aldri! Jeg tar heller litt "fluor" hehe : )

(mann 46 år fra Oslo) to. 8 feb. 00:54 Privat melding

Holy shit, that escalated!

(mann 46 år fra Oslo) to. 8 feb. 01:09 Privat melding

Honye allerede er? Nå tror jeg at jeg må roe ned på "fluoren" altså, hva faen er det du snakker om?

(mann 46 år fra Oslo) to. 8 feb. 01:30 Privat melding

Ah, endelig våken igjen!

What the hell, vi tar @ Bigluv også, selv om han havner i samme kategori som @ Alice: Not by the books:

50/50 –

50/50 er den mest fargerike av alle personlighetstyper. Foretrekker å uttrykke seg tvetydig og undrende heller enn bombastisk. På jobb så vel som hjemmefronten er han/hun alltid på hugget og vil aldri tillate at spørsmål får utvikle seg til problem eller konflikt. 50/50 er på sitt sterkeste og mest tydelige i trygge omgivelser, men tar ikke en dritt for å kaste seg ut i en vulkan dersom den skulle invitere. Man vet derfor at 50/50 «always got your back», noe venner og kolleger vet å sette pris på. Som Janus i mytologien, er 50/50 beskytter av både konkret og abstrakt virkelighet, men til tross for den ofte dualistiske fremtoning, er 50/50 et symbol kun på den positive fortolkning. Tiltrekkes av de fleste personlighetstyper bortsett fra BITCH- Surmuleren og CUNT – ødeleggeren. 50/50 er aldri dømmende, og gå derfor glipp av en ellers mulig plass som meddommer i rettsapparatet, samtidig som hans/hennes mangefasetterte livssyn er til stor inspirasjon for de allerede dømte. 50/50 er stor fan av emojis, og kan med disse gi innsikt i en verden som ellers ikke kan beskrives. Alltid en kul katt.

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 8 feb. 01:35

Jeg fikk ESTP-A
🤣🤣🤣.
🤔. Jeg er litt usikker på om den fanget meg?
jeg kan ikke tikke av i så jævla mange boxer... ✔️✔️✔️.
Skjemafobi, og angst!
👻👻👻.
jeg er nødt til å skvisa litt feil margin inn der...
🤣🤣🤣 .

(mann 46 år fra Oslo) to. 8 feb. 01:40 Privat melding

Kool dude, da har vi en litt annen tekst å forholde oss til hva gjelder @ Bigluv:

ESTP - Igangsetteren

God til å løse problemer på stedet - en typisk "handlingens mann". Der denne personen er, skjer det alltid noe. Bekymringsløs, lekende, vennlig, sosial. Liker sport og teknikk, helst sammen med andre. Gjerne morsom, flink, godt likt. Er en ypperlig igangsetter, god til å selge en ide eller et prosjekt. Ikke like interessert i å følge opp gjennom administrative trivialiteter og detaljer. Misliker lange forklaringer. Generøs, ofte ekstravagant, søker spenning. Praktisk og pragmatisk; kan oftest forsvare det som anses som nødvendig. Den helt enestående evnen til nyskapning kan brukes konstruktivt og riktig, men kan også bli destruktiv. Tilpasningsdyktig og verdikonservativ. Er populær og har mange venner, deler gjerne med andre, men forholdene er ikke alltid like dype eller langvarige. Har lav toleranseterskel for personlige uoverensstemmelser. Er ofte litt av et mysterium for partneren og andre mennesker. Motpolen på den intuitive siden er INFJ Forfatteren, men dette blir neppe noe heldig partnerskap. Bedre egnet er nok ISFJ Den Pliktoppfyllende (særlig om Igangsetteren er mann og Den Pliktoppfyllende er kvinne).

(mann 46 år fra Oslo) to. 8 feb. 01:44 Privat melding

Hm, synes ikke jeg traff så galt på den beskrivelsen som var hentet fra utesiden av boka. Og det er jo to ISFJ-ere identifisert gjennom denne høyvitenskapelige tråden allerede.

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 8 feb. 01:57

Nah...
🤣🤣🤣.
Utrolig interessant.
Men bare halvt. 😉.
Må flytte på noen boxer, til neste gang... 😝.
Kanskje tett opp mot den, hvis det er mulig.

Hva står A for? 🤔.

(mann 46 år fra Oslo) to. 8 feb. 02:01 Privat melding

Har ingen idé hva disse A og B står for, jeg bare klipper fra en gammal veiledning fra sivisforsvaret og pepprer denne tråden med sludder. I den veiledningen står det ingen ting om A og B, så kanskje er det en utvidelse av modellen siden dengang?

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 8 feb. 02:12

Jaja!
I don't care! 😎.
Funny test though! 👍.
ISFJ's! Watch out! 😘.
Og resten også, foresten.
💥💥💥.
Time to go!
Chill! ❄️❄️❄️.
Øy! Patent!
Du sa aldri hva du scoret???🤔.
Takk!
Og god natt!

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 9 feb. 19:03

ISTJ, mener jeg å huske, øverst til venstre ihvertfall...

Skjult ID med pseudonym Trollbjørn fr. 9 feb. 23:09

Introvert betyr ikke det samme som asosial. Selv om mange introverte er asosiale. Tvert imot, finnes det mange introverte som er meget sosiale. Forskjellen på introverte og ekstroverte er derimot dette: ekstroverte mennesker får gjerne energi av å være sammen med andre mennesker, mens introverte tappes for energi av å være med andre mennesker.

Mange introverte er svært flinke sosiale, fordi de er flinke til å lytte og virkelig høre etter i en samtale og reflektere grundig over det som blir sagt. Det tar mye konsentrasjon og energi for noen.

Jeg definerer meg selv som soleklart introvert, men hver gang jeg spør andre enn meg selv så definerer de meg alltid som ekstrovert. Men det stemmer ikke med oppfattelsen min, for aller helst vil jeg bare trekke meg tilbake og gå og "hvle".

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 10 feb. 02:30

@Trollbjørn
Ikke la andre få definere deg.
🤣🤣🤣.
Men, uansett, du må være en prosentandel ekstrovert. For å fungere. 😉.
Mulig, at du er en anelse mer ekstrovert, enn, det du selv oppfatter...🤔. ???

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 10 feb. 04:36

Jeg er introvert så det holder. Jeg sa hei til min beste venn på butikken her om dagen, da hadde jeg ikke snakket med ham på flere måneder.

Er forresten en kombinasjon av INTP og ISTP (I_TP er soleklar 100% utslag, mens N og T er ca 50/50.)