Alle innlegg Sukkerforum

Show me your eyes

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kiara to. 8 feb. 16:58

Jeg glemte svømmebriller i går, og har faktisk lidd litt.😄
Hva betyr øynene når du ser etter partner?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 8 feb. 17:08

Lenge siden jeg har turt å se noen dypt i øyna. Får øve meg på dine.

Skjult ID med pseudonym Honey to. 8 feb. 17:37

Min liste:
1. Øyne
2. Munn
3. Hender
4. Stemme og språkbruk
5. Hår
Osv.

Altså øynene hans er viktigst. Det handler om kommunikasjon og tiltrekning. Faktisk er øynene det viktigste "redskapet" for å få meg i riktig stemning, if you know what I mean. Jeg synes at menn burde bli flinkere til å bruke øynene for å vise interesse.

Skjult ID med pseudonym Undrende M to. 8 feb. 17:38

Sikker på at det ikke var etter en tur på den lokale bula? :-D

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 8 feb. 17:47

Aldri på en onsdag:-D

Øynene er nummer en for meg også, Honey :-) Blikket og kontakten som er gjennom øynene, er helt esssensielt. Han må ha snille øyne rett og slett.

Skjult ID med pseudonym Furia to. 8 feb. 18:16

Snille øyne ❤️ Ja, det er noe av det første jeg ser på. Det og smilet.

Men jeg kan bli skikkelig sjarmert av snille øyne.

(mann 37 år fra Vestfold) to. 8 feb. 18:18 Privat melding

Hvis du har fått huggtenner også så hadde jeg holdt meg litt på avstand ,om ikke så hadde det gått bra sånn som du du "ser" ut 🙊😜

Skjult ID med pseudonym Athene to. 8 feb. 18:54

Å, det så ikke godt ut, Kiara, det må ha vært plagsomt i dag. Men ellers har du en spesielt sterk og pen gråblå farge på øynene!

Jeg snakket med ei venninne i går som også har begynt å svømme: 2-3 ganger i uka. 2000 m på 40 min. 80 lengder i et 25m basseng om jeg ikke regner helt feil! Wow.
Lurer på om svømming er den nye ‘greia’ etter jogging og sykling? Hun sier det er trangt om plassen hver gang! Kunne faktisk tenke meg å starte med det selv. Sikkert knallbra for stive skuldre og svak rygg. Men det er nok langt eller mange timer frem til 80 rundet. Og så må jeg lære å crawle. Det er vanskelig, det!

Hvor mye og langt klarte du i starten, Kiara, om du husker?

Men over til øynene. Manneøynene. Rart du spør. Det var spesielt de varme, gode, livlige øynene til mannen på bildet jeg la merke til. Men det første jeg registrerte på date, og gjennom hele møtet, var at de øynene ikke fantes likevel. Jeg ble rett og slett litt satt ut! Faderullan altså. Etter all denne tida der jeg burde vite bedre enn å la bilder skape noen som helst forventning. Men sånn er det nå altså. Nå var ikke det grunnen til at det ikke ble mer. Men likevel’a. Det gjorde det ikke bedre, jaffal.

Tror jeg går for mys forslag om å holde seg til bildeløse profiler. Det har faktisk noe for seg.

Skjult ID med pseudonym my to. 8 feb. 19:53

Hahahahha, Kiara! Det blikket kan få deg inn i hvilken som helst skrekkfilm.. eller tåredryppende kjærlighetshistorie! Holywood next :)
Øyne er viktigst. Eller egentlig er det vel blikket fra de øynene. Noen er jo ikke i stand til å gi #detblikket uansett, mens andre som kan, har også død fisk-blikket innimellom. Veldig dumt når de tar det i profilbildet. Det finnes dem som ikke interesserer seg for profiler uten smilende munn som viser tenner, men jeg dævver av tullinger som har solbriller eller horekundebriller på alle bildene sine. Da ser jeg heller på en profil uten bilde.

Skjult ID med pseudonym bobb to. 8 feb. 20:13

Haha. "Nå ha a @kiara grått seg tappert gjennom nok en natt uten mann"
Ikke pent å le, men dere er morsomme @kiara og @my. 😄

(mann 49 år fra Østfold) to. 8 feb. 20:34 Privat melding

Uten øyne er det jo ganske vanskelig å se en partner så de er jo ganske viktige. Nå er det ingen som har stygge øyne, men innrammingen er litt off på noen..

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 8 feb. 22:20

Du er den første som skjønte min smerte, Bobb😭😄
My, hadde jeg ikke vært så sliten, hadde jeg bok vandret litt rundt i byen for å skremme folk. Da jeg kom ut i garderoben og så meg i speilet hadde jeg fortsatt badehette på, og passet definitivt best til skrekkfilm. Jeg som trodde disse unge, kjekke svømmerne kikket så fælt på meg fordi jeg hadde litt såre lepper, og de derfor var litt ekstra røde, hovne og sexy i
går.😂😂😂

Oi!! Venninna di er en smule raskere enn meg, Athene😄 De gangene jeg har svømt 2000 meter, svømmer jeg sakte for jeg har fokus på å gjennomføre. Jeg bruker over en time... Jeg svømmer bryst da, og bruker ca en halv time på 1000 meter. Jeg skal gå på crawlkurs de neste to månedene, og da vil jeg vel bli raskere. Til gjengjeld bruker man mindre kalorier når man crawler. Da jeg begynte å svømme i november, hadde jeg betennelse k noen sener i skuldra og i senene rundt ene kneet. Det hadde jeg hatt et halvår, og musklene rundt hadde stivnet og nesten låst seg. Første gangen fikk jeg problemer etter 300 meter og var overlykkelig over at jeg greide å strekke til 600 meter. Så svømte jeg fra 500 og økte gradvis til tusen i løpet av tre-fire uker, og nå jobber jeg med å kunne svømme 2000 uten at jeg føler det er verdensrekord knpr jeg gjør det.😄 Jeg svømmer bare to ganger i uka, og i tillegg er jeg på forskjellige varmtvanntreninger og vannaerobic. Anbefaler det absolutt! 😍😍 Jeg er overlykkelig, skuldra mi er så godt som bra, kneet mitt er bedre, og alle padlemusklene mine er i vinterbruk i helt annen dimensjon enn de noensinne har vært.😄😄 Ren lykke så lenge jeg husker briller. 😜

Skjult ID med pseudonym Turn of.. to. 8 feb. 23:34

Er litt svak for brune øyne...er så vakkert...

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 9 feb. 00:09

Har sett noen øyne, men ikke dypt. Nok. Jeg vil helst drukne i dem. Hvordan de er? I know when I see them.

Skjult ID med pseudonym Tyren fr. 9 feb. 10:36

Pen du er da, kiara 😀

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 9 feb. 17:26

Takk☺️ Jeg er heldig slik. 🙂

Skjult ID med pseudonym Tyren fr. 9 feb. 22:31

Ser jo ut som bare ungdommen...

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 9 feb. 22:57

Nåh... jeg brukte ikke å ha så røde øyne da jeg var ung. Dessuten har kamera filtrert på smilerynkene rundt øynene. Men takk☺️

Skjult ID med pseudonym Tyren lø. 10 feb. 13:28

Gææærn etter deg jeg nå 😆

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 10 feb. 14:10

Wille er hot! 😍.

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 10 feb. 14:16

Uff, tok bort bildet. Det ble jo så stort! 😲

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 10 feb. 14:23

Make it bigger! 😉.