Alle innlegg Sukkerforum
(mann 39 år fra Buskerud) on. 21 feb. 08:13 Privat melding

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 21 feb. 08:20 Privat melding

Hmmm, lurer på om det finnes F-kandidater der ute, som tror de er A eller B? Er folk klar over eget forbedringspotensial, og hvordan tas "korreksjoner" fra sexpartner imot?

(mann 39 år fra Buskerud) on. 21 feb. 08:37 Privat melding

Det finnes nok helt klart de som tror de bedre enn hva de er. Samtidig har nok samspillet mye å si. En F kan bli en B med riktig partner tror jeg. Vet ikke hvordan det er med ungdom i dag. Men jeg hørte aldri om korreksjon før jeg ble litt eldre. Personlig setter jeg pris på korreksjon for da blir det ofte en finere opplevelse for meg også. 😊

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 21 feb. 21:44

Nå kan man kommunisere mye om hvordan man vil ha det, uten at det blir korreksjon til den andre. Det å kommunisere og formidle hva som er bra, bør være en selvfølge. Like selvfølgelig som det er at en fremmed ikke kan vite hvordan du vil ha det. Trur eg da... Enig i og håper og tror, at det er like mye samspill som hva den enkelte selv står for, som avgjør om det blir en F eller B. Det er jo slik i kjemi og kommunikasjon ellers også... Noen mennesker er det bare en nytelse å være sammen med; mens andrr fungerer ikke uansett hvor hardt man prøver.