Alle innlegg Sukkerforum

Interessant, men absolutt ikke sjokkerende

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Vestfold) fr. 16 feb. 2018 17:40 Privat melding

Kom over denne saken på nrk! Nå har ikke jeg testet dette men etter responsen her inne så er ikke damer så mye bedre dessverre...

https://www.nrk.no/vestfold/rullestol-bildet-skremte-bort-menn-1.13917463

Skjult ID med pseudonym Furia fr. 16 feb. 2018 19:40

Bare måtte få med litt klaging på kvinner også. Det er jo obligatorisk i alle tråder 👍

Jeg synes ikke at det er rart at noen i rullestol får mindre oppmerksomhet enn en som er funksjonsfrisk. Mange vil nok for seg et liv med mange flere utfordringer da, og nettdating er som alle vet overfladisk.

Det er kjipt ja, men jeg tror egentlig at det er noe man nesten må belage seg på. Folk blir valgt bort av alle slags grunner. Noen mer enn andre.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 16 feb. 2018 19:43

Folk er overfladiske. Kall en spade for en spade.

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 16 feb. 2018 20:33 Privat melding

@Kiara: Jeg vet ikke hvordan din livsfase er akkurat nå men en rullestol betyr nødvendigvis ikke at man kan være i skogen eller padle. At jeg ikke er den personen har forsåvidt ikke så mye med at jeg sitter i rullestol. Jeg hadde nok ikke vært den personen uansett.

Det som irriterer meg litt er at veldig mange (ikke alle) har en del formeninger om hvordan det er å sitte i rullestol og hva man kan gjøre og ikke gjøre. Poenget er at rullestol brukere er like forskjellige som alle andre og noen gjør langt mer enn mange personer uten noen form for funksjonsnedsettelse.

Poenget er at jeg skjønner deg godt, herregud jeg er et resultat av det samme samfunnet som alle andre og er like overfladisk selv (dessverre), eller jeg håper jeg er litt mindre noen ganger ...

@descalzo: Jeg håper også at sønnen din finner noen! Hvis en person har tilleggs diagnoser og en eller annen form for psykisk utviklingshemning så blir ting fort litt komplisert. Ærlighet varer lengst, sies det ...

Personlig så blir jeg litt irritert når jeg hører: "du må finne deg noen som er sånn som deg". Jeg skjønner at det er godt ment, men en gang så klarte jeg ikke å holde meg og svarte: Å, du mener ei med rødt hår? Det ble ganske stilt...

@furia og mækstuff: ja, jeg skjønner at jeg ikke stiller først i køen liksom. Og det kan jeg fint akseptere, men det jeg syns er snodig kanskje spesielt her inne hvor man kan skrive til hverandre at folk ikke er mer nysgjerrig. Jeg hadde trodd at det var lettere å ta kontakt her, eller stille noen spørsmål som man kanskje ikke ville ha stilt ellers.

Skjult ID med pseudonym Furia fr. 16 feb. 2018 20:47

Ja, man skulle kanskje på mange måter tro at det på flere områder skulle være enklere her.
Noen ganger synes jeg nesten at det er vanskeligere her. I hvert fall på noen områder.

Det er veldig lett å dømme og folk blir veldig overfladiske. Flere virker også som de leter etter den "perfekte".

Jeg tror ikke at alle lykkes like godt på nettdating, og jeg er en av dem. Jeg tror ikke det er en like god arena for alle dessverre.

Skjult ID med pseudonym gameover lø. 17 feb. 2018 10:59

Er sikkert mye vanskeligere å finne noen når man sitter i rullestol, men mange tenker sikkert på en mer belastende hverdag. Selv om personen kanskje er frisk å ikke har noe problemer i hverdagen så blir det ofte en del ting som faller bort. Som et fungerende sexliv.. eller balanse i hverdagen og i forholdet. Så det er ikke alltid enkelt å se for seg et forhold med noen i rullestol. Men som sagt så er alle rullestolbrukere forskjellige og det er trist at mange ikke gir det en mulighet i det hele tatt. Men tror nok at en rullestolbruker sliter inn på her hvor mennesker analyserer hvert eneste ord som blir skrevet og avfeier folk for den minste feil og mangel.