Alle innlegg Sukkerforum

Barnløs på en Morsdag

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym wannabeme sø. 11 feb. 21:09

Det er fint med mange merkedager, men noen blir det nærmest mer fokus på enn virkelige hellig- og høytidsdager. Nærmest uansett hvor jeg kikker, ønskes man til lykke med Morsdag! I flere uker er vi minnet på å ikke glemme denne dagen. Nei da, jeg forstår jo, ikke misforstå. Det er bare dét at for ei som aldri fikk barn da, blir jeg rent betuttet av det hele. Er det ingen som ser på kalenderen at det er Fastelavenssøndag i dag da!! Puuh - snart er denne dagen til ende! Tror at jeg tar en bolle med krem til, og gratulerer meg og dere andre medsøstre der ute med - Vel overstått Morsdag! Heller ikke å glemme dere menn som føler kan hende noe av det samme når Farsdagen fárer over landet!

Skjult ID med pseudonym Turn of.. sø. 11 feb. 21:49

Morsdag er en kjempe fin dag å feire sin mor, man må da ikke ha barn for å feire den. Stort sett har de fleste en mor eller stemor de kan feire og det samme med farsdagen...😊

(mann 46 år fra Oslo) sø. 11 feb. 21:56 Privat melding

@ Turn of

Det er jo sant. Men det er vel ikke til å stikke under stol at det kan føles på å være (da antatt ufrivillig) barnløs på en slik dag - jeg oppfattet TS dit at det var der skoen trykket. Litt det samme som å være helt og absolutt ensom på julaften i den forstand at det ikke nødvendigvis hjælper at vi alle har the baby Jeezes å feire.

(kvinne 53 år fra Akershus) sø. 11 feb. 21:58 Privat melding

Enig - men dét jeg ville få frem er at det blir hauset opp flere uker i forkant. Mamma'er bør man vel klare å gi påskjønnelser til, uten alt maset gjennom medier og endog her inne. Uansett - takk for ditt svar.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 11 feb. 22:06 Privat melding

Fint med oppklaring - jeg må si jeg ikke fikk den forståelsen av hverken trådtittel eller innlegget, men da er det jo bare å si: Happy fastelavn!!!

Skjult ID med pseudonym wannabeme sø. 11 feb. 22:55

Joda, Patent, du har den rette forståelsen. Trådtittelen er dét å være barnløs på en Morsdag. Jeg responderte igrunn til den første som kommenterte, skjønner du. Dén personen forstod ikke hva som var temaet i mitt innlegg. Dog syntes jeg at det er verdt også å få fram at det ikke bare er Julen som varer helt til Påske... Snart må vi barnløse venne oss til at også Morsdag varer like lenge 😐 ! Yup...happy Fastelavn!

(mann 46 år fra Oslo) sø. 11 feb. 23:00 Privat melding

Makes no sense to me, men ok, fastelavn er topp!

(mann 46 år fra Oslo) sø. 11 feb. 23:02 Privat melding

@ My

Now now, play nicely : )

Skjult ID med pseudonym wannabeme sø. 11 feb. 23:08

Takk for kommentaren din, Ruskesara 😊 !

Skjult ID med pseudonym wannabeme sø. 11 feb. 23:11

Takk for kommentaren din Descalzo 👍 !

Skjult ID med pseudonym wannabeme sø. 11 feb. 23:18

😁 Hellandussen da - selvsagt skal jeg takke deg også!

(mann 46 år fra Oslo) sø. 11 feb. 23:21 Privat melding

Jeg drar krenk nå.

Sånn, dratt eller trukket eller hva som helst!

Skjult ID med pseudonym Turn of.. sø. 11 feb. 23:30

Takk My.. kunne ikke sagt det bedre selv...

Skjult ID med pseudonym Blabla ma. 12 feb. 00:17

Jeg tenker at Morsdagen, som mye annet, eksempelvis Julen, er vel mer og mer blitt noe handelsstanden bruker til å tjene mest mulig penger på, og dermed lage et størst mulig nummer ut av. I tillegg er de fleste kvinner over en viss alder mødre - noen bra for barna sine og andre ikke...og der også en del av de mindre gode mødrene bruker Morsdagen som en egoboost allikevel.

Skjult ID med pseudonym 76 mann ti. 13 feb. 21:07

Vel, er det to dager jeg ønsker til et VELDIG varmt sted, så er det farsdagen og
Valentines day, utrolig provoserende å få kniven stukket inn OG vridd rundt i
februar og november hvert år 👎 😠, sikkert flere som føler det
samme . . . morsdagen derimot, har jeg ikke noen særlig formening om . . . 🤔

Skjult ID med pseudonym wannabeme to. 22 feb. 02:04

Flott med din oppriktige kommentar, 76 mann 👍👊

(kvinne 51 år fra Oslo) to. 22 feb. 05:31 Privat melding

Hei
Jeg har barn i tenårene, som glemmer morsdag. Jeg ble glemt denne gangen, er ikke bitter.
men jeg reflekterer over at det er handelsstanden som hauser dette opp, fordi de tjener mer penger på at folk kjøper mer av noe. Det er litt som Valentinsdagen og Halloween, tradisjoner vi ikke trenger, men så blir det aktivt markedsført og så tror de fleste at 'de må' hive seg på dette.
Mitt poeng er at morsdag, farsdag, Valentinsdagen og Halloween skaper et forventingspress, noe å leve opp til, som vi ikke trenger, oss som har barn og oss som ikke har, de som har en kjæreste og de som ikke har.
Føler med deg uansett. .

(mann 39 år fra Buskerud) to. 22 feb. 06:54 Privat melding

Altså. Noen mener at vi skal fjerne alle merkedager vi har? ... Fordi noen kan føle seg krenket? Yeah.... Selvsagt prøver handelsstanden å tjene penger (go figure🤔) Men står de med en kniv eller pistol og tvinger deg til å handle? Gjesp.. (har ikke fått i meg hele koppen med kaffe enda...)

Skjult ID med pseudonym gameover to. 22 feb. 12:47

@my 😂😂😂

(mann 39 år fra Buskerud) to. 22 feb. 12:55 Privat melding

Den er verst my! Du vinner. 😂

Skjult ID med pseudonym wannabeme to. 22 feb. 17:26

👏 fint med din reflekterte og oppriktige kommentar, KaMa67! (Det er ellers noen som bare må pludre tøv, men så 😩😵 surrer de jo inne på nærmest alle 'trådene' på forumet.)

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 23 feb. 16:35

Altså, selv i disse dager, hvor hvem som helst skal kunne føle seg krenket for den minste lille ting, blir det for dumt å pisse på morsdagen! Hva nå enn de virkelige hellig-og høytidsdagene er(?). Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne for å idiotforklare TS! Men vi kan forsøke...det er ikke resten av verdenen sin skyld at du er barnløs, uansett årsak!

Skjult ID med pseudonym California fr. 23 feb. 16:50

DELFI.. er prisen.

Han tjukk i hode.

Skjult ID med pseudonym jaja.. lø. 24 feb. 09:43

i-landsproblemet er at i-land ikke får egne barn, men importerer dem.