Alle innlegg Sukkerforum

Er det lov å bli litt skuffet og sint

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Blåmeis to. 15 feb. 2018 20:28

når en føler seg litt lurt?
Eller må en hele tiden ha i bakhodet at en kan ikke stole på noen og at en alltid bør være skeptisk? Og hvis en legger skepsisen til side og lar seg rive med, har en bare seg selv å takke hvis det går på tryne 🤔
Ok, bakgrunnen for min frustrasjon og dette innlegget er at til tross for at jeg har blitt mer bevisst og selektiv i hvem jeg skriver med, så har jeg nettopp gått i baret. Jeg vet at mange her inne konsekvent ikke skriver med bildeløse profiler. Selv har jeg ikke vært så konsekvent til det. For jeg har opplevd at det kan skjule seg en bra mann bak en profil uten bilde. Min opplevelse her om dagen, var at jeg kom i kontakt med en mann som skriver utrolig godt og hyggelig. Han har ingen bilder av ansiktet sitt. Alderen på profilen hans er 42 år, altså på min alder. Etter noen fine meldinger vil han over på Skype. Ikke Messenger eller Snap. Skype er det eneste som gjelder. På forespørsel om jeg kan få se bilde av han, er han litt unnvikende eller overser spørsmålet. Jeg går med på å chatte på Skype, men bare med tekst. Jeg spør igjen om bilde. Han vil ikke gi meg bilde, men kan gjerne vise seg live på kamera. Han viser seg uten at han ser meg. Det eneste jeg ser er noen hender som skriver på tastaturet. Jeg ber han om å bøye seg ned sånn at jeg ser ansiktet hans. Det er visst veldig vanskelig 🙄 Etterhvert ruller han kontorstolen bakover slik at jeg kan se hodet hans så vidt i det dunkle lyset. Han sitter der i morgenkåpen sin og smiler fra øre til øre. Men saken er at denne mannen er IKKE 42 år 😣 Jeg konfronterer han med det og han innrømmer at det ikke er hans riktige alder. Så vil han at jeg skal gjette alderen hans, noe jeg ikke er interessert i. Da ender han opp med å si at han er 47 år. Men jeg vet at det ikke er sant. Det lille jeg greide å skimte i det halvmørket rommet, sa meg at denne mannen var nærmere 70.
Jeg sitter igjen med spørsmål om hva det er som får folk til å lyve om alderen sin. Og hvordan kan en som virker så omtenksom og intelligent greie å lyve så samvitiighetsløst overfor andre. Vi diskuterte til og med det med at enkelte ikke har respekt for hva andre søker og dermed kaster bort tiden til vedkommende.
Det er ikke første gangen at jeg har opplevd dette med feil alder på menn her inne på Sukker. Men jeg skjønner virkelig ikke poenget 😡 Følte meg både dum og lurt 😒 Noen som har gode forklaringer?

Skjult ID med pseudonym Turn of.. to. 15 feb. 2018 20:41

Desperate menn. På jakt etter yngre kvinner...
Det verste er at de tror de har sjangs og har glemt å se seg i speilet.. Jeg kunne selvsagt gått mye lenger med å utdype det...men det tar seg ikke ut på trykk...

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 15 feb. 2018 20:44

Han fyren på skype @blåmeis.. veit jo veldig godt at du ikke hadde pratet med han om han var ærlig. Løgn og bedrag hele mannen. Og tydeligvis god på det i og med at du gikk over til Skype.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis to. 15 feb. 2018 20:44

Hans forklaring på feil alder var at han ikke ønsket å bli gjenkjent 😂 For det er vel ikke mange menn som er 42 år i en viss norsk by 😜
Han og andre har også forklart at de har prøvd å få forandret på alderen de først la inn med en feil, men det går visst ikke ann 🤔 Stemmer virkelig det?

Skjult ID med pseudonym Blåmeis to. 15 feb. 2018 20:46

Ja, Hønemor, følte meg ganske dum som lot meg lure 😣 Men han var virkelig hyggelig og veltalende 🙄

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 15 feb. 2018 20:51

Om det er noe trøst.... kjent på den dumheten flere ganger...

Skjult ID med pseudonym Blåmeis to. 15 feb. 2018 20:59

Takk Hønemor, det hjelper litt 😘

Descalzo, ja, kanskje er det nettopp fordi jeg etter å ha vært ganske kritisk i lang tid, gjorde at jeg følte meg mer lurt, når jeg et øyeblikk slappet av og opptredde naivt? Og at sinnet ikke bare er rettet mot idioten som greide det, men også mot meg selv som lot meg lure?
Etter å ha begynt med nettdating har jeg sett så mye understell som aldri før, så tror ikke at han kunne skremt meg med det 😆
Det som irriterer meg mest er dette med å lyve om alderen.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 15 feb. 2018 21:06

Han der skype fyr'n der lokker sikkert alle aldre til sin skype konto vil jeg tro. Forundrer meg ikke en spøtt om han lokker barn fra andre kanaler til sin morgenkåpe hule.

Ekkelt, sykt og skummelt

Skjult ID med pseudonym SusieQ to. 15 feb. 2018 21:14

Naivt eller ikke... skuffet har man lov å bli uansett. Ser ikke på det som naivt. Man må jo våge litt innimellom for å vinne. Det er menneskelig å gå på trynet innimellom. Hvem har ikke det, på et eller annet vis. Bare å reise seg og glemme hele dusten.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis to. 15 feb. 2018 21:24

Jeg har ikke sendt mail til Sukker, men jeg har rapportert profilen som falsk.

Det er vel som flere av dere skriver, litt sånn at noen sjanser må en kanskje ta for å kunne lykkes.

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 15 feb. 2018 21:30

Selvfølgelig er det lov å bli skuffet og sint. Heldigvis er ingen følelser forbudt ved lov i dette landet. Samtidig er det viktig å ha i bakhodet at man ikke kan vite hvem man kan og ikke kan stole på før man iallfall har langvarig erfaring med dem. Og man kan ikke under noen omstendighet vite dette med noen man kun har skrevet med på nettet, som ikke trenger å være den de utgir seg for i det hele tatt. Til og med massemordere kan presentere seg og fremstår som ærlige, ordentlige, kjærlige, fornuftige og som "verdens beste kjæreste", osv. Hvis man allikevel lar seg rive med og tror på det gode selv når det viser seg å være feil, eller hvis man blir lurt, er det menneskelig og en har aldri "seg selv å takke" for at en annen lyver og oppfører seg som dritt. De som oppfører seg slik bærer jo selv ansvaret for dette EGENTLIG. Det er bare det at siden slike ikke TAR ansvar for egne handlinger, er man nødt til å passe på seg selv for å beskytte seg mot dem.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis to. 15 feb. 2018 21:36

Godt skrevet Blabla 😊👍

Skjult ID med pseudonym Delfi to. 15 feb. 2018 21:37

Heldig skal du være om du går igjennom livet uten arr! Dette er vel ikke annet enn en moro historie? Det handler ihvertfall ikke om å være naiv...med mindre du vil det selv..

Skjult ID med pseudonym Tvilsom to. 15 feb. 2018 21:53

Jeg skjønner godt at du er skuffet Blåmeis og synes ikke du var naiv på noen måte. Man må jo tørre å kommunisere med andre folk, hvis ikke er det meningsløst å være her.

Jeg håper ikke du trekker deg helt inn i skallet etter dette, det ville jo vært kjipt for deg og han som leter etter deg der ute.

Når det gjelder de praktiske tingene her, så sjekket jeg dette med å rette opp sin alder hvis man har registrert den feil i starten. Det går riktignok ikke an å gjøre det direkte, men man kan sende en melding til support.

Når deg gjelder bruk av Skype og andre kommunikasjonsverktøy utenom Sukker, så synes jeg det er delvis riktig og delvis feil å nekte for sånt. De damene som foreslår noe slikt (jeg har ikke erfaring av mennene), er ofte falske profiler som prøver å få kontaktinfoen din før de blir utestengt, så jeg synes alltid det er mistenkelig om det spørsmålet dukker opp.

Men, det kan være like anonymt å gå utenfor Sukker. Det er lett som bare det å opprette en egen konto for kontakt med folk du ikke er 100% sikker på, f.eks. på Skype eller Gmail, så det er ingen grunn til å utlevere din personlige konto. Hvis hensikten er å kunne bruke video eller lyd, så kan det være helt greit.

(mann 51 år fra Hordaland) to. 15 feb. 2018 22:02 Privat melding

Ektekjærlighet

(mann 51 år fra Hordaland) to. 15 feb. 2018 22:05 Privat melding

Ser det er ikke bare menn som holder på med å lyge om alderen opplever dette ofte med damer også det som også er litt synd er at mange bruker arkiv foto fra en svunnen tid på dating sidene 😊😊

Skjult ID med pseudonym Zorro to. 15 feb. 2018 22:11

Er nok ikke kun menn som holder på med slikt vissvass. Jeg har også opplevd det fra kvinner. Riktignok aldri med så drøy løgn på alderen, men 5-10 år har jeg opplevd et par ganger. Og unnskyldningen har vært at med tiden ville jeg ikke brydd meg om det, og de føler seg yngre enn hva de er. Akkurat det mener de fleste her i landet i følge undersøkelser.

(mann 40 år fra Vestfold) to. 15 feb. 2018 22:20 Privat melding

Jeg blir lurt hele tiden Blåmeis...
😉.

Skjult ID med pseudonym Furia to. 15 feb. 2018 23:39

For en dust. Jeg må le litt. Ikke av deg, men av han. Utrolig latterlig. "Jeg skriver at jeg er 42,så synes hun sikkert at det er heelt ok at jeg egentlig er 70 bare hun får se meg".

Lurer på hvor slike folk har gjemt hjernen sin egentlig.

Jeg er blitt utrolig skeptisk til å ta ting videre fra sukker til messenger, skype osv. Jo tidligere de ønsker det, jo mer sannsynlig er det at de er en dust.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis fr. 16 feb. 2018 00:21

Patent, du har forstått meg riktig. Jeg skrev ikke selv at jeg var naiv i utgangspunktet. Jeg la mer vekt på at jeg var skuffet og sint, følte meg litt og stilte spørsmål ved sånn type oppfører.
Da Descalzo skrev at det var naivt, svarte jeg med stille spørsmål om jeg blant annet hadde opptredd naivt.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis fr. 16 feb. 2018 00:21

Litt lurt*

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 16 feb. 2018 00:29

Bra gjort av en 70-åring å smoothtalke en som er nesten 30 år yngre. Kjenner jeg nesten gir han en high five. Kondolerer sånn ellers.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 16 feb. 2018 02:55

"Everybody lies." - Gregory House

Om du er naiv? Kanskje.. I dagens dataalder er det sånn type 0 grunn til å kommunisere på andre steder enn her på Sukker når en blir kjent.

Hvor går grensen for å rapportere som falsk? Hvis en informasjonsboks ikke stemmer så er det frem med rapporteringsknappen?
Hvis en leder deg an, men aldri tar det noe lenger, er det rapporteringsgrunnlag?`

Dagens leksjon: Hold kommunikasjonen på Sukker og være skeptisk til alt og alle og ikke la deg rive med. Da blir du ihvertfall ikke lurt!

(mann 48 år fra Oslo) fr. 16 feb. 2018 05:51 Privat melding

Du skriver at han SER ut som en 70-åring. Vel, han KAN jo faktisk være en 47-åring med dårlige gener og dårlig nok selvinnsikt til å tro at han kan ljuge av seg fem år.
Det går rimelig fort utfor for de fleste av oss etter fylte noen-og-førr, det veit jeg alt om.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis lø. 17 feb. 2018 01:27

Patent, takk 😘
Fant ut nå at profilen er fjernet fra Sukker 😁
Men sannsynligvis så har han vel allerede opprettet en ny....