Alle innlegg Sukkerforum

Barnløs på en Morsdag

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym wannabeme sø. 11 feb. 2018 21:09

Det er fint med mange merkedager, men noen blir det nærmest mer fokus på enn virkelige hellig- og høytidsdager. Nærmest uansett hvor jeg kikker, ønskes man til lykke med Morsdag! I flere uker er vi minnet på å ikke glemme denne dagen. Nei da, jeg forstår jo, ikke misforstå. Det er bare dét at for ei som aldri fikk barn da, blir jeg rent betuttet av det hele. Er det ingen som ser på kalenderen at det er Fastelavenssøndag i dag da!! Puuh - snart er denne dagen til ende! Tror at jeg tar en bolle med krem til, og gratulerer meg og dere andre medsøstre der ute med - Vel overstått Morsdag! Heller ikke å glemme dere menn som føler kan hende noe av det samme når Farsdagen fárer over landet!

Skjult ID med pseudonym Turn of.. sø. 11 feb. 2018 21:49

Morsdag er en kjempe fin dag å feire sin mor, man må da ikke ha barn for å feire den. Stort sett har de fleste en mor eller stemor de kan feire og det samme med farsdagen...😊

(kvinne 54 år fra Akershus) sø. 11 feb. 2018 21:58 Privat melding

Enig - men dét jeg ville få frem er at det blir hauset opp flere uker i forkant. Mamma'er bør man vel klare å gi påskjønnelser til, uten alt maset gjennom medier og endog her inne. Uansett - takk for ditt svar.

Skjult ID med pseudonym wannabeme sø. 11 feb. 2018 22:55

Joda, Patent, du har den rette forståelsen. Trådtittelen er dét å være barnløs på en Morsdag. Jeg responderte igrunn til den første som kommenterte, skjønner du. Dén personen forstod ikke hva som var temaet i mitt innlegg. Dog syntes jeg at det er verdt også å få fram at det ikke bare er Julen som varer helt til Påske... Snart må vi barnløse venne oss til at også Morsdag varer like lenge 😐 ! Yup...happy Fastelavn!

Skjult ID med pseudonym wannabeme sø. 11 feb. 2018 23:08

Takk for kommentaren din, Ruskesara 😊 !

Skjult ID med pseudonym wannabeme sø. 11 feb. 2018 23:11

Takk for kommentaren din Descalzo 👍 !

Skjult ID med pseudonym wannabeme sø. 11 feb. 2018 23:18

😁 Hellandussen da - selvsagt skal jeg takke deg også!

Skjult ID med pseudonym Turn of.. sø. 11 feb. 2018 23:30

Takk My.. kunne ikke sagt det bedre selv...

Skjult ID med pseudonym Blabla ma. 12 feb. 2018 00:17

Jeg tenker at Morsdagen, som mye annet, eksempelvis Julen, er vel mer og mer blitt noe handelsstanden bruker til å tjene mest mulig penger på, og dermed lage et størst mulig nummer ut av. I tillegg er de fleste kvinner over en viss alder mødre - noen bra for barna sine og andre ikke...og der også en del av de mindre gode mødrene bruker Morsdagen som en egoboost allikevel.

Skjult ID med pseudonym 76 mann ti. 13 feb. 2018 21:07

Vel, er det to dager jeg ønsker til et VELDIG varmt sted, så er det farsdagen og
Valentines day, utrolig provoserende å få kniven stukket inn OG vridd rundt i
februar og november hvert år 👎 😠, sikkert flere som føler det
samme . . . morsdagen derimot, har jeg ikke noen særlig formening om . . . 🤔

Skjult ID med pseudonym wannabeme to. 22 feb. 2018 02:04

Flott med din oppriktige kommentar, 76 mann 👍👊

(kvinne 52 år fra Oslo) to. 22 feb. 2018 05:31 Privat melding

Hei
Jeg har barn i tenårene, som glemmer morsdag. Jeg ble glemt denne gangen, er ikke bitter.
men jeg reflekterer over at det er handelsstanden som hauser dette opp, fordi de tjener mer penger på at folk kjøper mer av noe. Det er litt som Valentinsdagen og Halloween, tradisjoner vi ikke trenger, men så blir det aktivt markedsført og så tror de fleste at 'de må' hive seg på dette.
Mitt poeng er at morsdag, farsdag, Valentinsdagen og Halloween skaper et forventingspress, noe å leve opp til, som vi ikke trenger, oss som har barn og oss som ikke har, de som har en kjæreste og de som ikke har.
Føler med deg uansett. .

(mann 40 år fra Buskerud) to. 22 feb. 2018 06:54 Privat melding

Altså. Noen mener at vi skal fjerne alle merkedager vi har? ... Fordi noen kan føle seg krenket? Yeah.... Selvsagt prøver handelsstanden å tjene penger (go figure🤔) Men står de med en kniv eller pistol og tvinger deg til å handle? Gjesp.. (har ikke fått i meg hele koppen med kaffe enda...)

Skjult ID med pseudonym gameover to. 22 feb. 2018 12:47

@my 😂😂😂

(mann 40 år fra Buskerud) to. 22 feb. 2018 12:55 Privat melding

Den er verst my! Du vinner. 😂

Skjult ID med pseudonym wannabeme to. 22 feb. 2018 17:26

👏 fint med din reflekterte og oppriktige kommentar, KaMa67! (Det er ellers noen som bare må pludre tøv, men så 😩😵 surrer de jo inne på nærmest alle 'trådene' på forumet.)

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 23 feb. 2018 16:35

Altså, selv i disse dager, hvor hvem som helst skal kunne føle seg krenket for den minste lille ting, blir det for dumt å pisse på morsdagen! Hva nå enn de virkelige hellig-og høytidsdagene er(?). Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne for å idiotforklare TS! Men vi kan forsøke...det er ikke resten av verdenen sin skyld at du er barnløs, uansett årsak!

Skjult ID med pseudonym California fr. 23 feb. 2018 16:50

DELFI.. er prisen.

Han tjukk i hode.

Skjult ID med pseudonym jaja.. lø. 24 feb. 2018 09:43

i-landsproblemet er at i-land ikke får egne barn, men importerer dem.