Alle innlegg Sukkerforum

damer som ikke gidder og svare,,,,

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ja ma. 26 jan. 2009 21:28

hvorfor er det så vanskelig for damer og svare ? er det fordi dere ikke gidder eller ,og overlegne når dere ser profilene ???????????

Skjult ID med pseudonym macky ma. 26 jan. 2009 21:31

Tror nog inte du bara ska skylla på damerna....

Skjult ID ma. 26 jan. 2009 21:33

Dem svarer ikke, for det dem ikke liker dere sånn er det bare

Skjult ID med pseudonym Zoo ma. 26 jan. 2009 21:37

Fordi vi ikke har lyst til å bli skjelt ut om vi kommer med en høflig avvisning!

Skjult ID med pseudonym Ung og 50 ma. 26 jan. 2009 21:49

Svarer alltid! Ren folkeskikk for meg, det... :-)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ma. 26 jan. 2009 22:12

Hadde svart jeg...om jeg bare hadde fått mail først....
får heller ingen svar på de jeg sender.
Men det spørs jo om du hadde likt svaret da...

Skjult ID med pseudonym mange mail ma. 26 jan. 2009 22:29

Jeg svarer litt i rykk og napp og noen blir uteblitt. Jeg svarer mest når det er få meldinger i inn-boksen. Ser det er ca 14 000 som har sett profilen min her, har vært superbruker og får da 1000-vis av tittere og meldinger og rekker eller orker ikke å svare! Nettet blir for stort for meg, for mange valg (men ikke nødvendigvis reelle valg, det er jo bare en melding, og personen kjenner meg jo ikke....) Det er nok mange potensielle drømmeprinser som ikke har fått svar av meg, men jeg trenger bare en mann.......

Skjult ID med pseudonym lurer ma. 26 jan. 2009 22:33

lurer på hvor mange ganger menn har spurd om dette nå?? Pust ti ganger og ta det med ro gutter... Ikke vær så desperat..Helsing en annen gutt som tar det som det kommer :)

Skjult ID med pseudonym -.- ma. 26 jan. 2009 23:33

Ja, nå var det utrolig mange tråder av denne sorten da! Jeg liker ikke å svare for å avvise, men etter alle de stakkarslige foruminnleggene fra sure typer som "aldri" får svar så har jeg begynt å svare alle. For min del så synes jeg å ikke svare eller ikke få svar er svar godt nok, man er jo ikke interessert samme hva.

Og jeg har sendt flere mailer selv uten å få svar, til og med etter å ha svart en førstemail, ikke noe å grine for vel? Og det er jo ikke noen fasitsvar heller. En dame kanskje ikke svarer deg fordi du bor tyve mil unna, en annen kanskje fordi hun ikke syntes mailen din fengte nok, en annen igjen har kanskje allerede en hun mailer med og sånn fortsetter det jo bare. Hundrevis av årsaker på alt.

Jeg selv prøver å svare første mail sånn at jeg får svar igjen hvis jeg synes det som står er morsomt eller treffer meg liksom, pluss at utseendet er okei. Mulig jeg er overfladisk, men jeg er helt nødt til å ha en slags fysisk tiltrekning selv om bilder kan lyve.. Sånn er det ikke nødvendigvis for alle andre.

If you at first don't succeed, try and try again:) Den rette dama/mannen kommer til å svare vettu!

(mann 49 år fra Østfold) ma. 26 jan. 2009 23:42 Privat melding

@mange mail

Om du tenker deg litt om er det sikkert ikke så vanskelig å unngå noe av oppmerksomheten, så du får tid til å svare drømmeprinsen du ikke så..

Skjult ID med pseudonym moral ma. 26 jan. 2009 23:45

De svarer ikke forde de mener de er bedre enn deg. Så enkelt er det....

Skjult ID med pseudonym mange mail ma. 26 jan. 2009 23:50

Ja har bytta profilbilde fra kjole til snørrete fjellbilde, så har luka ut mange med match under 85 iallfall:)

Skjult ID med pseudonym solo ti. 27 jan. 2009 00:06

heemmmmm! kanskje det er det man skal gjøre når man ikke får svar, "try and try again."
Kan jo bare kopiere første mailen og sende den igjen og igjen til man får svar? Er det der jeg har gjort feil når jeg ikke får svar?

Vet jo at det alltid finnes de som blir sure og ubehagelige av å få negativ tilbakemelding men synes det er å forsøke å "skjule" latskapen og bruke det som grunn ovenfor alle man ikke svarer.
Jeg er sikker på at for hvert sure svar man får på en "ikke interessert" melding man besvarere en første mail med så vil man få 10 av typen "Det var leit, men lykke til videre du også!" eller lignende.

Tror også at det er en "mild" overdrivelse av enkelte som påstår at de får 30-40-50 mailer pr dag. Overvekten av menn her på sukker er nok ikke så enorm at så mange menn hver dag forsøker å få kontakt med akkurat "den damen"!

Jeg tråkker sikker på noen tær nå men er sikker på at de hissigste kommentarene vil komme fra de med dårligst samvittighet. Kanskje de ikke liker hentydningen om overdrivelse særlig godt.

(Dette må være det mest negative og"grinete" innlegget jeg noen gang har hatt på forumet! Unskyld!)

Skjult ID med pseudonym -.- ti. 27 jan. 2009 01:13

Haha, jeg mente ikke at man nødvendigvis bør bruke samme mail og sende samma dame da:) Tror kanskje ikke det er et lurt trekk..

Skjult ID med pseudonym 42dame ti. 27 jan. 2009 17:15

det er så mange talentløse bilder der ute. jeg har møtt fler av mannfolkene her, og de er jo så kjekke, men har noen teite bilder av seg. Humor kan du putte i albumet
Og fyll ut en sannferdig profil. Ikke tenk på hva du ønsker å være, men hva du faktisk er. Vi jenter prater faktisk sammen, og flere her inne opplyser om profiler som ikke er sanne. Og de er lette å gjennomskue.

Skjult ID med pseudonym Melody ti. 27 jan. 2009 17:24

Ta dere sammen jenter og SVAR !!! Det tar da ikke så lang tid å skrive en linje el to, selv om det ikke er en interessant type for akkurat deg. Hvor er det blitt av god gammeldags høflighet og respekt for andre? Det er ,såvidt jeg har registrert, en god del voksne damer her ,som burde vite bedre........eller er det bare de unge som ikke gidder å svare?

Skjult ID med pseudonym mart1s ti. 27 jan. 2009 17:26

Er det noen som har satt Forumet på autorepeat ?

Skjult ID med pseudonym Melody ti. 27 jan. 2009 17:30

Det er vel så stor frustrasjon rundt dette at vi ikke klarer å la være å snakke om det :-))
En oppfordring til ALLE her inne: begynne å svare alle....jeg tror ikke noe på at jenter får så mye brev at de ikke har tid til det. Samme for gutta, så det så..! *smiler*

Skjult ID med pseudonym Johanna ti. 27 jan. 2009 17:37

Blir gruelig kjedelig detta da..........har både svart og sendt. Fått noen fantastisk flotte mail som man bare må svare på uansett. Har gitt høflige avslag, ikke fått det når jeg har sendt noe da........Men skal vi ikke heller sette fokuset på å ha det gøy mens vi er her? Ser at det er en grønn tråd dette, men synes småprat og avsporinger gir et godt bilde av mangfoldet her inne og trådene som legger opp til det er ofte morsomme. Med på den?

Skjult ID med pseudonym mart1s ti. 27 jan. 2009 18:00

Enkelte har nok litt vel optimistiske tanker om hvordan Sukker skal hjelpe dem med å finne en kjæreste.
Men det finnes ingen trylleformel, heller ikke her. Faktisk i mindre grad på nettsjekking, enkelte ganger. Her behøver man ikke stå ansikt til ansikt med noen. Man gjemmer seg bak nicks, pseudonymer og hva det nå heter alt sammen, og slenger om oss med mailer, hjerter, avslag, sure oppstøt eller smil akkurat som det passer oss. Ingen finner oss allikevel !
Jeg skjønner at det kan føles kjipt av og til.
Men du er fremdeles din egen lykkes smed. Ikke kjeft på andre fordi du ikke lykkes. Du er med på dette spillet helt frivillig.
Får du ikke den oppmerksomheten du forventet, så drit i Sukker og prøv virkeligheten igjen.
Det er ofte lettere det ;-))

Skjult ID med pseudonym Mr.Direct ti. 27 jan. 2009 18:15

Er dette så vanskelig? Hva skjer når alle sender melding til de aller søteste damene? Hvis du ikke får svar så senk kravene! Gud hjelpe meg så vanskelig det skal være å forstå??

Skjult ID med pseudonym Melody ti. 27 jan. 2009 18:22

@Mr.Direct
Man kan da ikke bare senke kravene når man ikke får napp hos den man vil! Du kan jo gjøre det hvis det bare er om å gjøre å få seg en dame, men for de fleste dreier vel dette seg om å prøve å finne " den spesielle" som man liker å se på og gir deg noe spesielt når du leser profilen? Skjønte ikke den jeg... :-/

Skjult ID med pseudonym Mr.Direct ti. 27 jan. 2009 18:27

Hvis noen damer sier at de blir nedrennt av meldinger p.g.a. den innstillingen der så kan man i allefall ikke sutre fordi man ikke får svar!

Skjult ID med pseudonym Melody ti. 27 jan. 2009 18:31

Jeg vil ikke ha brev heller, fra en som synes jeg kan gå an, men bare som " nest best"....

Skjult ID med pseudonym lilla ti. 27 jan. 2009 18:46

betyr å gå an det samme som nest best...???

Skjult ID med pseudonym Melody ti. 27 jan. 2009 18:47

I min verden gjør det det ja :-)

Skjult ID med pseudonym Johnny B ti. 27 jan. 2009 18:48

Hva med damer som selv tar iniativet for å si hei, også slutter å svare etter tre brev uten at man egentlig har rukket å si så veldig mye..?

Skjult ID med pseudonym Melody ti. 27 jan. 2009 19:10

Damen synes vel ikke noe særlig om det som blir skrevet da?...vanskelig å vite.... men tror det kan stoppe opp etterhvert...hva skal man skrive om til slutt? Jeg er midt oppi noe sånt nå...har skrevet litt noen ganger i uken et par mndr. , men føler det begynner å bli vanskelig å vite hva man skal skrive om...når man har spurt og fått hvite det man ville.....så var det fortsettelsen da? hm.. trenger noen gode råd der tror jeg....dette er nemlig en som bor et stykke unna, så det er ikke bare å foreslå en kaffe en kveld heller...

Skjult ID med pseudonym Johnny B ti. 27 jan. 2009 19:13

Kunne forstått det om man hadde rukket å skrive noe særlig, det er snakk om 3-4 meldinger også blir det bom stopp. Har skjedd ett par ganger nå, og kan ikke forstå at jeg har skrevet noe til noen som kunne ha virket så voldsomt avskrekkende.

Skjult ID med pseudonym Melody ti. 27 jan. 2009 19:19

Kan være lurt å avslutte brevet med et spørsmål eller to kanskje?.. på den måten holder man det liksom igang....Det kan gjøre det enklere å få svar igjen...Dersom den andre stopper opp for ting å skrive om, får denne litt drahjelp på den måten.

Skjult ID med pseudonym Poenget ti. 27 jan. 2009 19:20

Hva er poenget med å spørre hva som skal til o.l
Si at det er 20% av dem som kontakter føler seg truffet de 80% andre som har alt som beskrives får fortsatt ikke svar pga:
melding 1-40 er hei hvordan har du det.
melding 41-50 inneholder alt dem ønsker
melding 60-65 inneholder alt dem ønsker pluss litt til.
Si at dem svarer på 2 av disse 65.
Det er INGEN fasit!

(mann 35 år fra Møre og Romsdal) on. 28 jan. 2009 15:56 Privat melding

He, he, du fikk hvertfal svar her da :-P
Buhuuu..

Skjult ID med pseudonym erke on. 28 jan. 2009 17:00

Kjære gutta!

Send aldri en mail uten å still et spørsmål! Og gjerne av det litt humoristiske, lette slaget, sånn at det ikke krever så utrolig mye å få praten i gang. Når du får dreisen på det, så går mailstrømmen utrolig mye lettere. Bare et tips, take it or leave it:)

Skjult ID med pseudonym No ID on. 28 jan. 2009 17:19

Det er så fantastisk bra med all generaliseringen. Skriv som det gjelder deg selv og ikke alle andre, et lite tips det og.

Hvis det kreves en spørsmålsetning for å holde kommunikasjonen i gang, så synes jeg det er noe feil med mottakeren. Blir litt sånn "han stilte ikke noe spørsmål, så slipper jeg å svare, phuuu".

Skjult ID med pseudonym kula on. 28 jan. 2009 17:28

Mannfolk svarer heller ikke,kritiske de og..... tenk om de fikk en chattevenn,fali` det........

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd on. 28 jan. 2009 17:40

Herregud, så mye pes om dette med svaring!!!

Føler at det er ganske mange furtne folk her, eller, det er vel kanskje de som klager man legger mest merke til her, vet ikke helt.
Tror ikke damene her er noe verre enn mannfolka når det kommer å følge opp mailer.

Jeg har selv opplevd flere varianter:

1) Det er de jeg skriver til og aldri får svar av, heller ikke et av standardsvarene (helt greit, da ser jeg med en gang at de ikke er noe for meg)

2) De jeg har fått et gult eller rødt hjerte av, og som jeg sender en mail til, og likevel ikke får svar (!) .tvetydig......menmen

3) De jeg enten mailer med eller de mailer meg først, vi etablerer en slags kontakt, skriver litt et par ganger, og så er det stilt fra mannens side.

4) De jeg får en mail av, og som jeg velger å besvare på en positiv måte da jeg finner profilen interessant, og så hører jeg ingen ting etterpå.

Mye rart her ja, men jeg GIDDER ikke ta dette personlig. Mange som gjemmer seg litt bak skjermen og noen er nok også bare på "window-shopping" eller trenger litt bekreftelse.

Det er jo også de jeg får svar av, når jeg sender mail, eller får hyggelige mail av fra deres initiativ, og samtidig er det mye morro her på sukker uansett :) Tror enkelte bør slutte å ta dette så fryktelig personlig! Dette er tross alt en helt annen kanal for kontakt enn ute på by`n eller på supern eller på jobb, alt ettersom, og en del av gutta her bør også slutte å dra alle over en kam. Jentene er like forskjellige som dere.

Selv prøver jeg å svare alle, bortsett fra de jeg finner fullstendig ufine i mailer etc., og om ikke jeg kommer på noe bra avslag, så er standardsvarene fine å bruke.

Et lite tips til det sterke kjønn: ha veldig gjerne bilde i profilen! Og det er ingen skam å prøve å fylle ut profilen sin litt heller :-)

Skjult ID med pseudonym No ID on. 28 jan. 2009 17:59

Dette er ikke et forum, det er en klagemur :)
Jeg tror de som klager skriker høyere enn de som er fornøyde. Jeg er ganske fornøyd med response på sukker, men gidder ikke å motsi de mener alt er bare håpløst.

Skjult ID med pseudonym rufse on. 28 jan. 2009 19:52

Jeg må innrømme at jeg blir veldig skeptisk til menn som ikke kan skrive.... Dårlig språk og en masse skrivefeil gjør at jeg kanskje lar være å svare ..... ooops men jeg gjorde det nå TS.....
Godt ment.

Skjult ID med pseudonym bingo on. 28 jan. 2009 19:55

Jeg antar at _mye_ ligger i at det er mange flere menn her inne enn kvinner. Dessuten så er det stor forskjell for aldrsgruppene. Tipper de snurte menn er i alderen 35 til 45. I denne aldersgruppen er antall desperate menn vs. antall desperate kvinner sikkert 30:1. Legger en på alderen med 10 år så snur dette seg plutselig til forholdet 1:15. Min teori er at dette skyldes at alenemødrene da har voksne barn som har flyttet ut og nå begynner å bli desperate etter selskap.

Å ikke svare på meldinger er uansett toskete. Dvs, å ikke svare på første meldingen. Uansett hvor stygg og dustete avsenderen er så kan en i det minste si "Takk, men nei takk".

Mange menn har nok, som tidligere nevnt, et overdrevent bilde på hvor lett det skal bli å skaffe seg dame på nett. Oppå der kommer mengden gifte menn som bare er ute etter noen å ligge med. Disse menn ødelegger jo mye for de seriøse menn. Menn må også innse at selv om en er på nett så må en ha etvisst snev av sosial intelligens.

Når detgjelder kvinner så er kvinner aldri fornøyde. Når en ser i hvilket tempo kvinner dater menn på jakt etter "den rette" så blir en jo litt undrende. jeg antar at kvinner sin oppførsel skyldes redselen for å gå glipp av "han", og at de derfor aldri slapper helt av med en mann som virkelig kunne gitt dem et godt liv. Kvinnene er for rastløse og er hele tiden på jakt etter noe bedre.

Alt dette satt sammen gjør at det er bare en forsvinnende liten prosentandel som faktisk finner noen å dele livet med via nettet.

Så kvinner, oppføre dere og kom med i alle fall hyggeliga avslag! Menn, skjerp dere og vis litt sosial intelligens.

Skjult ID med pseudonym clin on. 28 jan. 2009 21:08

For å være ærlig,. liker jeg bedre at jeg ikke får svar fra mailene jeg sendt ut enn å få en mail "hvor det sto at Hei du er ikke min type noe sånt...." Jeg er en jente da..

(kvinne 45 år fra Akershus) on. 28 jan. 2009 21:18 Privat melding

Helt ærlig syns jeg ikke man skal være forpliktet til å svare selvom man bruker et felles nettverk. Hvis det kommer en hilsen som ikke tiltaler meg - eller jeg ser av bildet at det ikke er en attraksjon i det hele tatt - så ser jeg ikke hensikten med å skrive tilbake for å fortelle nettopp det. Kanskje man skulle vært så ærlig - men indirekte så forstår man det ved ikke å få svar. Hvis man skal trekke en parallell til dette ute - så vil det for meg være et smil eller et nikk som jeg ikke responderer mer på enn å se tilbake og ikke oppsøke blikket igjen.. Man går jo ikke bort for å fortelle at vedkommende ikke er interessant. På lik linje må man tolke "kroppsspråket her" - eller det non-verbale ved at det ikke kommer noen bokstaver i retur. Men skulle vedkommende derimot spørre hva det er som gjør at vedkommende ikke svarer så får man heller ta den da. Men å få et kakestykke, en rar hund eller lignenede som hilsen alene gir meg nada. Hvis du gjentatte ganger ikke får svar - så kan det kanskje være en ide å se over egen profil, det du skrev i mailen med mer. Det er mange profilbilder som ikke er så representative selvom personen i seg selv ser helt ok ut. Tenk litt på hva du har på deg, motlys, møbler rundt pluss pluss. Vi snakker helhets-førsteinntrykk her. Så det så:) FATI72

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd on. 28 jan. 2009 22:19

Fati72: det var i grunn vannvittig bra sagt! *applaus* :)

(mann 41 år fra Oslo) on. 28 jan. 2009 22:28 Privat melding

@Fati72: Jeg synes det var en dårlig analogi. Jeg vil heller sammenlikne det med at noen kommer bort til deg, forteller deg at han synes du er interessant og spør om du har lyst å ta en kaffe og bli kjent, hvorpå ditt "svar" er å ignorere ham og se en helt annen retning. Nå er det jo forskjell på hva slags meldinger som sendes, men jeg synes at seriøse, gjenomtenkte meldinger alltid fortjener ett svar, uansett hvor uinteressant personen måtte være.

Skjult ID med pseudonym musa on. 28 jan. 2009 22:32

TS
Dette "problemet" har vært oppe til diskusjon ett par ganger før.... Bla deg tilbake i forumet og les...

Skjult ID med pseudonym Seer on. 28 jan. 2009 22:35

Om en ikke tåler å bli ignorert her på internet.....så er kanskje ikke dette rette arena å eksponere seg på.Gå en tur på byen å prøv å hils på alle damer....er ikke sikkert alle hilser tilbake.

På tide å komme over pubertetens usikkerhet kanskje??

(kvinne 45 år fra Akershus) on. 28 jan. 2009 22:39 Privat melding

".... men jeg synes at seriøse, gjenomtenkte meldinger alltid fortjener ett svar, uansett hvor uinteressant personen måtte være."
- Det avgjørende er jo nettopp om det er mailer av typen du beskriver. Men tror du det er den kategorien mail dette temaet handler om?? Jeg tok ikke utgangspunkt i det. Jeg svarer der magen sier svar - hvis ikke mener jeg det er min suverene rett å la være. But keep on the good work davidxx76 - det er jo bare fint at noen svarer alle. Jeg tror og det ha litt med det noen nevner her - hvor mange henvendelser får man. På 3 mnd har jeg hatt 6200 besøk på min profil, og om noen velger å legge igjen et hjerte eller og si hei - så må jeg selv kunne velge om jeg vil respondere på det. Det er nå mitt syn - og jeg kommer nok ikke til å endre på det.
FATI72

Skjult ID med pseudonym Binders on. 28 jan. 2009 22:43

Fati og David.
Enig med dere begge. Synes dere begge har gode poenger...

En kort melding a la HEI.... Er å betrakte som et nikk, et smil på byen. Og da har det liten hensikt å si IKKE SMIL TIL MEG. DU ER IKKE MIN TYPE! Det mest sympatiske synes jeg faktisk er å ignorere - både her og på byen - dersom det altså er uaktuelt med videre kontakt.

Men om noen skriver forseggjorte meldinger og man ser at de har brkt mer enn 3 kalorier, ja da er jeg enig at det er å betrakte som en: Jeg liker deg godt, skal vi ta en kaffe - kommentar på byen... Og slike utsagn eller meldinger synes jeg fortjener et svar! :-)

(kvinne 45 år fra Akershus) on. 28 jan. 2009 22:56 Privat melding

Helt enig - og da svarer jeg. Men jeg har lagt inn noen ønsker som aktuelle fylker pga avstand, høyde pga min egen høyde, alder som tiltrekker meg pluss pluss. Da føles det rart at jeg er forpliktet til å svare "Kongen på 52 år fra Finnmark som i tillegg er 6 cm lavere enn meg" som velger å sende meg en melding. Det refereres til folkeskikk og respekt i første innlegg her. Respekter at vedkommende ikke finner deg interessant. Det er jo det hele dette systemet er til for å avdekke. Ja eller nei - enkelt og greit.
Takk for meg. FATI72

Skjult ID med pseudonym davidxx76 on. 28 jan. 2009 23:17

@Fati72: Så klart man ikke kan regne med å svare alle når man har ekstremt mange forespørsler. Da er det jo nettopp hjerter og korte meldinger som blir ignorert først. Det tror jeg også avsender i de fleste tilfeller er klar over. Det ligger ikke noe arbeid bak denne typen kontakt, og forventningsnivået er tilsvarende lavt. Jeg tipper frustrasjonen først melder seg dersom man legger mye arbeid i en melding uten å få noe bekreftende eller avkreftende respons.

Selv har jeg både sendt lange meldinger, uten å få svar, og korte meldinger med bare smilefjes og fått lange svar tilbake. Det kommer helt an på personen. Jeg er enig i at mange av gutta må tøffe seg opp litt og lære seg å forstå at det er bare slik nettdating er, men jo færre som svarer på seriøse henvendelser, desto færre orker å legge arbeid i meldingene sine. Det er vel tap for begge parter?

Skjult ID med pseudonym Brukhuet to. 29 jan. 2009 00:20

Blir det ikke svart innen rimelig tid er det jo fullt mulig å markere personen som uinteressant og derved spare mye krutt for fremtiden..