Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmål til hankjønn her inne:)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym -.- ma. 26 jan. 2009 23:48

Er det virkelig sånn at dere kan fint ha sex med samme dame kanskje både ti og tyve ganger uten å ville noe mer? Eller er det da mulig at han er interessert men ikke nødvendigvis gidder ta steget inn i et forhold fordi han allerede får sex?

Og en som er i et avstandsforhold som egentlig akkurat nå er kun et forhold fra dama sin side - fordi han har lovet å holde seg unna andre damer uten å mene det han lovte, hvor seriøs tror dere han er med henne da? Hun skal flytte til samme by som han i mai, hvorfor vet jeg ikke, og frem til da sier han at han mener de ikke egentlig er sammen. Er han litt dust også kanskje?

Hehe, bare luuuurer:P Lurer veeeldig:)
Og skjønner at jeg sikkert får mange rare svar her nå, og mulig de fleste her inne er ute etter et forhold så det blir litt vanskelig å svare?

Skjult ID med pseudonym Elvis ma. 26 jan. 2009 23:59

Damer kan deles inn i tre grupper.
De man ikke vil ha noenting med = Ikke tiltrekkende
De man vil ha sex med = Normale
De man vil ha sex og et forhold til = Tiltrekkende

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ti. 27 jan. 2009 00:16

Det går an å være fysisk tiltrukket av en jente uten å være interessert i å dele resten av livet med henne...

Skjult ID med pseudonym joda ti. 27 jan. 2009 00:19

Jeg tror jeg skjønner spørsmålene (de fleste vaffal), men hva er problemet ?
Eller kanskje......hva slags svar venter du å få ???

Skjult ID med pseudonym -.- ti. 27 jan. 2009 00:20

Hm, okei.. og hvis en dame er tiltrekkende så ville han alltid gitt tydelig beskjed om det? Og er det ingen gråsoner? :)
Og hvor forskjell er det egentlig på damer og menn angående slikt? Vil alle damer etterhvert falle for fyren hun har sex med flere ganger, mens han kan gå lang tid og fortsatt synes hun bare er normal?

Skjult ID med pseudonym p ti. 27 jan. 2009 00:21

Tror man kan legge inn en gruppe til der Elvis, mellom de normale og de tiltrekkende... de man vil ha sex med og kunne tenkt seg et forhold til men man regner med å få pes fra kompiser for så man holder seg til bare sex! Litt usikker på hva man skal kalle dem da...

Skjult ID ti. 27 jan. 2009 00:22

i min verden er det ganske vanlig å ha sex med noen 10 og 20 ganger uten å gå inn i et forhold.. man går jo ikke inn i et forhold basert på sex...

og til hun som skal flytte til samme by i mai... dette høres ikke lovende ut...

Skjult ID med pseudonym -.- ti. 27 jan. 2009 00:22

Er ikke noe problem egentlig, men spørsmål.. spørreundersøkelse om du vil? :)
Lurer på mye rart jeg:P

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ti. 27 jan. 2009 00:23

Og BTW... jeg har blitt utnyttet av en jente som ville bare ha sex med meg... så det er ikke bare gutter som gjør sånt... det var forøvrig litt digg

Skjult ID med pseudonym BabyGirl ti. 27 jan. 2009 00:30

jeg tror faen jeg er litt i gruppen mellom normal og tiltrekkende ganske ofte.. faen a kjipt.... men kanskje litt mer normal enn tiltrekkende da:P

Skjult ID med pseudonym -.- ti. 27 jan. 2009 00:32

Hehe, ja BabyGirl, jeg tror jeg også er der:P Men vi er kanskje for raske til å hoppe i bingen da eller har ikke det så mye å si?

Skjult ID med pseudonym p ti. 27 jan. 2009 00:41

Derfor jeg la den til, havner i midt-i-mellom-gruppen ganske ofte jeg også! Er det derfor vi havner der altså, at vi er for raske til å hoppe til køys? Men vet du hva, jeg vil heller være i den gruppen enn å være luremus...

(mann 35 år fra Møre og Romsdal) on. 28 jan. 2009 16:05 Privat melding

Mener du virkelig at spørsmålet ditt kun kan rettes den veien du retter det, trådstarter ?
Eller er det en liten, eller kanskje aldri så stor mulighet for at dere jenter er enda mere på det viset ?

Skjult ID on. 28 jan. 2009 16:41

Jeg ville aldri hatt sex med en dame hvis jeg ikke hadde tenkt meg et forhold. Når jeg vet at det går noe sted, da er sex ok for meg.

Vet jeg ikke, blir det ikke noe heller.

Mann

(mann 44 år fra Oslo) on. 28 jan. 2009 19:27 Privat melding

Ser ikke noe problem i å ha sex med ei dame, selv om jeg kanskje ikke har lyst til å ha et forhold med henne.

Skjult ID med pseudonym bingo on. 28 jan. 2009 19:46

Å ligge med hverandre et titalls ganger bare for sexen sin skyld er helt normalt og anbefales.

Å ha enveis forhold, avstandsforhold og andre ting som faller inn under avsnitt to er ren idioti. Det er forøvrig ikke han somer dust, men hun. Det er tross alt hun som burde vert kritisk her, han bare koser seg og har det fint.

Skjult ID med pseudonym -.- on. 28 jan. 2009 22:39

Jeg mener ikke at det kun kan rettes den veien jeg sier, alle er jo forskjellige - noe jeg erfarer hver eneste dag:) Så det er bare å komme med innspill til motsatt scenario hvis noen har det.

Jeg selv begynner alltid å like fyren altfor mye hvis vi fortsetter å ha sex innimellom over tid, for jeg har jo bare sex med de som er min type selv om jeg ikke kjenner han så godt at jeg kan bestemme meg for at han er helt egnet som kjæreste for meg. Men da ønsker jeg alltid å prøve å ha et forhold og se hvordan det går. Det er ikke alltid gjensidig, og det er jo ikke alltid like bra for meg selv. Så lurer jeg kanskje litt på da, om det kan være håp for et forhold selv om ikke han "foreslår" det. Kan jo ikke akkurat drive å overtale fyren heller? hehe:)

@bingo: enig i at hun burde vært mer kritisk ja..

Skjult ID med pseudonym -.- on. 28 jan. 2009 22:41

Forresten støtter jeg bingos anbefaling om å ha sex et titalls ganger selv om man ikke er sammen, for det blir faktisk bedre og bedre likevel:)

Skjult ID med pseudonym Avslappa on. 28 jan. 2009 22:52

@ -.- Der er jeg og. Har jeg sex "noen ganger" med ei dame så begynner jeg å tenke på hun hadde "gjort" seg som kjæreste.

Tror rett og slett ikke KK er noe for meg... :-(