Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID ma. 26 jan. 2009 23:34

Finnes det noen her som leter etter sin første kjærlighet?

Hva ville du tenkt eller sagt hvis han/hun du møtte var helt ny i gamet. Og ville du satt en aldersgrense for når det er OK, eller er det alltid OK?

Det kryr av forumer på nettet med dette temaet, og da synes jeg det bør kunne snakkes om her også.

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ma. 26 jan. 2009 23:37

Er vel generelt godtatt at jenter er jomfruer uansett alder? Jeg syns faktisk det er positivt... Men for oss gutter er det litt mer tabu å være det? Kjenner en fyr på 27 som aldri har vært sammen med en jente... tror ikke han er stolt av det akkurat.

Skjult ID med pseudonym for sent? ma. 26 jan. 2009 23:43

Synes forsåvidt det kan være positivt. Var veldig sent ute selv, kan vel si det var mer eller mindre selvvalgt. Men klart, man vil jo spørre seg Hvorfor vedkommende ikke har hatt seg tidligere. For min del har jeg en tendens til å gå høyre når alle andre går venstre. hehe

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 26 jan. 2009 23:44

Møtte en på 28 som var ny i gamet, det var aldri noe problem for meg. Kan være fordi han var åpen og ivrig etter å lære...
Om det fins en aldersgrense vet jeg ikke, men på et tidspunkt tror jeg det kan være lett å stagnere. Så det er vel ikke alder så mye som "satthet" som avgjør for meg, om man er åpen for nye impulser eller har kjørt seg fast i et tankesett. Om hans sammenligningsgrunnlag er basert utelukkende på pornofilmer og det han har sett av relasjoner i venneflokken er sjansene store for at jeg ikke vil kunne leve opp til hans idealer!

Skjult ID ma. 26 jan. 2009 23:45

Ja men da kan jeg jo meddele at jeg TS, er 29 og mann og i samme bås. Jeg var vel litt flau over det for ett par år siden, men nå synes jeg det er helt OK. Føler meg ikke utilstrekkelig eller utenfor i det hele tatt.

Man kan vel si at jeg føler meg litt for moden til å tenke negativt om noe som egentlig er ganske triviellt.

Men jeg kan tenke meg at ikke alle i samme situasjon føler det samme. Så da kan det vel være greit å få DE også til å føle seg bedre.

Det er uansett interresant å se hva folk mener om slike ting. På forumene på google så er meningene veldig delte.

Mye stigmatisering, og mye forståelse.

Lurer på hvor mange voksne menn her på Sukker som også er i samme "Bås" ?

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ma. 26 jan. 2009 23:48

Vel TS, jeg var ganske sent ute selv, da var jeg 22, og det var enkelt og greit fordi jeg ikke ville ligge med hvem som helst bare for å få det overstått, og hun jeg lå med var bare fantastisk... så angrer ikke på at jeg ventet... vet om MANGE som hadde en ubehagelig første gang...