Alle innlegg Sukkerforum

Når folk ikke svarer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym En mann to. 15 feb. 2018 22:59

Noe av det mest triste her inne er når folk ikke svarer. Da viser de seg fra sin minst generøse side. Jeg synes det er trist at for ikke kan være litt hyggelig mot hverandre. Sukker til og med gjort det lett ved å legge inn standardsvar. Når man har sendt en hyggelig melding til man liker, blir man jo sittende å vente. Selv svarer jeg alltid. Like selvfølgelig hvis jeg ikke ønsker kontakt, som hvis jeg er mer positiv.

(kvinne 50 år fra Hedmark) sø. 18 feb. 2018 18:39 Privat melding

Jeg har sendt en del mld uten å få svar og da vil mange si at det er også et svar, men ja... jeg selv sender alltid en mld og takker for interessen uansett om det er av interesse eller ei. Det handler jo bare om høflighet og respekt, synes jeg da :)

Skjult ID med pseudonym kvinne77 sø. 18 feb. 2018 22:05

Denne følte jeg for å svare på.
Jeg er helt enig i at det er høflig å svare når man får melding.
Jeg er kvinne, og hos meg renner fort inn minimum et 20/30-talls meldinger så fort jeg logger meg på. Prøver så godt jeg kan å svare alle, men tiden strekker faktisk ikke helt til alltid.
Jeg er ny her inne på Sukker, er et par år siden jeg var på lignende sider, men måtte bare slette meg fordi det ble for stressende. Gikk med konstant dårlig samvittighet for de jeg ikke rakk å svare....
Såååå, ikke ta det personlig om dere ikke får svar alltid. 🙏🏼