Alle innlegg Sukkerforum

Store lille VG

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Baloo on. 7 feb. 23:38

Ser reklame for rumpeforstørring i VG + fordekt som artikkel om at Norske jenter drar til utlandet for å forstørre rumpa. Har ikke lest artikkelen, men på bildet som fronter saken er det før og etter operasjon bilde. Bilde av rumpa før operasjon ikke spesielt sexy, bildet jeg tolker som etter operasjon ganske sexy. To forskjellige kvinner..
Hvorfor reklamerer VG for dette? Hvorfor forskjellige damer på det som fremstår som før og etter bilde? (De fleste som meg har ikke VG pluss og ser bare det jeg ser). tjener VG noe på dette? Jeg bare spyr.

Skjult ID med pseudonym Svele on. 7 feb. 23:55

Et påskudd for å ha bilde av rumper. Nakenhet selger...

Skjult ID med pseudonym Baloo to. 8 feb. 01:07

Ja. Nakenhet selger. Jeg biter nok selv på noen ganger. Eksempelvis når jeg skal velge avis eller magasin (ut fra forsiden)🐷. Kanskje er det mest det som er baktanker her? Men ble litt betenkt over for andre gang å se omtale av fenomenet rumpeforstørrelse ledsaget av sexy etter operasjon bilde (men om man ser to ganger ikke er samme kvinne som før operasjon bilde). Om det hadde vært en form for fordekt/kynisk reklame så er det jo Underbevisstheten som utfordres ved effektiv reklame. Og mest effektiv er reklamen om den er fordekt som seriøs reportasje og ikke reklame i seg selv. Vi får håpe at Norges største avis har mer ryggrad enn som så.. Det er nok mas om utseende på unge jenter som vokser opp nå syntes jeg. Blir trist av å se deformerte lepper på unge flotte kvinner osv. Enkelte unge kvinner leser bloggere og annet og tror kanskje operasjoner i lepper, rumpe eller annet er det som skal til for å bli mer vakker? Trist kroppshysteriet. De er jo så vakre slik de er👍

Skjult ID med pseudonym Lone to. 8 feb. 13:45

Legger merke til at du nevner _unge_ kvinner her... «bekymret» for dem.
Vel, etter hva jeg har fått med meg, så er det først og fremst kvinner litt oppi årene som er de som benytter seg av plastisk kirurgi, botox, filler o.a. Det er puppeløft, bukplastikk, silikon, fettsuging litt her og der,.. Damer, fra rundt 40, helt vanlige kvinner, trenger ikke ha veldig god økonomi så fra middelklassen og videre oppover...
Så hvis man skal «bekymre» seg for noen, Baloo, så er det kanskje like mye (om ikke mer), for disse som de unge, tenker jeg:/

Skjult ID med pseudonym Baloo to. 8 feb. 15:34

Lone: Har inntrykk av at det gjelder en del yngre kvinner også faktisk. Ikke bare bloggere/ kjendiser, men vanlige unge kvinner som kan snakke om leppeinnjeksjoner og andre inngrep som en relativt uproblematisk greie om man ikke overdriver. Jeg syntes det er trist å lese og høre om dette kroppshysteriet. Og ja, jeg tenker da spesielt på yngre kvinner fordi de er som regel så flotte at kirurgi ikke er positivt visuelt (snakker da ikke om enkelttilfeller hvor man faktisk kan løse et problem). De har livet foran seg, skal kanskje amme mm. Har også egne barn, så det er naturlig for meg å følge litt med på hva som rører seg blandt de unge.
Når det gjelder damer i 40 årene som du nevner så har de så mye livserfaring at de er anntakelig bedre rustet til å ta valg som ikke er påvirket av bloggere osv? Om noen justerer ting i den alderen så berører det meg ikke på samme måte som når jeg ser en ung kvinne gjøre det. Av flere grunner. Men når det er sakt så foretrekker jeg selv eksempelvis soleklart å ligge inntil myke og varme litt slappe bryster en silikonbryster på en moden dame. Men jeg føler det nesten litt upassende å skulle ha for mye meninger om hva godt voksne damer ønsker for seg selv.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 8 feb. 15:42

Forklaringen er vel enkel og sees i tråden her. Du skriver jo at før-rumpa ikke er sexy, men at du synes etter rumpa er det. Så kommer en lang utgreiing om at du er bekymret for at de gjør det de kan for å være sexy. Dagens dobbelmoral.
Forøvrig er jeg enig i at det er bekymringsfullt at så mange unge justerer kroppene og ansiktet med medisinske virkemidler. At godt voksne damer gjør det, er også en uting. De blir jo de vi andre måles mot... Det er få ting som irriterer meg mer enn å snakke med damer hvor botox og fillere har påvirket mimikken. Det ser jo emosjonelt avflatet ut og klar for å kysse, når de sitter og snakker med stemme full av alvor og bekymring.

Skjult ID med pseudonym Baloo to. 8 feb. 15:44

Haugtussa: kan bare svare for meg selv: Nei! Ikke for min del ihvertfall.
Men, jeg har lagt merke til er at de jeg kjenner i 30 og 40 årene av kvinner som går en del lange turer pga hund holder seg uforskammet godt. Så spar pengene på inngrep, kjøp hund og ut og gå på tur👍😂 Da ser man ofte mer sunn, frisk og deilig ut rent kroppslig. Helsegevinst får man på kjøpet👍

Skjult ID med pseudonym Baloo to. 8 feb. 15:46

Kiara: Du missforstår: Poenget mitt var at det som framstår som før og etter bildet er av forskjellige damer!

Skjult ID med pseudonym Baloo to. 8 feb. 15:49

Det er fake news. Og har ingenting med dobbeltmoral å påpeke det alle som ser to ganger vil legge merke til. Nemlig at det var betydelig forskjell på hvor sexy de to bildene var.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 8 feb. 15:50

Ok... Men det vet vi jo ikke da, for de har jo operert. 🙂 Uansett er ryggen på etterbildene, påfallende smalere selv over ribbeina. Her er det tatt ut mye gevinst i vinkel og knekk i ryggen også... Om det er samme dame.. Dessuten. De færreste har fin rumpe, tatt i den vinkelen med slik truse.😜

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 8 feb. 15:52

Nja... Da må man jo synes disse oppblåste fakerumpene er sexy da... Selv om det første bildet strengt tatt heller ikke er usexy men direkte stygt.

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 8 feb. 15:53 Privat melding

Haha, jeg var avgårde før jul for å sette Botox i sinnarynken. Sliter med sterk migrene, og det har bra effekt. Behandleren spurte om jeg hadde vurdert å sette filler i rynkene rundt munnen. Det ville gi fukt og et glattere utseende. "Jeg er veldig opptatt av at det skal se naturlig ut", sa hun.

Det som ble litt komisk da, var jo at hun selv var så stram og mimikkløs i hele ansiktet, at jeg lurte i mitt stille sinn på om ikke det der måtte gjøre vondt.

Det som skjer med unge jenter/damer når de overdriver dette, er jo at de ser ELDRE ut, de ser ut som de eldre damene (på min alder og eldre) som desperat prøver å se slik ut, som de unge gjør FØR injeksjonene!😂 Så, vi vil snart få problemer med å skille mellom de på 25 og de på 55👽

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 8 feb. 16:10

Jeg lurer på hva spm skjer med ansiktsstrukturene når de sprøyter inn så mye rart når de er unge. En gang må de jo bli lei.

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 8 feb. 16:16 Privat melding

Vil tro de kollapser, når all falsk støtte forsvinner...

Jeg kjøpte en veske av en dame før en tid tilbake. På finn.no hadde hun DET fine bildet, så utrolig vakker! Da jeg møtte henne, holy crap! Jeg er oppdratt til ikke å stirre på andre, men altså: unnskyld mamma og pappa. I DET fjeset hadde ALT gått galt og tatt fullstendig av. Helt oppblåst av fillere, helt lammet pga Botox, fake lashes, fake bryn, lipliner tatovert, hele regnbuen var spredt utover. Lillesøstera til Liberace++

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 8 feb. 16:29

Det er jo bare trist... Det jeg ser en del av disse fillerdamene gjør, er at de må ha litt mer for hver gang for å føle seg fresh. Jeg hadde med ei i fjellet en gang... Frisk luft og vind var ikke bra for nyfylte lepper.😂

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 9 feb. 19:37

Jeg tror du har en eller annen sykdom om det å se en digg rumpe og en mindre digg rumpe fremkaller brekninger? Dette er neppe noe du kan blame VG for!