Alle innlegg Sukkerforum

Jo, jeg er enig!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyren ti. 13 feb. 2018 21:47

Med de som synes det er kjedelig med de som bare avslutter en konversasjon med bare å slutte å svare... uten noen antydning om hvorfor.... Gud bedre, det er lavmål det altså... Det er jo litt umulig å vite hvor man har "folk", så det hadde vært greit med en slags avskjed, så man ikke trengte å vente på svar, eller føle på om den andre ventet på noen slags form for oppfølging 😛

Skjult ID med pseudonym gameover ti. 13 feb. 2018 21:50

Skjer hele tiden det 🤔 litt irriterende og ikke avslutte en samtale, skulle tro det var vanlig høflighet.

Skjult ID med pseudonym Blabla ti. 13 feb. 2018 21:55

Enig. Det kjedeligste er tiden man bruker på å "vente" på svar før man innser at den andre har brutt kontakten og ikke bare ikke har hatt tid/ork til å svare ennå. Tidstyver...Eller at det blir opp til en selv eventuelt å avklare hva den andre ønsker, i stedet for at vedkommende selv tar ansvar for å formidle dette.

Skjult ID med pseudonym Blabla ti. 13 feb. 2018 23:20

@ Descalzo kl. 22:14
For å svare for meg: Nå skriver jeg aldri med noen med mindre det gir meg en "godfølelse". Og de fleste avvikler jeg veldig raskt fordi det mangler. Da med beskjed fra min side. Ikke med forklaring, men beskjed om at jeg ikke føler for å fortsette.

Har ingen "regel" for antall meldinger frem og tilbake, men for å ta utgangspunkt i sist det skjedde og uten å skrive noe han kan kjenne igjen seg selv (eller meg) på: Han kontaktet meg først. Fin førstemelding. Mange A4-sider med meldinger frem og tilbake, masse prat (fra ham) om hvor like vi er og hvor mye vi har felles, han forteller om veldig personlige/sårbare ting og uttrykker lettelse over at jeg ikke "dømmer" ham for det, og han avslutter siste "dialog" med å gi uttrykk for at han synes jeg er noe veldig positivt (ikke på en seksualisert måte). Så hører jeg plutselig ikke noe mer fra ham. Ikke han fra meg heller fordi jeg føler det er "hans tur" til å gjenoppta dialogen etter at jeg tok initiativ til dette begge de to siste gangene, dvs. bortsett fra første gang, da han kontaktet meg. Det siste handler om at 1) hvis han ikke viser initiativ tviler jeg på interessen hans for meg og 2) jeg trenger uansett en kjæreste der begge "drar" like mye og noe hadde gitt meg en liten fornemmelse av at han kanskje var av den litt passive sorten som "trenger" en dame som synes det er greit å være primus motor i forholdet. Etter litt over en uke uten kontakt sender jeg ham en melding om at jeg antar at han ikke er interessert og at jeg derfor fortsetter å søke etter andre (han vet at jeg ikke holder på med mer enn én om gangen). Hvorpå jeg får et helt kurant svar om at han synes den geografiske avstanden er for stor. Helt i orden - og helt i orden uansett grunn (hvis dette skulle være en bortforklaring). Men ja, jeg blir sur over at han ikke ga beskjed. I og med "begrunnelsen" hans, tenker jeg også at han kunne latt være å kontakte meg i utgangspunktet, siden den geografiske avstanden var kjent for ham fra starten av...

Når det er sagt: Til syvende og sist er det like greit når det skjer. Personer som ikke klarer/gidder/bryr seg nok om andre til å si fra om hva de vil/ikke vil, er ikke noe for meg, spesielt ikke som kjæreste. Jeg begynner bare å føle meg som støttekontakten eller "moren" deres og all attraksjon forsvinner. Så sorgen varer ikke lenge.

(mann 45 år fra Vestfold) on. 14 feb. 2018 21:18 Privat melding

Er lei det, skjer stadig, men her inne står man i kø, dvs at folk skriver med mange av gangen og når de har funnet ut nok om den rette blir du vare skvist ut, da er liksom personen fornøyd og bryr seg ikke om hvordan det er for de andre å bare møte en stengt dør.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 14 feb. 2018 21:19

Hender det har skjedd/skjer (begge veier) men, meh... Jeg legger ikke så mye i det.

Skjult ID med pseudonym HalvSmart on. 14 feb. 2018 22:17

Jeg tenker at det viktigste man kan gjøre for å unngå dette er å jobbe med profilen sin, ganske enkelt. På samme måte som det hovedsaklig er profilen som avgjør om man får svar på første melding, er det profilen som i stor grad avgjør om interessen vil holde seg. Holder man seg til vennlig hverdagsprat, viser interesse uten å bli needy, så burde det være tilstrekkelig når det gjelder samtalen. Det kan selvfølgelig være andre grunner en dalende interesse at personen slutter å svare, uansett, man må regne med litt svinn.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. on. 14 feb. 2018 22:29

Legger ikke så mye i kontakt her inne..er H*n interessert så holder interessen og kommenikasjonen seg. Hvis ikke , så bruker jeg ikke tid på å tenke på det...

Skjult ID med pseudonym Furia to. 15 feb. 2018 00:29

Det skjer så ofte at jeg stort sett ikke bryr meg, og det skjer av naturlige grunner.
Kun noen få ganger har det plaget meg litt, men da med personer jeg har skrevet endel med.

For eksempel en som plutselig sluttet å svare etter at vi hadde skrevet en liten stund. Da gadd jeg ikke å spørre om hvorfor, men så plutselig får jeg melding etter en måned. Ingen forklaring eller noe. Da gadd jeg ikke å svare. Fikk bare følelsen av at han egentlig ikke var interessert, men kjedet seg litt og da var jeg ok som underholdning.

Skjult ID med pseudonym Tipsern to. 15 feb. 2018 07:32

Dette kalles ghosting. Noe som er noe av det verste du kan gjøre. Ikke bare er det demotiverende, men direkte omskapsfult. Ofte så når du har folk som ghoster deg så er de feige og mangel på eq som gjør at det e gjør. Der er utrolig bra man faktisk setter spissen på det. Dette fenomenet er ganske nytt. Ofte kommer fra tinder der folk sparer på matcher. Mistenker at mye av det samme skjer her etter appen kom.

Hvordan snu det. Dere som ghoster folk ta dere en bolle og faktisk ta dere det ene minutta og svare. Da blir man faktisk kvitt det tullet

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 15 feb. 2018 08:47

Det er synd, på den måten at moralen blir generelt dårligere her inne ...

Skjult ID med pseudonym Undrende M to. 15 feb. 2018 11:24

Jeg har selv blitt ghostet og har nok gjort det samme selv. Damer gjør det med meg, så hvorfor ikke gjøre det tilbake? Selv om jeg syns det faktisk er mest realt å gi beskjed...
Har blitt ghostet på følgende måter:
1. Mye vissvass i meldingene som er korte og intetsigende. Helt i orden at det ikke gies beskjed da.
2. Lange meldinger over tid hvor man virkelig byr på seg selv. Da syns jeg man mangler litt ryggrad hvis man plutselig ikke hører mer.
3. Man har truffet hverandre og avtaler å treffes igjen. Hører ikke mer på den aktuelle dagen.

(mann 48 år fra Telemark) lø. 24 mars 2018 13:06 Privat melding

Helt klart overvekt av slikt fra pene damer,jo penere jo større sannsynlighet. Synd men sant.

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 24 mars 2018 13:25

Hvis det er så vanskelig med disse smellvakre damene, så er det vel like greit å ikke skrive til de så slipper dere å bli skuffet.... Makan til sutring....

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 24 mars 2018 13:32

Jeg overhørte min ekskone i går. Hun mumlet noe mens hun holdt på å rydde litt i kjøkkenskapet fil faren sin: «Menn. De er fullstendige ubrukelige» så jeg ventet litt og spurte hva det var hun egentlig sa. Da begynte hun å le. Det var bare en kommentar, som kom helt intuitivt.

(mann 51 år fra Østfold) lø. 24 mars 2018 13:53 Privat melding

TS. Kan hende det er de som synes DU er kjedelig og de har mange andre som også kjeder dem.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. sø. 25 mars 2018 21:07

Jeg avslutter når en samtale begynner å kjede meg i hel...