Alle innlegg Sukkerforum

Hundehjørnet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Enkelmann sø. 25 feb. 2018 02:03

Et hjertesukk etter noen uker på Sukker: å sveipe bilder her er som å være på hundeutstilling. Ca annenhver dame har hundebilder, ingen overdrivelse. Jeg synes hund er greit, men noe av poenget med Sukker er å tenke ut om kvinnen jeg ser er noen jeg etterhvert kunne tenke meg å være intim med. Med andre ord: jeg er ikke interessert i hunden din, men i deg. Flere bilder av hunden din bringer frem lyder og lukter av hund i hodet mitt - skikkelig turn-off. Bildene er ofte ikke på avstand, men close-up av kjeften. Hvis det fins en psykolog her som kan forklare fenomenet- ja takk!
(Har de hund fordi de er single? Eller er de single fordi de har hund?🤔)

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 25 feb. 2018 09:07

Jeg har ikke noe fasitsvar her, men jeg tenker at hundene til disse damene er en viktig del av livene deres.

Kanskje er det like greit at du med en gang får vite at de er hundedamer, med alt det innebærer av lukt og andre ting du ikke liker, når du ikke vil ha en bonushund inn i livet ditt? Jeg bare spør.

Skjult ID med pseudonym missa sø. 25 feb. 2018 09:28

Det er som meg det, finnes ikke interessert i alle topp-tur bildene til dere mannfolk, men det er da bare å sveipe over?

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 25 feb. 2018 10:13

Det er like turn off med mannfolk med hunder som ser ut som om de spiser små barn til frokost 🙄
Enkelte hunderaser er ok kanskje, så lenge det ikke blir et praktisk problem hvis vi skal innlede en relasjon (hvem passer hunden når han er på besøk hos meg eller hvis vi skal reise på tur sammen).

(mann 56 år fra Hordaland) sø. 25 feb. 2018 10:26 Privat melding

Nei, vil ikke være avhengig av husdyr. Enten det er katter, hunder, hamstre eller papegøyer. Det ER faktisk turn-off for meg. Jeg er heller ikke interessert i hunden din, det er ikke derfor jeg er på Sukker. Da heller melde meg inn i noe annet.

Skjult ID med pseudonym RettVest sø. 25 feb. 2018 10:26

Om du sliter med at de har bilder av hunden sin så bør du nok snarest kontakte spykologen din.
Ingenting i veien for å ha et kjæledyr.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom sø. 25 feb. 2018 12:05

Det er jo enkelt nok dette. De damene som har sånne hundebilder spredt utover hele profilen sin, de er ute etter en mann som han Scooby her:

https://www.youtube.com/watch?v=nwZdD8W_sAs

Så da er det vel bare for oss mannfolka å levere varene, noen som føler kallet?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla sø. 25 feb. 2018 12:13

Eller hamster. Spenstig å sile bort damer pga en hamster som dør iløpet av ett år.

Skjult ID med pseudonym Zara sø. 25 feb. 2018 14:31

Enig - Please no pets

(mann 35 år fra Buskerud) sø. 25 feb. 2018 14:34 Privat melding

Folk som ikke lkke liker hund eller takler at partner har det ser jeg på som uskikka og følelsesløse personer...Jeg ville aldri hatt en person som ikke vil ha hund og jeg ville aldri sluppet en dame inn i livet mitt om valget sto mellom henne eller en hund. Jeg stoler mer på en hund enn et menneske og hunden er stort sett alltid glad for at man kommer hjem. unger derimot krever 100 ganger mer enn en hund og koster ekstremt mye mer både i penger og oppfølging.. om man føler at det å være avhengig av dyr er vanskelig så skal man definitivt ikke ha unger.. også lettere å få hundepass enn ungepass og hunder er en generelt god turvenn og gir en glede både for folk og hundene selv

(mann 35 år fra Buskerud) sø. 25 feb. 2018 15:09 Privat melding

Den som er redd en hund bør gå i seg selv å gjøre justeringer fremfor å la det forbli en hindring, finnes ikke farlige hunder- bare enkelte farlige eiere som ikke skulle hatt hund i utgangspunktet som m tida skaper en vanskelig hund. Man kan ikke gå rundt å være redd for alt her i verden. Og man kan iallefall iek gå rundt å vise dyr og hunder at man er redd det ser de lett. Fyren her er tydeligvis en useriøs kar som er mer på jakt etter intim tull og oppstår som en player uansett utifra teksten så ikke mye å spare på.. Ja er man ikke skikket til å klare en hund er man definitvt ikke skikket til å ta seg av unger siden det krever mye mer

Skjult ID med pseudonym Tvilsom sø. 25 feb. 2018 15:39

@nicoslt - nå er jeg uenig.

Å gi alt ansvar til dem som er redd for en hund blir helt feil for meg. Det finnes skumle hunder, f.eks. så oppfører noen av dem seg helt annerledes overfor fremmede enn overfor sin eier og sin "flokk".

Å forklare hundens dårlige oppførsel med å si at det er eierens skyld at hunden er slik hjelper heller ingenting. Uansett årsaken til at hunden ble slik så må vi forholde oss til virkeligheten.

De som ikke klarer å respektere andres redsel overfor sin hund er etter min mening, ironisk nok, uskikket til å ha en hund.

Og som forklaring: Jeg synes (de fleste) hunder er nydelige dyr og har hatt hund selv.

(mann 35 år fra Buskerud) sø. 25 feb. 2018 16:27 Privat melding

Det er eiere som gir enkelte hunder frie tøyler, aldri blir dem tilsnakka selvom de hiver seg etter alt som beveger seg og glefser å gneldrer.. de blir ikke bedre av å ike bli tatt, tilsnakka for det, har blitt bitt i leggen flere ganger av huseierns terrier men jeg kan ikke gå rundt å være redd av den grunn, jeg har selv sett folk som har gått forbi en rottweiler som har sittet stille i kort bånd utenfor butikk med eier som ventet på andre som shoppet hvor flere gikk stive forbi. Fordi tydeligvis er de redde bare for d er en rottis m et generelt rykte. At folk vil gå rundt å leve med en redsel istedenfor å gå i seg selv å prøve å overvinne redselen eller få proffesjonell hjelp er uforståelig..Det er som å ødelegge seg selv med vilje. da er det generelle ting som bør tas tak i om man skal gå å være redd for ting, jeg passer venners hunder om de drar bort og jeg er også medlem av nitrogruppa og er med innimellom å leter etter andres savnede/bortkomne hunder og tilbringer til tider en god del timer på leting etter de som er i nærområdet samtidig som det gir meg en glede iallefall de gangene jeg kan være med hvor hund er funnet og overekke hunden til sin eier og se hvor glade både hund og eier ble. Enkelte har kanskje en vond opplevelse bak seg som har satt i gang redsel og frykt men da bør man prøve å gjøre noe med det fremfor og ignorere problemet og fortsette å være redd for hunder. Jeg har jobbet på gård og blitt tuppa ned i gjørma bakfra av sauebukker som har kommet løpende rett på mens man gikk med foringsbøtta og en ukastert ponni som slang opp bakbeina v hver minste lyd fra hvem som helst så møkking av bingen dens kunne bli litt for spennende men igjen jeg kan ikke gå å vise frykt eller være redd for alt. Det er bare en selv det går utover om man ikke gjør noe med det. Kan ikke gå rundt å være redd for å gå på trynet på isen selvom sjansen er stor for at det kan skje...det er noe psykisk som må tas tak i.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom sø. 25 feb. 2018 17:02

@nicolst - du er jo inne på det selv, dette med å holde hunden i bånd. Det er jo den måten en hundeeier kan vise respekt for andres oppfatning av hunden, det å følge godt med og passe på hunden.

Å gi hele skylden til den som er redd fører ingen vei.

En fin lesning:
http://wrongguytoask.blogspot.no/2013/02/some-people-are-afraid-of-dogs.html

NB! Legg merke til kategori 2 her: Mennesker som oppfører seg "unormalt" kan gjøre _hunden_ utrygg.

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 25 feb. 2018 17:17

Verd å merke seg for alle hundehatere: Dyktigere wingman enn ulven finner du ikke.
Skal ikke undervurdere effekten av en skikkelig utført rumpesnusing 😀😀

Skjult ID med pseudonym Zara sø. 25 feb. 2018 17:36

Tror bare det er å innse at en del av oss ikke er intr i hunder enten av redsel el andre grunner. Bare en prioritering el interesse.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom sø. 25 feb. 2018 17:37

Des: 🙂 👍 👏

Skjult ID med pseudonym bobb sø. 25 feb. 2018 19:58

@TS
Om folk ikke liker kjæledyr, enten det er hunder, katter, hamster eller undolat, er jo det noe en som eier må respektere. Men er det ikke fint om profilen inneholder et bilde eller to; "hei, her er jeg med de fire Dobermann hundene mine", i stedet for at det skulle bli en overraskelse på andre eller åttende date?

Skjult ID med pseudonym Enkelmann sø. 25 feb. 2018 21:26

Takk for fantastisk engasjement, attpåtil noen saklige svar. Det om forundrer meg er hvor mange, og store, bilder dere damer legger ut av hundene deres. De fleste har vett nok til å ikke legge ut bilder av barna her - det er nok å skrive at man har barn. Men hunden derimot! Ingenting overlatt til fantasien, damene koser, kysser og klemmer hundene sine noe helt utrolig. Jeg prøver å forstå dette: 1) signal til mannen om at hunden har høy prioritet i familien? 2) signal til mannen om at damen er kosete, og viser det ved hjelp av hunden?

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 26 feb. 2018 22:12

Hvis en mann ikke kan håndtere mer enn en gullfisk eller en teddybjørn bør han holde deg langt unna meg. Selvfølgelig har jeg bilder av meg sammen med mine hunder. Neida det er ikke veskehunder... 😂 😜