Alle innlegg Sukkerforum

Mot en ny tid?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 10 feb. 2018 10:55

På vei gjennom Oslo med tinder appen påslått haglet det inn med likes noe som, ut over den opplagte boostingen av selvbildet mitt, gav meg anledning til å registrere noe interessant. Ved nærme øyesyn var aldersspennet på disse kvinnene pluss minus 2 år fra min alder. Sånn ca, i snitt. Jeg er 48 og de var fra 46 til 50. Eller egentlig til godt over femti. Jeg vil si rundt 55-56. Deromkring. En dame på 37 likte meg. I 12 sekunder. Så var hun borte. Åpenbart sveipet hun feil vei. Hva forteller dette, om enn i et lite og kanskje ikke representativt tilfelle? Jo, at tiden med aldersforskjeller i mannens «favør» er forbi. Det er over, gutter. Slutt. Jeg tror sågar vi vil se en dreiing hvor kvinner er eldre enn menn i forholdet. Ganske enkelt fordi kvinner i stadig større grad utsetter å få barn. Menn vil måtte «vente på en ledig kvinne» som er klar til stifte familie. Når han så omsider finner henne har hun femårig utdannelse, jobb og høyere lønn enn ham. Dermed vil det ikke lenger være opplagt hvem som går inn i deltidsstilling og er delvis hjemme med barna i den familien de nå vil skape. I en fremtidig verden hvor høyere utdannelse blir stadig viktigere for en sikker stilling i arbeidslivet kommer mannen til å tape terreng til kvinner. Hele konseptet rundt familien og ekteskapet vil dermed endre seg. Og således også kjønnsrollene. Menn vil ikke i fremtiden være det «sterke kjønn». Kvinnen vil overta den rollen. Som hovedforsørger og den eldste i familien i tilleg til at kvinner igså lever lengst, vil autoriteten i fremtiden ligge hos henne. Den maskuline tidsalderen går mot oppløsning. Bør vi puste lettet ut, eller dette krise?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 10 feb. 2018 11:01

Så lenge jeg ikke får juling av ei dame går det helt fint.
Ellers tenker jeg at min generasjon ikke har så stort forhold til dette med gamletidens kjønnsroller, og syn/prioriteringer blir litt annerledes.

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 10 feb. 2018 11:01

På vei gjennom Oslo med tinder appen påslått haglet det inn med likes noe som, ut over den opplagte boostingen av selvbildet mitt, gav meg anledning til å registrere noe interessant. Ved nærme øyesyn var aldersspennet på disse kvinnene pluss minus 2 år fra min alder. Sånn ca, i snitt.

Jeg er 48 og de var fra 46 til 50. Eller egentlig til godt over femti. Jeg vil si rundt 55-56. Deromkring. En dame på 37 likte meg. I 12 sekunder. Så var hun borte. Åpenbart sveipet hun feil vei. Hva forteller dette, om enn i et lite og kanskje ikke representativt tilfelle? Jo, at tiden med aldersforskjeller i mannens «favør» er forbi.

Det er over, gutter. Slutt.

Jeg tror sågar vi vil se en dreiing hvor kvinner er eldre enn menn i forholdet. Ganske enkelt fordi kvinner i stadig større grad utsetter å få barn. Menn vil måtte «vente på en ledig kvinne» som er klar til stifte familie.

Når han så omsider finner henne har hun femårig utdannelse, jobb og høyere lønn enn ham. Dermed vil det ikke lenger være opplagt hvem som går inn i deltidsstilling og er delvis hjemme med barna i den familien de nå vil skape.

I en fremtidig verden hvor høyere utdannelse blir stadig viktigere for en sikker stilling i arbeidslivet kommer mannen til å tape terreng til kvinner. Hele konseptet rundt familien og ekteskapet vil dermed endre seg. Og således også kjønnsrollene. Menn vil ikke i fremtiden være det «sterke kjønn».

Kvinnen vil overta den rollen. Som hovedforsørger og den eldste i familien i tilleg til at kvinner igså lever lengst, vil autoriteten i fremtiden ligge hos henne. Den maskuline tidsalderen går mot oppløsning.

Bør vi puste lettet ut, eller dette krise?

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 10 feb. 2018 11:07

Der sier du noe Mækstuff. Men det er vel nettopp det jeg tenker på. At det vokser frem en ny bevissthet omkring disse tingene. Min generasjon legger merke til dette, men yngre generasjoner tar det bare som en naturlig greie. Det bare «er» sånn. Det gjør jo ikke endringen mindre betydningsfull.

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 10 feb. 2018 11:08

Det bildet der kom med ved et uhell????

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 10 feb. 2018 11:15

Har du knekt brillene dine?

Om vi ikke har fått til likestilling i fremtiden så tyder det på at mennesker ikke har blitt noe særlig mer intelligente, og da tror jeg at vi (fortsatt) har større problemer sånn i det store og hele bildet og bekymre oss om. Likesttilling for meg handler om å respektere hverandre som kjønn, og å være opptatt av å komplimentere hverandre. Ikke konkurere mot hverandre.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 10 feb. 2018 11:15

Ikke å*

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 10 feb. 2018 11:33

Med mindre vi blir slaver under en amazonas rase, ser jeg ikke helt den store krisen på hjemmefronten. Jeg tror heller ikke befolkningen stopper opp pga noen kvinner prioriterer karriere. For meg virker det som det går mer løs på et ego eller stolthet. (Ikke myntet på dine tanker rundt dette) Har vi like muligheter og like rettigheter er det opp til oss hver å benytte oss av dem.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 11:52 Privat melding

Det er slettes ikke slutt!
Finns fremdeles utallige kvinner der ute som faktiskt skjønner sitt eget beste
Yngre kvinner i 25-35 års alderen som intuitivt vet at den beste alderen for en mann for enhver kvinne i sin beste alder er i 47-48 års alderen.
At Tinder fylles opp av kvinner som bare ikke skjønte sitt eget beste når de hadde sjansen er jo en annen sak.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 10 feb. 2018 12:04

Ny tid? Dette er vel ikke noe nytt?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 10 feb. 2018 12:07

Kjipos? Nytt uttrykk? Ellers hadde du meg ved Amazing sex. Liker å tro jeg har en mastergrad i det.

Jeg ser nå at jeg ikke fikk med meg alderspenn-problematikken. Hvis det var essensen i hele problemstillingen?
Tøysekopp, altså. Her prøver jeg å være seriøs. Hva med å nedjustere alderssøket på Tinder? Sveip som faen til høyre så ser du hvor mange du får. Thailand er jo evt en løsning? Mange damer med daddyissues der ute. Ikke bekymre deg.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 12:17 Privat melding

Nei det er ikke noe nytt at enkelte kvinner lar tiden gå forbi for så å samles desperate på jakt etter rett mann.
Nå er det Tinder eller andre datingapper. Tidligere var det diverse utesteder.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 10 feb. 2018 12:33

Desperat etter rett mann? Er vel det som er missforstått. Er vel at disse damene har det så bra, at det er åpning for den rette.

Hva er desperat med å ønske finne den rette da? Er det bedre å ta hva som helst?

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 10 feb. 2018 12:38

Du er vel ingen vårkylling du heller @leifi? Ser du ikke selv at du er i samme posisjon?

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 10 feb. 2018 12:40

Er ikke dette nytt? Hallo. Det er to tusen års historie som skal omskrives. Hvordan kan dette "ikke være noe nytt"? men la gå. Jeg er en nerd og sitter med bøkene mine. Antakelig er dette et tema for folk med tykke brilleglass, knekte briller, skitne briller, briller som mangler, lupe, monokler og kanskje kikkert.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 12:50 Privat melding

De er desperate fordi de får de rette mennene, men ikke til å bli værende.
Den muligheten har mange latt gått fra seg.
@bobb. Ingen vårkylling nei.
Men stolt hane i min aller beste alder både fysisk, seksuelt og mentalt... 🤔
Ok stryk siste.

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 10 feb. 2018 13:03

Det er flott det @leifi. Jeg sier ikke du er hverken for gammel eller for ung til noe som helst, jeg påpeker bare det jeg mener er smått hyklersk.

Splinten i din brors øye osv..

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 13:21 Privat melding

Onde tunger påstår en bunt sprikende staur stikker ut av øynene mine.
Det vil jeg på det sterkeste avvise.
Slike folk er onde. Og de frembringer alternative fakta.
Til støtte for de militante feministene.
Som vi alle vet prøver å overta makten, og alle verdens ender.

(kvinne 44 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 13:31 Privat melding

@Leifi
"Kvinner som ønsker likestilling, mangler ambisjoner" 😉

@subjekt
Selv om tidene forandrer seg, tror jeg likevel at mann og kvinne alltid vil ha et (visst) behov for den andre. Men at selve dette behovet er i endring, virker åpenbart.

Kjønnskamp er så 20.århundre... ikke at det ikke har vært på sin plass, men jeg håper vi snart kommer dit at vi heller verdsetter hverandre og ulikhetene våre - og at ulikhetene blir sett på mer som utfyllende, enn splittende 🙂

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 10 feb. 2018 13:39

Du er snart 50 år, singel og sitter på en datingside, no less, og kritiserer kvinner som "lar tiden gå forbi". Om det er ondskapsfult å påpeke ironien her, som forøvrig grenser til det komiske, så la gå.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 13:48 Privat melding

@Veslemøy. Det skulle jo tatt seg ut. At kvinner skulle kravle seg ned på mitt nivå som fysisk arbeidende i byggebransjen, vet vi jo alle bare ikke kommer til å skje.
De trives altfor godt i varmen inne på kontorene. Som sjefer.

(kvinne 44 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 13:59 Privat melding

@Leifi. ...og på den måten utfyller vi hverandre helt nydelig. Du på gølvet og jeg som sjefen din 😉

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 13:59 Privat melding

Nå gjør du det igjen @bobb. Løper de militante feministenes sitt ærend.
Vil tro de fleste oppegående har fått med seg at jeg egentlig ikke er her.
@Des. Der er jeg kun for studier i moderne antropologi.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 14:05 Privat melding

@Veslemøy. Du mener den som skaffer kaffe og forteller oss alt vi ikke får lov til å gjøre fordi det er så farlig og blir imponert over alt vi har fått gjort etter at du gikk hjem for kvelden?

(kvinne 44 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 14:11 Privat melding

Vel @Leifi.... jeg ser tydelig et forbedringspotensiale når det kommer til lederegenskaper og tar det til etterretning 🙂

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 14:16 Privat melding

Ikke glem at du må gå i deg selv, ta selvkritikk og forandre rutinene.
-Holde seg på kontoret, sitte musestille og aldri kikke ut vinduet.

(kvinne 44 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 14:20 Privat melding

Jeg er åpen for innspill, men å diktere meg - det kan du glemme 🙂

Skjult ID med pseudonym Vann lø. 10 feb. 2018 14:23

Ellers da @Leifi? Går det bra på jobben om dagen? 😊

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 14:25 Privat melding

Vil du ha bygget opp i år vesla? Eller neste år? 😉

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 10 feb. 2018 14:29

Nå må du jo kjenne din plass da gammel'n 🍿

(kvinne 44 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 14:29 Privat melding

Safety first - always 🙂

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 10 feb. 2018 14:32

@leifi
Hehe, greit, jeg ser hvor det her bærer hen. Jeg har ikke tatt noe som helst standpunkt annen enn å påpekt en helt åpenbar hykleri i det ene av dine innlegg.
Jeg har vel få sterke meninger her i den ene eller andre leiren, om en på død og liv skal polarisere altmulig.

"Militante feminister", du. Helt ærlig, gir det uttrykket mening for deg eller fyrer du det løs for det høres tøft og smart ut? Det har for lengst blitt trøttende med desperadoer på internett som lurer seg selv til å tro de har noe vettut å fare med ved å bruke eksotiske "ny-ord" fra internetts bakgårder, som egentlig ikke har noe substans.

Kan ikke du kalle meg en kultureltistisk-marxist-raddis-idealist så kan jeg kalle deg en neokonservativ-blårussradikal-antifeminist så er ordonanien og bås-settingen fullkommen og vi har ikke beveget oss en millimeter i diskusjonen.

Om du vil diskutere seriøst anbefaler jeg å ta et annet utgangspunkt enn bitter syting. Hvem vet, kan hende vi er enige på flere punkter enn en skulle tro?

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 10 feb. 2018 14:32

Jeg burde begynne å studere kjønnsteori. Tror det er «der det skjer». I et bitte lite akademisk hjørne sitter et stille lite subjekt og leser så brillene knekker og ramler av nesa. Kanskje kommer det en støvete kvinnelig arkivar forbi og så kan vi ha rolig date mellom de knusktørre dokumentene fra det 20 århundre🙃

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 14:34 Privat melding

Joda @Vann. Det går fremover. Sliter jo en del med snø, is og kulde for tiden.
Men det positive er jo at de kvinnelige sjefene ikke viser seg, dessuten er det mye rim på vinduene på kontorbrakkene. Så fremgangen går som normalt.
Barna skal nok få ny skole til rett tid. ☺️

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 10 feb. 2018 14:37

Er det mere problematisk å forholde seg til de kvinnelige sjefene enn de mannlige @leifi?

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 10 feb. 2018 14:45

Men Veslemøy, en behovsendring i kjærlighetsrelasjonen, hvis den er av en art som kan karakteriseres som grunnleggende eller fundamental, er jo i seg selv en liten revolusjon. Det har jo vært kvinnelige ledede husholdninger før i historien, men da som sjeldne unntak. Det vil si som kulturelt atypiske. Hvis dette endres til en normaltilstand vil det få betydning for veldig mye annet i kulturen vår. Det er en balanse i makten mellom kjønn som endres. En slik endring vil føre til at det androsentriske samfunnet erstattes av et samfunn hvor kvinnelige idealer og verdier får mest og størst betydning. Dette er ikke småtterier!

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 10 feb. 2018 14:55

@subjekt
I enkelte plasser i verden har de matriarki nedfestet i loven. En kvinne er familiens overhode og den sist fødte datter arver alt fra foreldre. Jeg har bekjente i India som faktisk bor i et sånn samfunn.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 15:07 Privat melding

@bobb. Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun som alvor har missforstått både spøk og alvor. (Eller noe slikt).
Hvis du ikke flirer litt av mine fleste innlegg, så har en av oss bommet.

@Høna. Jeg er så langt nede på stigen at det er svært få kvinnelige sjefer jeg har trengt å forholde meg til. De få har det ikke vært noe problem nei.
De sier hva jeg ikke får lov til å gjøre, så gjør jeg som jeg vil uansett.
Mailene flyr over hodet mitt. Etter at jobben er gjort kommer noen og sier at slikt må jeg ikke gjøre. Neida sier jeg, Det skal jeg ikke gjøre mer. Men da er bygget oppe og alle fornøyd.
Så er det neste bygg, på an igjen, samme leksa.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 10 feb. 2018 15:13

@leifi. Mener du at du ikke forholder deg til disse mailene fordi de er fra kvinner?

(kvinne 44 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 15:44 Privat melding

@subjekt - kanskje vi ikke lenger beveger oss frem og tilbake mellom patri-og matri, men for en gangs skyld; videre. Fra et "enten eller",
til en mer balansert orden mellom kjønn og uten å måtte definere egenskaper som enten maskuline eller feminine, kanskje? 🙂

Artig å filosofere rundt disse spørsmålene, men nå må jeg løpe og kjøpe blommor til moder`n 🙂

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 15:51 Privat melding

Selvfølgelig tar jeg ikke mailer fra kvinner til meg. Får da være grenser.
Eller fra mannlige sjefer for den sags skyld.
Du ser forskjellen mellom oss er ofte større enn det at jeg vasker hendene FØR jeg går på do.

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 10 feb. 2018 16:19

Ny likes, 57 år. Tror det bare er å la naturen gå sin gang. Jeg ser jo hvor dette bærer og kjenner at jeg ikke har så mye motstandskraft lenger???? håper hun vil ta meg med til syden. Jeg trenger ferie!

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 10 feb. 2018 16:27

Jeg skriver under med deg @subjekt.
Ferie hadde vært en ting nå.

🏖️👈🤔👉👫
Hadde det bare vært mulig å kombinere ting...
🤣🤣🤣.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 10 feb. 2018 16:30

Gått andre veien her. Begynt å åpne opp for alder under min egen. De voksne menna kjenner jo ikke sin besøkelsestid

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 16:38 Privat melding

Hold stand @subjekt. Ikke la deg lure i fellen. La 57 åringene ta de yngre. vær tolmodig. vent til det rette øyeblikk når hun på 27-37 åpenbarer seg.
Så slår du til, med all din tyngde og erfaring.
Kan være du må stå for ferien, men det står du i.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 16:56 Privat melding

Joda @Høna. Vi har alle våre unnskyldninger for å gå ned i alder.
Helt iorden det.

Skjult ID med pseudonym Svele lø. 10 feb. 2018 17:01

Hva er dette tinder for noe? Må jeg ha sånn moderne facebookmaskin for å få det? Med nervøst glass?

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 17:08 Privat melding

Tinder er plassen hvor du faktiskt får match med kvinner. Desperate sådann, gjerne i 40-50 års alderen.
Eller lekre noenogtyveåringer som bor 5000 km. unna.

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 10 feb. 2018 17:13

Fleste gang jeg får snakke med et romvesen! Hvilke planet kommer du fra, Svele?

Hilsen jordboer.

Skjult ID med pseudonym Svele lø. 10 feb. 2018 17:15

Åhh jeg stammer fra noe som heter sekstitallet, du får spørre de gamle. Kanhende noen husker..

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 10 feb. 2018 17:20

Men hvis du har fått ny jobb er det kanskje noen kjekke nye menn i nærheten også, Alice🙂 Jeg har en ny kollega, men det er en elg. Den står ute i Hagen og eter syrinbuskene mine!

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 10 feb. 2018 17:32

Jeg må laste ned omtrent 10 apper.
For å finne noen som matcher.
Jeg har omtrent 0. I utbytte på de jeg allerede har. Det er helt ødeleggende, og øde, i landskapet der ute...
Kun delerium, luftspeilinger, hildringer, Fatamorgana... mye mer en kunn en optisk illusjon. 😎.
Hvordan er Happn?
Har noen, noen form for formening om andre apper?
Jeg kunne egentlig tenkt meg til å begrense pengebruk, og tid på noe annet, enn, det å jakte på en drøm, i et ukjent og begrensende landskap.
🤔 ???

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 10 feb. 2018 17:38

Tinder er ikke så halvdumt egentlig. Fått noen hyggelige dater ut av det. Mindre forventninger der.. blitt oftere positivt overrrasket..

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 10 feb. 2018 17:42

Tinder funker ikke for meg, overhodet...
🤔... ???
Jeg må være tilbakestående på et plan... 🤔.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 10 feb. 2018 17:44

Funker fjell uansett. Alt utenom å møte ei som det er aktuelt å endre prioriteringer for...

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 17:46 Privat melding

@Biggie. Happn er greitt fordi du kun får opp kvinner som faktiskt er i nærheten.
Der og da.
Har blitt flere møter derfra enn herfra.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 10 feb. 2018 17:48

Happn er jeg for gammel for.. så det har ikke jeg prøvd.. og skal ikke

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 17:51 Privat melding

@Høna?
Hvorfor har du lavere forventninger på Tinder?
Er vel samme folka som er på Sukker, Tinder, Happn eller andre?

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 10 feb. 2018 17:52

Zoosk?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 10 feb. 2018 17:52

Første treff på søk "happn".

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 10 feb. 2018 17:53

Jeg har funnet ut at det er ikke disse app greiene som ikke funker. Det er jeg som ikke funker. Takket nei til tre dater siden i går.. hvorfor? Fordi jeg er på lading hjemme og det er det som gir meg energi. Tror jeg🤔

Happn er for de spontane som hiver seg utpå... det er ikke meg tydeligvis.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 17:55 Privat melding

Du er for gammel for Happn? @Høna.
Du er for gammel for å treffe folk som er i nærheten??

(mann 40 år fra Vestfold) lø. 10 feb. 2018 17:55 Privat melding

@Leifi hvordan fungerer det?
Det er ei dame i nærheten. 😆.
Hva skjer da...
Er det alarm som utløser seg på appn...?
😆😆😆.
Jeg er bare sinnsykt ignorant!
Kanskje jeg skal sjekke Happn... 🤔.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 10 feb. 2018 17:55

Veit ikke hvorfor jeg har lavere forventninger til tinder. Rykte om at det er en puleapp, mye folk på gjennomreise som ønsker et nypp
j

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 10 feb. 2018 17:57

Stay in your lane! 😡. Scrappy! !
💥💥💥!

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 10 feb. 2018 18:00

Ja, folk er visst mer interessert i pule...
Finns det kjærlighet i det? 😊.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 18:08 Privat melding

At du ikke vil på date med menn du egentlig vet at du ikke vil ha, eller menn du egentlig vet neppe vil ha deg mer enn noen ganger. Det er jo forståelig.
Enten du finner dem her, på Tinder, Happn eller puben.

Jeg sliter litt med det første. Det andre bryr meg lite.
Menn og kvinner er nok litt forskjellige slik.

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 18:09 Privat melding

OK apper begge de to der. Mye bra damer. Jeg får desverre aldri match, kanskje 1stk ved hver 3. Måned, så det funker ikke. Jeg er kanskje for stygg eller bommer fullstendig med bildene, ikke vet jeg. Blir hvertfall lite med dates utav det.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 10 feb. 2018 18:11

Hva sliter du med sa du @leifi? Skjønte ikke det jeg....🤔
Veit du ikke hva du vil ha? Eller veit du ikke hva du ikke vil ha?

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 10 feb. 2018 18:15

Du ser a bra ut Du, Deshi2! 😉.
Verden er full av flotte damer, men er det noen, for meg?
Underlig problemstilling... 🤔.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 18:19 Privat melding

@Ruske. Når en kvinne trykker "like" på min profil, begynner mobilen jeg har i lomma å vibrere taktfast. Jeg har og fått installert automatisk viagrainjeksjon ved match. Sånn at jeg skal være klar uansett hvorvidt bildet korresponderer ved faktiskt møte.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 18:27 Privat melding

Jeg vet meget godt hvem jeg vil ha. Det sliter jeg ikke med. De jeg egentlig vet jeg ikke vil ha derimot, sliter jeg mer med. Fordi jeg gjerne vil. Bare litt.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 10 feb. 2018 18:29

Så du vil ha alle @leifi. Sånn til å starte med?

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 18:38 Privat melding

@Des. Nei Nei. Her risikerer jeg jo at de leser forum!!

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 18:40 Privat melding

Vil kun ha hun jeg vil ha jeg.
Hun er det få av.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 18:44 Privat melding

De jeg vil ha mer enn ett par ganger vel og merke.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 10 feb. 2018 18:59 Privat melding

Hva de som har trigget meg har til felles?
Svært lite tror jeg. Det bare skjer når det skjer.
Bevissthet eller spesifikke ønsker har ingenting med saken å gjøre.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 11 feb. 2018 09:20

Saken er den at det har hendt noe de siste årene. Den litteraturen jeg har lest og de tankene jeg har gjort meg har jeg i stadig større grad relatert til min egen situasjon. Jeg har gradvis blitt oppmerksom på min egen status. Dvs den statusen jeg ikke har. Dette har kommet frem så og si i takt med at jeg erbinteressert i kvinner på rundt 50 år. Ofte viser det seg at disse kvinnene har en bedre yrkeskarriere enn jeg har, de har høyere lønn og er stødigere etablert. Kort og godt, de har høyere sosioøkonomisk status enn meg. Slutten av førtiårene har kastet denne virkeligheten rett i ansiktet på meg. Den frie kunstnertilværelsen skal nå betales tilbake. Og jeg finner meg selv med ryggen mot veggen, malt inn i et hjørne. Det jeg kjenner jeg på er mindreverdighetskomplekset. Følelsen av ikke å ha bra nok bakgrunn, av å ha for lav lønn. I møte med den moderne kvinnens selvstendighet, hennes selvbevissthet og trygghet blir jeg for svak.

Og det var søndagens betroelse????

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 11 feb. 2018 12:42

Skjult ID med pseudonym Turn of.. sø. 11 feb. 2018 13:02

Det er vel like mange desperate menn som det er kvinner tenker jeg.. ellers hadde de ikke vert her på sukker eller noe annet sjekkested tenker jeg..😂😂😂😂 morsomt å se hva som kommer frem av og til...😂😂😂 Tenker dere overhodet på å se ting fra flere sider...😂😂😂ler meg fordervet....

Skjult ID med pseudonym Turn of.. sø. 11 feb. 2018 22:29

😂😂😂😋

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 16 feb. 2018 04:45

Ja, Norge har blitt ungkarslandet! Årsaken til dette er at kvinner velger de samme mennene, men på tur (først får du han, så er det min tur). At Norge er et ungkarsland er en statistisk sannhet. Det er også en stastistisk sannhet at blant menn og kvinner som har barn, har menn flere barn, pr. mann, enn kvinner, om man isolerer for de siste årene (som en trend). Forklaringen, derimot, klarer ikke de lærde å enes om riktig ennå, selv om det jo er åpenbart! Men de må «forske» litt på dette først (les: pøse ut valid statistikk, noe som er vanskelig nok når du skal finne ut av hva kvinner mener de selv mener at de mener de mener).

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 16 feb. 2018 06:42

Hønemor, sitatet ditt, ser du i hvilken tilstand det etterlater mannen? Som en baby. Mannen har ingeting å tilby. Kvinnen trenger han egentlig ikke. Han skal bare elskes, som et lite barn. Kanskje fordi kvinnen har en rest av morskjærligheten som ikke har blitt brukt opp? Er den dype, inntrengende kjærligheten kvinner trakter etter egentlig denne? Den betingelsesløse nærheten. Den fullstendige intimiteten. Det intense blikket og det ubrytelige båndet. Selve mor barn følelsen? Er dette den relasjonen kvinner har som ideal for kjærligheten nå? Fordi alle behov er opphørt står hun bare igjen med denne eksklusive og «rene kjærligheten»🙃 Ikke rart mannen sliter..

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 16 feb. 2018 06:47

Fælt så masete vi var da, my! Kan du ikke bare tro på meg? Har jeg noen gang tatt feil? Det tar så lang tid, men google «barnløshet» så finner du massive mengder. Både SSB og Folkehelseinstituttet har ferske tall på dette, samt historiske serier som bekrefter trenden.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 16 feb. 2018 08:17

Nei, jeg ser ikke at det setter mannen i den tilstanden at han ikke har noe å tilby. Mannen har da alt å tilby han. Og det får han da, fordi han kan.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 16 feb. 2018 08:21

Men ja... jeg er enig med deg @subjekt. Ikke rart mannen sliter, om han ikke klarer å forholde seg til at forhold kvinner i dag basserer forhold på vilje og lyst... ikke fordi man er avhengig av noen

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 16 feb. 2018 09:31

Makt behov for en del kanskje @kiara... . At de skal være den sterke og beskyttende. Definisjonen av sterk og beskyttende bekrenser seg naturlig nok for mange til å kunne vise til at de bringer mere til bordet.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 16 feb. 2018 09:57

Ser jo bare frustrasjonen igjen i noen tråder.. fortvilelsen over kvinners egen vilje og evne. At kvinner ikke finner seg i å bli svakeliggjørt som kjønn. De fleste av dagens kvinner trenger jo ikke underholdningsbidrag, de ønsker en likestilt partner. Underlig at det er menn og kvinner som ikke har noe annet å bidra med inn i et partnerskap enn å være beskytter og beskyttet.

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 16 feb. 2018 10:33

Dess eldre jeg blir dess større ser min nyttefunksjon ut til å bli. Mennesker i mitt liv trenger meg for det jeg gjør, ikke kun for det jeg er. Det er kanskje et paradoks, eller i det minste en slags motsetning, til ideen om kjærligheten, som bare skal leve av sin egen kraft. Når relasjonen mellom mann og kvinne løsrives fra sin nyttefunksjon står vi til sist igjen med følgende: romantiske «visdomsord» på Internett, en solnedgang, gardiner på et hotell i syd Italia, og forskjellige andre fantasier om prinsen og askespott.

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 16 feb. 2018 10:46

Og grunnen til at det jeg gjør er etterspurt er jo fordi mannen generelt er i ferd med å bli fullstendig ubrukelig! Det eneste han kan er å trykke på tastaturet med bleke fingre eller speile seg på veggen i et treningsstudio. Faen meg ingen som kan gjøre et realt arbeid lenger. Og denne bleike pingla er det kvinner vil ha. En mann som er infantilisert inntil det ugjenkjennelige! Det kvinner vil ha er ikke en mann, det er en stor baby. En kosemann. Rett og slett et kjæledyr på to bein!

Skjult ID med pseudonym SusieQ fr. 16 feb. 2018 11:03

👏👏👏 @kiara

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 16 feb. 2018 11:04

Altså... Dreier dette seg egentlig om den klassiske "alt var bedre før"? Dagens ungdom, gikta som blir vondere for hver vinter, osv...?

Skjult ID med pseudonym bobb fr. 16 feb. 2018 11:16

Å føle et behov for å beskytte kvinnen sin kan helt sikkert sees på som kontrollerende, marginaliserende og nedlatende med de rette brillene.

For min del så kommer mitt iboende naturlige instinkt å ville beskytte og passe på de jeg er glad i fra en plass av kjærlighet og omsorg. Jeg ser på dette som en naturlig del av identiteten min som mann, positivt eller negativt. Det er ikke noe jeg kan eller føler et behov for å endre på for å passe inn i et slags moderne glansbilde der kvinner og menn er 100 % identiske.

Å strekke det så langt og si jeg er nedlatende og respektløs overfor kvinner synes jeg er litt spesielt. Jeg kommer iallefall ikke unnskylde meg for hvordan «gud» skapte meg. Min erfaring er også at det er fler kvinner enn ikke som ønsker en «gentleman» som også er villig til å bære mer enn kun sine egne problemer på sine skuldre når det lir på. Om jeg tar feil så er jeg vel gått ut på dato da.

Skjult ID med pseudonym bobb fr. 16 feb. 2018 11:27

Kvinner har sin måte å vise omsorg på og menn har sin. Så det er ikke slik at det ikke er gjensidig, balansert og i så måte likestilt.

Skjult ID med pseudonym bobb fr. 16 feb. 2018 11:33

Jeg snakker absolutt ikke om den type sosiopatisk kontroll og overvåking bare for å ha sagt det.

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 16 feb. 2018 11:42

Men er det ikke paradoksalt da, at når det «bare» er et spørsmål om kjærlighet synes det likevel å være vanskeligere enn noensinne å finne en (ny) partner?

Og hvorfor er det så vanskelig? Jo, fordi selv ikke diktere og poeter vet hva den fordømradr kjærligheta egentlig er for noe.

Alle snakker om den, men essensen er notorisk uklar, ingen kjenner oppskriften og om den kommer eller ikke er ren bingo.

Jeg gir terningkast 2!

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 16 feb. 2018 11:50

Kjærlighet i dagens samfunn🙃

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 16 feb. 2018 12:08

Så hovedgrunnen til at dere ønsker dere en dame er forde dere trenger det?

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 16 feb. 2018 12:13

Som i hvilken som helst dame? Det å støtte og hjelpe hverandre er jo helt naturlig når man er glad i noen. Men grunnen til at jeg elsker han er ikke for det praktiske han tilfører livet mitt. Vi hjelper hverandre fordi vi elsker hverandre.

Om ikke kunne man jo ha vært i partnerskap med hvem som helst....

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 16 feb. 2018 12:33

Da er vi jo enige da.

Skjult ID med pseudonym bobb fr. 16 feb. 2018 12:50

@hønemor

Trenger, ønsker. Jeg tror ikke mine mine motiver er så ulike dine. Det er vel en dimensjon som mangler uten?

Men jeg er som alle andre avhengig av å finne en partner som ikke bare aksepterer den jeg er og den rollen jeg finner som mest naturlig i et parforhold, men også ønsker det. Jeg som mann legger mine kvaliteter på bordet og kvinnen legger sine. Det finnes da en mellomting mellom kvinneundertrykkelse og et kjønnsløst parforhold der ulikhetene mellom kvinner og menn forsvinner?

Det er ulikhetene som er spennende og attraktive for min del og de må feires mener jeg, i stedet for å undertrykkes.

Hun må gjerne være en selvstendig, superintelligent milliardær, men mangler de feminine trekkene der en viss sårbarhet og følsomhet som noen av flere, mister jeg litt interesse.

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 16 feb. 2018 12:58

Ja, det vil jeg si, hønemor. Jeg trenger en kvinnes kløkt og innsikt. Og jeg trenger hva hun kan. Hennes kunnskaper om alle ting i en hverdag. Jeg trenger en kvinne som kan bake boller! Jeg har ikke en kjæreste bare fordi jeg liker det romantiske og erotiske «sjelevennskapet» hennes. Men når det er sagt, er ikke det aller største reelle, virkelige, konkrete «til å ta og føle på behovet» selve kroppen?Trenger ikke vi den? Er ikke tilgangen til dette kjødelige et kritisk behov vi har?

Skjult ID med pseudonym bobb fr. 16 feb. 2018 12:59

Det er dessuten MYE kjærlighet i de små trivielle, praktiske tingene vi gjør for hverandre i hverdagen. Mer kjærlighet der enn hva forlovelsesringen koster eller i storslåtte kjærlighetserklæringer på facebook. 😊

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 16 feb. 2018 13:28

Stønn...visste dere foresten at jorda likevel viser seg å være flat? Som en pannekake. Det er helt utrolig.

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 16 feb. 2018 13:34

Just make love to me! 😘
🤗💖.

Skjult ID med pseudonym bobb fr. 16 feb. 2018 13:52

Nå har ikke jeg skrevet om bollebaking og håndarbeid, men det blir vel litt på samme måte som at halvparten av de kvinnelige profilene her inne skriver drømmepartner er «handy».

Jeg tror ikke de mener en femtitallsmann med femtitallsholdninger og fedora. Jeg tror heller ikke de mener regnskapsførere med ti tommeltotter er mindreverdige.

Jeg tror det er et bilde på en helt vanlig mann med tradisjonelle, maskuline kvaliteter.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 16 feb. 2018 14:01

Jeg hår da utifra at du ikke mener hvilken som helst dame @subjekt🤔

Skjult ID med pseudonym bobb fr. 16 feb. 2018 14:03

At du er sterk og selvstendig @kiara er overhodet ikke negativt og det er heller ikke gjensidig utelukkende med det å være feminin og kvinne. Jeg tror ikke på at menn ønsker kvinner skal være avhengig av menn, jeg ønsker en kvinne skal ville være med meg for den jeg er.
At jeg er mann er en stor del av min identitet.

Skjult ID med pseudonym bobb fr. 16 feb. 2018 14:58

Vi er nok ikke så langt i fra hverandre @kiara. Menn liker kvinner, kvinner liker menn. Stort sett. Og alle liker kanelboller.

Der du skriver "svake og hjelpesløse" skriver jeg sårbar, feminin og emosjonell. Det er karaktertrekk jeg setter pris på ved en potensiell partner, blant flere andre. Det har INGENTING med svakhet eller hjelpesløshet å gjøre, sånn jeg kategoriserer det.
Jeg har dog forståelse for at det lett kan misforstås.

Skjult ID med pseudonym bobb fr. 16 feb. 2018 15:34

"høy penisføring" btw. 😅

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 16 feb. 2018 17:59

Hva skaper bånd og tilknyting i et forhold? Hva binder oss sammen? Jeg tror ikke svaret på slike spørsmål er helt opplagte. Det jeg tror er at bånd og tilknytning kommer av nødvendigheter. Hvis vi ikke trenger hverandre av en eller annen nødvendighet har vi heller ingen fundamentale eller grunnleggende behov for hverandre. Vi står igjen med diverse romantiske forestillinger. Forskjellige drømmer og lengsler. Jeg tror disse tingene er de overfladiske elementene i et forhold. Jeg tror de dype følelsene ligger i et ektefølt behov for hverandre. Jeg tror med andre på en umoderne kjærlighet, som gror ut av vissheten om at vi er svake og dødelige. At vi trenger hverdagslig omsorg og at vi trenger det fordi vi er ensomme og forlatte uten. Jeg tror ikke på «sterke» mennesker som er «lykkelig alene». Det er et falskt smil mot verden, klisteret på fjeset for å overleve sin egen angst, for å dø i ensomhet. Kulturen vår er gjennomført falsk. Noe som kommer av at den har mistet kontakt med alle tradisjoner og nå utspiller seg som en dårlig film fra Hollywood.