Alle innlegg Sukkerforum

Vet damer egentlig hva de vil ha

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 26 jan. 2009 23:03

hei. jeg er en mann på snart 23 år, kler meg ganske bra og er blitt ganske så utadvent med åra. Men det har jo ikke alltid vært sånn....

Det har tatt meg lang tid å bli klok på dere kvinner, og jeg kan med sikkerhet fastlå at jeg egentlig ikke er i nærheten av å bli klok på dere.

Nettdating har jeg holdt på med i flere år, og jeg har stort sett vært innom de aller fleste datingsidene.
Når er det jo sånn at jeg har blitt eller fortsatt blir veldig glad når en jente skriver til meg, eller for å forklare det på en annen måte. Jeg føler at jeg er i et følelsesmessig forhold når jeg prater med en kvinne på nettet.

Men som regel tar det slutt. De aller fleste kvinnene tar bare å leser hva jeg har skrevet til dem, de kikker ikke innom profilen min engang, hvis ikke jeg har vært hundrevis av ganger innom deres.

Jeg er heller ikke spesielt kjekk eller modellpen, en nå må jeg egentlig bare akseptere hvordan jeg ser ut og innse at det ikke er så mye jeg får gjort med det.

Før ble jeg forbanna på jenter, bare fordi de ikke ville chatte med meg. Jeg har i ettertid innsett at det bare er bortkasta tid... Sånn er det bare .... Jeg er alltid en av de guttene som havner i den såkalte vennesonen, altså en gutt som ikke er kjærestemateriale. Eller en tøffelhelt hvis det er bedre utrykk.

Det siste året har jeg fått flere venner som er helt utrolige med kvinner. En av vennene mine viste meg hvordan han sjekket opp en dame ute på byen, enn annen viste meg hvordan det fungerte på nettet, og en annen av vennene var bare arrogant og frekk mot de, og slang bare spydigheter...

Men selv om jeg har fått mange nye venner og blitt mere reflektert så er jeg livredd for å leve resten av livet med en jente jeg egentlig ikke vil ha eller i verste fall alene.

Er det sant at dere kvinner ikke vet hva dere vil ha? Er det opp til hos guttene å finne det ut?

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym he he) 20:26-26/1
ja ...

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym Pixie) 21:43-26/1
Men kjære deg, du er så ung ennå? Kvinner på din alder er desverre ofte litt overfladiske ja, men det kommer til å forandre seg!
ikke alle kvinner vet hva de vil ha, men det gjelder vel for dere gutta også? De av oss som vet hva vi vil ha er ikke redde for å gå for det... u

(mann 49 år fra Østfold) ma. 26 jan. 2009 23:49 Privat melding

@TS
Du er kanskje bare hyggelig med dem så de ikke ser deg som en spennende gutt i det hele tatt, og dermed kan det skje at du havner du i "vennesonen". Det er en del teknikker du kan bruke for å unngå det, men da er faren for å bli permanent kynisk og manipulerende til stede. Vil du det?

Skjult ID med pseudonym bastard ma. 26 jan. 2009 23:51

Du må lære deg å gi litt mer faen tror jeg. Vær en snill gutt med tendenser til drittsekk. Egentlig det samme som bruce skriver over her...

Skjult ID med pseudonym lilje83 ma. 26 jan. 2009 23:52

Kan ikke svare for alle jenter, kun meg sjøl...Og jeg vet hva jeg vil ha og ikke ha. Sånt er jo såklart individuelt, så ikke gi opp! :)

Skjult ID ma. 26 jan. 2009 23:52

Hyggelig er davel ikke en beskrivelse om en person er spennende eller ikke?

Damer som trekker en slik konklusjon kan ikke være særlig smarte.

(mann 49 år fra Østfold) ma. 26 jan. 2009 23:55 Privat melding

Om du føler en person er tiltrekkende og/eller spennende har ingenting med intelligens å gjøre.

Skjult ID med pseudonym -.- ma. 26 jan. 2009 23:59

De som havner i vennesonen for meg er alltid de som er hyggelige men uten å liksom flørte skikkelig. Det er jo såklart vanskelig å flørte særlig bra her inne, men det er ikke umulig:) Man vil jo gjerne bli kjent også, men jeg synes man kan ta de tingene man syns er viktigst å få vite helt først, gjerne i løpet av to-tre mailer, og så evt vise mer interesse i form av å kanskje gi tlf nr eller tilgang til msn, eller en date.
Tror det er viktig å komme fort i gang med date eller hvertfall en eller annen form for kjæreste-interesse om man kan kalle noe det..
Men det er bare meg da:) Sikkert mange damer som ville synes en er drittsekk hvis man var for ivrig for fort også?

Skjult ID ti. 27 jan. 2009 00:03

Det var heller ikke det jeg sa. Det jeg sa var at å trekke en konklusjon om ett menneske basert på noe som garantert ikke er nok til å vite, er lite intelligent.

Ergo, er man hyggelig, så kan ingen vite om personen er spennende. Det tyder til en svært A4 tankegang hos kvinnen, og tegner på at hun er umoden. I korte ord, ikke den skarpeste kniven i skuffen. Spesielt hvis hun er i en alder da modenhet er en viktig faktor. Er hun 18 kan jeg skjønne henne. Er hun over 25, vil jeg sette et stort spørsmåltegn til henne hvis hun dømmer mennesker basert på noen setninger

Jeg ville aldri konkludert hvor spennende en person er bare fordi de kan oppføre seg og være voksen. Er spennende det samme som å være fjortis, f.eks?

(mann 49 år fra Østfold) ti. 27 jan. 2009 00:11 Privat melding

@skjult ID
Tror vi snakker forbi hverandre. Tror trådstarter beskriver sitt dametekke generelt, og ikke bare hva han opplever på nettet etter et par meldinger. Det er i hvertfall hva jeg svarte han på

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ti. 27 jan. 2009 00:21

Les "Spillet"... da får du vite hvordan du får til overgangen fra "Mr. Nice Guy" til "Mr. Great Guy"...

Skjult ID med pseudonym solo ti. 27 jan. 2009 00:41

For å svare "bare" på første setning på toppen av tråden:
NEI, jenter,kvinner, damer vet ikke hva de vil! Jo yngre dess mindre vet de om hva de vil, men i rettferdighetens navn, det gjelder for menn også!
Og det er ikke generelt slik for alle men vi mennesker er nok litt for mye slik at vi er nyskjerrige og gjerne skulle vist hvordan den eller den personen er.

Det er i alle fall godt at du har funnet ut at det ikke er noen vits i å hisse seg opp over jenter/damer som ikke vil chatte/maile, det er bare unødvendig slitsomt.

Jeg er omtrent dobbelt så gammel som deg og vet av erfaring at etter hvert dukker det opp noen som ser dine kvaliteter og ikke bare ser etter en pen, tøff kjekkas.
Men husk at nettdating er en tøff sport og at jentene blir ekstremt fiksert på utseende på slike arenar så for en gutt/mann i din alder vil nok RL være en bedre arena. Men også der behøver du å være litt tøff og frempå, takle avvisning på en god og høflig måte. Husk at den du trenger kan stå i nærheten og bedømme deg utfra hvordan du takler avvisning av hun du forsøkte å få kontakt med.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 27 jan. 2009 07:33

Det er ikke slik at en som er hyggelig ikke kan være spennende.
Er en mann kjekk nok, morsom nok etc, så kan vi jenter akseperte én feil og leve med at han er hyggelig :-)

Men ja, vennesonen har jeg jo sett endel menn falle i. For noen tror jeg det blir en rolle som de fikk tidlig i kompisgjengen, og roller kan være vanskelig å bryte ut av. Man speiler ofte omgivelsenes forventininger, og er det damer i bekjentskapskretsen du vil sjekke opp, og med kameratene rundt deg, vil du kanskje være litt bundet til rollen din.

Det går an å bryte, men den letteste måten er kanskje å bytte miljø, treffe jenter som i alle fall ikk kjenner kompisgjengen din og dynamikken - da blir hun ikke så forutinntatt mht hvem som er den attraktive flirten og hvem som er den ålreite vennen. Slik som mange opplever når de flytter til et nytt miljø, for å studere, gå på follehøyskole, treffe nye venner etc. Pltueslig kan de være sitt nye selv, og ikke den rollene de fikk tildelt på ungdomsskolen, eller kanskje før. Du kan jo også minne deg selv om at det jo er en kvalitet å være hyggelig. Når damer har fått kvittet seg litt med overfladiskheten og blir litt modnere, så vil det å være hyggelig være et aktivum. Men ålreit klesstil og sveis, humor etc skader heller ikke. Men ikke slutt å være hyggelig...!

Skjult ID med pseudonym juni ti. 27 jan. 2009 10:40

Skjult id:

Nei, jeg tror ikke vi damer alltid vet hva vi vil ha. Vi blir blendet akkurat som dere menn. Vi blir blendet av en kul personlighet, av store sterke armer, av kanskje overfladisk men morsom humor, av høye mørke menn, av menn med sekspakning, av menn med det lure, varme blikket. Vi blir blendet av det meste, faktisk, og vi vet ikke alltid helt hva vi vil ha før vi blir skikkelig kjent med mannen :-)

Men når vi først blir skikkelig kjent med mannen, så vil vi jo helst at han skal være en fin person :-)

Tror du kommer til å finne ei fin jente, jeg :-)

Skjult ID ti. 27 jan. 2009 12:24

Men fortell aldri om din økonomiske situasjon, om den ikke er noe skryte av... Da forsvinner 90%.

Selv er jeg en kar som er i overkant ivrig om jeg liker profil og bilde. Kommer med kompimenter for det minste. Det ender stort sett i msm adr, så visner det ut av seg selv, da jeg er den som alltid må ta kontakt, mens de ikke lurer på noenting som har med meg å gjøre.
Er ganske sikker på at dette ikke er en arena for de fleste gutter.

Skjult ID ti. 27 jan. 2009 12:48

Jeg har holdt på med nettdate en stund.. Det ble den ene avisningen etter den andre. Så jeg begynte å senke kravene etterhvert.
Etter noen mnd fikk jeg skikkelig napp og jeg var overlykkelig : ) Hun reiste ufattelig mange mil med fly for å besøke meg"noe jeg måtte betale for selvfølgelig" men det er en annen historie.
Dette har skjedd noen ganger ..... Men det er først nå jeg ser at hun egentlig ikke er en jeg vil leve med. Greit med litt selskap og kos, men thats it!
Jeg hadde rett og slett senket kravene gradvis over langen, slik at jeg lurte meg selv til å tro at hun var noe for meg.
Høres sikkert merkelig ut for mange, men sånn var det.
Jeg har jentevenner her inne som har masse henvendelser i innboksen hver dag, selv så må jeg hele tiden oppsøke, skrive, flørte og være oppfinnsom for å få noe i innboksen. Derfor tror jeg at jeg ikke er alene om dette.
Jenter kan velge og vrake blant gutter og setter kravene deretter.....Men i lengden leker som oftest like barn best!

Skjult ID med pseudonym juni ti. 27 jan. 2009 12:51

... kommer bare inn med en forsiktig kommentar om at vi nå lever i 2009 og at dermed alle kvinner/jemter klarer fint å tjene sine egne penger....

Kanskje likestillingen har gått feile veien siden den gangen jeg vokste opp, i så fall synes jeg synd på både jenter/kvinner og gutter/menn?.

...søren klype...

Skjult ID med pseudonym Elvis ti. 27 jan. 2009 12:57

Prøv å forestille deg at de pene jentene du skriver til er mindre attraktive enn deg selv. Da vil du automatisk virke mer selvsikker og avslappet. Og det merker de... og liker ;-)

Skjult ID med pseudonym Frøkenbrun ti. 27 jan. 2009 13:14

For menn som ikke er damemagneter er det nok ikke lett verken på nettet eller IRL tror jeg. Og siden bildet er så viktig for den første kontakten så kan jeg trøste og si at det er så mye å hente her for de aller aller fleste! Hvorfor ta bilde i dusjen mens man er sur eller flekser muskler? Det vi damer vil ha er et lurt smil som gir oss en følelse av at det er noe godt og spennende i dere. Vi vil ha en som lyser opp hverdagen, men en som kanskje er litt småfrekk eller munnrapp på samme tid? Jeg trenger i allefall litt motstand for at gløden skal holdes ved like.

Skjult ID med pseudonym Frøkenbrun ti. 27 jan. 2009 13:17

@Elvis. Hvorfor bare skrive til de pene damene hvis man ikke er spesielt pen selv? Det ender jo bare med sjalusidrama hvis det mot formodning skulle gå å få til et forhold tross en slik skjevhet.

(kvinne 28 år fra Oslo) ti. 27 jan. 2009 13:21 Privat melding

Jenter/damers problem er kanskje heller det at de er veldig klare på hva de vil ha? :)

Skjult ID ti. 27 jan. 2009 13:26

Damer blir hjernevasket fra barnsben av at mannen må være høy og mørk, dette ekskluderer godt over halparten av mennene. Og damene skal være pene, slanke og sexy. Dette ekskluderer godt over halvparten av damene. Det er vel ikke rart at det oppstår noen problemer? Medienes stereotype fremstilling bidrar også.

Skjult ID med pseudonym mart1s ti. 27 jan. 2009 13:34

Tror du er inne på noe der, Frk. Hamre
Når man gjør de første sonderingene, tror jeg avgjort menn er mer åpne. Kvinner har vel en tendens til å lete etter det perfekte med én gang.
Det har nok også sammenheng med noe som til stadig tas opp her på Forumet. Kvinner får mye mere respons, både her og IRL, og kan i større grad velge. Menn "tar til takke" med den muligheten de får.
Men når man etterhvert skal finne ut om den man har truffet er et godt nok kjæreste-emne, er det nok nogenlunde likt.
Da blir vi sikkert omtrent like kritiske og vurderende alle sammen.
Det største problemet uansett i hvilket rom man befinner seg, er at vi vil litt for mye, vi blir litt for ivrige.
La ting komme av seg selv.
Å drive med nettdating betyr egentlig ingenting, det blir kun et supplement. Kanskje, kanskje ikke....
Senk skuldrene !