Alle innlegg Sukkerforum

Spandere på kjæresten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym CPU ti. 20 feb. 2018 21:50

Litt nysgjerrig på hva andre menn pleier å spandere på kjæresten. Og hva jenter spanderer. Bursdagsgave, julegave etc. er jo selvsagt. Men hva med andre type gaver utenom.

Selv syns jeg det er hyggelig å spandere en gang i blant. Gjerne da som en overraskelse. Men med overkommelig pris. Så hører jeg av og til om menn som spanderer dyre smykker, og reiser til flere tusen kroner, og da etter å vært sammen i kun noen få måneder. Er dette blitt vanlig i disse dager?

Og hva med dere jenter, hvor ofte spanderer dere på mannen? Og bruker dere flere tusen kroner?

Vil også nevne at i de fleste av historiene jeg har kommet over så har det som regel vært en utenlandsk jente inne i bildet. Er norske jenter annerledes når det kommer til dette?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 20 feb. 2018 21:59

Jeg pleier ikke gi så mye gaver utenom jul og bursdag. Ikke til barna mine heller, men da pleier jeg til gjengjeld å gi ordentlig.
En kjæreste liker jeg å skjemme bort med småting i hverdagen. Blomster, favorittgodisen, tar med sushi, kan gjerne bestille billetter til en forestilling etc. Liker å bruke penger på opplevelser.
Jeg har blitt spandert reiser og middager på. Det er koselig, og det går også begge veier, men småting kan være vel så fint. Dyre smykker bryr jeg meg lite om.

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 20 feb. 2018 22:18 Privat melding

Er stort sett spandabel. Prøver å finne ok gaver til bursdager og jul. Spanderer diverse dates og gjerne også klær om hun har siklet lenge på noe.

Men er genrelt ikke noe shoppingfan så liker heller "hverdsgsgaver". Blar opp og fikser vannpumpa på bilen hennes f.eks, bygger det skapet hun ønsket seg osv. Ting som kan gjøre hverdagens hennes litt lettere og smidigere. Gir av min tid altså, føles litt bedre synes jeg da de fleste stort sett er bemidlet til å handle det de selv ønsker.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 20 feb. 2018 22:20

Jeg hadde satt veldig pris på vannpumpe

Skjult ID med pseudonym bobb ti. 20 feb. 2018 22:24

Det kommer vel mest an på hvor mye penger hver enkelt har da? Er du fattig student er en middag på resturant som science fiction å regne. Er du tjukk i penger er kanskje ikke en ny bil i bursdagsgave noe å heve øyenbryn for?

Jeg tror de aller fleste mennesker uavengig av formue vet at det ikke er det materielle som betyr mest når alt kommer til stykket. Men for all del, har du penger hva er bedre enn å bruke på de man er glad i?

Skjult ID med pseudonym Undrende M ti. 20 feb. 2018 22:49

Har sjelden/aldri opplevd at norske kvinner er så opptatt av å få materielle goder. Det er nok heller andre ting de setter pris på. Skrev derimot med en fra øst Europa en gang og der var det forventet at en kjæreste skulle kjøpe dyre ting a la smykker. Og med det ene tilfellet så kan jeg selvfølgelig bare anta at alle øst europeiske kvinner er slik ;-)

(mann 54 år fra Akershus) ti. 20 feb. 2018 23:23 Privat melding

Selv ender jeg alltid opp med å spandere mye mer enn jeg får igjen. Har etter hvert innsett at likestillingen ikke innkluderer deling av kostnader til konserter, show, restaurantbesøk, barturer ol. Litt betalingsvilje til selve reisen har jeg derimot opplevd for utenlandsturer. Jeg tenker det er greit nok men husker å ha satt veldig stor pris på å bli spandert en drink på ved et par anledninger. Blir faktisk rørt av det. Det å få noe er faktisk nesten like hyggelig som å gi. Høres jeg smålig ut da damer?

Skjult ID med pseudonym subjekt on. 21 feb. 2018 08:33

Enkelte problemstillinger er bare så fjerne...men en gang var det en dame som spanderte lunsj på meg. Jeg var en fattig kunstner og hun syntes vel jeg så tynn og skrantet ut.

Skjult ID med pseudonym gameover on. 21 feb. 2018 09:58

Datet en som forlangte at man måtte betale for mat hvis en kom på besøk en helg, det blir litt for sært for meg 👀 ikke rart det er vanskelig å finne noen... forlanger ikke å bli spandert på men ser på det som både smålig og lite mannlig å gå på date med noen jeg må spandere på 🤔

(mann 54 år fra Akershus) on. 21 feb. 2018 11:07 Privat melding

Om my er av hunkjønn så håper jeg hverken jeg eller andre havner opp med henne. En person som kun går for det mest negative man kan vri ut av noe unner jeg ingen.

(mann 54 år fra Akershus) on. 21 feb. 2018 12:15 Privat melding

Hva vet du om mitt slag? Jeg spurte om hva damer synes når jeg reagerer litt på at det fortsatt er en selvfølge at mannen betaler men at alt skal stilles likt ellers. Jeg spurte ikke hva nett-troll påstår jeg er. Du er i hvetfall lite generøs i dine uttalelser my.

(mann 54 år fra Akershus) on. 21 feb. 2018 13:28 Privat melding

Trist at man helst ikke skal stikke hodet frem her og be om andres mening. Svarene er ofte kun basert på negativitet og personangrep. Svarene er sjeldent saklige eller begrunnende. Lurer på hvorfor det sjelden er nye personer som deltar i trådene her 😮 Jeg sa faktisk at jeg likte å gi. Men klart at det ikke er bra nok for visse golddiggere. Man skal selvsagt blø før det er bra nok 😂

(mann 54 år fra Akershus) on. 21 feb. 2018 13:32 Privat melding

Blir du kvalm av temaet my så får du ta det med trådstarter. Og kanskje lese en bok i stedet for å trolle her inne 😉

Skjult ID med pseudonym subjekt on. 21 feb. 2018 13:38

Ordet "spandere" er gått ut på dato i den sammenhengen det legges opp til her, vil jeg si. Hvem er det som "spanderer" på kjæresten sin? Man deler nå på utgiftene akkurat som man deler på hus, og seng, kropp, spaserturer, iskrem og en kaffe osv. Eller vent, deler man på is? usikker Jo, man kan vel det. Hvis hun tar en god bit av en softis og så kysser du henne på en sånn måte at isen deles i hverandres munn. Da blir det kaldt og varmt samtidig og det er litt deilig grisete og sikkert veldig barnslig også. Og så er det å la hendene vandre, under skjørtet hennes og så klart under blusen (jeg liker ordet bluse. det høres så feminint og deilig ut) og plutselig så er man inni henne. Jeg mener at derfor at det er rett å dele.

Skjult ID med pseudonym gameover on. 21 feb. 2018 13:38

Ser skdri på pengebruk selv, det viktigste er vel at dem er villig til å bruke tid og er interessert i livet ditt og anstrenger seg for bli en del av det.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. on. 21 feb. 2018 23:32

Det å bli spandert på, er like mye en selvfølge som å spandere på.. klart man skal være raus med den man er glad i... Ikke kjøpe over evne, men en gang i blant dør man ikke av...

Skjult ID med pseudonym Wille to. 22 feb. 2018 00:16

Det jevner seg ut blant rause mennesker.

Skjult ID med pseudonym ruddin fr. 23 feb. 2018 13:51

Jeg er ikke Norskefødt , men har ikke vært opptatt av gaver og heller ikke av penger ..Har gått min egen karrier , som kommet til gode for oss alle ... Det er ikke alle damer fra utland som er pengerbruk , og avhengig av lommeboka til mann / kjæresten .. De fleste av dem jeg har vært i kontakt tar seg høyre utdannelse , og få god jobb .. Det har jeg gjort , og er ikke avhengig av noen ☺️ Og det gjør meg ikke noe om jeg spanderer , jeg liker og være raus når jeg er sammen med andre ..
Er jeg ute med en kjæresten eller venner så er jeg rauset og liker og spanderer !!👐 Man gir og man tar 😄

Skjult ID med pseudonym California fr. 23 feb. 2018 14:12

Jeg spanderer. Spandering er ferskvare. 😉 Jeg spanderer fordi at det er en side ved meg. Når jeg møter folk, så vil jeg ha en god stemming. Jeg har kapital til å spandere. 😘

Nordmenn er gjerrige, og det er ikke vi i fra California.

Vi i fra California er opptatt av å ha det moro, ha sex, og få gode relasjoner. Da må man gi noe, ikke bare ta i mot. 🙂

(mann 33 år fra Oslo) fr. 23 feb. 2018 14:15 Privat melding

ಠ_ಠ

Skjult ID med pseudonym California fr. 23 feb. 2018 15:59

Chiapia
Du har et poeng der. Sånn jeg forstår deg så er det mer personlighet som er det gjeldene. Det er jeg enig i.

Men ville du ha blitt sammen med en som hadde god personlighet, men er uføretrygda?

Jeg vil tippe på at man ønsker mer, og vitalitet og håp, enn én som proklamerer mer at: “Eg er uføretrygda, eg kan ikke bære veden inn til peisen”

(Uff, den var stygg)

Det jeg prøver å si, det er at ingen er perfekte. Hvis man skal ha en perfekt partner, så vil man ikke få noen.

(kvinne 56 år fra Sogn og Fjordane) fr. 23 feb. 2018 16:27 Privat melding

Selvfølgelig skal man dele.. eller spandere hver sin gang... det er da en selvfølge...

Skjult ID med pseudonym California fr. 23 feb. 2018 16:38

Det er ikke sånn verden er Era369 .

Nå er det sånn at det er omtrent flere hundre tusen barn som dør i verden hver enste dag. Den verden handler ikke om deling.

Det som det handler om, for de trivielle "svaksynte" er hvordan JEG, kan få det best mulig. Å det er da uten tanke på helheten.

Sånn er vår verden i dag. De som later som noe annet, er evneveike.

Skjult ID med pseudonym California fr. 23 feb. 2018 16:47

54300. 000 dollar.

Skjult ID med pseudonym California fr. 23 feb. 2018 16:56

Jeg forstår My.

Det å redde milioner av barn i fra sultedød, krever mer en enn én "fin fitte"... sagt i fra oss i Delinga.

Skjult ID med pseudonym California fr. 23 feb. 2018 17:52

Kiara
For meg handler det mye mer om å ha det godt i sammen. Le som man griner i sammen. Ta tingene med venstrehånda. Det viktigste er at vi for det meste smiler når man ser hverandre.. Den er en hasard en.. Men det er kjærlighet.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 23 feb. 2018 18:05

Alt dette er selvfølgelig fint og flott, men hvordan, en som selv sier h•n ikke forstår verdenen, tenker dette skal foregå er for meg en illusjon!

Skjult ID med pseudonym California fr. 23 feb. 2018 18:06

Jeg tenke ikke penger jeg nå altså Kiara.

Jeg tenkte, hvem er vi i sammen uten alt, bare os to?

Hvem er vi uten titler?
Hvem er vi uten penger?
Hvem er vi uten innflytelse?

Bare det å flyte i sammen i ekte kjærlighet, nirvana og ha god sex i sammen.. Da tenker jeg ikke på sånn Apekatt sex, hvor alt for mange får barn som ikke burde ha det.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 23 feb. 2018 18:09

....jeg og tenker Assad, i det han terrorbomber sin egen befolkning, trenger litt mer smilyfaces..for å bli i litt bedre humør! Sant, California?

Skjult ID med pseudonym California fr. 23 feb. 2018 18:11

Det er sant Delfi.. 😘 😀 😜 🤓

Skjult ID med pseudonym Tyren fr. 23 feb. 2018 18:12

Enig @vidar.... Det er noen møkkatroll innimellom 😝

Når det gjelder kroner og øre er vi veldig forskjellige. Men nå er det vel sånn at de fleste av oss har såpass å administrere og betale på, at kontoen ikke vokser uhemmet.. Med andre ord er det vel greit å dele så godt man kan... er det ikke også det som er ekte kjærlighet da, og dele med hverandre..

Jeg må vel innrømme at jeg liker å klare meg selv, og kunne sett det som vanskelig å bli spandert på for mye.

Det verste jeg vet er uansett sløsing, og de som slenger rundt seg, er vel ikke de som ville interessere meg mest.

Jeg vet om flere som mener de har dårligere råd når de har partner... og det skurrer veldig hos meg.. Har man mindre å rutte med, når det er 2 til å dele, så er det noe som er feil! 😄

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 24 feb. 2018 13:27

Jeg tenker at hvis du betaler og spanderer på kjæresten i dyre dommer. Dyre gaver, ferier til flere tusen kroner, osv. Hvordan vet du at "kjæresten" din liker deg som person og er forelsket i deg for den du er, og ikke vil ha deg kun for det materielle du gir?

Eller er en av grunnene til at så mange er villig til å spandere ting til flere tusen kroner; at det er helt ok å kjøpe seg "kjærlighet"? Er det blitt den nye normen?

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 24 feb. 2018 16:28

Fint om dere holder dere til saken.

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 24 feb. 2018 16:42

Da har du ikke skjønt spørsmålet. Det handler ikke om tvil. Kjæresten kan opptre forelsket og alt er helt topp.

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 24 feb. 2018 17:02

Du blander hva som faktisk er, med hva som oppleves.

Skjult ID med pseudonym CPU sø. 25 feb. 2018 09:46

Ikke noe galt i å spandere, jeg liker godt å spandere en middag og annet. Men da snakker vi om små beløp. Når det går over til flere tusen kroner blir det noe annet. Og da er det så store beløp, at det virker unormalt, når man har et forhold som bare har vart en kort stund. Likevel virker det som mange gjør dette. Er dette normen, eller er det kjøp av kjærlighet, som for den ene bare vil vare så lenge den høye summen av spandering opprettholdes.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim to. 1 mars 2018 13:54

Den som inviterer bør betale ;)
«Vertskap»
Gjør det lettere, hvis damen ønsker å være bossy så er det bare å ta initiativ selv 😏

(mann 49 år fra Rogaland) to. 1 mars 2018 14:28 Privat melding

Dette har vi snakket om før her på forum. Fasiten er som følger:

Kvinnen 20 år+ yngre enn mannen: Mannen betaler alt, inkl. ferier, gull og diamanter.
Kvinnen 15-20 år yngre: Samme minus diamanter.
Kvinnen 10-15 år yngre: Mannen betaler alt, men deler på ferier. Gull og diamanter får hun værsågod kjøpe selv.
Er kvinnen under ti år yngre, Betaler mannen alt frem til sexualrelasjon har stedfunnet. Etter deles likt.
Er kvinnen 0-5 år eldre, deles alt 50/50 frem til sex, etter sex deles og på to, men kvinnen blastes med to øl ekstra til mannen ved hvert møte.
Er kvinnen 5-10 år eldre, betaler kvinnen alt. Ferier deles.
Er kvinnen 10år+ eldre, betaler kvinnen alt samt stiller med rød Ferarri og leilighet på rivieraen.

Dette står som alle vet i mannsgrislova av 1739
Bare sånn til påminnelse.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 1 mars 2018 15:52

Gnåler dere fortsatt om penger.... gjesp.... 😉

Skjult ID med pseudonym mann to. 1 mars 2018 16:14

Penger og religion har det vært gnåtl om i all tid. Tar nok ikke slutt med det første...

Skjult ID med pseudonym Man Anonim to. 1 mars 2018 17:08

@Leifi
🙄

(mann 49 år fra Rogaland) to. 1 mars 2018 17:42 Privat melding

@Anonyme mann.
Ja jeg vet.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim to. 1 mars 2018 17:50

@Leifi
Jeg vet bare jeg ikke var på det møtet! Jeg setter meg i sterk protest! 😎

(mann 49 år fra Rogaland) to. 1 mars 2018 18:16 Privat melding

Du vil at din 23 år yngre kjæreste skal betale halvparten når du har spist hummer til forrett, Indrefilet til hovedrett og Balugakaviar til dessert.
Samt drukket en flaske Bordau de catell 1976, 3 liter øl og 2 glass 24 år gammel conjakk de vrie

Mens hun har nøyd seg med en enkel salat og ett glass vann.?

Skamme seg.

Attpåtil vil du at hun skal betale halvparten av toppsuiten på Hotell de løøve!!

Slikt sømmer seg bare ikke.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 2 mars 2018 09:25

@Leifi
For det første finner jeg det meget usannsynlig å invitere en 23 år yngre kjæreste ut på middag. (1. Er for ung til noe slikt 😂 .2 Tilogmed hvis jeg var oppe i 50 årene kunne jeg ikke ha sett for meg å ha en kjæreste men, en kone. 3. Alkohol er ikke min ting og jeg kan ikke se for meg å ville spise hummer heller eller Balugakaviar
😳 Større sannsynlighet at jeg ville ha hatt ett glass vann og salat.)

Hotell?! Nei nei nei

Tror vi lever på to forskjellige planeter 😬

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 2 mars 2018 09:40

Kjærester og kroner....Religion, planeter og kræsjlandinger.
Ikke tenk så mye, lev litt mer. Happy hunting 😉 😇

(mann 49 år fra Rogaland) fr. 2 mars 2018 09:55 Privat melding

Det er jo klart @UngeMan.
Dette gjelder jo for mannsgriser. Først må du jo se å få deg en kone. Det sier jo seg selv!
Så er det bare å vente. Til du kommer i din andre ungdom og blir skilt.
Og pr definisjon trer inn i mannsgrisene sine rekker.
Det er jo da disse reglene trer i kraft.

Men selvfølgelig, kone først.